Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iOS 8 - iOS 8.1 Jailbreak (Pangu)

• Please log in to reply
2384 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#1891   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,213 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 11/11/2014 - 13:11

Λοιπόν και αξιόπιστο πάτησα και δευτερη φορά jb απο πάνω τίποτα . Δεν δοκιμάζω τίποτα άλλο αφού δεν μπορεί να γίνει δεν ξανα ασχολούμαι. Στο επόμενο jb στο επόμενο update. Aυτό που βλέπω είναι ότι οι Κινέζοι κάνουν μισές δουλειές...Λογικά θα το έχουν και άλλοι το θέμα αυτό και όχι μόνο εγώ. Για τα μισά iphones έγινε release του jb???

Σίγουρα κάτι δεν κάνεις σωστά. Όπως λέει και ο Τόλης από πάνω, ένα κουμπί πατάς!

Once You Go Mac You Never Go Back

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#1892   gvsb

gvsb

iPH newbie

• 34 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2014 - 13:23

Καλημέρα  έκανα JB στο iPhone 5 ios 8.1

Όλα καλά, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις για τα αγορασμενα app απο το itunes όπως ήταν παλιά και πρέπει να τα ξανασεταρω από την αρχή

Προσπάθησα να κάνω restore το Documents folder του κάθε app με ibackupbot δεν μου δούλεψε. Oύτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα (δηλαδή αντικατάσταση του νέου documents folder με το παλιό).

H ίδια χειροκίνητη διαδικασία δε μου δούλεψε ούτε με iFunBox.

Eίναι κάτι που έχω παραληψει η απλά δεν δουλεύει έτσι?

υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Ευχαριστω

#1893   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/11/2014 - 13:50

Καλημέρα  έκανα JB στο iPhone 5 ios 8.1

Όλα καλά, το πρόβλημα μου είναι ότι δεν μπορώ να επαναφέρω τις ρυθμίσεις για τα αγορασμενα app απο το itunes όπως ήταν παλιά και πρέπει να τα ξανασεταρω από την αρχή

Προσπάθησα να κάνω restore το Documents folder του κάθε app με ibackupbot δεν μου δούλεψε. Oύτε αυτόματα ούτε χειροκίνητα (δηλαδή αντικατάσταση του νέου documents folder με το παλιό).

H ίδια χειροκίνητη διαδικασία δε μου δούλεψε ούτε με iFunBox.

Eίναι κάτι που έχω παραληψει η απλά δεν δουλεύει έτσι?

υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος?

Ευχαριστω

Όταν τον επαναφέρεις, να μην έχεις ανοιχτή την εφαρμογή στο Multitasking.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1894   gaara17

gaara17

iPH Member

• 241 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/11/2014 - 14:29

Παιδιά, είναι καλή στιγμή να κάνω τώρα jb στο 5s μου με 8.1? Πλέον εμφανίζεται το εικονίδιο του cydia? Κανένα θέμα, κανένα πρόβλημα? 

#1895   petrosdk

petrosdk

iPH Member

• 272 μηνύματα
  • Twitter:@petros_mast
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Air 2
  • GameCenter:petrosdk

Δημοσίευση 11/11/2014 - 15:14

Παιδιά, είναι καλή στιγμή να κάνω τώρα jb στο 5s μου με 8.1? Πλέον εμφανίζεται το εικονίδιο του cydia? Κανένα θέμα, κανένα πρόβλημα?

Ναι με το Pangu 1.2.1 όλα οκ εμφανίζεται το Cydia και όλα κομπλέ! Backup να πάρεις!! Και υπομονή για μερικά Tweak να πάρουν αναβάθμιση!!

#1896   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 11/11/2014 - 15:15

Πιστεύω ότι ειναι στιγμή να το κανεις εγω το έκανα με την πρώτη και χωρίς κανένα πρόβλημα αλλα ότι δεν θα σου κανει τίποτα με τόσα που βλέπω εδω μεσα δεν μπορει να στο εγγυηθεί κανεις....

Knowledge Is Power

#1897   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/11/2014 - 15:16

Όντως τώρα που το πάτησα μου εμφανίζει να θεωρείται αξιόπιστος ο πτρογραμματιστής iphone Distribution Hefei Bo Fang COMMUNICATION TECNOLOGY για εκτέλεση εφαρμογών στο iphone σας?? Μην ανακαλύψω κανένα ιο? Έχει επιλογές αξιόπιστος και μη. Εγω επιλέγω αξιόπιστο>?

Τι εικονιδια πατατε δε μπορω να καταλαβω.

Εχω κανει τη διαδικασια 2-3 φορες και εχει γινει κανονικοτατα και σε iPhone 6 plus και σε iPad 4.

Μονο start jb στο pangu και ολα γινονται μονα τους. Δεν πατησα τπτ αλλο.

Σίγουρα κάτι δεν κάνεις σωστά. Όπως λέει και ο Τόλης από πάνω, ένα κουμπί πατάς!

Λοιπόν η διαδικασία που κάνω είναι ;

1)Κάνω download  όπως φαίνεται στη φωτό το link  http://en.pangu.io/  Attached File  JB.png   451.38KB   36 downloads

Aυτό σε windows , σε διαδρομή υπολογιστή->λήψεις ->open as admin το pangu

2)Στο iphone απενεργοποιώ touch id, passcode, icloud, location services, find my phone από icloud ,παρόλο που είναι απενεργοποιημένο , και από το app find my phone.

3)To κινητό σε airplane mode , το pangu μόλις το αναγνωρίσει αναφέρει (iphone 5s (GSM)) ios 8.1 (12B411)

Πατάω start jailbreak αρχίζει το ποσοστό resourcing, μετα κάνει jailbreaking, inject(1/2) μετά Inject (2/2) κάνει restart το κινητό , δείχνει το μήλο και κάνει δύο φορές δόνηση, είμαι στην οθόνη και βλέπω λευκό εικονίδιο του newpangu . Aυτό έγινε και στα δύο pc . (Όλα αυτά σε 2 λεπτά)

4) Όπως ανέφερα και πιο πάνω και το άσπρο εικονίδιο πάτησα και είχα το παραπάνω για έναν Hefei Bo Fang, πάτησα αξιόπιστο τίποτα έγινε μαύρη η οθόνη , πάτησα home button και πήγε στην αρχική οθόνη όπως κάθε app από app store.

Δεν μπορώ να τα πώ πιο αναλυτικά, καλύτερα μετά να τα κάνω upload στο youtube..

Μπορεί να κάνω κάτι λάθος , μπορεί κάποιος να μου πεί τι ? Ευχαριστώ.

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 11/11/2014 - 15:24.

#1898   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1,100 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/11/2014 - 16:20

Kανείς δεν γνωρίζει?

#1899   stalll

stalll

iPH Contributor

• 1,125 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 11/11/2014 - 16:53

Kανείς δεν γνωρίζει?

λοιπον θα κανεις ενα restore στο iphone απο itunes και δε θα περασεις τπτ!!! θα το προχωρησεις τον οδηγο και θα πατας σε ολα οχι(findmyphone,touchid κλπ) μεχρι να σε βγαλει στην αρχικη οθονη. θα κατεβασεις παλι το pangu.
θα κανεις reboot στο pc. μολις ανοιξει θα βαλεις το iphone και θα πατησεις jb. θα το αφησεις δε θα το κουνησεις καν απο την θεση του!!!!!!! και θα φυγεις απο κει. μετα απο κανα 20λεπτο θα γυρισεις να δεις τι εγινε.

και πες μας.. πιστευω θα σε κομπλε :)

#1900   idomeneas

idomeneas

iPH Addict

• 612 μηνύματα

Δημοσίευση 11/11/2014 - 20:07

Συμφωνώ με τον stalll.

Κάνε restore (δοκίμασε καλύτερα από το pangu αφού κατεβάσεις το firmware) και όπως σου τα είπε (μην ξεχάσεις και το airplane mode).

Πρόσεξε να μην τρέχει κάποια εφαρμογή που μπορεί να σχετίζεται με το iPhone (ούτε στο system tray) και αν θες καλύτερα απενεργοποίησε και το antivirus (ή αν δεν βαριέσαι αφαίρεσε το και μετά ξαναεγκατέστησε το).

Τι έκδοση Windows έχεις; 32ή64bit;

#1901   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 11/11/2014 - 22:10

Η 8.1.1 beta 1 δεν υπογραφεται πλεον.

Η θα εχουμε beta 2 η κατευθειαν 8.1.1.

Οποτε μιας και δεν θα υπαρχει jb στην 8.1.1 καλο ειναι οσοι θελετε να κανετε jb να πατε στην 8.1 και να κανετε jb εκει.

#1902   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 11/11/2014 - 22:16

Η 8.1.1 beta 1 δεν υπογραφεται πλεον.

Η θα εχουμε beta 2 η κατευθειαν 8.1.1.

Οποτε μιας και δεν θα υπαρχει jb στην 8.1.1 καλο ειναι οσοι θελετε να κανετε jb να πατε στην 8.1 και να κανετε jb εκει.

τις μεγαλες αναβαθμισεις τις δινουν στις 8 το βραδυ ωρα ελλαδας ,τις μικρες οπως την 8.1.1 υπαρχει περιπτωση να τη δωσουν και αργοτερα....με τρωει γιατι παραλαμβανω τη πεμπτη και δεν με συμφερει καθολου να τη δωσουν αποψε

#1903   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 11/11/2014 - 22:22

Όταν τον επαναφέρεις, να μην έχεις ανοιχτή την εφαρμογή στο Multitasking.

Νίκο ερώτηση γιατι κάποιος το ρώτησε αλλα δεν ειδα αν απάντησες αν απάντησες συγνώμη λοιπόν εχω ένα iPhone 5 8.1 jailbreak αν τρέξω το pangu και πατήσω restore το τηλέφωνο θα γίνει 8.1 καθαρό;Σαν να έκανα restore με iTunes;Οποτε αν θελω να πάρω back up το κινητό δεν θα εχει σκουπίδια από το jailbreak.

Knowledge Is Power

#1904   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/11/2014 - 22:25

Νίκο ερώτηση γιατι κάποιος το ρώτησε αλλα δεν ειδα αν απάντησες αν απάντησες συγνώμη λοιπόν εχω ένα iPhone 5 8.1 jailbreak αν τρέξω το pangu και πατήσω restore το τηλέφωνο θα γίνει 8.1 καθαρό;Σαν να έκανα restore με iTunes;Οποτε αν θελω να πάρω back up το κινητό δεν θα εχει σκουπίδια από το jailbreak.

Το Restore του Pangu απλώς αφαιρεί το JB. Τα υπόλοιπα μένουν ως έχουν και δεν επηρεάζονται.

Θεωρητικά ναι, μπορείς να πάρεις έτσι Backup, καλό θα ήταν όμως χειροκίνητα παρόλα αυτά.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#1905   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 11/11/2014 - 22:28

Το Restore του Pangu απλώς αφαιρεί το JB. Τα υπόλοιπα μένουν ως έχουν και δεν επηρεάζονται.

Θεωρητικά ναι, μπορείς να πάρεις έτσι Backup, καλό θα ήταν όμως χειροκίνητα παρόλα αυτά.

Αν αφαιρεθεί το jb θεωΡητικά θα μπορείς να κάνεις επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσΕων απ' το τηλ Και θα έχεις μια καθαρή συσκευή;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15

0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες