Το εικονιδιο pangu τι το κανω μετα το jb?
Μπορεις να το βγαλεις απο cydia. Ειναι το panguloader.
Καλο ειναι να το κρατησεις ομως. Βαλτο σε ενα φακελο.
Δημοσίευση 13/11/2014 - 14:13
Το εικονιδιο pangu τι το κανω μετα το jb?
Μπορεις να το βγαλεις απο cydia. Ειναι το panguloader.
Καλο ειναι να το κρατησεις ομως. Βαλτο σε ενα φακελο.
Δημοσίευση 13/11/2014 - 14:14
Δημοσίευση 13/11/2014 - 14:17
Μπορεις να το ανοιξεις.
Δημοσίευση 13/11/2014 - 14:19
Μπορεις να το ανοιξεις.
Το χω κρατήσει το εικονίδιο αλλά για ποιο λόγο χρησιμεύει;
Δημοσίευση 13/11/2014 - 14:20
Το χω κρατήσει το εικονίδιο αλλά για ποιο λόγο χρησιμεύει;
Στο αρχικο σταδιο περναγες update απο εκει μεσα.
Πλεον μπορει να μη χρειαζεται αλλα καλου κακου μη το σβησεται γιατι δε ξαναμπαινει μετα.
Δημοσίευση 13/11/2014 - 14:35
Ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας!!!
Δημοσίευση 13/11/2014 - 15:13
Καλησπερα σε ολους, μετα απο μεγαλη απουσια στο jailbreak (γιατι μου εβγαζε προβληματα και μου εσπασε τα νευρα) τις τελευταιες μερες εχω μπει στον πειρασμο να ξαναεπιστρεψω. Εχω 4s ios 8.1. Θα ηθελα να ρωτησω αν αρχικα ειναι αξιοπιστοι οι κινεζοι ή θα τρεχω να μου κολλησει κανενας ιος ή να υπαρχει καμια διαρροη δεδομενων (τραβηγμενο):-) !
Δημοσίευση 13/11/2014 - 15:16
Κανείς παιδιά; Για 4S σε 8.1 και windows 8.1! Έχω να ασχοληθώ με το jailbreak από το iOS 6!
To jb είναι σχετικά αξιόπιστο , ιό μπορεί να κολλήσεις τόσο σε jailbroken όσο και σε μη σύμφωνα με τις διάφορες ανακοινώσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο..
Δημοσίευση 13/11/2014 - 16:12
Αρα να προχωρησω αφοβα? Γιατι ειχα ακουσει οτι υπηρχαν παρα πολλα θεματα και ειδικα σε αυτους που εκαναν jb απο windows 8.1? Για το 4s να προχωρησω η θα υπαρχουν θεματα?To jb είναι σχετικά αξιόπιστο , ιό μπορεί να κολλήσεις τόσο σε jailbroken όσο και σε μη σύμφωνα με τις διάφορες ανακοινώσεις που υπάρχουν στο διαδίκτυο..
Δημοσίευση 13/11/2014 - 18:01
Δεν υπάρχουν πλέον προβλήματα.
Δημοσίευση 14/11/2014 - 10:17
λοιπόν δεν κρατήθηκα το έκανα και εγώ αλλά παρατηρώ το εξής αφού με παίδεψε λιγο για να γίνει (pangu 1.2.1 ios 8.1 iphone 5 ) δεν κάνει ανανέωση στο cydia κάποιο error με ενα header βγαζει επίσης πηγαίνοντας να εγκαταστήσω αγορασμένες εφαρμογές μέσα απο το cydia πχ ifile-protube hd κλπ κλπ αν και δεν λέει όπως σε κάποιες οτι δεν ειναι ακόμα αναβαθμισμενες όταν πάω να τις βαλει μου βγάζει το εξης error sub process/usr/bin/returned an error code (2) έχω κάνει κάτι λάθος?
Δημοσίευση 14/11/2014 - 11:10
Καλημερα ...
Σε μαc τι διαδικασια πρεπει να κανω πριν το jb…?
Στο site δεν δινετε το pangu για μαc , αλλα στο site του pangu το δινει…
Ειναι αξιοπιστο ή να περιμενω μέχρι να το ανεβάσετε κι εδω?
Αν εχει ξαναφερθει ζητώ συγνωμη … Αν μπορειτε το νημα.
Εχω 4s 5.1.1 jb.
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 14/11/2014 - 13:14
λοιπόν δεν κρατήθηκα το έκανα και εγώ αλλά παρατηρώ το εξής αφού με παίδεψε λιγο για να γίνει (pangu 1.2.1 ios 8.1 iphone 5 ) δεν κάνει ανανέωση στο cydia κάποιο error με ενα header βγαζει επίσης πηγαίνοντας να εγκαταστήσω αγορασμένες εφαρμογές μέσα απο το cydia πχ ifile-protube hd κλπ κλπ αν και δεν λέει όπως σε κάποιες οτι δεν ειναι ακόμα αναβαθμισμενες όταν πάω να τις βαλει μου βγάζει το εξης error sub process/usr/bin/returned an error code (2) έχω κάνει κάτι λάθος?
Κάνε ανανέωση απο αλλαγές για αρχή.
Καλημερα ...
Σε μαc τι διαδικασια πρεπει να κανω πριν το jb…?
Στο site δεν δινετε το pangu για μαc , αλλα στο site του pangu το δινει…
Ειναι αξιοπιστο ή να περιμενω μέχρι να το ανεβάσετε κι εδω?
Αν εχει ξαναφερθει ζητώ συγνωμη … Αν μπορειτε το νημα.
Εχω 4s 5.1.1 jb.
Ευχαριστω.
Απο το Site τους το κατεβάζεις.
Backup πρώτα και Restore & Set Up As New. Προσοχή αν μιλάς για κλειδωμένη συσκευή.
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες