παιδιά υπάρχει διαθέσιμος appsync για την 8.1?
Και έλεγα ποτέ θα σκάσει!!
Η!!! Ερώτηση!!
Εδώ καλά καλά δεν έχουμε jb.. Θέλετε Κιόλας σπασμένα!!
Δημοσίευση 25/10/2014 - 10:39
παιδιά υπάρχει διαθέσιμος appsync για την 8.1?
@CaLi@
Δημοσίευση 25/10/2014 - 11:09
Όχι και καλύτερα να μην βγει για πολλούς λόγουςπαιδιά υπάρχει διαθέσιμος appsync για την 8.1?
Δημοσίευση 25/10/2014 - 11:11
Όχι και καλύτερα να μην βγει για πολλούς λόγους
Δημοσίευση 25/10/2014 - 11:11
Δημοσίευση 25/10/2014 - 11:28
η χρήση φίλε μου του appsync δεν σημαίνει αυτόματα και κατέβασμα σπασμένων εφαρμογών, υπάρχουν και μη σπασμένες εφαρμογές που διατίθονται, για παράδειγμα με Ελληνικό κωδικο στο itunes δεν μπορώ να κατεβάσω κάποιες γερμανικές εφαρμογές που θέλω και πρέπει να αλλάγω κάθε λιγο κωδικούς, γιαυτό λοιπον καλό είναι να μην λέμε ότι θέλουμε.
Δημοσίευση 25/10/2014 - 11:35
η χρήση φίλε μου του appsync δεν σημαίνει αυτόματα και κατέβασμα σπασμένων εφαρμογών, υπάρχουν και μη σπασμένες εφαρμογές που διατίθονται, για παράδειγμα με Ελληνικό κωδικο στο itunes δεν μπορώ να κατεβάσω κάποιες γερμανικές εφαρμογές που θέλω και πρέπει να αλλάγω κάθε λιγο κωδικούς, γιαυτό λοιπον καλό είναι να μην λέμε ότι θέλουμε.
@CaLi@
Δημοσίευση 25/10/2014 - 11:43
Αν θες να κατεβάζεις "free" εφαρμογές από άλλες χώρες να κανεις ότι εγώ κάνε λογαριασμούς σε αυτές τις χώρες και κατέβαζε ότι θες...συγνώμη φίλε αλλά είναι η πιο παιδική δικαιολογία που έχω ακούσει.....η χρήση φίλε μου του appsync δεν σημαίνει αυτόματα και κατέβασμα σπασμένων εφαρμογών, υπάρχουν και μη σπασμένες εφαρμογές που διατίθονται, για παράδειγμα με Ελληνικό κωδικο στο itunes δεν μπορώ να κατεβάσω κάποιες γερμανικές εφαρμογές που θέλω και πρέπει να αλλάγω κάθε λιγο κωδικούς, γιαυτό λοιπον καλό είναι να μην λέμε ότι θέλουμε.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 25/10/2014 - 11:45
Δεν ξέρετε ρε. Το iOS είναι κακο, δεν σε αφήνει να βάζεις σπασμένες εφαρμογές. Για αυτό γουστάρουμε Android που περνάμε ότι εφαρμογή θέλουμε κλέβωντας το κόπο του κάθε Developer. Μπορεί η εφαρμογή βέβαια επειδή και ο Developer έχει βαρεθεί να τον κλέβουν να πηγάινει λες και έχει λόξιγκα αλλά μικρό το κακό
Δημοσίευση 25/10/2014 - 11:46
Ανατρίχιασε μπορεί να σου βγεί και σε καλο.
Δημοσίευση 25/10/2014 - 11:47
Εντάξει αυτό λέγεται τρομολαγνεια!!! Άλλο ότι το απαγορευουν οι κανόνες του φόρουμ κι άλλο ότι κάνει κακό στη συσκευή. Στη τελική μιλάμε για κάτι που είναι ελεύθερο στο Android... Εντάξει μη βάζουμε και τον άλλο να απολογηθει σαν να έχει κάνει φονικό, ότι θέλει κάνει κάποιος στη συσκευή του!!!Ανατριχιάσαμε..
Το μεγαλύτερο κακό που μπορεί να δημιουργήσει στην συσκευή είναι αυτό το πράγμα .. Γιαυτό καλό είναι μην το περνάς και να βάζεις τους κωδικούς ..
Άστο δεν πείθεις... Κάνε ότι σε φωτίσει ο θεός!!
Δημοσίευση 25/10/2014 - 12:05
Δημοσίευση 25/10/2014 - 12:13
Εντάξει αυτό λέγεται τρομολαγνεια!!! Άλλο ότι το απαγορευουν οι κανόνες του φόρουμ κι άλλο ότι κάνει κακό στη συσκευή. Στη τελική μιλάμε για κάτι που είναι ελεύθερο στο Android... Εντάξει μη βάζουμε και τον άλλο να απολογηθει σαν να έχει κάνει φονικό, ότι θέλει κάνει κάποιος στη συσκευή του!!!
Έχει ειπωθεί πάρα πολλές φορές και σε αυτό και σε άλλα φόρουμ και έχει γίνει εκτενέστατη συζύτηση περί του αυτονόητου! Δεν γίνεται να ωραιοποιούμε την πειρατία επειδή "το κάνει και η δίπλα συσκευή".... Υπο συνθήκες όλες οι συσκευές μπορούν να το κάνουν και ο κάθε ένας είναι ελεύθερος να κάνει αυτό που θέλει με την συσκευή του, αλλά δεν μπορεί κανείς να υποστηρίξει οτι είναι σωστό να κλέβει την δουλειά του κάθε developer! Το οτι σε καποιους είναι πιό εύκολο να κατεβάσουν μια εφαρμογή σπασμένη επειδή νιώθουν χακερς έτσι και βαριούνται να βάλουν 5-10€ σε μία prepaid, ίσως είναι η πραγματική αιτία για πειρατία, για όλα τα υπόλοιπα υπάρχουν λύσεις!
Δημοσίευση 25/10/2014 - 12:13
Μια χαρά αύριο είναι Κυριακή αλλάζει και η ώρα τέλεια...
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 25/10/2014 - 15:00
~ Saurik ~
We have definitely been working together, with lots of e-mails back and forth. I explained to them what was wrong with Substrate on boot, and they mostly fixed it; what was still not working I ended up sending them a patch to fix (after asking them for the source code to that tiny part of the untether). We have Substrate working really well now, as far as I can tell.
I have been working on the passcode issues (which were somewhat deeper than just "stashing", as tons of important files in /var were also ending up with the wrong data protection class) and have now finished fixing that (in a way that should upgrade anyone already using Cydia to a state where a passcode should be safe again just by installing the new Cydia package).
There are, however, a couple more key issues I need to fix in Cydia (such as the user's language setting being ignored). There are also some other unrelated issues in the untether that I forwarded to Pangu on behalf of some extension developers, which they have already fixed (but now need to be tested). I don't know much about the problems Pangu is working on.
Δημοσίευση 25/10/2014 - 15:18
~ Saurik ~
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες