iOS 8 - iOS 8.1 Jailbreak (Pangu)
Δημοσίευση 31/10/2014 - 22:32
Ad
Δημοσίευση 31/10/2014 - 22:36
Ας μιλησουμε νομιμα τοτε. Στο ipad mini αξιζει το jb ή οχι; Προσπαθω να βαλω καποια προγραμματα και δεν με αφηνει. Μετα εγκατεστησα κατι και με αφησε, αλλα βλεπω οτι μερικα θελουν πληρωμη. Ουτε τα tweaks ειναι τζαμπα;
Όχι όλα. Κι αυτοί που φτιάχνουν τα tweaks, developers είναι και για κάποια ζητάνε πληρωμή. Ένα εναλλακτικό store δες το για παραμετροποίηση της συσκευής σου.
Επίσης αρκετά tweaks ακόμα δεν είναι αναβαθμισμένα για ios 8. Με το πέρασμα του χρόνου όλο και περισσότερα θα είναι διαθέσιμα.
Δημοσίευση 31/10/2014 - 22:45
Μαλλον θα περιμένω λιγο ακόμα σε 7.1.2
Δημοσίευση 31/10/2014 - 22:48
Είναι κανενα tweak συμβατο; Οσα δοκιμασα μου λεει οχι. Ποιο θεμα να παρακολουθησω για συμβατα με 8.1;
Δημοσίευση 31/10/2014 - 22:51
Είναι κανενα tweak συμβατο; Οσα δοκιμασα μου λεει οχι. Ποιο θεμα να παρακολουθησω για συμβατα με 8.1;
Ορίστε.
http://www.iphonehel...patible-tweaks/
Δημοσίευση 31/10/2014 - 22:55
γεια σας μολις εκανα το jailbreak με ολα οσα επρεπε πριν να κανω αλλα δεν μου εβαλε το cydia μονο ενα εικονιδιο pangunew το οποιο μολις πατησα μου ζητησε να εξουσιοδοτησω να μπορει να εκτελει ενεργειες στο τηλεφ αυτο κτλ πατησα ναι και εχει κολλησει σε μια μαυρη οθονη μονο με ενα εικονοδιο μπαταριας επανω δεξια μικρο επειδη το χω συνδεδεμενο στο pc ακομα..τι να κανω????
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Συγνώμη αν έχει απαντηθεί, επειδή δεν υπάρχουν πρόχειρα παραθύρια, έχω βάλει wine για να τρέξω το jailbreak tool, αλλά μου λέει οτι δεν υπάρχει το itunes. Υπάρχει καμία λύση σε αυτό?
Thanks
Θα κολλήσει με τα σπασμένα η σωστή χρήση του jb κανει το κινητό απίστευτα άλλο κινητό.....όσο για το άλλο που ρωτάς εγώ δεν έχω κάποιο κατα νου ένα που υπήρχε καλό έχει κλείσει.Θα κολλαει αν το κανω jb ή αν κατεβαζω τζαμπα εφαρμογες;
Παντως εχει ωραια παιχνιδια που κοστιζουν 5-10 ευρω και τα βρισκω και σπασμενα.. Κατεβασα ενα και προσπαθησα να το συγχρονισω μεσω itunes, αλλα δε με αφησε.. Γιατι;
Μπορει καποιος να μου στειλει με ΠΜ, καποιο site για να βρισκω σπασμενες εφαρμογες/παιχνιδια;
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 31/10/2014 - 23:01
Συγνώμη αν έχει απαντηθεί, επειδή δεν υπάρχουν πρόχειρα παραθύρια, έχω βάλει wine για να τρέξω το jailbreak tool, αλλά μου λέει οτι δεν υπάρχει το itunes. Υπάρχει καμία λύση σε αυτό?
Thanks
Φιλε μου δοκιμασα κ εγω με το wine στον imac μου αλλα δεν δουλευει επειδη το itunes σε mac διαφερει απο αυτο σε windows.
Δηλαδη με λιγα λογια βρες καποιον με pc
Δημοσίευση 31/10/2014 - 23:02
Φιλε μου δοκιμασα κ εγω με το wine στον imac μου αλλα δεν δουλευει επειδη το itunes σε mac διαφερει απο αυτο σε windows.
Δηλαδη με λιγα λογια βρες καποιον με pc
Με virtual machine ρε παιδιά. Parallels etc κι εγώ έτσι το έκανα.
Δημοσίευση 31/10/2014 - 23:04
Eγω πηρα το λαπτοπ της μανας μου αλλα μου βγαλε την πιστη το κολοwindows.
Aμα συνηθισεις σε μακ δεν παλευετε μετα...
Δημοσίευση 31/10/2014 - 23:07
γεια σας μολις εκανα το jailbreak με ολα οσα επρεπε πριν να κανω αλλα δεν μου εβαλε το cydia μονο ενα εικονιδιο pangunew το οποιο μολις πατησα μου ζητησε να εξουσιοδοτησω να μπορει να εκτελει ενεργειες στο τηλεφ αυτο κτλ πατησα ναι και εχει κολλησει σε μια μαυρη οθονη μονο με ενα εικονοδιο μπαταριας επανω δεξια μικρο επειδη το χω συνδεδεμενο στο pc ακομα..τι να κανω ?
καλα ενταξει....
εφτιαξα μια νεα σελιδα στη homescreen μηπως δεν ειχε χωρο να βαλει το cydia ξαναπατησα jailbreak κτλ απο την αρχη και το εκανε
IPhone 15 pro - Macbook air m2
Δημοσίευση 31/10/2014 - 23:23
Παιδια το reachability σας δουλευει?
Εμενα πχ δουλευει κ μολις μπω cydia κ βγω δεν δουλευει.
Αν παω στις ρυθμισεις κ το ανοιγοκλεισω δουλευει παλι μεχρι να ξαναπατησω jb εφαρμογη η μπω cydia
Δημοσίευση 31/10/2014 - 23:26
Παιδια το reachability σας δουλευει?
Εμενα πχ δουλευει κ μολις μπω cydia κ βγω δεν δουλευει.
Αν παω στις ρυθμισεις κ το ανοιγοκλεισω δουλευει παλι μεχρι να ξαναπατησω jb εφαρμογη η μπω cydia
Έχεις βάλει action στο Touch ID μέσω του activator ;
Αν ναι δοκίμασε πάλι χωρίς αυτό
Δημοσίευση 31/10/2014 - 23:27
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες