παιδια γεια σασ εχο το ipad4 with redina εχο δυο αποριεσ πρωτον περασα το pangu το σημερινο και βλεπω οτι ι μπαταρια πεφτει γριγορα τι να φταιει και δευτερο ιπαρχει κατι αντοιστιχο με το adblock που κοβει τισ διαφιμισεισ στον firefox για τον safari σασ ευχαριστω πολυ
iOS 8 - iOS 8.1 Jailbreak (Pangu)
Δημοσίευση 01/11/2014 - 01:10
Ad
Δημοσίευση 01/11/2014 - 01:30
έχει κανείς άλλος θέμα με safari; όλα τα sites που δοκίμασα βγάζουν σφάλμα φόρτισης
κάποια παιχνίδια που δοκίμασα να παίξω ανοίγουν κ μετά reboot η συσκευή. Μήπως είναι λόγω compatibility;
το cydia substrate εμποδίζει την εγκατάσταση των apps από appcake. το κάνω uninstall αλλά είναι μερικά tweaks που το ξανά περνάνε.
θεωρείται τελική και σταθερή η έκδοση του jb;
Τελευταία επεξεργασία από: dudun13, 01/11/2014 - 01:36
Δημοσίευση 01/11/2014 - 01:37
παιδια γεια σασ εχο το ipad4 with redina εχο δυο αποριεσ πρωτον περασα το pangu το σημερινο και βλεπω οτι ι μπαταρια πεφτει γριγορα τι να φταιει και δευτερο ιπαρχει κατι αντοιστιχο με το adblock που κοβει τισ διαφιμισεισ στον firefox για τον safari σασ ευχαριστω πολυ
Είναι πρόβλημα του Launchd και της CPU που δεσμεύει. Γι' αυτό και η κατανάλωση.
Θα δώσει σύντομα Update ο Saurik.
Δημοσίευση 01/11/2014 - 01:41
Γεια σας παιδιά,μόλις έκανα και γω jailbreak το 5αρι μου,εκανα πριν ενα back up στο itunes και τωρα θελω τα αρχεια μου(κυριως τις φωτογραφιες και τις επαφες).
Να κάνω "restore from back up" στο iTunes; Θα ειναι jailbroken η συσκευή μετα αν το κανω;
Δημοσίευση 01/11/2014 - 02:08
Τα πράγματα;
Δημοσίευση 01/11/2014 - 02:08
appsync τπτ ακομα ??
Δημοσίευση 01/11/2014 - 02:23
Δημοσίευση 01/11/2014 - 03:25
Το kuaidial δεν έγινε συμβατό ούτε για την 7.1.2 που είχα εγώ για πολλούς μήνες. Είναι free οπότε ποιος ξέρει αν το αναβάθμισειKuaudial? συμβατό η;; Και αν ναι απο ποιο repo το κατεβάζουμε γιατι δεν θυμάμαι;;
Δημοσίευση 01/11/2014 - 04:01
From Backup μόνο αν πρίν δεν ήσουν με JB.
Εκανα restore back up και πραγματικα το μετανιωσα.Δεν ολοκληρωθηκε το restore και μου ειπε "Itunes couldn't restore the iPhone because the back up was corrupt or not compatible with the iPhone that is being restored".
Τωρα δεν εχω τις φωτογραφιες και τις επαφες που αποθηκευτηκαν με αυτο το back up...και το κινητο μου ειναι αδειο γιατι το ειχα εκανα restore και set up as new ωστε να κανω το jailbreak.Ειλικρινα εχω συγχυστει με το itunes.Μπορω να κανω τιποτα ή εχουν χαθει τα αρχεια τώρα?
sorry κιολας γιατι μαλλον βγηκα και offtopic
Δημοσίευση 01/11/2014 - 04:03
- Σε καμία περίπτωση μη σβήσετε το “com.apple.mobile.softwareupdated.plist” ή απενεργοποιήσετε την υπηρεσία καθώς η συσκευή σας δεν θα μπορεί να κάνει reboot.
τι θελει να πει ο ποιητης για να προσεξουμε να μην το κανουμε? δεν καταλαβα... επισης τι εννοεις νικο οτι from backup μονο αν δεν ησουν jailbreak πριν?ποτε πριν εννοεις? και αν ησουν jailbreak πριν πως επαναφερεις?
Δημοσίευση 01/11/2014 - 04:08
1)Μη σε απασχολει αυτο σχετικα με τη διαγραφη του αρχειου, βρισκεται καλα κρυμμενο. Αν δεν το ψαξεις δεν το βρισκεις.τι θελει να πει ο ποιητης για να προσεξουμε να μην το κανουμε? δεν καταλαβα... επισης τι εννοεις νικο οτι from backup μονο αν δεν ησουν jailbreak πριν?ποτε πριν εννοεις? και αν ησουν jailbreak πριν πως επαναφερεις?
- Σε καμία περίπτωση μη σβήσετε το “com.apple.mobile.softwareupdated.plist” ή απενεργοποιήσετε την υπηρεσία καθώς η συσκευή σας δεν θα μπορεί να κάνει reboot.
2)Αν ησουν jb τοτε χρειαζεται restore+set up as new για την επαναφορα της συσκευης. Διαφορετικα μπορει να αντιμετωπισεις διαφορες δυσλειτουργες.
Τελευταία επεξεργασία από: omilitis1987, 01/11/2014 - 04:08
Δημοσίευση 01/11/2014 - 04:10
Εκανα restore back up και πραγματικα το μετανιωσα.Δεν ολοκληρωθηκε το restore και μου ειπε "Itunes couldn't restore the iPhone because the back up was corrupt or not compatible with the iPhone that is being restored".
Τωρα δεν εχω τις φωτογραφιες και τις επαφες που αποθηκευτηκαν με αυτο το back up...και το κινητο μου ειναι αδειο γιατι το ειχα εκανα restore και set up as new ωστε να κανω το jailbreak.Ειλικρινα εχω συγχυστει με το itunes.Μπορω να κανω τιποτα ή εχουν χαθει τα αρχεια τώρα?
sorry κιολας γιατι μαλλον βγηκα και offtopic
Xειροκίνητα θα τα πάρεις. Υπάρχουν όλα στο Backup σου. Δες εδώ.
και αν ησουν jailbreak πριν πως επαναφερεις?
Χειροκίνητα. Με τον οδηγό απο πάνω.
Δημοσίευση 01/11/2014 - 04:14
Αφου τωρα δεν βγηκε το jailbreak στο ios?εννοουμε αν ησουν jailnbreak στην 7 ε?
Και τελος ειναι ολα οκ τωρα με το jailbreak για να προχωρησουμε τις διαδικασιες η πρπει να περιμενουμε μερικες μερες κλπ?
Επισης εγω που δεν ειμαι jailbreak αν κανω τωρα μετα μπορω να κανω ρεστορε from backup η θελει μια μια τις εφαρμογες για να ειναι πιο "καθαρο" το κινητο?
Δημοσίευση 01/11/2014 - 04:32
Ακριβως, αυτο εννουμε σχετικα με το iOS 7.Αφου τωρα δεν βγηκε το jailbreak στο ios?εννοουμε αν ησουν jailnbreak στην 7 ε?
Και τελος ειναι ολα οκ τωρα με το jailbreak για να προχωρησουμε τις διαδικασιες η πρπει να περιμενουμε μερικες μερες κλπ?
Επισης εγω που δεν ειμαι jailbreak αν κανω τωρα μετα μπορω να κανω ρεστορε from backup η θελει μια μια τις εφαρμογες για να ειναι πιο "καθαρο" το κινητο?
Αν κανεις jb οπως ηδη ειπαμε χρειαζεται restore+ Set up as new για επαναφορα.
Το jb ειναι σταθερο απο οτι λενε οσοι το εκαναν.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες