Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iOS 8 - iOS 8.1 Jailbreak (Pangu)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
2384 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#976   jimkouk

jimkouk

iPH newbie

• 15 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 01/11/2014 - 15:15

Καλησπέρα σε όλους, μόλις έκανα jb στο iphone 5 με το pangu και το μόνο που βλέπω είναι ένα εικονίδιο pangunew το οποίο crasharei όταν πατάω πάνω του (αφού επέλεξα πρώτα ότι εμπιστεύομαι έναν κινέζο!). Κάποια ιδέα στο τι πήγε λάθος;

Να προσθέσω ότι αφού δημιούργησα νέα σελίδα στο iphone όπως είχε προτείνει κάποιος στα προηγούμενα posts και κάνοντας reboot την συσκευή και jb ξανά δούλεψε  :) .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#977   m4rvel89

m4rvel89

iPH Addict

• 739 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/11/2014 - 15:19

οταν λες νεα σελιδα τι εννοεις?

αν κανουμε jailbreak αναγαστικα μετα set up as new και ολα απο την αρχη?και δεν θα φυγει το jailbreak αν κανουμε restore? τι αλλαζει στο συγκεκριμενο jailbreak γτ αν θυμαμαι καλα με την 7 δεν εχανες κατι..

#978   lazostat

lazostat

iPH newbie

• 73 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 01/11/2014 - 16:00

Δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα που υπαρχει αναμεσα στα "πακετα" και "αλλαγες". Εχει ακριβως τα ιδια πραγματα μεσα. Γιατι υπαρχουν 2 ξεχωριστες ενοτητες; Απλα στα πακετα ειναι πιο συμμαζεμενα τα πραγματα και εχει και τις κατηγοριες για να διαλεξεις.

Επειδη αυριο φευγει η αδερφη μου και δεν εχει ιδεα. Και εχω το προβλημα με το safari στο ipad. Βεβαια θα δοκιμασω αυτο με το restart, αλλα μπορει να το εμφανισει ξανα.. Και επειδη δεν ξερει σχεδον τιποτα απο tablet, ποσο μαλλον απο power user, λετε να το κανω unjailbreak; Γιατι αν παθει κατι, δε θα ξερει πως να το φτιαξει..

Το ipad το θελει απλα για internet, multimedia και office.

#979   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 01/11/2014 - 16:02

Παιδιά προχωράμε τελικά άφοβα σε update κ jb 8.1 από 7.1.1 5s η περιμένουμε ακόμα ;

#980   giwrgakis89

giwrgakis89

iPH Contributor

• 1.553 μηνύματα
  • Twitter:@georgetsop
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:tsoparos

Δημοσίευση 01/11/2014 - 16:04

Παιδιά προχωράμε τελικά άφοβα σε update κ jb 8.1 από 7.1.1 5s η περιμένουμε ακόμα ;

Ορμά!!!

#981   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 01/11/2014 - 16:04

Δεν καταλαβαινω ποια η διαφορα που υπαρχει αναμεσα στα "πακετα" και "αλλαγες". Εχει ακριβως τα ιδια πραγματα μεσα. Γιατι υπαρχουν 2 ξεχωριστες ενοτητες; Απλα στα πακετα ειναι πιο συμμαζεμενα τα πραγματα και εχει και τις κατηγοριες για να διαλεξεις.

Επειδη αυριο φευγει η αδερφη μου και δεν εχει ιδεα. Και εχω το προβλημα με το safari στο ipad. Βεβαια θα δοκιμασω αυτο με το restart, αλλα μπορει να το εμφανισει ξανα.. Και επειδη δεν ξερει σχεδον τιποτα απο tablet, ποσο μαλλον απο power user, λετε να το κανω unjailbreak; Γιατι αν παθει κατι, δε θα ξερει πως να το φτιαξει..

Το ipad το θελει απλα για internet, multimedia και office.

Οι αλλαγές εμφανίζουν τα νέα πακέτα των Repo και πιθανά Updates. Τα πακέτα απο την άλλη, ο,τι έχεις στη συσκευή.

Απο τη στιγμή που δεν έχει ασχοληθεί, να το αφαιρέσεις το JB. Κατευθείαν απο το Pangu.

Kάνε τη μετάβαση.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#982   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2014 - 16:14

Νίκο έχω κατεβάσει την 8.1 από iTunes συνδέω το τηλ κ restore δεν κάνω κάτι αλλο ;

#983   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2014 - 16:15

Νίκο έχω κατεβάσει την 8.1 από iTunes συνδέω το τηλ κ restore δεν κάνω κάτι αλλο ;

Υγ τα μην πως τα σώζω ;

Σορυ για το διπλό ποστ....

Τελευταία επεξεργασία από: aristidis7, 01/11/2014 - 16:16

#984   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2014 - 16:29

Υγ τα μην πως τα σώζω ;

Σορυ για το διπλό ποστ....

Όλα είναι εδώ.

Shift + Restore μόνο. Στο τέλος φυσικά Set Up As New.

LG8ISzO.gif

#985   Georgegk

Georgegk

iPH newbie

• 2 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 01/11/2014 - 16:48

Γεια σας.. έχω μια ερώτηση και εύχομαι να με βοηθήσει κάποιος.. έχω ένα iphone 5s (στην έκδοση 8.1 αναβαθμισμένο απο την συσκευή) το οποίο είναι αμερικάνικο και κλειδωμένο στην εταιρία sprint. Αν το κάνω jb υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσει και να λειτουργεί και με ελληνική sim σε ελληνικό δίκτυο ?

#986   chris79

chris79

iPH User

• 164 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 01/11/2014 - 16:53

Παιδιά το appsync αναβαθμίστηκε για 8.1.χ ? Στο 5 πρέπει να απενεργοποιήσω find my phone και passbook?

#987   dimitrisnt

dimitrisnt

iPH Contributor

• 1.168 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/11/2014 - 17:02

οταν λες νεα σελιδα τι εννοεις?
αν κανουμε jailbreak αναγαστικα μετα set up as new και ολα απο την αρχη?και δεν θα φυγει το jailbreak αν κανουμε restore? τι αλλαζει στο συγκεκριμενο jailbreak γτ αν θυμαμαι καλα με την 7 δεν εχανες κατι..

Αυτο που ειχα πει εγω ηταν οτι μου κανε το ιδιο με τον φιλο παραπανω δηλ μου βαλε μονο το εικονιδιο του pangu αλλα επειδη παρατηρησα οτι η σελιδες μου ειχαν χωρο μονο για αλλο ενα εικονιδιο κ αυτο ηταν το pangu εφτιαξα μια νεα σελιδα homescreen κ εκανα παλι τη διαδικασια και ολα ενταξει

IPhone 15 pro - Macbook air m2

#988   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2014 - 17:03

Γεια σας.. έχω μια ερώτηση και εύχομαι να με βοηθήσει κάποιος.. έχω ένα iphone 5s (στην έκδοση 8.1 αναβαθμισμένο απο την συσκευή) το οποίο είναι αμερικάνικο και κλειδωμένο στην εταιρία sprint. Αν το κάνω jb υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδώσει και να λειτουργεί και με ελληνική sim σε ελληνικό δίκτυο ?

Το Pangu δε κάνει ξεκλείδωμα. Mε R-SIM ο,τι κάνεις. Έρχεται σε λίγες μέρες η 10.

LG8ISzO.gif

#989   lazostat

lazostat

iPH newbie

• 73 μηνύματα

Δημοσίευση 01/11/2014 - 17:20

Οι αλλαγές εμφανίζουν τα νέα πακέτα των Repo και πιθανά Updates. Τα πακέτα απο την άλλη, ο,τι έχεις στη συσκευή.

Απο τη στιγμή που δεν έχει ασχοληθεί, να το αφαιρέσεις το JB. Κατευθείαν απο το Pangu

Δλδ η συσκευή έχει όλα τα πακέτα; Πως κάνω unjailbreak χωρίς να χάσω τα δεδομένα;

#990   tzalavrag

tzalavrag

iPH Addict

• 827 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 01/11/2014 - 17:21

Μπορει να βοηθησει καποιος αν ξερει;; Ειχα πληρωσει το airblue share όταν ειχα jb στην 7.1 και το ξανακατεβασα τωρα. Μου ερχονται κανονικα τα αρχεια και ενω φαινονται στα received δεν μου τα "διαβαζει"/ανοιγει.. Πρεπει να κανω εγω κάτι;; Και κάτι άλλο που χα ρωτηαει και πιο πανω μα δεν απαντηθηκε.. Το yourubetomp3 θα παρει αναβαθμιση ή όχι; Υπαρρχει κάποια άλλη εφαρμογη που καταβαζει απο youtube και περναει στο ipod?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες