με γειες σου!
Από που παρέλαβες;
Και γω το ίδιο περιμένω την παρασκευή. Σήμερα το παρέδωσε ο Κωτσόβολος στην speedex
Δημοσίευση 05/11/2014 - 12:37
με γειες σου!
Από που παρέλαβες;
Και γω το ίδιο περιμένω την παρασκευή. Σήμερα το παρέδωσε ο Κωτσόβολος στην speedex
Δημοσίευση 05/11/2014 - 12:58
με γειες σου!
Από που παρέλαβες;
Δημοσίευση 05/11/2014 - 20:37
κι εγώ στο πλαίσιο έχω κάνει την παραγγελία αλλά δεν με ειδοποίησαν ακόμα....
Δημοσίευση 05/11/2014 - 21:59
Δημοσίευση 05/11/2014 - 22:09
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:51
Καλοριζικο σε ολους.
Δυστυχώς Ανακαλυψα σημερα το παρακατω
Κρατωντας το ipad air 2 και πιεζοντας ελαφρα στο πισω μερος του με το δαχτυλο (σε μια περιοχη στην μεση και αριστερα της πισω πλευρας του), η οθονη εμφανιζει σε 2, 3 σημεια παραμορφώσεις.
Και με άλλους που μίλησα παρατήρησαν το ιδιο.
Κριμα, γιατι μαλλον το 6.1 χιλιοστά σημαίνει ότι τα στριμωξαν αρκετα τα πράματα, με αποτέλεσμα το προβλημα αυτό, όπως και το άλλο με τα ηχεία και την δόνηση.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 17:07
Καλοριζικο σε ολους.
Δυστυχώς Ανακαλυψα σημερα το παρακατω https://www.youtube....h?v=-v0MdtkWKSQ
Κρατωντας το ipad air 2 και πιεζοντας ελαφρα στο πισω μερος του με το δαχτυλο (σε μια περιοχη στην μεση και αριστερα της πισω πλευρας του), η οθονη εμφανιζει σε 2, 3 σημεια παραμορφώσεις.
Και με άλλους που μίλησα παρατήρησαν το ιδιο.
Κριμα, γιατι μαλλον το 6.1 χιλιοστά σημαίνει ότι τα στριμωξαν αρκετα τα πράματα, με αποτέλεσμα το προβλημα αυτό, όπως και το άλλο με τα ηχεία και την δόνηση.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 18:19
Νομίζω όλες οι οθόνες αν τις πιέσεις έχουν παραμόρφωση-όχι απο πισώ πάντα βέβαια- και στο 4αρι που εχω αν την πιέσω έχει παραμόρφωση. Αλλα υπάρχει λόγος να πιέζεις την οθόνη, ώστε να θεωρείται πρόβλημα;
Δεν μιλαμε για πιεση, μιλαμε οτι αν το εχεις σε portrait mode και περπατας (απλα κρατωντας το), βλεπεις παραμορφωσεις στην οθονη. Προφανως το circuit board πιεζει την οθονη.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 18:23
Δεν μιλαμε για πιεση, μιλαμε οτι αν το εχεις σε portrait mode και περπατας (απλα κρατωντας το), βλεπεις παραμορφωσεις στην οθονη. Προφανως το circuit board πιεζει την οθονη.
φιλε μου σε μένα δεν το κάνει αυτό παρα μονο όταν εξασκήσω αρκετή δύναμη με τον δείκτη, και όχι απλα κρατώντας το!
Δημοσίευση 06/11/2014 - 18:35
Το μειον για μενα ειναι στο ηχο. Δεν με ενοχλει που τρεμει, ισα ισα μου αρεσει κιολας ( τρεμει σχεδον τρεις φορες χειροτερα απο το iphone 5s μου, η μαλλον αισθανεσαι τον ηχο τρεις φορες περισσοτερο), με ενοχλει ομως ο ηχος. Οταν βλεπεις την οθονη ο ηχος ειναι τελειως διαφορετικος σε σχεση αμα γυρισεις το ταμπλετ και βλεπεις τα ηχεια. Γενικα ενταση υπαρχει αλλα ειναι σαν να προσπαθει η βγει ο ηχος απο μικροσκοπικες τρυπες και να μην μπορει. Στο ipad 3 η διαφορα αυτη ειναι πολυ μικρη, ενω εδω ειναι μερα με νυχτα. Αποκλειεται να μην το διαπιστωσαν οι ιδιοι για το ηχο. Η παραμορφωση ειναι αρκετη και ισως ενοχλητικη. Δεν αποτελει για μενα deal breaker μιας που ποτε δεν τους ενοιαξε η λαθος διαταξη των ηχειων.
Για μενα ειναι σχεδον deal breaker, δεν αποφασισα ακομη. Μολις πηρα το ipad στα χερια μου και εβαλα βιντεο, αυτο προσεξα και για να πω την αληθεια, δεν μου αρεσε καθολου..o υπαλληλος εκει ειπε οτι ειναι το demo γιαυτο εκανε ετσι..απο τι φαινεται ειπε ψεματα...
Τελευταία επεξεργασία από: DTsuras, 06/11/2014 - 18:36
Δημοσίευση 07/11/2014 - 22:46
Δημοσίευση 07/11/2014 - 22:47
Παιδιά επειδή δεν το έχω ψάξει γενικά. Στα ipad δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή στα σκρουτζομάγαζα;;;
Δημοσίευση 07/11/2014 - 22:58
Παιδιά επειδή δεν το έχω ψάξει γενικά. Στα ipad δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή στα σκρουτζομάγαζα;;;
http://www.skroutz.gr και θα βρεις ότι χρειάζεσαι. Δεν κάκει κακό να κάνουμε ένα search online πρις ρωτήσουμε εδώ!
Δημοσίευση 07/11/2014 - 22:59
Δημοσίευση 07/11/2014 - 23:02
Επειδη εκανα ρωτάω. Βρίσκω με 50 ευρω διάφορα, νόμιζα οτι θα έβρισκα με 100+
Και ρώτησα γενικα τι παιζει τα προηγούμενα χρονια.
Είναι καινούριο ακόμα, δεν πιστεύω ότι θα το βρεις σε μεγαλύτερη διαφορά. Αν θες περίμενε λιγάκι να πέσουν (όχι πολύ μην περιμένεις τρελά πράγματα).
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες