Kαι τα 2 είναι ξεκλείδωτα. Γι αυτό της T-Mobile η αγορά πρέπει να γίνει απο Apple Store και όχι κατάστημα του παρόχου.
Νίκο
δηλ. αυτό που σου στέλνω είναι σίγουρα ξεκλείδωτο ?
Δημοσίευση 26/10/2014 - 00:37
Kαι τα 2 είναι ξεκλείδωτα. Γι αυτό της T-Mobile η αγορά πρέπει να γίνει απο Apple Store και όχι κατάστημα του παρόχου.
Νίκο
δηλ. αυτό που σου στέλνω είναι σίγουρα ξεκλείδωτο ?
Δημοσίευση 05/11/2014 - 06:43
Δημοσίευση 05/11/2014 - 07:08
Δημοσίευση 05/11/2014 - 13:31
Μαγκες ακομα να μην παρετε τιποτα απο αμερικη. Ειναι κλειδωμενα! Πηρα απο apple store με παροχο t-mobile και τα data δεν δουλευουν,παρολο που το πηρα με κατι σαν καρτο συμβολαιο και μου ειπαν οτι μπορω μετα απο 40 μερες συνεχομενης λειτουργιας να ξεκλειδωθη,επισης υποσχεθηκαν οτι δουλευει η περιαγωγη και με το που ηρθα ελλαδα,χαιρεται!!! Τον υπια και πηρα με τα 128!!!
Καλό είναι να μη παραπληροφορείς το κόσμο.. Το οτι έσυ έκανες λάθος με συμβόλαιο, είναι δικό σου θέμα.
Μόνο τη συσκευή απο Apple Store, δεν είναι κλειδωμένο και λειτουργεί παντου.
Δημοσίευση 05/11/2014 - 13:34
Δημοσίευση 05/11/2014 - 13:39
Δημοσίευση 05/11/2014 - 13:52
Δηλαδη εσυ πηρες μονο συσκευη και λειτουργη? Γιατι εγω πριν μιση ωρα το ξεκλειδωσα μεσο i cloud και εννοειτε οτι μου κοστισε παλι κατι δεκαδες λυρες!!!
Το Activation Lock στη συσκευή που "πήρες" δεν έχει καμία σχέση με το κλείδωμα των παρόχων.
Δημοσίευση 09/11/2014 - 14:13
Λοιπόν,
εχθές βρισκόταν η ξαδέρφη μου στο Apple Store στην 4th του Berkeley
Της είπα να ρωτήσει για iPhone 6 Plus 64, το οποίο να λειτουργεί για Ελλάδα. Η απάντηση από την υπάλληλο του Apple Store είναι ότι δεν έχουν έρθει τα -εντελώς- ξεκλείδωτα ακόμα (σε ένα μήνα τα περιμένουν) και απλά έχουμε τα T-Mobile SimFree, για τα οποία δεν είναι εγγυημένο όμως ότι θα λειτουργήσουν στην Ελλάδα.
***Πολλές φορές έχουμε μιλήσει μέσα στο φόρουμ για το ότι t-mobile από Apple Store είναι ΟΚ, αλλά μήπως υπάρχει 1% να μην λειτουργεί? Αν είναι να σκάσουμε 700 ευρώ και να έχουμε την παραμικρή αμφιβολία τότε καλύτερα να μην προχωρήσουμε σε αγορά απέξω....
Δημοσίευση 09/11/2014 - 14:27
Δημοσίευση 09/11/2014 - 14:42
Τα ίδια μου έλεγαν και εμενα τελικα πήρα απο appstore to t-mobile και όλα δουλεύουν κανονικά!
Μήπως... έτυχε εσένα να δουλεύει, ενώ αν το πάρω και εγώ μπορεί για κάποιο λόγο να μην δουλεύει; Είναι μήπως ΑΝ σου κάτσει ή είναι στάνταρ;;;
Μαγκες ακομα να μην παρετε τιποτα απο αμερικη. Ειναι κλειδωμενα! Πηρα απο apple store με παροχο t-mobile και τα data δεν δουλευουν,παρολο που το πηρα με κατι σαν καρτο συμβολαιο και μου ειπαν οτι μπορω μετα απο 40 μερες συνεχομενης λειτουργιας να ξεκλειδωθη,επισης υποσχεθηκαν οτι δουλευει η περιαγωγη και με το που ηρθα ελλαδα,χαιρεται!!! Τον υπια και πηρα με τα 128!!!
Μα έχουμε πει ότι το αγοράζεις από Apple Store, T-Mobile και Sim Free! Γιατί ασχολήθηκες με κάποιο συμβόλαιο; Κρίμα φίλε μου....
Δημοσίευση 09/11/2014 - 16:42
Kαλησπέρα,
Δεν έχω καταλάβει τι ισχύει σχετικά με την εγγύηση ενός iPhone από την Αμερική.
Καταλαβαίνω ότι αν το αγοράσω από εκεί, θα έχω ένα χρόνο εγγύηση αντί για δύο.
Αν όμως παρουσιάσει βλάβη, η εγγύηση θα γίνει δεκτή στην Ελλάδα ή πρέπει οπωσδήποτε
να πάω στις ΗΠΑ να το φτιάξω;
Δημοσίευση 09/11/2014 - 16:48
Kαλησπέρα,
Δεν έχω καταλάβει τι ισχύει σχετικά με την εγγύηση ενός iPhone από την Αμερική.
Καταλαβαίνω ότι αν το αγοράσω από εκεί, θα έχω ένα χρόνο εγγύηση αντί για δύο.
Αν όμως παρουσιάσει βλάβη, η εγγύηση θα γίνει δεκτή στην Ελλάδα ή πρέπει οπωσδήποτε
να πάω στις ΗΠΑ να το φτιάξω;
καλησπερα γινετε δεκτη απο την infoquest !!
Δημοσίευση 09/11/2014 - 17:31
Δημοσίευση 09/11/2014 - 17:56
Μήπως... έτυχε εσένα να δουλεύει, ενώ αν το πάρω και εγώ μπορεί για κάποιο λόγο να μην δουλεύει; Είναι μήπως ΑΝ σου κάτσει ή είναι στάνταρ;;;
Δεν ξερω αν μου εκατσε η οχι αλλα ακουσα τον Νικο και προχωρησα!ola komple!!!!!
αν φοβασαι γιατι δεν το παιρνεις απο εδω skroutz ?
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες