Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

iOS 8: Compatible Tweaks

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7067 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#2566   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 11/12/2014 - 14:45

Υπάρχει κάποιο άλλο tweak που να σπιντάρει λiγο τον Safari?

το nitro επειδή το έχω και γω είχε βγει για το λόγο που λες για να δώσει σε εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών την ταχύτητα πχ του Safari και άλλων εφαρμογών.Στο 8 νομίζω είναι άχρηστο γιατί αυτό το api το έκανε διαθέσιμο και στα third party app.

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#2567   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 12/12/2014 - 09:32

Καλημερα.

Καποιος που εχει το vh8 να μου λυσει μια απορια.

Οταν το ειχα δοκιμασει στην αρχη (το free) επαιζει μια χαρα. Υποθετω οτι ακομα παιζει.

Τι διαφορα εχει το vh8 ποτυ κανει 1,5$ απο το free?

#2568   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/12/2014 - 09:46

το free δεν το έχω δοκιμάσει σε ios8 άλλα το vh8 που το έχω σε 6αρι άλλα και σε 5s με 8.1.1 πραγματικά δουλεύει άψογα ούτε μια στιγμή δεν μετάνιωσα που το αγόρασα. 

#2569   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2014 - 09:53

Το ειχα δοκιμασει στην αρχη και δουλευε κανονικα.

#2570   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G

Δημοσίευση 12/12/2014 - 09:53

το free που το βρικατε εγω μονο το paid βρισκω,μηπως σε καποιο συγκεκριμενο repo?

#2571   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2014 - 09:55

Virtual Home (iOS 7)

Οπως το γραφω. Παιζει και σε iOS 8.

#2572   manosvitacar

manosvitacar

iPH Community Leader

• 12.917 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/12/2014 - 09:55

το free που το βρικατε εγω μονο το paid βρισκω,μηπως σε καποιο συγκεκριμενο repo?

το vh θα δεις όχι vh8 .

#2573   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2014 - 09:56

ευχαριστω και τους δυο :)

#2574   istan

istan

iPH Enthousiast

• 570 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2014 - 10:03

σε μενα ας πουμε με το free το double tap για το reachability δεν γινεται και δεν ειναι τοσο ευελικτο οσο το αλλο,βεβαια δεν το ειχα πληρωσει απλα το κατεβασα cracked και το εσβησα γιατι ειχα battery drain και δεν ηξερα αν ειναι απ αυτο η απο το θεμα που ειχα που επισης εσβησα και σκεφτομαι να αγορασω μερικα tweaks και κανα δυο θεματα.δοκιμασα το core και μαρεσε πολυ το widget και εχει βγει και το ando 8 που ειναι και φτηνο σε σχεση με τα αλλα!!! επισης περιμενω πως και πως το nux (ok βγηκα off topic)

#2575   giotatz

giotatz

iPH Enthousiast

• 525 μηνύματα
  • Twitter:@Panaiotatz
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 12/12/2014 - 10:03

Εγω θελω ν κλεινω τ συσκευη το βραδυ αλλα αν το κανω χανω και την δυνατοτατα να εχω ξυπνητηρι.. Υπαρχει κατι που να εχει την δυνατοτητα αυτή; Εστω απλα να ανοιγει τ συσκευη συγκεκριμενη ωρα.. Ειχα κάποια στιγμη ενα tweek που μου ανοιγε την συσκευη αλλά δ θυμαμαι ποιο ειναι ουτε ξερω αν εχει αναβαθμιστει..

#2576   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 12/12/2014 - 10:27

Εγω θελω ν κλεινω τ συσκευη το βραδυ αλλα αν το κανω χανω και την δυνατοτατα να εχω ξυπνητηρι.. Υπαρχει κατι που να εχει την δυνατοτητα αυτή; Εστω απλα να ανοιγει τ συσκευη συγκεκριμενη ωρα.. Ειχα κάποια στιγμη ενα tweek που μου ανοιγε την συσκευη αλλά δ θυμαμαι ποιο ειναι ουτε ξερω αν εχει αναβαθμιστει..

Έλα βρε Γιώτα το ξέχασες;το isheduler το κανει αυτο να ανοίγει και να σβήνει τη συσκευή!μαζι το συζητάγαμε!

Και ναι εχει αναβαθμιστεί για την 8!

Τελευταία επεξεργασία από: sirgeorge, 12/12/2014 - 10:27

#2577   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 12/12/2014 - 10:29

Γιατι δεν το βαζετε airplane mode απλα?

#2578   sofnik69

sofnik69

iPH Enthousiast

• 591 μηνύματα
  • Twitter:@sofnik1
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air

Δημοσίευση 12/12/2014 - 11:05

Καλημέρα , για Bytafont2 να βλέπει τα ελληνικά? ξέρω έχει απαντηθεί άλλα δεν το βρίσκω!

#2579   pidas

pidas

iPH newbie

• 30 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 12/12/2014 - 16:07

Καλησπερα παιδια..εχω το iphone5s και το iphone 6 κ τα δυο jb στην 8.1..
Εχω βαλει ιδια tweaks και apps κ στα δυο αλλα παραδοψως ενω το iphone 5s δουλευει αψογα κ γρηγορα, το iphone 6 εδω κ 3-4 μερες μου κολλαει στο περασμα στις σελιδες, στο ανοιγμα των app κ γενικως στις λειτουργιες του..νομιζα ηταν το mikoto επειδη το εβαλα τελεταιο αλλα κ που το εβγαλα απο το 6 τζιφος..ηθελα να πω οτι δεν κολλαει πολυ ωρα..ειναι αυτο το σπαστικο το κολλημα για δεκατα του δευτερολεπτου οταν πας πχ απο την μια σελιδα στην αλλη που το βλεπει το ματι σου κ που σου σπαει τα νευρα οταν συμβαινει κ ακομα πιο πολυ που συμβαινει στο 6 που υποτιθεται ειναι κ το πιο καινουργιο κ αναλογικα πιο γρηγορο..παρακατω θα βαλω screenshot με τα tweaks που εχω κ θα ηθελα τα φωτα σας..ειναι καποιο που μπορει να προκαλει αυτη την κθυστερηση;εγω σκεφτομαι παντως να το κανω restore κ να τα περασω ξανα..
Μια ακομα ερωτηση..αν εχω βαλει καποια τηλεφωνα κ αλλες πλητοφοριες μπορω να κανω backup τωρα που ειναι jb το κινητο;υπαρχει καποιος οδηγος;
Ευχαριστω...

Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1418393374.564123.jpg   128,2KB   53 λήψειςΣυνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1418393386.219470.jpg   139,44KB   53 λήψεις

Αυτα ειναι τα tweaks που εχω..

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 12/12/2014 - 16:13

#2580   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/12/2014 - 16:19

Καλησπερα παιδια..εχω το iphone5s και το iphone 6 κ τα δυο jb στην 8.1..
Εχω βαλει ιδια tweaks και apps κ στα δυο αλλα παραδοψως ενω το iphone 5s δουλευει αψογα κ γρηγορα, το iphone 6 εδω κ 3-4 μερες μου κολλαει στο περασμα στις σελιδες, στο ανοιγμα των app κ γενικως στις λειτουργιες του..νομιζα ηταν το mikoto επειδη το εβαλα τελεταιο αλλα κ που το εβγαλα απο το 6 τζιφος..ηθελα να πω οτι δεν κολλαει πολυ ωρα..ειναι αυτο το σπαστικο το κολλημα για δεκατα του δευτερολεπτου οταν πας πχ απο την μια σελιδα στην αλλη που το βλεπει το ματι σου κ που σου σπαει τα νευρα οταν συμβαινει κ ακομα πιο πολυ που συμβαινει στο 6 που υποτιθεται ειναι κ το πιο καινουργιο κ αναλογικα πιο γρηγορο..παρακατω θα βαλω screenshot με τα tweaks που εχω κ θα ηθελα τα φωτα σας..ειναι καποιο που μπορει να προκαλει αυτη την κθυστερηση;εγω σκεφτομαι παντως να το κανω restore κ να τα περασω ξανα..
Μια ακομα ερωτηση..αν εχω βαλει καποια τηλεφωνα κ αλλες πλητοφοριες μπορω να κανω backup τωρα που ειναι jb το κινητο;υπαρχει καποιος οδηγος;
Ευχαριστω...

Αυτα ειναι τα tweaks που εχω..

Συσκευή με συσκευή διαφέρει. Το οτι συμεριφέρεται σωστά η μια δε πάει να πει πως και η αλλή θα είναι το ίδιο.

Tα Möbius, NoSlow και Cylinder σου κάνουν τα παραπάνω. Ειδικά το 2ο δε σου χρειάζεται.

Αν πάλι αποφασίσεις για Restore, Backup όπως εδώ.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 18/12/2014 - 01:49

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια