Update και για το WiFiFoFum.
Νικο κατι ασχετο.. Ειχα το adblocker 2 και το απεγκατεστησα και εγκατεστησα το basic adblocker.. Χρειαζεται να διαγραψω κανενα αρχειο μεσω ifile μην εχουμε κανενα μπερδεμα ή ειμαστε κομπλε;
Δημοσίευση 11/01/2015 - 02:41
Update και για το WiFiFoFum.
Δημοσίευση 11/01/2015 - 02:50
καλημερα παιδια...μετα απο πολυ καιρο,επεστρεψα....,λοιπον,μπορει καποιος να μου πει τι tweaks πρεπει να βαλω ,για να εγκαταστησω χαρτη της ελλαδος που χρειαζομαι λογω επαγγελματος , και κανενα παιχνιδι να περναω την ωρα μου οσο περιμενω να ξεφορτωθει η νταλικα που δουλευω...
Δημοσίευση 11/01/2015 - 03:55
νικολα θα δουμε δοαφορα σε θεμα εμβελειας;επισης εχεις αγορασει το itouchsecure?ειμαι στο τσακ να το αγορασω.Update και για το WiFiFoFum.
Δημοσίευση 11/01/2015 - 09:02
Καλημέρα.
Πως λέγεται ρε παιδιά εκείνο το tweak που τρέχει animated o καιρός στο background στο springboard πισω από τα εικονίδια.
Οχι το forecast.(γιατί σου αλλάζει ταπετσαρία δεν τρέχει στο background)
Δημοσίευση 11/01/2015 - 11:14
Καλημερα. WeatherboardΚαλημέρα.
Πως λέγεται ρε παιδιά εκείνο το tweak που τρέχει animated o καιρός στο background στο springboard πισω από τα εικονίδια.
Οχι το forecast.(γιατί σου αλλάζει ταπετσαρία δεν τρέχει στο background)
Δημοσίευση 11/01/2015 - 13:14
νικολα θα δουμε δοαφορα σε θεμα εμβελειας;επισης εχεις αγορασει το itouchsecure?ειμαι στο τσακ να το αγορασω.
Περισσότερες επιλογές και πληροφορίες το WiFiFoFum. Αν έχεις το BetterWiFi δε σου χρειάζεται.
Το iTouchSecure δε το έχω, αλλά λειτουργεί άψογα.
Δημοσίευση 11/01/2015 - 14:35
το betterwifi και το wififofum ειναι για καλύτερο wifi? Γιατί Βγάζει συνέχεια δίπλα από το wifi ένα κυκλάκι σαν να φοστωνει και αργει..Περισσότερες επιλογές και πληροφορίες το WiFiFoFum. Αν έχεις το BetterWiFi δε σου χρειάζεται.
Το iTouchSecure δε το έχω, αλλά λειτουργεί άψογα.
Δημοσίευση 11/01/2015 - 14:52
παιδια μπορει να ειμαι σε λαθος ενοτητα ,αν συνβαινει αυτο παρακαλω αν ειναι δυνατον να μετακινηθει.....Λοιπον κατεβασα τα πιο γνωστα sources.....αν θελω να βρω μια εφαρμογη,η ενα παιχνιδι...πως κανω ''αναζητηση''...και να το βρει... Η ακολουθω καποιο,αλλον οδηγο...??
Συγγνωμη αν σας κουρασα,θα μπω και εγω στο κλιμα συντομα,απλως διαβαζω και καπου μπερδευομαι.....
Δημοσίευση 11/01/2015 - 15:56
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 11/01/2015 - 16:08
To alternatecontrols το εχει βαλει κανεις? υπαρχει ασυμβατοτητα με αλλα tweaks? γιατι καθε φορα που παταω το back δυο φορες με πεταει σε safe mode.
Δημοσίευση 11/01/2015 - 16:42
Κάτω δεξιά στο Cydia έχει κουμπάκι "search".παιδια μπορει να ειμαι σε λαθος ενοτητα ,αν συνβαινει αυτο παρακαλω αν ειναι δυνατον να μετακινηθει.....Λοιπον κατεβασα τα πιο γνωστα sources.....αν θελω να βρω μια εφαρμογη,η ενα παιχνιδι...πως κανω ''αναζητηση''...και να το βρει... Η ακολουθω καποιο,αλλον οδηγο...??
Συγγνωμη αν σας κουρασα,θα μπω και εγω στο κλιμα συντομα,απλως διαβαζω και καπου μπερδευομαι.....
Δημοσίευση 11/01/2015 - 17:31
Καλησπερα σας παιδια!
Καποιος που να ξερει καποιο tweak ετσι ωστε να μην φαινονται καποιες εφαρμογες (αποκρυψη) ?
Θα προτιμουσα να μην φαινεται ουτε αυτη η εφαρμογη.
Δημοσίευση 11/01/2015 - 17:32
Τι θες να κρύψεις ...;Καλησπερα σας παιδια!
Καποιος που να ξερει καποιο tweak ετσι ωστε να μην φαινονται καποιες εφαρμογες (αποκρυψη) ?
Θα προτιμουσα να μην φαινεται ουτε αυτη η εφαρμογη.
0 μέλη, 12 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες