Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

iOS 8: Compatible Tweaks

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7067 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#3631   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 15/01/2015 - 23:08

Tip:
Επειδη γνωρίζουμε όλοι ότι περνώντας ένα tweak έτσι και χρειάζεται να γίνει restart springboard, λόγο bug που υπάρχει στον επεξεργαστή του iPhone 6 και 6+ Χάνουμε τα στατιστικά των χρόνων στην χρήση μπαταρίας.
Υπάρχει όμως η λύση αφού έχουμε από την αρχή περάσει cccontols να κάνουμε μέσω cccontols restart springboard και να μην χαθούν οι χρόνοι.

ΥΓ: Δεν γνωρίζω εάν εχει γραφτεί καπου η έχει αναφερθεί στο φόρουμ απλός το ανακάλυψα τυχαία σήμερα.

Σωστος αλλα ανεκαθεν χανονταν τα στατιστικα απο respring. Δεν ειναι κατι που γινεται τωρα. :)
Και απο flipcontrolcenter και απο springtomize αν κανεις respring παλι δε χανονται.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#3632   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 15/01/2015 - 23:13

Και τι θα παταμε απο το cydia οταν περασουμε καποιο tweak και θελει respring?

#3633   nikolakis91

nikolakis91

iPH Enthousiast

• 549 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4
  • Tablet:iPad 2
  • GameCenter:nikolakis91

Δημοσίευση 15/01/2015 - 23:16

Home button για να βγεις στο menu και μετά respring από τα αυτά που προανεφεραν!

#3634   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 16/01/2015 - 06:20

Όσοι έχετε Virtual Home και Lockglyph και κανατε τις τελευταίες αναβαθμίσεις σας κανει καθολου Respring η συσκευή ?

#3635   jimmyhmhm

jimmyhmhm

iPH User

• 178 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 8 Plus
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 16/01/2015 - 06:23

Είπα λοιπόν να σβήσω το status modifier, καθώς έχω βαλει στην status bar του iphone 6 plus μόνο την ημερομηνία και την ώρα, χωρίς να χρησιμοποιώ καμία από τις λοιπές ιδιότητές του, και να το αντικαταστήσω με το date in statusbar, ίσως για να μου φύγει και η ιδέα ότι το ¨κολλάει¨λίγο το plus.

Με το date in statusbar, όταν βάζω τη συσκευή στο αθόρυβο, δεν εμφανίζεται δεξια δίπλα από το σήμα της μπαταρίας, το εικονίδιο του αθόρυβο. Κάνω restart, κάνω respring, το ίδιο. Σβήνω το date in statusbar, ξαναβάζω το status modifier, εμφαίζεται το ¨αθόρυβο¨κανονικά. Αφαιρώ και τα 2 tweeks, χάνεται!

Καμία ιδέα;

#3636   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 16/01/2015 - 08:19

Είπα λοιπόν να σβήσω το status modifier, καθώς έχω βαλει στην status bar του iphone 6 plus μόνο την ημερομηνία και την ώρα, χωρίς να χρησιμοποιώ καμία από τις λοιπές ιδιότητές του, και να το αντικαταστήσω με το date in statusbar, ίσως για να μου φύγει και η ιδέα ότι το ¨κολλάει¨λίγο το plus.
Με το date in statusbar, όταν βάζω τη συσκευή στο αθόρυβο, δεν εμφανίζεται δεξια δίπλα από το σήμα της μπαταρίας, το εικονίδιο του αθόρυβο. Κάνω restart, κάνω respring, το ίδιο. Σβήνω το date in statusbar, ξαναβάζω το status modifier, εμφαίζεται το ¨αθόρυβο¨κανονικά. Αφαιρώ και τα 2 tweeks, χάνεται!
Καμία ιδέα;

Ίσως με επανεγκατάσταση του libstatousbar φτιάξει.

#3637   giotatz

giotatz

iPH Enthousiast

• 525 μηνύματα
  • Twitter:@Panaiotatz
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 16/01/2015 - 08:59

Tip:
Επειδη γνωρίζουμε όλοι ότι περνώντας ένα tweak έτσι και χρειάζεται να γίνει restart springboard, λόγο bug που υπάρχει στον επεξεργαστή του iPhone 6 και 6+ Χάνουμε τα στατιστικά των χρόνων στην χρήση μπαταρίας.
Υπάρχει όμως η λύση αφού έχουμε από την αρχή περάσει cccontols να κάνουμε μέσω cccontols restart springboard και να μην χαθούν οι χρόνοι.

ΥΓ: Δεν γνωρίζω εάν εχει γραφτεί καπου η έχει αναφερθεί στο φόρουμ απλός το ανακάλυψα τυχαία σήμερα.

δηλ παταμε resprinng μετα φιατι restart springboard δεν βλεπω καπου...

#3638   jimmyhmhm

jimmyhmhm

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2015 - 08:59

Ίσως με επανεγκατάσταση του libstatousbar φτιάξει.

Δεν δουλεψε φιλε μου.

#3639   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 16/01/2015 - 09:03

Δεν δουλεψε φιλε μου.

Κρίμα!αλλα και το statusmodifier που εχω ακομη και σε ένα 4s δε βλεπω να το κολλάει το τηλ!δες τι εχω εγω στη στάτους.
Συνημμένο αρχείο  ImageUploadedByTapatalk1421391819.227066.jpg   59,54KB   69 λήψεις

#3640   jimmyhmhm

jimmyhmhm

iPH User

• 178 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2015 - 09:35

Ο,τι κ να του κανω, εξακολουθει να μην δειχνει το εικονιδιο του αθορυβου. Μονο οταν βαλω το statusmodifier φτιαχνει. Αν το βγαλω τα ιδια..

#3641   giotatz

giotatz

iPH Enthousiast

• 525 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2015 - 10:00

Σωστος αλλα ανεκαθεν χανονταν τα στατιστικα απο respring. Δεν ειναι κατι που γινεται τωρα. :)
Και απο flipcontrolcenter και απο springtomize αν κανεις respring παλι δε χανονται.

εμενα το cccontrols μου βγαζει θέμα... Με πεταει συνεχεια σε safe mode.. Τι μπορω να κανω για αυτο (κ να χω χρόνους ακόμα με το respring)

Τελευταία επεξεργασία από: giotatz, 16/01/2015 - 10:07

#3642   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2015 - 10:02

εμενα το cccontrols μου βγαζει θέμα... Με πεταει συνεχεια σε safe mode.. Τι μπορω να κανω για αυτο (κ να χω χρόνους ακόμα με το respring)

Η βαλε το FlipControlCenter (καλυτερο κατα την αποψη μου) η βαλε το CCControls απο το repo danyl.net/repo.

Θα κανεις install το tweak που θες και μετα δε πατας restart springboard στο cydia. Ανοιγεις cc και κανεις respring απο εκει.

#3643   giotatz

giotatz

iPH Enthousiast

• 525 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2015 - 10:11

Η βαλε το FlipControlCenter (καλυτερο κατα την αποψη μου) η βαλε το CCControls απο το repo danyl.net/repo.

Θα κανεις install το tweak που θες και μετα δε πατας restart springboard στο cydia. Ανοιγεις cc και κανεις respring απο εκει.

και τα δυο να υποθεσω δεν χανιυν τ χρονους έτσι; Γιατι με το ccsetings τους χανω! Και ποιο θεωρείται απ τα δυο καλύτερο; α! Δεν ξερω αν φταιει το cccontrols αλλα εχω κι αλλο ζητημα.. Παω να το φορτισω μετα απο resping για να χω χρονους και ενω ολοι ξερουμε πως δ εμφανιζονται αν δεν εχει πληρη φορτιση εμενα στο 96% μου φάνηκαν και στο εικονίδιο μπαταρίας δεν φαίνετε πληρης και δεν ανεβαινει το ποσοστο απο κει; Κατι να προτείνεις κάποιος...

#3644   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα

Δημοσίευση 16/01/2015 - 10:13

και τα δυο να υποθεσω δεν χανιυν τ χρονους έτσι; Γιατι με το ccsetings τους χανω! Και ποιο θεωρείται απ τα δυο καλύτερο; α! Δεν ξερω αν φταιει το cccontrols αλλα εχω κι αλλο ζητημα.. Παω να το φορτισω μετα απο resping για να χω χρονους και ενω ολοι ξερουμε πως δ εμφανιζονται αν δεν εχει πληρη φορτιση εμενα στο 96% μου φάνηκαν και στο εικονίδιο μπαταρίας δεν φαίνετε πληρης και δεν ανεβαινει το ποσοστο απο κει; Κατι να προτείνεις κάποιος...

FlipCC εχω και δε χανονται οι χρονοι αν κανεις απο εκει respring. Αυτο προτεινω.

Απο κει και περα για τους χρονους δεν ειναι αναγκη να παει 100%. Το εχω δει και εγω καμια φορα να ειναι 95-96% και να εμφανιζονται οι χρονοι.

Δεν ειναι κατι να σε ανησυχει.

#3645   zarko11

zarko11

iPH Enthousiast

• 480 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 16/01/2015 - 10:22

FlipCC εχω και δε χανονται οι χρονοι αν κανεις απο εκει respring. Αυτο προτεινω.

Απο κει και περα για τους χρονους δεν ειναι αναγκη να παει 100%. Το εχω δει και εγω καμια φορα να ειναι 95-96% και να εμφανιζονται οι χρονοι.

Δεν ειναι κατι να σε ανησυχει.

το flipcc δουλεύει καλύτερα απο το αλλα 2 γενικά;Γτ και με το cccontrol έχω κάποια θεματάκια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 1

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες