Πέρασε JellyLock7. Δε λειτουργεί σε όλους όμως.
Οταν σε όλους; Προσωπικά ειμαι με 5s και 8.1.
Στη χειρότερη που δε θα λειτουργήσει τι επιπτώσεις μπορεί να εχω; Απλά να μη αλλάζει το slider και να του κάνω απεγκατάσταση;
Δημοσίευση 03/11/2014 - 01:21
Πέρασε JellyLock7. Δε λειτουργεί σε όλους όμως.
Δημοσίευση 03/11/2014 - 01:23
Το Icleaner παδια τελικά δουλεύει κανονικά ;Απλά αφήνουμε τικαρισμενες τις προεπιλογές ;;
Λειτουργεί αρκεί να μην εν/ποιήσεις τις επιλογές του Cydia στην αρχική.
Παιδιά έβαλα το SMSpreFix σε 5s αλλά δεν μου λειτουργεί...το χει δοκιμάσει κανεις;
Σταμάτησε να λειτουργεί στο iPh 5.
Χειροκίνητα μόνο το πρόθεμα μπροστά απο κάθε μήνυμα.
Οταν σε όλους; Προσωπικά ειμαι με 5s και 8.1.
Στη χειρότερη που δε θα λειτουργήσει τι επιπτώσεις μπορεί να εχω; Απλά να μη αλλάζει το slider και να του κάνω απεγκατάσταση;
Safe Modes. Το περνάς και δοκιμάζεις.
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 03/11/2014 - 01:26.
Δημοσίευση 03/11/2014 - 01:27
εχει τρεις διακόπτες για το cydia .Ο πρώτος που έγραφε cydia ήταν ήδη ενεργοποιημένος και έκανα clean χωρις να τον κλείσω .Εκανα πατάτα ;;Λειτουργεί αρκεί να μην εν/ποιήσεις τις επιλογές του Cydia στην αρχική.
Δημοσίευση 03/11/2014 - 01:29
Safe Modes. Το περνάς και δοκιμάζεις.
Ok. Κατι τελευταίο μηπως και πρέπει να βαλω άλλο tweak.
Συγκεκριμένα θελω να γράφει άλλο κείμενο απο το Slide to Unlock και να επιλέξω logo δίπλα απο το κείμενο όπως πχ των autobots
Τελευταία επεξεργασία από: tazanikos, 03/11/2014 - 01:30.
Δημοσίευση 03/11/2014 - 01:34
εχει τρεις διακόπτες για το cydia .Ο πρώτος που έγραφε cydia ήταν ήδη ενεργοποιημένος και έκανα clean χωρις να τον κλείσω .Εκανα πατάτα ;;
Θα το 'χες καταλάβει ήδη..
Πρόβλημα δημιουργείται με την εν/ποίηση του Sources.
Ok. Κατι τελευταίο μηπως και πρέπει να βαλω άλλο tweak.
Συγκεκριμένα θελω να γράφει άλλο κείμενο απο το Slide to Unlock και να επιλέξω logo δίπλα απο το κείμενο όπως πχ των autobots
Mπορείς και χειροκίνητα να αλλάξεις το κείμενο με iFile απο εδώ System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/el.lproj/SpringBoard.strings.
Στο AWAY_LOCK_LABEL" = βάζεις ο,τι θες μέσα στα εισαγωγικά. Save και Respring.
Δημοσίευση 03/11/2014 - 01:44
Mπορείς και χειροκίνητα να αλλάξεις το κείμενο με iFile απο εδώ System/Library/CoreServices/SpringBoard.app/el.lproj/SpringBoard.strings.
Στο AWAY_LOCK_LABEL" = βάζεις ο,τι θες μέσα στα εισαγωγικά. Save και Respring.
Δημοσίευση 03/11/2014 - 01:58
Α μπράβο. Μόλις έβλεπα το video κι εγώ. Ουσιαστικά αυτό ψάχνω ή κάποιο αντίστοιχο.
Δημοσίευση 03/11/2014 - 02:08
Δημοσίευση 03/11/2014 - 08:11
Εκανε καποιος δοκιμη στο LocaliApStore να μας πει αν του λειτουργει σε iOS 8 ?? ?
Δημοσίευση 03/11/2014 - 08:20
εχω κοιταξει δεν ειναι κανενα απο αυτα... γι αυτο ρωταω μηπως υπαρχει κατι νεοτερο και δεν εχει μπει στην αρχικη.
ξερεις κανεις αν θα αναβαθμιστει κανενα
Τσεκαρε το tage. Ειναι σαν το zephyr αν θυμασαι.
Εξαιρετικο και εχει trial 3 μερες να το δοκιμασεις πριν το αγορασεις.
Δημοσίευση 03/11/2014 - 08:27
Τσεκαρε το tage. Ειναι σαν το zephyr αν θυμασαι.
Εξαιρετικο και εχει trial 3 μερες να το δοκιμασεις πριν το αγορασεις.
Συμφωνω Τολη
Μετα το multitasking gesture , το οποιο ο dev εξαφανιστηκε και δεν απαντησε ποτε και σε κανεναν (και δεν το αναβαθμισε ποτε για την 7.1.2) , ευτυχως ηρθε το tage το οποιο δουλευει αψογα και χωρις προβληματα
Την καλημερα μου
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 03/11/2014 - 08:28.
Δημοσίευση 03/11/2014 - 08:31
Συμφωνω Τολη
Μετα το multitasking gesture , το οποιο ο dev εξαφανιστηκε και δεν απαντησε ποτε και σε κανεναν (και δεν το αναβαθμισε ποτε για την 7.1.2) , ευτυχως ηρθε το tage το οποιο δουλευει αψογα και χωρις προβληματα
Την καλημερα μου
Ξεκινησε καλα αυτος ο dev (απαντουσε στα request,εβαζε νεα features που ζηταγαμε,διορθωνε γρηγορα τα προβληματα) και ξαφνικα εξαφανιστηκε.
Εγω περιμενω το Auxo 2 μιας και εχει παρομοιες λειτουργιες και το quick switcher που εχει τα σπαει. Εκει το tage υστερει λιγο.
Δημοσίευση 03/11/2014 - 08:37
Ξεκινησε καλα αυτος ο dev (απαντουσε στα request,εβαζε νεα features που ζηταγαμε,διορθωνε γρηγορα τα προβληματα) και ξαφνικα εξαφανιστηκε.
Εγω περιμενω το Auxo 2 μιας και εχει παρομοιες λειτουργιες και το quick switcher που εχει τα σπαει. Εκει το tage υστερει λιγο.
Δυστυχως Τολη , αρκετοι dev ξεκινησαν δυνατα....αλλα μετα εξαφανιστηκαν...
Ισως ειναι ιδεα μου , αλλα βλεπω μια ψιλο βαρεμαρα απο την μερια γενικως των dev ως προς την jailbreak σκηνη ....
Ισως να οφειλεται και στο γεγονος οτι ανέλαβαν τα ηνία οι κινεζοι....
Τελος παντων το σταματω εδω το off topic
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 03/11/2014 - 08:39.
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες