Όχι. Πως να βρουν τα icon file names των εφαρμογών στον Bundles.
Αλλο καταλαβα..!!! Σημειώστε λάθος....
Δημοσίευση 03/07/2015 - 23:18
Όχι. Πως να βρουν τα icon file names των εφαρμογών στον Bundles.
Αλλο καταλαβα..!!! Σημειώστε λάθος....
Δημοσίευση 03/07/2015 - 23:23
Εεεε καπου σε χάνω....
λοιπον θελω να βαλω σε ενα υπαρχων θεμα που εχω δικα μου εικονιδια επειδη δεν ξερω πως να φτιαχνω θεμα απτην αρχη. για να το κανω αυτο πρεπει στις εφαρμογες που εχει εικονιδια το υπαρχων θεμα να αντικαταστησω τα υπαρχων εικονιδια με δικα μου με τις ιδιες ονομασιες. μεχρι εκει καλα. ομως ειναι καποιες εφαρμογες που το υπαρχων θεμα δεν εχει εικονιδια και πρεπει μεσα στο θεμα να δημιουργησω φακελους και να βαλω μεσα τα εικονιδια που θελω τα δικα μου, ομως πρεπει να ξερω περα απτο ονομα του φακελου που θα δημιουργησω που το βρισκω με το bundles id, πως να ονομασω τα εικονιδια τα δικα μου για να αλλαξουν κατλαβες? αυτο ψαχνω. γιατι εγω αντι να αγοραζω συνεχεια καινουρια θεματα, τα φτιαχνω μονη μου αλλαζοντας μονο τα εικονιδια που ουσιαστικα μονο με ενδιαφερει. αλλα σαν βαση εχω ενα θεμα, ομως επειδη υπαρχουν εφαρμογες απτο απ στορ που δεν ειναι themed πρεπει να το κανω μονη μου. μαλλον σε μπερδεψα...
Δημοσίευση 03/07/2015 - 23:27
http://www.iphonehel...ost__p__1720916λοιπον θελω να βαλω σε ενα υπαρχων θεμα που εχω δικα μου εικονιδια επειδη δεν ξερω πως να φτιαχνω θεμα απτην αρχη. για να το κανω αυτο πρεπει στις εφαρμογες που εχει εικονιδια το υπαρχων θεμα να αντικαταστησω τα υπαρχων εικονιδια με δικα μου με τις ιδιες ονομασιες. μεχρι εκει καλα. ομως ειναι καποιες εφαρμογες που το υπαρχων θεμα δεν εχει εικονιδια και πρεπει μεσα στο θεμα να δημιουργησω φακελους και να βαλω μεσα τα εικονιδια που θελω τα δικα μου, ομως πρεπει να ξερω περα απτο ονομα του φακελου που θα δημιουργησω που το βρισκω με το bundles id, πως να ονομασω τα εικονιδια τα δικα μου για να αλλαξουν κατλαβες? αυτο ψαχνω. γιατι εγω αντι να αγοραζω συνεχεια καινουρια θεματα, τα φτιαχνω μονη μου αλλαζοντας μονο τα εικονιδια που ουσιαστικα μονο με ενδιαφερει. αλλα σαν βαση εχω ενα θεμα, ομως επειδη υπαρχουν εφαρμογες απτο απ στορ που δεν ειναι themed πρεπει να το κανω μονη μου. μαλλον σε μπερδεψα...
Δημοσίευση 03/07/2015 - 23:30
μου φαινεται ολοκληρη διαδικασια χαχαχα! πως θα το κανω μεσω υπολογιστη? θα πρεπει να μπαινω στην καθε εφαρμογη απτο κινητο να βρισκω τις ονομασιες των εικονιδιων και να τα γραφω στον υπολογιστη και μετα copy paste...του χρονου θα τελειωσω χαχαχα!!
Δημοσίευση 04/07/2015 - 00:39
Δημοσίευση 04/07/2015 - 01:44
Έβαλα το intelliscreenx αλλά κολλούσε πολύ.
Δεν πιστεύω ότι ειναι λόγο του τηλεφώνου μιας που είμαι με 5S.
Το έχει δοκιμάσει άλλος σε 8.4;
Μια χαρά είναι απο εμένα με 5άρι..
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 04/07/2015 - 08:28
To Bridge παρόλο που λειτουργεί, χρειάζεται Update, όπως και το ProTube.
Εναλλακτικά υπάρχει το Cercube.
Δημοσίευση 04/07/2015 - 09:18
Δημοσίευση 04/07/2015 - 09:46
Δημοσίευση 04/07/2015 - 09:50
Δημοσίευση 04/07/2015 - 10:24
Δημοσίευση 04/07/2015 - 10:25
Παιδιά καλημέρα.Γνωρίζει κάποιος κατι αντίστοιχο του icon renamer γιατι αυτό δεν δουλεύει στην 8.4.Ευχαριστώ πολύ.
Δημοσίευση 04/07/2015 - 10:30
Ρε εσείς αυτή η λίστα εχει μεσα και το activator... Αφού δε δουλεύει γιατί το εχει;
Δημοσίευση 04/07/2015 - 10:51
κατι αναλογο του icon renamer υπαρχει??
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες