Τα περισσότερα συμβατά είναι.
Εκτός απο κάποιες εξαιρέσεις όπως το Auxo που αν δε κλείσει 3μηνο Update γιοκ.
Δημοσίευση 23/07/2015 - 14:35
Δημοσίευση 23/07/2015 - 15:37
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 23/07/2015 - 15:40
Δημοσίευση 23/07/2015 - 15:44
Γιατί οι ρυθμίσεις τους αποθηκεύονται στην συσκευή σου με την μορφή .plst αρχείου και παραμένουν παρόλο που τα απ´ εγκαθιστάς.Να σας ρωτησω κατι ρε παιδια εσεις οι πιο παλιοι θα γνωριζεται!!!!κατεβαζω καποια tweaks κατα καιρους δεν εχει σημασια πια τα εχω στο κινητο μου και μετα απο μια βδομμαδα τα σβηνω οταν τα ξαναπερναω ειναι σαν να μην τα εχω σβησει ποτε απο το τηλεφωνο κραταει καπου backup???κανονικα δεν επρεπε μιας και τα σβηνω να σβηστει εντελως κι οταν τα κατεβασω ξανα να αρχισει απο την αρχη
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 23/07/2015 - 15:48
Δημοσίευση 23/07/2015 - 15:49
κανω καθαρισμο με το icleaner και τιποτα καποια οταν τα περασω συνεχιζουν απο κει που τα ειχα αφησει!!!απλα σαν νεος δεν ξερω τι μου αρεσει δοκιμαζω tweaks δεν μπορει να υπαρχουν πχ 200 φακελοι plist οπως ειπες!!!!που τα βρισκω χειροκινητα με το ifile θα ψαξω;;;;Γιατί οι ρυθμίσεις τους αποθηκεύονται στην συσκευή σου με την μορφή .plst αρχείου και παραμένουν παρόλο που τα απ´ εγκαθιστάς.
Όταν επαν´εγκαθιστάς τα tweaks επανέρχονται στις τελευταίες ρυθμίσεις που είχαν.
Αυτά τα αρχεία μπορείς να τα σβήσεις είτε χειροκίνητα, είτε με iCleaner.
Δημοσίευση 23/07/2015 - 16:02
κανω καθαρισμο με το icleaner και τιποτα καποια οταν τα περασω συνεχιζουν απο κει που τα ειχα αφησει!!!απλα σαν νεος δεν ξερω τι μου αρεσει δοκιμαζω tweaks δεν μπορει να υπαρχουν πχ 200 φακελοι plist οπως ειπες!!!!που τα βρισκω χειροκινητα με το ifile θα ψαξω;;;;
Ανοίγεις iCleaner, πατάς το + κάτω δεξιά, επιλέγεις Preference files και πατώντας το i για κάθε tweak διαχειρίζεσαι το .plst του.
Δημοσίευση 23/07/2015 - 16:14
πιστευω οτι το κανα σωστα καποια δεν τα εβγαζα καθολου ετσι οπως τα εγραφε αλλα οκ ευχαριστω πολυ vrachami το πιασα πως γινεταιΑνοίγεις iCleaner, πατάς το + κάτω δεξιά, επιλέγεις Preference files και πατώντας το i για κάθε tweak διαχειρίζεσαι το .plst του.
Δημοσίευση 23/07/2015 - 16:16
πιστευω οτι το κανα σωστα καποια δεν τα εβγαζα καθολου ετσι οπως τα εγραφε αλλα οκ ευχαριστω πολυ vrachami το πιασα πως γινεται
Σχεδόν πάντα, η ονομασία του .plst αρχείου περιέχει σαν συνθετικό το όνομα του tweak.
Δημοσίευση 23/07/2015 - 16:37
Κανένα tweak για το NC ώστε στο "Today" κάτω απο το tab Calendar να δείχνει ολόκληρο το μήνα (σε πλέγμα) και όχι μονο μια ημέρα;
Δημοσίευση 23/07/2015 - 16:44
Δημοσίευση 23/07/2015 - 16:54
βρηκα πολλα τα εσβησα και πιο μετα θα δοκιμασω ευχαριστω !!!να ρωτησω και κατι αλλο φιλαρακο εαν πχ μεινω καιρο με την 8.4 κι οταν βγει πχ η εννια και δεν βγει jailbreak εαν δεν κανω καμια χοντρη βλακεια με το icleaner αυτο με τα plist μπορω να μεινω η επειδη προερχομαι απο android χρειαζεται φρεσκαρισμα κι αναγκαστικα πρεπει να παω στο ios 9 γιατι θα κανει το τηλεφωνο μου πιο αργο κτλ κτλΣχεδόν πάντα, η ονομασία του .plst αρχείου περιέχει σαν συνθετικό το όνομα του tweak.
Δημοσίευση 23/07/2015 - 16:55
Δημοσίευση 23/07/2015 - 17:00
Τι εννοείς δε σ'αφήνει?εχω ενα θεμα με το springtomize3 ...δεν με αφηνει να κανω respring..
HiddenConvos.Πιο tweak κρύβει τους διαλόγους στα μνμ, ευχαριστώ
Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 23/07/2015 - 17:03
Δημοσίευση 23/07/2015 - 17:04
βρηκα πολλα τα εσβησα και πιο μετα θα δοκιμασω ευχαριστω !!!να ρωτησω και κατι αλλο φιλαρακο εαν πχ μεινω καιρο με την 8.4 κι οταν βγει πχ η εννια και δεν βγει jailbreak εαν δεν κανω καμια χοντρη βλακεια με το icleaner αυτο με τα plist μπορω να μεινω η επειδη προερχομαι απο android χρειαζεται φρεσκαρισμα κι αναγκαστικα πρεπει να παω στο ios 9 γιατι θα κανει το τηλεφωνο μου πιο αργο κτλ κτλ
Η παραμονή των .plst στην συσκευή ή η κακοδιαχείρηση τους, δεν την κάνουν πιο αργή.
H μετάβαση σε νεότερο iOS δεν είναι αναγκαστική.
Δημοσίευση 23/07/2015 - 18:12
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες