Είναι πλέον συμβατό στην ios 8, repo http://iarrays.com/apt/
Ειναι Beta.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 08:36
Δημοσίευση 06/11/2014 - 08:38
Ειναι Beta.
Μια χαρά δουλεύει 2 χρόνια εκδόσεις beta έχουν πάντα
Δημοσίευση 06/11/2014 - 08:39
Μια χαρά δουλεύει 2 χρόνια εκδόσεις beta έχουν πάντα
Οκ. Δεν το εχω.
Αν θελει ας το βαλει ο φιλος. Απλα ειδα οτι εχει θεμα με whatsapp κ.τ.λ.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 08:45
Οκ. Δεν το εχω.
Αν θελει ας το βαλει ο φιλος. Απλα ειδα οτι εχει θεμα με whatsapp κ.τ.λ.
Σωστά καλά που το είπες για να δουλεύει σωστά το whatsapp απλά από τις ρυθμίσεις του Copic κλείνεις τον διακόπτη για το whatsapp και δουλεύει μια χαρά το τελευταίο δείχνει τις φωτογραφίες των επαφών από μόνο του.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 08:51
Offtopic
Directions για πχ; Μιλάς αγγλικά ή Ελληνικά στο Siri?
Αγγλικά, ακόμα δεν έχει πάει ούτε στο παιδικό σταθμό να μάθει τα βασικά το Siri..
@CaLi@
Δημοσίευση 06/11/2014 - 09:29
Και μάλλον στα κοντά δεν την βλέπω να πηγαίνει !!!
Δημοσίευση 06/11/2014 - 10:56
Γνωρίζει κανείς tweak όπως το SMSContactPhotos7 που να λειτουργεί και στο iOS8 ;
Το συγκεκριμένο βάζει τα contact photos στα SMS.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 10:57
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:01
Ζηταει να το αγορασουμε
Λογικό δεν είναι απλά δεν είναι δωρεάν αν πιστεύεις ότι αξίζει το πληρώνεις. Εγώ είναι από τα πρώτα tweaks που αγόρασα μου αρέσει να βλέπω τις εικόνες από τις επαφές μου και έχω σχεδόν σε όλες!
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:02
Γνωρίζει κανείς tweak όπως το SMSContactPhotos7 που να λειτουργεί και στο iOS8 ;
Το συγκεκριμένο βάζει τα contact photos στα SMS.
Το bitesms το εκανε στο 7 απο οσο θυμαμαι.
Ειναι σε beta τωρα.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:04
Και όμως στα μηνύματα η φωτό που βάζει για να δείχνει το πρόσωπο στην συνομιλία στην δικιά μου μεριά θέλει ένα κλικ πιο αριστερά γιατι πέφτει πάνω στο μπαλονακι κατα τα αλλα δεν έχω βρει κατι άλλο μια χαρά εγώ το έχω κυρίως γιατις φωτό στις επαφές....α ρε apple το έχεις δώσει μόνο στο 6+ λες και είναι θέμα hardware να έχει φωτό στις επαφές ή στα μηνύματα.....Μια χαρά δουλεύει 2 χρόνια εκδόσεις beta έχουν πάντα
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:12
Παλιός φανατικός χρήστης του BiteSMS από όταν κι εγώ δεν θυμάμαι σε ποιο iOS ήμασταν. Αγορασμένο φυσικά.
Από το iOS7 και μετά σταμάτησα να το χρησιμοποιώ όμως. Bugs με τα iMessages και γενικά πλέον μου φαινόταν βαρύ γι αυτά που ήθελα.
Ασε που τώρα με τα Viber / Whatsapp το quick reply των SMS δεν μου λέει πολλά πράγματα.
Οι photos όμως από αισθητικής απόψεως μου αρέσουν δίπλα στα SMS. Γι αυτό είχα καταλήξει στο πολύ ελαφρύ SMSContactPhotos7 και ψάχνω κάτι αντίστοιχο για το iOS8
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:17
Παλιός φανατικός χρήστης του BiteSMS από όταν κι εγώ δεν θυμάμαι σε ποιο iOS ήμασταν. Αγορασμένο φυσικά.
Από το iOS7 και μετά σταμάτησα να το χρησιμοποιώ όμως. Bugs με τα iMessages και γενικά πλέον μου φαινόταν βαρύ γι αυτά που ήθελα.
Ασε που τώρα με τα Viber / Whatsapp το quick reply των SMS δεν μου λέει πολλά πράγματα.
Οι photos όμως από αισθητικής απόψεως μου αρέσουν δίπλα στα SMS. Γι αυτό είχα καταλήξει στο πολύ ελαφρύ SMSContactPhotos7 και ψάχνω κάτι αντίστοιχο για το iOS8
Συμφωνω. Και εγω σκεφτομαι πρωτη φορα να μη το βαλω.
Μου αρεσει πολυ στα μηνυματα η απαντηση απο τα banner.
Μαλλον θα βαλω το interactive message notifications.
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:27
καλημέρα και συγχωρείστε με αν έχει απαντηθεί η ερώτησή μου (613 αναρτήσεις είναι πολλές!)
στο google δε βρήκα απάντηση.
υπάρχει tweak για iOS 8.1 που να προσθέτει quick reply σε whatsapp, viber κτλ;
Δημοσίευση 06/11/2014 - 11:28
καλημέρα και συγχωρείστε με αν έχει απαντηθεί η ερώτησή μου (613 αναρτήσεις είναι πολλές!)
στο google δε βρήκα απάντηση.
υπάρχει tweak για iOS 8.1 που να προσθέτει quick reply σε whatsapp, viber κτλ;
Το interactive message notifications αλλα δεν εχει αναβαθμιστει ακομα.
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες