Ναι αυτο δεν πολυκαθετσι καλα!Ευχαριστώ! Το κατέβασα. Θέλω όμως να εξαφανίσω τη γραμμή της μουσικής. Πιάνει πολύ χώρο. Κατέβασα και το CCloader αλλά φαίνεται δε τα πάνε καλά μεταξύ τους. Έχεις καμία ιδέα;
iOS 8: Compatible Tweaks
Δημοσίευση 22/08/2015 - 10:13
Ad
Δημοσίευση 22/08/2015 - 10:20
Αν ξέρει κάποιος κανένα tweak για να εξαφανίσω τη γραμμή της μουσικής παράλληλα με το CCControls ας μου πει Σε ευχαριστώ Νίκο!
Δημοσίευση 22/08/2015 - 11:17
Δημοσίευση 22/08/2015 - 20:43
To BatteryLife δυστυχως αλλάζει και το νούμερο της μπαταρίας. Π.χ. Αν δεν εχεις ενεργοποιήσει το BatteryLife μπορει να σου λέει 98% μπαταρία, αν το ενεργοποιήσεις να δειχνει απο εκει μπαταρία μπορεί να πέσει απευθείας στο 93-94.
Το βρηκα..
Beam
Δημοσίευση 22/08/2015 - 20:46
Αν ξέρει κάποιος κανένα tweak για να εξαφανίσω τη γραμμή της μουσικής παράλληλα με το CCControls ας μου πει Σε ευχαριστώ Νίκο!
Δοκιμασε και το Cclean αν σου κανει..
Δημοσίευση 22/08/2015 - 22:33
Καλό το έχω βάλει....
Για να μην μονοπωλεί την StatusBar και βλέπεις την θερμοκρασία "καρφωμένη" μόνιμα εκεί, μπορείς να το συνδυάσεις με το BatteryPeek (Activator Addon), και να ενεργοποιείς την εμφάνιση της θερμοκρασίας για λίγα δευτερόλεπτα και μόνο με ένα gesture της επιλογής σου και μόνο όταν θες εσύ.
Προσωπικά έχω αναθέσει να εμφανίζεται η θερμοκρασία κάθε φορά που ξεκλειδώνω το τηλ. και όταν κάνω double tap πάνω στην StatusBar.
Δημοσίευση 22/08/2015 - 23:59
Για να μην μονοπωλεί την StatusBar και βλέπεις την θερμοκρασία "καρφωμένη" μόνιμα εκεί, μπορείς να το συνδυάσεις με το BatteryPeek (Activator Addon), και να ενεργοποιείς την εμφάνιση της θερμοκρασίας για λίγα δευτερόλεπτα και μόνο με ένα gesture της επιλογής σου και μόνο όταν θες εσύ.
Προσωπικά έχω αναθέσει να εμφανίζεται η θερμοκρασία κάθε φορά που ξεκλειδώνω το τηλ. και όταν κάνω double tap πάνω στην StatusBar.
Ρε παιδιά κανω αυτό με το statusbar και με το batterypeek αλλα κάθε φορά που πατάω πανω στο κέντρο του status bar μου ανοίγει για λιγο το % της μπαταρίας και μετα ξαφανίζεται.. Αυτο θέλω να γίνει με τν θερμοκρασία.. :ο κατι κανω λάθος με το activator...
Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:08
vrachamis μπορείς να μας γράψεις ποιες εντολές έχετε ακολουθήσει έτσι ακριβώς όπως το έχεις κάνει; αν θέλεις συμπλήρωσε το στην ενότητα "activator".Για να μην μονοπωλεί την StatusBar και βλέπεις την θερμοκρασία "καρφωμένη" μόνιμα εκεί, μπορείς να το συνδυάσεις με το BatteryPeek (Activator Addon), και να ενεργοποιείς την εμφάνιση της θερμοκρασίας για λίγα δευτερόλεπτα και μόνο με ένα gesture της επιλογής σου και μόνο όταν θες εσύ.
Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:34
Ρε παιδιά κανω αυτό με το statusbar και με το batterypeek αλλα κάθε φορά που πατάω πανω στο κέντρο του status bar μου ανοίγει για λιγο το % της μπαταρίας και μετα ξαφανίζεται.. Αυτο θέλω να γίνει με τν θερμοκρασία.. :ο κατι κανω λάθος με το activator...
Κατ´αρχή, πάμε ρυθμίσεις/Γενικά/Χρήση , και ανοίγουμε τον διακόπτη του % της μπαταρίας.vrachamis μπορείς να μας γράψεις ποιες εντολές έχετε ακολουθήσει έτσι ακριβώς όπως το έχεις κάνει; αν θέλεις συμπλήρωσε το στην ενότητα "activator".
Εγκαθιστούμε διαδοχικά το Battery Temperature & το BatteryPeek.
Από ρυθμίσεις ενεργοποιούμε το Battery Temperature & Respring.
Τέλος από activator αναθέτουμε στο double tap on Status Bar το BatteryPeek.
Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:34
Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:40
Κατ´αρχή, πάμε ρυθμίσεις/Γενικά/Χρήση , και ανοίγουμε τον διακόπτη του % της μπαταρίας.
Εγκαθιστούμε διαδοχικά το Battery Temperature & το BatteryPeek.
Από ρυθμίσεις ενεργοποιούμε το Battery Temperature & Respring.
Τέλος από activator αναθέτουμε στο double tap on Status Bar το BatteryPeek.
Το battery temperature σας δουλεύει; μέχρι σήμερα δούλευε κανονικά και μου έδωσε ενημέρωση και μόλις την έκανα με πετάει σε safe mode. Την έσβησα και την ξαναπεράσει και πάλι τα ίδια
Δημοσίευση 23/08/2015 - 01:09
Bootloader έχει αλλάξει κάνεις; το συστήνετε; ή θα έχουμε lag;
Έχει αναβαθμιστεί το Animate iOS 8. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα.
Το battery temperature σας δουλεύει; μέχρι σήμερα δούλευε κανονικά και μου έδωσε ενημέρωση και μόλις την έκανα με πετάει σε safe mode. Την έσβησα και την ξαναπεράσει και πάλι τα ίδια
Βρες το στα πακέτα σου και επανεγκατάσταση.
Δημοσίευση 23/08/2015 - 11:09
Έχω ένα Smartwatch Moto360. Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω με το iPhone μου? Εννοώ χωρίς καθόλου χρήση κινητού Android
Μάλλον δεν γίνεται απ όσο το έψαξα
Δημοσίευση 23/08/2015 - 12:12
Ακριβώς όμως επειδή ο dev με το ίδιο update εμπλούτισε τον Activator με BattTemperature events, η δυνατότητα να βλέπουμε την θερμοκρασία στην SB μόνο όταν θέλουμε εμείς και για όσο θέλουμε εξακολουθεί να υπάρχει.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης της θερμοκρασίας στην SB για συγκεκριμένο χρόνο και μετά να γίνεται dismissed μόνη της.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες