Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 9 ψήφοι

iOS 8: Compatible Tweaks

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7067 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6466   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.453 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 22/08/2015 - 10:13

Ευχαριστώ! Το κατέβασα. Θέλω όμως να εξαφανίσω τη γραμμή της μουσικής. Πιάνει πολύ χώρο. Κατέβασα και το CCloader αλλά φαίνεται δε τα πάνε καλά μεταξύ τους. Έχεις καμία ιδέα;

Ναι αυτο δεν πολυκαθετσι καλα!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6467   sp3cial

sp3cial

iPH User

• 130 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone SE
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:Irene.GR

Δημοσίευση 22/08/2015 - 10:20

Αν ξέρει κάποιος κανένα tweak για να εξαφανίσω τη γραμμή της μουσικής παράλληλα με το CCControls ας μου πει :) Σε ευχαριστώ Νίκο!

#6468   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 22/08/2015 - 11:17

Έχω ένα Smartwatch Moto360. Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω με το iPhone μου? Εννοώ χωρίς καθόλου χρήση κινητού Android

#6469   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 22/08/2015 - 12:03

Αν ξέρει κάποιος κανένα tweak για να εξαφανίσω τη γραμμή της μουσικής παράλληλα με το CCControls ας μου πει :) Σε ευχαριστώ Νίκο!

Τις γραμμές στο CC με το CC Desepatator.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#6470   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 22/08/2015 - 20:43

To BatteryLife δυστυχως αλλάζει και το νούμερο της μπαταρίας. Π.χ. Αν δεν εχεις ενεργοποιήσει το BatteryLife μπορει να σου λέει 98% μπαταρία, αν το ενεργοποιήσεις να δειχνει απο εκει μπαταρία μπορεί να πέσει απευθείας στο 93-94.

Το βρηκα..
Beam

#6471   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 22/08/2015 - 20:46

Δοκιμασε και το Cclean αν σου κανει..

#6472   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 22/08/2015 - 22:33

Καλό το έχω βάλει....

Για να μην μονοπωλεί την StatusBar και βλέπεις την θερμοκρασία "καρφωμένη" μόνιμα εκεί, μπορείς να το συνδυάσεις με το BatteryPeek (Activator Addon), και να ενεργοποιείς την εμφάνιση της θερμοκρασίας για λίγα δευτερόλεπτα και μόνο με ένα gesture της επιλογής σου και μόνο όταν θες εσύ.
Προσωπικά έχω αναθέσει να εμφανίζεται η θερμοκρασία κάθε φορά που ξεκλειδώνω το τηλ. και όταν κάνω double tap πάνω στην StatusBar. :)
Big things have small beginnings

#6473   fotxrist

fotxrist

iPH newbie

• 29 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 22/08/2015 - 23:59

Για να μην μονοπωλεί την StatusBar και βλέπεις την θερμοκρασία "καρφωμένη" μόνιμα εκεί, μπορείς να το συνδυάσεις με το BatteryPeek (Activator Addon), και να ενεργοποιείς την εμφάνιση της θερμοκρασίας για λίγα δευτερόλεπτα και μόνο με ένα gesture της επιλογής σου και μόνο όταν θες εσύ.
Προσωπικά έχω αναθέσει να εμφανίζεται η θερμοκρασία κάθε φορά που ξεκλειδώνω το τηλ. και όταν κάνω double tap πάνω στην StatusBar. :)

Ρε παιδιά κανω αυτό με το statusbar και με το batterypeek αλλα κάθε φορά που πατάω πανω στο κέντρο του status bar μου ανοίγει για λιγο το % της μπαταρίας και μετα ξαφανίζεται.. Αυτο θέλω να γίνει με τν θερμοκρασία.. :ο κατι κανω λάθος με το activator...

#6474   mesia

mesia

iPH Enthousiast

• 519 μηνύματα
  • Twitter:@mtsiftsis
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:08

vrachamis μπορείς να μας γράψεις ποιες εντολές έχετε ακολουθήσει έτσι ακριβώς όπως το έχεις κάνει; αν θέλεις συμπλήρωσε το στην ενότητα "activator".

#6475   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:34

Ρε παιδιά κανω αυτό με το statusbar και με το batterypeek αλλα κάθε φορά που πατάω πανω στο κέντρο του status bar μου ανοίγει για λιγο το % της μπαταρίας και μετα ξαφανίζεται.. Αυτο θέλω να γίνει με τν θερμοκρασία.. :ο κατι κανω λάθος με το activator...

vrachamis μπορείς να μας γράψεις ποιες εντολές έχετε ακολουθήσει έτσι ακριβώς όπως το έχεις κάνει; αν θέλεις συμπλήρωσε το στην ενότητα "activator".

Κατ´αρχή, πάμε ρυθμίσεις/Γενικά/Χρήση , και ανοίγουμε τον διακόπτη του % της μπαταρίας.
Εγκαθιστούμε διαδοχικά το Battery Temperature & το BatteryPeek.
Από ρυθμίσεις ενεργοποιούμε το Battery Temperature & Respring.
Τέλος από activator αναθέτουμε στο double tap on Status Bar το BatteryPeek.

#6476   mesia

mesia

iPH Enthousiast

• 519 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:34

Bootloader έχει αλλάξει κάνεις; το συστήνετε; ή θα έχουμε lag;

#6477   mesia

mesia

iPH Enthousiast

• 519 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2015 - 00:40

Κατ´αρχή, πάμε ρυθμίσεις/Γενικά/Χρήση , και ανοίγουμε τον διακόπτη του % της μπαταρίας.
Εγκαθιστούμε διαδοχικά το Battery Temperature & το BatteryPeek.
Από ρυθμίσεις ενεργοποιούμε το Battery Temperature & Respring.
Τέλος από activator αναθέτουμε στο double tap on Status Bar το BatteryPeek.

Το battery temperature σας δουλεύει; μέχρι σήμερα δούλευε κανονικά και μου έδωσε ενημέρωση και μόλις την έκανα με πετάει σε safe mode. Την έσβησα και την ξαναπεράσει και πάλι τα ίδια

#6478   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 23/08/2015 - 01:09

Bootloader έχει αλλάξει κάνεις; το συστήνετε; ή θα έχουμε lag;

Έχει αναβαθμιστεί το Animate iOS 8. Δεν έχει κάποιο πρόβλημα.

Το battery temperature σας δουλεύει; μέχρι σήμερα δούλευε κανονικά και μου έδωσε ενημέρωση και μόλις την έκανα με πετάει σε safe mode. Την έσβησα και την ξαναπεράσει και πάλι τα ίδια

Βρες το στα πακέτα σου και επανεγκατάσταση.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#6479   johnvolno1

johnvolno1

iPH Member

• 279 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 23/08/2015 - 11:09

Έχω ένα Smartwatch Moto360. Υπάρχει τρόπος να το ενεργοποιήσω με το iPhone μου? Εννοώ χωρίς καθόλου χρήση κινητού Android

Μάλλον δεν γίνεται απ όσο το έψαξα

#6480   vrachamis

vrachamis

iPH Master

• 6.834 μηνύματα

Δημοσίευση 23/08/2015 - 12:12

Το update του Battery Temperature αφαίρεσε την εξάρτηση από το % της μπαταρίας στην StatusBar, οπότε και κατέστησε τις #6472 & #6475 δημοσιεύσεις μου "άχρηστες".
Ακριβώς όμως επειδή ο dev με το ίδιο update εμπλούτισε τον Activator με BattTemperature events, η δυνατότητα να βλέπουμε την θερμοκρασία στην SB μόνο όταν θέλουμε εμείς και για όσο θέλουμε εξακολουθεί να υπάρχει.
Επιπλέον υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης της θερμοκρασίας στην SB για συγκεκριμένο χρόνο και μετά να γίνεται dismissed μόνη της.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5