Να ρωτησω κατι για iFile
Θέλω να δημιουργησω 2 φακελους δικους μου για να αποθηκευω κάποια αρχεία
Σε ποιο path πρεπει να παω για να τους δημιουργησω και να μην εχω καποιο πρόβλημα με τη λειτουργια του iPhone ?
Εχω 5s jb 8.1 pangu
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 23/08/2015 - 12:30
Να ρωτησω κατι για iFile
Σε ποιο path πρεπει να παω για να τους δημιουργησω και να μην εχω καποιο πρόβλημα με τη λειτουργια του iPhone ?
Εχω 5s jb 8.1 pangu
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 23/08/2015 - 12:36
Να ρωτησω κατι για iFile
Εχω 5s jb 8.1 pangu
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 23/08/2015 - 19:51
Δημοσίευση 23/08/2015 - 20:57
Το battery temperature σας δουλεύει; μέχρι σήμερα δούλευε κανονικά και μου έδωσε ενημέρωση και μόλις την έκανα με πετάει σε safe mode. Την έσβησα και την ξαναπεράσει και πάλι τα ίδια
Δημοσίευση 23/08/2015 - 21:43
Vrachamis το έκανα και λειτούργησε κανονικά. Να σου κάνω μια άλλη ερώτηση; αν θέλουμε να κάνουμε το αντίθετο δηλαδή να μας δείχνει το ποσοστό και με double tab να μας βγάζει την θερμοκρασία να βάλουμε αντίθετα τις εντολές; Δηλαδή να μην ενεργοποιήσουμε το battery temperature και να το δηλώσουμε με double tap το battery temperature;Έδωσε fix.
Δημοσίευση 23/08/2015 - 22:14
Vrachamis το έκανα και λειτούργησε κανονικά. Να σου κάνω μια άλλη ερώτηση; αν θέλουμε να κάνουμε το αντίθετο δηλαδή να μας δείχνει το ποσοστό και με double tab να μας βγάζει την θερμοκρασία να βάλουμε αντίθετα τις εντολές; Δηλαδή να μην ενεργοποιήσουμε το battery temperature και να το δηλώσουμε με double tap το battery temperature;
Δημοσίευση 23/08/2015 - 22:27
Έτσι όπως έχω δώσει τις εντολές, μου δείχνει μόνιμα την θερμοκρασία δίπλα στην μπαταρία και αν κάνω double tap πάνω στην notification bar μου δείχνει για λίγο το ποσοστό της μπαταρίας και χάνετε. Να κάνω ακριβώς το αντίθετο. Να δείχνει δίπλα στην μπαταρία το ποσοστό και με double tap πάνω στην notification bar να μου δείχνει την θερμοκρασίαΤο κάνεις λίγο πιο λιανά, να το καταλάβω;
Να δείχνει το ποσοστό μόνιμα και με ένα gesture να σου εμφανίζεται και η θερμοκρασία μόνιμα;
Πως θα σου φαινόταν να μην δείχνει τίποτα στην StatusBar και με ένα gesture της επιλογής σου να σου εμφανίζεται το ποσοστό για λίγα δευτερόλεπτα ακολούθως η θερμοκρασία για λίγα δευτερόλεπτα και μετά πάλι τίποτα μέχρι το επόμενο gesture;;
Δημοσίευση 23/08/2015 - 23:04
Έτσι όπως έχω δώσει τις εντολές, μου δείχνει μόνιμα την θερμοκρασία δίπλα στην μπαταρία και αν κάνω double tap πάνω στην notification bar μου δείχνει για λίγο το ποσοστό της μπαταρίας και χάνετε. Να κάνω ακριβώς το αντίθετο. Να δείχνει δίπλα στην μπαταρία το ποσοστό και με double tap πάνω στην notification bar να μου δείχνει την θερμοκρασία
sleep 8 && activator send com.cnc.Battery-Temperature.activator.enabledΕφόσον το φτιάξεις θα αναθέσεις στο gesture "double tap on StatusBar" 2 actions ταυτόχρονα (multiple Assignment):
Δημοσίευση 24/08/2015 - 05:58
Δημοσίευση 24/08/2015 - 23:13
vrachamis έλα πες μας την αλήθεια. Δικό σου είναι το activator και το ξέρεις τόσο καλά; λειτουργεί άψογα όπως το ήθελα μετά από αυτές τις εντολέςΘα αφήσεις λοιπόν το ποσοστό να υπάρχει μονίμως στην StatusBar (System Default) και από Activator θα φτιάξεις το παρακάτω command:
sleep 8 && activator send com.cnc.Battery-Temperature.activator.enabledΕφόσον το φτιάξεις θα αναθέσεις στο gesture "double tap on StatusBar" 2 actions ταυτόχρονα (multiple Assignment):
Το "Toggle Enabled" στο Battery Temperature section & το παραπάνω command.
.....και είσαι πανέτοιμος.
Δημοσίευση 24/08/2015 - 23:20
vrachamis έλα πες μας την αλήθεια. Δικό σου είναι το activator και το ξέρεις τόσο καλά; λειτουργεί άψογα όπως το ήθελα μετά από αυτές τις εντολές
Δημοσίευση 25/08/2015 - 14:55
Δημοσίευση 25/08/2015 - 18:52
Δημοσίευση 25/08/2015 - 19:05
Δημοσίευση 25/08/2015 - 19:11
Βάλε αυτό το repo http://arcetera.github.io/
μετά το Minimal Hosts Blocker
0 μέλη, 20 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες