να φανταστώ πως δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία ;;Πολυ.

Δημοσίευση 15/11/2014 - 20:39
να φανταστώ πως δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία ;;Πολυ.
Δημοσίευση 15/11/2014 - 20:40
να φανταστώ πως δεν καταναλώνει καθόλου μπαταρία ;;
Δημοσίευση 15/11/2014 - 20:41
χαχαχα σαι ωραίος παραλίγο να το αγοράσω ..με κάτι παρόμοιο είχα πάθει φρίκη .. sleepsleekΤιποτα σχεδον. Πρωι φορτιζεις και μεσημερι παλι φορτιση με το 5 που το ειχα δοκιμασει.
Τελευταία επεξεργασία από: germanos54, 15/11/2014 - 20:43
Δημοσίευση 15/11/2014 - 20:46
χαχαχα σαι ωραίος παραλίγο να το αγοράσω ..με κάτι παρόμοιο είχα πάθει φρίκη .. sleepsleek
Δημοσίευση 15/11/2014 - 21:35
Το CCToggles με το Flipswitch δουλευουν??
Δημοσίευση 15/11/2014 - 22:15
Δε δημιουργεί κανένα πρόβλημα. Μην αγχώνεσαι.
Το Detailed ουσιαστικά ξεκλειδώνει το κρυφό μενού της Apple για τους Dev.
Νικο μετα την φορτωση πριν 2 ωρες και κ χωρις το Detailed στο Battery Usage μου βγαζει αυτο ειναι φυσιολογικο?
Δημοσίευση 16/11/2014 - 00:57
Υπάρχει τρόπος μέσω activator η κάποιο αλλο tweak που να ξυπνάει το κινητό χωρίς το home button ?
Δες με Shake απο Activator.
Το CCToggles με το Flipswitch δουλευουν??
Το 2ο ναι. Το 1ο δε πρόκειατι να ασχοληθεί ξανά ο Dev.
Δες το CCControls.
Νικο μετα την φορτωση πριν 2 ωρες και κ χωρις το Detailed στο Battery Usage μου βγαζει αυτο ειναι φυσιολογικο?
Έχεις κάνει Respring. Γι αυτό.
Δημοσίευση 16/11/2014 - 03:47
γι το bite sms εχω απάντηση από τους dev...Από 6 σε 7 ήταν δωρεάν και σήμερα που το κατέβασα πάλι από 7 σε 8 δωρεάν ήταν νομίζω στο 5 δεν ήταν δωρεάν στο 6...ωραία μόνο το bite sms να βγει και να γίνει αναβάθμιση το winterboard και είμαστε κομπλέ...
Δημοσίευση 16/11/2014 - 06:19
Ο ίδιος developer που έφτιαξε το handyphone έχει προσθέσει το HandyDialer για iOS8, με υποστήριξη για iPhone 6 & 6 Plus!
Μετά απο επικοινωνία που είχα μαζί του μου είπε πως δεν θα αναβαθμίσει το handyphone
Το HandyDialer κάνει αυτό που ζητάς αλλά κοστίζει λιγάκι...
να σαι καλα θα το δω
Δημοσίευση 16/11/2014 - 10:23
Παιδιά για εμένα το Springtomize θέλει update εκ νέου, στα animations όταν του βάζω να κλείνει το κινητό με κάποιο εφέ, όταν είμαι στη Lockscreen και πάω να το ανοίξω με το power button για να πατήσω μετά να μπω στη homescreen μέσω στην ημέρα θα μου φάει 2-3 σκαλώματα και επανέρχεται μόνο με hard reset.
Δημοσίευση 16/11/2014 - 10:30
Παιδιά για εμένα το Springtomize θέλει update εκ νέου, στα animations όταν του βάζω να κλείνει το κινητό με κάποιο εφέ, όταν είμαι στη Lockscreen και πάω να το ανοίξω με το power button για να πατήσω μετά να μπω στη homescreen μέσω στην ημέρα θα μου φάει 2-3 σκαλώματα και επανέρχεται μόνο με hard reset.
Δημοσίευση 16/11/2014 - 10:32
Δεν έχω τέτοιο θέμα. Έχω το old tv & δεν αντιμετώπισα τέτοια πρόβλημα. Κάτι άλλο θα φταίει
Δεν έχω πολλά tweaks, μετρημένα στα δάχτυλα είναι και όποτε το ενεργοποιώ μου το κάνει, όταν δεν το έχω ενεργό δεν μου το κάνει ποτέ, άρα έβγαλα το συμπέρασμα ότι φταίει αυτό.
Δημοσίευση 16/11/2014 - 10:47
Eγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα, όποτε πάω να κάνω κάτι στο Spingtomize πχ να ανοίξω ένα διακόπτη μπαίνει σε Safe Mode.. Με κάποιο κάνει Conflict και δεν ξέρω με πιο..
@CaLi@
Δημοσίευση 16/11/2014 - 10:49
εμ ..καλά να πάθεις φιλαράκι !Μου ήθελες iPhone 6.. Στο 5s δουλεύει άψογα ...Eγώ αντιμετωπίζω άλλο πρόβλημα, όποτε πάω να κάνω κάτι στο Spingtomize πχ να ανοίξω ένα διακόπτη μπαίνει σε Safe Mode.. Με κάποιο κάνει Conflict και δεν ξέρω με πιο..
Δημοσίευση 16/11/2014 - 10:51
εμ ..καλά να πάθεις φιλαράκι !Μου ήθελες iPhone 6.. Στο 5s δουλεύει άψογα ...
5S?? Για θύμισε μου?
@CaLi@
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες