Με αφορμή κάποια crash που έχω όταν προσπαθώ να κάνω printscreen στο iPhone 6 Plus (και όταν εννοώ crash εννοώ ότι το κινητό κάνει reboot, μπαίνει σε safemode και αφού κάνω restart έρχεται ξανά στα ίσια του) θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχει κάποιο tweak το οποίο θα μπορούσε να χρησιμεύσει για να δούμε που μπορεί να οφείλεται το crash κάποιων λειτουργιών. Τι εννοώ?? Παράδειγμα εγώ δεν μπορώ πλέον να πάρω printscreen της συσκευής μου για τον λόγο ότι κάποιο tweak προκαλεί το safe mode που μπαίνει η συσκευή όταν κάνει reboot. Επιστρέφωντας από το safe mode όμως θα ήθελα να βρίσκω ένα log file το οποίο θα μου δείχνει ποια services/tweaks κρασάρανε για να ξέρω ποια θα ήταν η ενδεχόμενη λύση στο πρόβλημα μου.
Αυτό το file πιστεύω θα βοηθούσε και τους developer των tweaks να βλέπουν για ποιο λόγο προκλήθηκε το κρασάρισμα.
Τέλος λοιπόν, υπάρχει κάτι το οποίο θα βοηθούσε να λύσουμε τα χέρια μας πιο έυκολα?? Γιατί δεν υπάρχει περίπτωση να κάθομαι να βγάζω όλα τα tweaks για να δω ποιο προκαλεί το crash του printscreen.
To CrashReporter κάνει όλα αυτά που θες, συν κάποιες επιπλέον επιλογές.
Για την ώρα δεν έχει αναβαθμιστεί.