3 4 all λεγεταιΑπό ποιο θέμα είναι οι αλλαγές στο ControlCenter?
iPhone 6/S & 6/S Plus - Δείξε την home screen σου
Δημοσίευση 06/03/2015 - 22:28
Ad
Δημοσίευση 08/03/2015 - 12:03
παιδια ..εφτιξα ενα θεμα για το GPRS ...εχω κανει install το ThemeLib που προ ανεφερε η azaleea απο το coolstar.org/publicrepo/ .... για να μπορεσω να αλλαξω πραγματα στην statusbar μου...δειτε ομως αποτελεσματα...
εχω κανει αντικατασταση τα UIImages ->
Black_DataTypeGPRS@2x.png & LockScreen_DataTypeGPRS@2x.png
το προβλημα μου ειναι οτι η χελωνα δεν διχνει εγχρωμη στο White statusbar...και στην LockScreen η χελωνα διχνει τεραστια..χελωνα εβαλα οχι δεινοσαυρο....(την μικρυνα στο Photoshop χωρις αποτελεσμα)....
ξερει κανεις;; azaleea?
Τελευταία επεξεργασία από: Panoulis7, 08/03/2015 - 12:04.
Δημοσίευση 08/03/2015 - 12:10
παιδια ..εφτιξα ενα θεμα για το GPRS ...εχω κανει install το ThemeLib που προ ανεφερε η azaleea απο το coolstar.org/publicrepo/ .... για να μπορεσω να αλλαξω πραγματα στην statusbar μου...δειτε ομως αποτελεσματα...
το προβλημα μου ειναι οτι η χελωνα δεν διχνει εγχρωμη στο White statusbar...και στην LockScreen η χελωνα διχνει τεραστια..χελωνα εβαλα οχι δεινοσαυρο....(την μικρυνα στο Photoshop χωρις αποτελεσμα)....
ξερει κανεις;; azaleea?
Στη Lockscreen τα στοιχεία της StatusBar φαίνονται μεγαλύτερα από ότι στην HomeScreen (αν θες δοκίμασε το SameStatus και θα μικρύνει η χελώνα).
Τώρα για το χρώμα δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, αφού είναι έτσι φτιαγμένη η Lockscreen ώστε να μην παίρνει χρωματιστά εικονίδια (από ότι έχω καταλάβει και εγώ δηλαδή).
Δημοσίευση 08/03/2015 - 12:21
Στη Lockscreen τα στοιχεία της StatusBar φαίνονται μεγαλύτερα από ότι στην HomeScreen (αν θες δοκίμασε το SameStatus και θα μικρύνει η χελώνα).
Τώρα για το χρώμα δεν νομίζω ότι μπορείς να κάνεις κάτι, αφού είναι έτσι φτιαγμένη η Lockscreen ώστε να μην παίρνει χρωματιστά εικονίδια (από ότι έχω καταλάβει και εγώ δηλαδή).
οχι οχι.... εχω αλλαξει το 4G 3G kai Edge απο ενα plist...το GPRS ομως δεν αλλαζει με plist...
και τα υπολοιπα που ουσιαστικα ειναι text, τα δειχνει, εγχρωμα κομπλε...! :/
Δημοσίευση 08/03/2015 - 12:22
οχι οχι.... εχω αλλαξει το 4G 3G kai Edge απο ενα plist...το GPRS ομως δεν αλλαζει με plist...
και τα υπολοιπα που ουσιαστικα ειναι text, τα δειχνει, εγχρωμα κομπλε...! :/
Για το μέγεθος πάντως κάνε αυτό που σου λέω.
Δημοσίευση 08/03/2015 - 12:25
3 4 all λεγεται
Και πώς κάνεις τόσο απλό το CC? Χωρίς περιγράμματα κλπ?
4sB 5sG 6SG 7+B XB 12ProPB MiniB MiniRetinaSG Pro9.7SG iPad10.2 MBPRetina13 MBP132017 MacMini2.6 AW42mmSG AW3Nike+42mmSG AW444mmG ATV4Gen Airpods Airpods Pro HomePodMiniB
Δημοσίευση 08/03/2015 - 12:25
Για το μέγεθος πάντως κάνε αυτό που σου λέω.
καλως..ευχαριστω
περιμενω με αγωνια την azaleea...stadar ξερει
Δημοσίευση 08/03/2015 - 15:32
παντως στη lockscreen και homescreen θα σου εμφανιζονται ασπρομαυρα τα εικονιδια....αλλο το text οπου εκει εχεις κωδικα
Δημοσίευση 08/03/2015 - 15:36
παντως στη lockscreen και homescreen θα σου εμφανιζονται ασπρομαυρα τα εικονιδια....αλλο το text οπου εκει εχεις κωδικα
και απο opennotifier μου βγαζει εγχρωμα...στανταρ υπαρχει λυση...
Δημοσίευση 08/03/2015 - 15:54
και απο opennotifier μου βγαζει εγχρωμα...στανταρ υπαρχει λυση...
...μακαρι Πανο. Ισως ξερει κατι παραπανω η Αζαλεα τοτε. Μην ξεχνας ομως οτι στο ios8 εχουν αλλαξει πολλα πραγματα
Δημοσίευση 08/03/2015 - 17:32
Εγώ έχω βάλει το Groovyboard, το SBHTML και το CORE SBHTML UniAW 3_3, αλλά όταν πατάω να σηκωθεί η HS, κάνει πολλές φορές Respring. Όταν όμως σβήνω τα δυο αυτά tweaks όλα δουλεύουν μια χαρά. Γιατί να συμβαίνει αυτό? Παλιά είχα βάλει το Groovyboard+ και Groovylock+ και πάλι μου έκανε τα ίδια. Δεν έχω εγκαταστήσει κάτι περίεργο που να το επηρεάζει. Έχω κλασικά tweaks από το Cydia (App Cake, AppSync Unified, Apple File Conduit, Bridge,CalerID Greece, CCSettings, Crash Reporter, CyDelete8, Greek Carier Logos,mHSDesigner, iFile, iCleaner, iWep Pro8, Kodi, LockHTML4, ProTube, Springtomize 3, TagExplorer, ToneEnabler, WiFi Passwords, Winterboard, Zeppelin) και προσπαθώ να βρω λύση, αλλά δεν ξέρω τι φταίει. Επίσης είχα και Virtual Home8 και Auxo 3 αλλά τα διέγραψα, γιατί νόμιζα ότι αυτά ήταν το πρόβλημα, αλλά τελικά πάλι κάνει Respring.
Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει?
Ευχαριστώ!!
τα respring στα κανει το θεμα core και ειδικα το widget του δυστηχως δεν εχει δωσει κανενα update τοσο καιρο
Δημοσίευση 10/03/2015 - 01:39
ξερει κανεις;; azaleea?
Οντως, εκτος απο εφαρμογες, δεν εχω δει να γινονται πολυχρωμα τα εικονιδια
Με αλλον χρωματισμο, ναι, αλλα πολυχρωμα οπως η χελωνα σου, δυστυχως οχι
Με open notifier, σου τα βγαζει πολυχρωμα στο notification center και στην LS ;;
και κατι ακομη, η ωρα στην LS σου, δειχνει μεγαλυτερη ή ετσι μου φαινεται ;
χρησιμοποιεις καποιο maximization ;
Δημοσίευση 10/03/2015 - 01:53
Όπως βλέπεις η χελώνα είναι πράσινη στο μαύρο statusbar όμως.. Γιατί όχι και στο άσπρο; Κάτι δοκίμασα αλλά πρέπει να περιμένω μέχρι να ξαναβρώ gprs σήμα.. Ε έγχρωμα τα υπόλοιπα μέσω text, από το plist που προανέφερα.. Και opennotifier όλα έγχρωμα κανονικότατα και παντού .. :/
Δημοσίευση 10/03/2015 - 02:00
Αν κ δεν μπορω να σκεφτω και πολλα αυτη την ωρα
Μια ακομη ερωτηση, με 5s εισαι ;
Δημοσίευση 10/03/2015 - 09:17
Συγνώμη για την καθυστέρηση με πήρε ο ύπνος!
προφανως με 5s.. Για εμένα δεν έχει βγει καλύτερο τηλέφωνο ακόμα
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες