ναι το είδα αυτό το θέμα μου είναι πως έχει φτιξει όλο αυτό το σκηνικό.Zen8 το έγραψε πιο πανω
iPhone 6/S & 6/S Plus - Δείξε την home screen σου
Δημοσίευση 16/11/2014 - 15:25
Ad
Δημοσίευση 16/11/2014 - 23:16
ναι το είδα αυτό το θέμα μου είναι πως έχει φτιξει όλο αυτό το σκηνικό.
Καταρχήν δεν ξέρω αν λειτουργεί σωστά σε iPhone 5 γιατί ο δημιουργός αναφέρει πως είναι μόνο για το 6Plus, ίσως να εννοεί για το Rotation..
Χρειάζεσαι τα παρακάτω..
SBHTML - Mylocation από το kingohill Repo - HomeScreenDesigner - Infostats.
http://cydia.myrepospace.com/kohidevice/
Το κατεβάζεις από εδώ και βλέπεις αν δουλεύει σωστά..
Στο Φακελο Background θα βρεις το Wallpaper το οποίο βάζει χειροκίνητα στην συσκευή σου, όπως και το Layout του HSD..
@CaLi@
Δημοσίευση 16/11/2014 - 23:20
Καταρχήν δεν ξέρω αν λειτουργεί σωστά σε iPhone 5 γιατί ο δημιουργός αναφέρει πως είναι μόνο για το 6Plus, ίσως να εννοεί για το Rotation..
Βασικά iPhone 6 έχω απλά δεν το έχω ενημέρωση ευχαριστώ πάντως
Χρειάζεσαι τα παρακάτω..
SBHTML - Mylocation από το kingohill Repo - HomeScreenDesigner - Infostats.http://cydia.myrepospace.com/kohidevice/
Το κατεβάζεις από εδώ και βλέπεις αν δουλεύει σωστά..
Στο Φακελο Background θα βρεις το Wallpaper το οποίο βάζει χειροκίνητα στην συσκευή σου, όπως και το Layout του HSD..
Δημοσίευση 17/11/2014 - 02:25
Δημοσίευση 17/11/2014 - 15:54
Τελευταία επεξεργασία από: sbillakos, 17/11/2014 - 15:54
Δημοσίευση 17/11/2014 - 16:12
Κανω την πρωτη φορτιση στο plus (128gb).Η μπαταρια ηταν αρχικα στο 70%
Aφησα τη μπαταρια να παει στο 20%(Το βραδυ που το εκλεισα μου εδειξε 20%.Το πρωι που το ανοιξα να το φορτισω εδειξε 25%(!!!)
Το εχω περιπου 1:30 ωρα στο φορτιστη και εχει παει στο 99%
Ειναι λογικο να εχει παει στο 99% τοσο γρηγορα η κατι παει στραβα?
Δημοσίευση 17/11/2014 - 17:34
Το location icon σου ειναι στη statusbar συνεχεια; Απο την ωρα που περασα το mylocation δεν εχει σβησει!Με νέο SBHTML για 6Plus με δυνατότητα Rotation!
Δημοσίευση 17/11/2014 - 18:54
Το location icon σου ειναι στη statusbar συνεχεια; Απο την ωρα που περασα το mylocation δεν εχει σβησει!
Δεν το πέρασα εγώ το my location, την έβαλα χειροκίνητα την τοποθεσία..
Αλλά για δες στις τοποθεσίες μήπως μπορείς να το κλείσεις..
@CaLi@
Δημοσίευση 17/11/2014 - 18:55
Aelon
Τον καιρό πως τον έχεις κάνει να εμφανίζεται έτσι ;
Δημοσίευση 18/11/2014 - 05:13
LUCATI SE8
P.S
Συμβατό μόνο σε iPhone 6
Δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για το iPhone 6 Plus.
@CaLi@
Δημοσίευση 18/11/2014 - 09:28
LUCATI SE8
P.S
Συμβατό μόνο σε iPhone 6
Δεν είναι διαθέσιμο ακόμα για το iPhone 6 Plus.
Ποιο widget ειναι αυτο?
Δημοσίευση 18/11/2014 - 09:32
thanks
Δημοσίευση 18/11/2014 - 12:43
Βασικά iPhone 6 έχω απλά δεν το έχω ενημέρωση ευχαριστώ πάντως
Χρειάζεσαι τα παρακάτω..
SBHTML - Mylocation από το kingohill Repo - HomeScreenDesigner - Infostats.http://cydia.myrepospace.com/kohidevice/Το κατεβάζεις από εδώ και βλέπεις αν δουλεύει σωστά..
Επίδη δεν το χω και παρά πολύ γιατί δεν έχω ξανασχοληθεί το κατεβάζω από το κινητό η από το pc ; Και μετά τι κάνω πες μου το λίγο πιο αναλυτικά σε παράκαλω !!!
Δημοσίευση 18/11/2014 - 13:14
Επίδη δεν το χω και παρά πολύ γιατί δεν έχω ξανασχοληθεί το κατεβάζω από το κινητό η από το pc ; Και μετά τι κάνω πες μου το λίγο πιο αναλυτικά σε παράκαλω !!!
κατεβαζεις απο το λινκ που σου εδωσε στον υπολογιστη και συγχρονως εγκαθιστας στο τηλ τα 4 tweaks που χρειαζονται για να φαινεται ετσι το θεμα. Τωρα εσυ επειδη ρωτας μονο για το widget δεν χρειαζεσαι και τα 4 παρα μονο το SBHTML και το Mylocation από το Repo του king of hill που σου λεει ποιο ειναι και πρεπει να το προσθεσεις στη cydia.
Απο αυτα που κατεβασες στον υπολογιστη σε ενδιαφερει μονο ο φακελος SBHTML ZEN8 και συγκεκριμενα ο υποφακελος που εχει μεσα με ονομα TUNGPR- Votive 17-Zen modified by Korazu
Αυτον θα τον περασεις με iFunbox στη διαδρομη του SBHTML ->/User/Library/SBHTML
ΥΓ μεσα στο αρχειο Config.js που υπαρχει σε αυτο το φακελο περασε και τον κωδικο της πολης σου και επισης αλλαξε το f->c για να δειχνει κελσιου.Αυτο καντο στο pc πριν στειλεις το φακελο στο τηλεφωνο.Το Config.js το ανοιγεις με εναν text editor πχ Notepad++
Αυτα στα λεω σαν υστερογραφο γιατι ετσι επρεπε να γινουν στην 7...θεωρητικα και στην 8 τα ιδια ισχυουν απλα δεν ειμαι σιγουρος για τους κωδικους πολης του yahoo αν δουλευουν ετσι οποτε αν δεν δουλευουν ακομα τοτε αναγκαστικα θα χρειαζεται το MyLocation
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες