Τελικά με πήραν τηλέφωνο και εμένα πριν από λίγες ώρες και μου πρότειναν:
-iPhone 5c 16GB 299
-iPhone 5c 32GB 324
-iPhone 5s 64GB 489
Η προσφορά αφορά μόνο όσους είχαν παραγγείλει το 5αρι και μάλιστα ο καθένας δικαιούται τόσες συσκευές όσες είχε αρχικά παραγγείλει (για το 5αρι). Δηλαδή εγώ που ήθελα και το 5c 32GB και το 5s 64GB δεν γινόταν να τα αγοράσω και τα δύο. Τελικά πήρα το 5s στα 489 ευρώ.
Όσοι/όσες θέλουν να επωφεληθούν απο αυτήν την προσφορά, ας κάνουν τα παράπονα τους για την αρχική παραγγελία τους (iPhone 5) στο σάιτ του Γερμανού, και θα δεχθούν τηλέφωνο (με απόκρυψη αριθμού καλούντος) για να ενημερωθούν για την προσφορά.
Όταν μάλιστα τους ζήτησα ένα τηλέφωνο επικοινωνίας για να τους καλέσω εγώ σε λίγο, απέφυγαν να μου δώσουν, λέγοντας πως θα με καλέσουν αυτοί ξανά. Εμένα πάλι όλη αυτή η συμπεριφορά (κρυπτικότητα, αγένεια του υπαλλήλου όταν ζήτησα να αγοράσω και τις 2 συσκευές) δεν μου άρεσε καθόλου και είναι φανερό πως το κατάστημα θέλει να μάθουν για την συγκεκριμένη αντι-προσφορά όσο το δυνατόν λιγότεροι αγοραστές (γι' αυτό ίσως και δεν δίνουν κάποιο τηλέφωνο επικοινωνίας με το αρμόδιο τμήμα που χειρίζεται την προσφορά). Ελπίζω να βοήθησα όσους είχαν την ίδια απορία με εμένα (βλ. προηγούμενο ποστ μου) και φυσικά προτείνω σε όλους όσους είχαν παραγγείλει το 5αρι να το κυνηγήσουν το θέμα και να δικαιωθούν εφόσον το ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ!!! Και αν στο κάτω κάτω κάποιος δεν ενδιαφέρεται για το 5c, εγώ είμαι εδώ χαχα .