Έλαβα κι εγώ τον κωδικό μου. Ευχαριστώ για την προσφορά.
Θα το μελετήσω και θα σας γράψω εντυπώσεις.
Δημοσίευση 12/12/2014 - 10:23
Έλαβα κι εγώ τον κωδικό μου. Ευχαριστώ για την προσφορά.
Θα το μελετήσω και θα σας γράψω εντυπώσεις.
Δημοσίευση 12/12/2014 - 10:39
Δημοσίευση 12/12/2014 - 13:43
Δημοσίευση 12/12/2014 - 15:20
Υπάρχει μήπως κάποιος πίνακας που δίνει το ποσοστό επιτυχίας ανάλογα με τους αριθμούς που θα παιχτούν; Π.Χ. τι ποσοστό κέρδους υπάρχει αν παιχτούν 4 αριθμοί, αν παιχτούν 5 ή 7; Λογικά για να μιλάτε για δυναμικό αλγόριθμο παίζεται με τα ποσοστά.
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 12/12/2014 - 15:28
Δημοσίευση 12/12/2014 - 19:09
Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνουμε πως το Bet For Win V1.5 που περιέχει όλα τα αγαπημένα μας παιχνίδια (Κίνο - Τζόκερ - Λόττο - Πρότο - Super 3 - Extra 5) έχει ανέβει και περιμένει τον έλεγχο της Apple.
Όπως και σε κάθε νέα έκδοση της εφαρμογής, δουλέψαμε πολύ σκληρά για να κάνουμε το Bet For Win το καλύτερο app με αποτελέσματα, κληρώσεις, προγνωστικά και στατιστικά των τυχερών παιχνιδιών της χώρας μας!
Τι νέο υπάρχει:
- Διαθέσιμα όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια: Κίνο - Τζόκερ - Λόττο - Πρότο - Super 3 - Extra 5.
Με σεβασμό στα μέλη του iPhoneHellas
- Η ομάδα του Bet For Win
(Πάντα παίζουμε με εγκράτεια και σεβασμό στα οικονομικά μας όρια)
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 12/12/2014 - 19:16
Δημοσίευση 12/12/2014 - 21:28
Δημοσίευση 12/12/2014 - 21:43
Συγχωρηστε το αφελες της ερωτησης αλλα εχω δηλωσει ασχετος.
Με την εφαρμογη παιζεις κατευθειαν η σημειωνεις τους αριθμους και πηγαινεις σε πρακτορειο για να παιξεις ;
Ο τροπος πληρωμης για την αγορα της εφαρμογης υποστηριζει paypal η μονο καρτα ;
Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον που δείχνετε στο Bet For Win.
Δυστυχώς ο ΟΠΑΠ δεν δίνει ακόμα τη δυνατότητα για online συμμετοχή στις κληρώσεις. Μπορείτε, όμως, να έχετε μαζί σας το iPhone σας και να παίζετε στο πρακτορείο.
Οι τρόποι πληρωμής ελέγχονται από το AppStore και ποικίλουν αναλόγως την χώρα. Το ελληνικό AppStore υποστηρίζει πιστωτικές και χρεωστικές κάρτες, αλλά δυστυχώς όχι ακόμα Paypal.
Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε άλλη απορία γεννηθεί.
Δημοσίευση 12/12/2014 - 21:59
Συγχαρητηρια για την εφαρμογη σας παιδια....Εγω εχω να κανω την εξης ερωτηση.....σας εχει βγαλει ο αλγοριθμος μεχρις στιγμης μια πιθανη 5αδα ας πουμε και ΟΝΤΩΣ να βγει
Δημοσίευση 12/12/2014 - 22:12
Συγχαρητηρια για την εφαρμογη σας παιδια....Εγω εχω να κανω την εξης ερωτηση.....σας εχει βγαλει ο αλγοριθμος μεχρις στιγμης μια πιθανη 5αδα ας πουμε και ΟΝΤΩΣ να βγει
Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια.
Επειδή ότι και να πούμε εμείς μπορεί να θεωρηθεί "διαφημιστικό τρικ", μπορείτε να δείτε τις προηγούμενες αναρτήσεις των υπόλοιπων μελών που γράφουν για επιτυχίες, καθώς και μερικές από τις αξιολογήσεις της εφαρμογής στο AppStore που γράφουν για επιτυχίες.
Επίσης, μπορείτε κάνετε Like στην σελίδα μας στο Facebook: http://www.facebook.com/betforwinapp όπου κοινοποιούμε τις επιτυχίες των παικτών που χρησιμοποιούν το Bet For Win.
Συνεχίζουμε να υπενθυμίζουμε, παρόλα αυτά, πως δεν εγγυόμαστε σίγουρα συνεχόμενα κέρδη. Εξάλλου, αν το κάναμε αυτό, θα σας παραπλανούσαμε, κάτι το οποίο απέχει από την φιλοσοφία μας!
Και πάλι ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για τα καλά σας λόγια, και είμαστε διαθέσιμοι για οποιοδήποτε άλλο ερώτημα προκύψει.
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 12/12/2014 - 22:17
Δημοσίευση 12/12/2014 - 22:42
... καθώς και μερικές από τις αξιολογήσεις της εφαρμογής στο AppStore που γράφουν για επιτυχίες.
Με αφορμή το παραπάνω, θα ήθελα να αναφερθώ στα σχόλια στο Appstore..
Σίγουρα δεν είστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι αλλά παρατήρησα το εξής...
Βλέπουμε τα πρώτα 2 reviews που δημοσιεύτηκαν με την κυκλοφορία της εφαρμογής
1)Aπό χρήστη "in.Sync" Mπράβο ρε παιδιά! Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν ήταν τύχη αλλά μόλις έβγαλα 6 από 7 δηλαδή ένα 50αρικο!
Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει κρίνει ΜΟΝΟ δύο εφαρμογές... Αυτή και το Baby awww, που είναι επίσης δικό σας, επίσης με 5 αστέρια
2)Από χρήστη "ΟniLupescu" Έπαιξα 3 στήλες και μου βγήκε το 4αρι! Καλή συνέχεια και περιμένω τα υπόλοιπα παιχνίδια!
Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει κρίνει ΜΟΝΟ δύο εφαρμογές... Αυτή και το Baby awww, που είναι επίσης δικό σας, επίσης με 5 αστέρια
3)Χρήστης "Cimisoni" 3+1,4+1 και ένα 6αρι ταμείο ρεεεε .
Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει κρίνει ΜΟΝΟ αυτή την εφαρμογή (πες τε ότι είναι τυχαίο...)
Δεν θα σχολιάσω κάτι. Ο καθένας μπορεί να σχηματίσει την άποψή του...
Δημοσίευση 12/12/2014 - 22:50
Ούτε κι εγώ ρε παιδιά μην αγχώνεστε. Δεν είστε μόνοι
Αλλά πίστεψέ με, εάν η εφαρμογή είχε 100% επιτυχίες, θα αλλάζανε πολλά πράγματα στον ΟΠΑΠ...
ελα ουτε 1 ευρω ρε φιλε.... μονος μου πιο πολλα εβγαζα... τι να πω... σιγουρα δεν εχει βρει το μυστικο, αλλα οχι και ετσι...
Δημοσίευση 12/12/2014 - 22:55
Μπορεί να είναι στημένο όπως φαίνεται, εγώ πριν την αναβάθμιση όποτε έπεξα πήρα τα λεφτά μου πίσω και δυο φορές τα τριπλασίασα. Βέβαια μπορεί να ήταν τυχαίο γιατί όλες τις φορές έπεξα 10 νούμερα. Μόλις άρχισα να παίζω τα πιο πιθανά για την betforwin τα οποία είναι όπως φαίνεται σε προηγούμενο σχόλιο τα 4,6,7 πάνω από 1 δεν έπιασα καμία φορά. Μετά την αναβάθμιση δε, δεν παίρνω ούτε ευρώ. Άρα τυχαία τα αποτελέσματα. Μου φαίνεται ότι μετά την αναβάθμιση κάτι δεν πάει καλά.Με αφορμή το παραπάνω, θα ήθελα να αναφερθώ στα σχόλια στο Appstore..
1)Aπό χρήστη "in.Sync" Mπράβο ρε παιδιά! Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν ήταν τύχη αλλά μόλις έβγαλα 6 από 7 δηλαδή ένα 50αρικο!
2)Από χρήστη "ΟniLupescu" Έπαιξα 3 στήλες και μου βγήκε το 4αρι! Καλή συνέχεια και περιμένω τα υπόλοιπα παιχνίδια!
Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει κρίνει ΜΟΝΟ αυτή την εφαρμογή (πες τε ότι είναι τυχαίο...)
Τελευταία επεξεργασία από: tsitadim, 12/12/2014 - 22:55
Δημοσίευση 12/12/2014 - 22:56
Με αφορμή το παραπάνω, θα ήθελα να αναφερθώ στα σχόλια στο Appstore..
Καλησπέρα σας, ευχαριστούμε για τις παρατηρήσεις και τα σχόλια που κάνετε.
Αρχικά θα θέλαμε να σας πούμε πως οι κριτικές στο AppStore δεν εμφανίζονται αποκλειστικά κατά σειρά καταχώρησης. Αν δείτε προσεκτικά, στο iTunes στην σελίδα αξιολόγησης υπάρχει ένα κουμπί με το οποίο μπορείτε να ελέγξετε τη σειρά προβολής τους. Σας παραθέτουμε Screenshot για να καταλάβετε:
Screen Shot 2014-12-12 at 22.48.08.png 434,09KB 45 λήψεις
Η τακτική όλων των μελών της ομάδας μας (ως χρήστες, μιας και εμείς κατεβάζουμε εφαρμογές που χρησιμοποιούμε καθημερινά) είναι ίδια με την δική σας. Πάντα ελέγχουμε τις κριτικές πριν αγοράσουμε. Ως εκ τούτου, σεβόμαστε την προσοχή που δίνετε πριν διαθέσετε τον οβολό σας για να κατεβάσετε την εφαρμογή μας.
Πέραν αυτού, όπως θα δείτε μέσα από την κίνησή μας στο θέμα συζήτησης, είμαστε συνεχόμενα σε επαφή με τους χρήστες της εφαρμογής αλλά και τους ενδιαφερόμενους, χωρίς να προβαίνουμε σε υπέρμετρο προμοτάρισμα και over-selling της εφαρμογής, λέγοντας τα πράγματα όπως είναι. Σκοπός μας είναι να έχουμε ευχαριστημένους "παίκτες" που θα χρησιμοποιούν το Bet For Win συνεχόμενα, και αυτό είναι η κινητήριος δύναμή μας.
Τέλος, αν δείτε και στην κριτική του 1 αστεριού ο χρήστης έχει κρίνει μόνο την δική μας εφαρμογή. Οι κριτικές στο AppStore είναι κάτι που ο καθένας είναι ελεύθερος να κάνει και δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορούμε να ελέγξουμε, να επεξεργαστούμε ούτε να σβήσουμε κάποια από αυτές.
Ελπίζουμε να σας λύσαμε τις απορίες σας και να ρίξαμε φως στην δικαιολογημένη κατ' εμάς δυσανασχέτησή σας. Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε άλλο ερώτημα προκύψει σχετικά με την εφαρμογή.
-Η ομάδα του Bet For Win.
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 12/12/2014 - 23:04
Δημοσίευση 12/12/2014 - 23:15
Δημοσίευση 12/12/2014 - 23:36
Σημασια δεν παιζει αν ειναι τα δυο πρωτα reviews η τα δυο τελευταια αυτο που κανει εντυπωση ειναι οτι αυτα τα ατομα εχουν κανει κριτικη μονο σε δυο εφαρμογες σας.. Συμβαινει στις περισσοτερες μην πω σε ολες τις εφαρμογες...
Παρ ολα αυτα εγω την αγορασα ..μια φορα επαιξα επιασα 4 στα 6 και για ενα νουμερο διαφορα στο καθενα δεν επιασα 6 στα 6 .
Δεν κοστιζει κατι παιδες.. Σιγα, μια φορα να πιασουμε το 7 στα 7 και χαλαλι !!!!
Επισης καλο θα ειναι να παιζετε συνεχομενες κληρωσεις..
Καταλαβα σωστα οτι πρωτα το 4 στα 4 εχει περισσοτερες πιθανοτητες και μετα το 7 στα 7 ;
Ευχαριστω
Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε για τον ευγενή διάλογο.
Πολλές φορές συμβαίνει, όταν κάποιος κατεβάσει μια εφαρμογή και του αρέσει, να στηρίξει τον Developer κατεβάζοντας και κάποια άλλη εφαρμογή του. Ο Developer που είναι μέλος της ομάδας μας και έχει αναλάβει το ανέβασμα του Bet For Win υπό τον δικό του λογαριασμό τυγχάνει να έχει ανεβάσει και άλλη, ιδιόκτητη εφαρμογή.
Τέλος, μπορούμε να σας πούμε πως οι κατηγορίες παιχνιδιού που σας προτείνουμε ΔΕΝ έχουν κάποια σχέση με τον δυναμικό αλγόριθμο παρά με μαθηματικά αποδεδειγμένες μεθόδους υπολογισμού πιθανοτήτων. Σας εξηγούμε λεπτομερώς:
Ο τύπος που σας δίνει την πιθανότητα για το Κίνο συγκεκριμένα είναι:
Ρ(y,x) = (y ανά x) * (80 - y ανά 20 - x) / (80 ανά 20).
Ζητάτε δηλαδή το πλήθος των περιπτώσεων εμφάνισης από τους y αριθμούς που παίξατε τους x, επί το σύνολο των 80 – y που δεν διαλέξατε να εμφανιστούν (δηλαδή οι αριθμοί που δεν επιλέξατε), και αυτό ως προς όλες τις πιθανές εικοσάδες που μπορούν να εμφανιστούν.
Με αυτή τη λογική λοιπόν τις μεγαλύτερες πιθανότητες τις έχουν οι 4 αριθμοί με περίπου 26%, ο ένας αριθμός (που στην ουσία ο λόγος ρίσκου/κέρδους είναι χαμηλός) με 25% και οι 7 αριθμοί με περίπου 23,5%. Από αυτές τις κατηγορίες παιχνιδιού την καλύτερη απόδοση ως προς τα κέρδη την έχουν οι 7 και οι 4 με περίπου 70% επιστρεφόμενα κέρδη.
Ελπίζουμε να λύσαμε την απορία σας,
0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες