Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
778 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 12/12/2014 - 23:51

Έχετε κάποια απόδειξη ότι το ΚΙΝΟ πάει με γεννήτρια τυχαίων αριθμών;;(αν ορίζεται τέλεια γεννήτρια τυχαίων αριθμών-που δεν ορίζεται)

Επίσης αν πάει με γεννήτρια τυχαίων αριθμών και επομένως η κάθε κλήρωση είναι μοναδικό γεγονός(βάσει πιθανοτήτων προφανώς) πως μπορείτε εσείς να αυξήσετε την πιθανότητα μεταξύ κληρώσεων όπως διατείνεστε;;

Επίσης έχω την αμφιβολία μου για τον παραπάνω τύπο που υπολογίζει προφανώς την ολική πιθανότητα ενός τυχαίου αριθμού ψηφίων y γιατί το θεώρημα της δεσμευμένης πιθανότητας τα λέει κάπως αλλιώς. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος αλλά είμαι σίγουρος ότι το P(y|x) δεν υπολογίζεται έτσι.

Τελευταία επεξεργασία από: MarkKnopfler, 12/12/2014 - 23:52

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   zardim

zardim

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/12/2014 - 00:08

Πάντως εγώ διαβάζοντας τόσα θετικά σχόλια, -αγόραςα την εφαρμογή-απογοητεύτηκα τελείως πηγαίνοντας στο πρακτορείο παίζοντας πέντε φορές, τις δύο φορές πέτυχε έναν αριθμό και τις άλλες Μ Η Δ Ε Ν.Πιστεύω πως δεν κάνω κάτι λάθος γιατί είναι πολύ απλά τα πράγματα.Δεν ξέρω ίσως να φταίει η αναβάθμιση

Τελευταία επεξεργασία από: zardim, 13/12/2014 - 00:10

#153   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 13/12/2014 - 00:11

Πάντως εγώ διαβάζοντας τόσα θετικά σχόλια, -αγόραςα την εφαρμογή-απογοητεύτηκα τελείως πηγαίνοντας στο πρακτορείο παίζοντας πέντε φορές, τις δύο φορές πέτυχε έναν αριθμό και τις άλλες Μ Η Δ Ε Ν.Πιστεύω πως δεν κάνω κάτι λάθος γιατί είναι πολύ απλά τα πράγματα.Δεν ξέρω ίσως να φταίει η αναβάθμιση

Έχετε κάποια απόδειξη ότι το ΚΙΝΟ πάει με γεννήτρια τυχαίων αριθμών;;(αν ορίζεται τέλεια γεννήτρια τυχαίων αριθμών-που δεν ορίζεται)

Επίσης αν πάει με γεννήτρια τυχαίων αριθμών και επομένως η κάθε κλήρωση είναι μοναδικό γεγονός(βάσει πιθανοτήτων προφανώς) πως μπορείτε εσείς να αυξήσετε την πιθανότητα μεταξύ κληρώσεων όπως διατείνεστε;;

Επίσης έχω την αμφιβολία μου για τον παραπάνω τύπο που υπολογίζει προφανώς την ολική πιθανότητα ενός τυχαίου αριθμού ψηφίων y γιατί το θεώρημα της δεσμευμένης πιθανότητας τα λέει κάπως αλλιώς. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος αλλά είμαι σίγουρος ότι το P(y|x) δεν υπολογίζεται έτσι.

Καλησπέρα σας, είμαστε χαρούμενοι που λαμβάνει μέρος ένα μέλος της ομάδας των διαχειριστών, με μαθηματικές γνώσεις μάλιστα.

Ελπίζουμε να έχετε ανατρέξει στις προηγούμενες δημοσιεύσεις του παρόντος θέματος συζήτησης, στις οποίες έχουμε αναφέρει επαναλαμβανόμενα πως δεν εγγυόμαστε σίγουρα κέρδη. Επίσης αναφέρουμε πως από τις δικές μας δοκιμές (συνεχόμενης διάρκειας τουλάχιστον 6 μηνών), παρατηρήσαμε έως 37% ποσοστά επιτυχίας στους παραγόμενους αριθμούς. Αυτό, δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτικό ούτε απόλυτο για τον απλό καθημερινό χρήστη.

Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να ισχυριστούμε ότι τα αποτελέσματα του Κίνο κληρώνονται βάσει απόλυτα τυχαίας μεθόδου, διότι όπως και εσείς είπατε δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μπορείτε όμως στο website της διοργανώτριας εταιρίας να βρείτε πληροφορίες για το πως παράγονται οι αριθμοί.

Τέλος, θεωρούμε πως το topic αυτό δημιουργήθηκε για την ενημέρωση του κοινού για την εφαρμογή παρά για ανάλυση μαθηματικών εξισώσεων. Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε στο μέλος που παρέθεσε το ερώτημά του "ποιες κατηγορίες έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα" με τον απλούστερο τρόπο που γινόταν. Υπάρχουν στη διάθεση σας αρκετές ιστοσελίδες που εξηγούν τον τύπο, αρκεί μια αναζήτηση με το Google.

Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την χρήση της εφαρμογής.

- Η ομάδα του Bet For Win

Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 13/12/2014 - 00:15

#154   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16.726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 13/12/2014 - 00:13

Οκ αρκετά σαφές και ξεκάθαρο.

Καλή επιτυχία στο μέλλον.

Αναρτημένη εικόνα

#155   zozos

zozos

iPH User

• 173 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2014 - 12:08

Με αφορμή το παραπάνω, θα ήθελα να αναφερθώ στα σχόλια στο Appstore..

Σίγουρα δεν είστε ούτε οι πρώτοι, ούτε οι τελευταίοι αλλά παρατήρησα το εξής...

Βλέπουμε τα πρώτα 2 reviews που δημοσιεύτηκαν με την κυκλοφορία της εφαρμογής

1)Aπό χρήστη "in.Sync"       Mπράβο ρε παιδιά!  Δεν υπήρχε κάτι τέτοιο. Δεν ξέρω αν ήταν τύχη αλλά μόλις έβγαλα 6 από 7 δηλαδή ένα 50αρικο!

Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει κρίνει ΜΟΝΟ δύο εφαρμογές... Αυτή και το Baby awww, που είναι επίσης δικό σας, επίσης με 5 αστέρια

2)Από χρήστη "ΟniLupescu"  Έπαιξα 3 στήλες και μου βγήκε το 4αρι! Καλή συνέχεια και περιμένω τα υπόλοιπα παιχνίδια!

Ο συγκεκριμένος χρήστης έχει κρίνει ΜΟΝΟ δύο εφαρμογές... Αυτή και το Baby awww, που είναι επίσης δικό σας, επίσης με 5 αστέρια

3)Χρήστης "Cimisoni"  3+1,4+1 και ένα 6αρι ταμείο ρεεεε  .

Ο συγκεκριμένος χρήστης  έχει κρίνει ΜΟΝΟ αυτή την εφαρμογή  (πες τε ότι είναι τυχαίο...)

Δεν θα σχολιάσω κάτι. Ο καθένας μπορεί να σχηματίσει την άποψή του...

Η καλύτερη εφαρμογή εφαρμογή να είναι, το συγκεκριμένο θέμα είναι απαράδεκτο. Το θέμα κάποιος απ' όλο το Appstore να είδε μόνο 2 πεντάστερες κριτικές  για τις εφαρμογές του 2 developer απλά δεν γίνεται...  Kαθαρή μέθοδος παραπλάνησης, που βέβαια την έχουμε ξαναδεί. 

#156   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 13/12/2014 - 12:27

Εγω επιμένω ότι δεν μπορείς να βρεις πετυχημένη φόρμα να πιάσεις το κινο αφού το μηχάνημα κληρώνει αφού τραβήξει μέσα του ολα τα δεδομένα που παίχτηκαν...δηλαδή αν σε τρεις συνεχόμενες κληρώσεις παιχτούν απο τους παίχτες ανα την Ελλάδα τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ νούμερα με τα ίδια πονταρισματα σε κάθε κλήρωση ,τότε το μηχάνημα θα κληρωσει την ίδια 20αδα αριθμών και είμαι πεπεισμένος γιαυτο....οποτε η betforwin δεν θα μπορέσει να προβλέψει νούμερα αφού ο αλγόριθμος στις βασίζεται στη λογική να δίνει νούμερα που δεν παίχτηκαν στην προηγούμενη κλήρωση.

#157   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2014 - 12:41

Εγω επιμένω ότι δεν μπορείς να βρεις πετυχημένη φόρμα να πιάσεις το κινο αφού το μηχάνημα κληρώνει αφού τραβήξει μέσα του ολα τα δεδομένα που παίχτηκαν...δηλαδή αν σε τρεις συνεχόμενες κληρώσεις παιχτούν απο τους παίχτες ανα την Ελλάδα τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ νούμερα με τα ίδια πονταρισματα σε κάθε κλήρωση ,τότε το μηχάνημα θα κληρωσει την ίδια 20αδα αριθμών και είμαι πεπεισμένος γιαυτο....οποτε η betforwin δεν θα μπορέσει να προβλέψει νούμερα αφού ο αλγόριθμος στις βασίζεται στη λογική να δίνει νούμερα που δεν παίχτηκαν στην προηγούμενη κλήρωση.

Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.

Θα σας ήμασταν ευγνώμονες αν μας παραθέτατε σε πιο μήνυμά μας υποστηρίξαμε πως ο αλγόριθμός μας βασίζεται αποκλειστικά στην λογική που αναφέρετε.

Στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτημα σχετικά με την χρήση της εφαρμογής,

Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 13/12/2014 - 12:41

#158   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2014 - 12:47

Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε για το σχόλιό σας.

Θα σας ήμασταν ευγνώμονες αν μας παραθέτατε σε πιο μήνυμά μας υποστηρίξαμε πως ο αλγόριθμός μας βασίζεται αποκλειστικά στην λογική που αναφέρετε.

το θερμογραφημα αυτο δείχνει

#159   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2014 - 12:48

Και πέρα απο αυτο...το δικό μου σκεπτικό ειναι λάθος;

#160   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Twitter:@tasosbin
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 13/12/2014 - 12:57

Δεν μπορώ να καταλάβω με ποια λογική κάποιοι κατηγορούν μια εφαρμογή η οποία στην τελική όσα υπόσχεται τα κάνει !
Σας υποσχέθηκε κανένας σίγουρα κέρδη ; Οχι ! Σας είπαν οτι μεσα απο έναν αλγόριθμο που μελέτησαν είδαν οτι υπάρχει 37% επιτυχία. Θέλετε να τους εμπιστευτείτε , το κάνετε.
Όσο για το θέμα των κριτικών στο App Store δεν νομίζετε οτι ειναι ανοησία αυτο που πο στηρίζετε μερικοί ;
Αν ήθελαν να μας εξαπατήσουν το πιο εύκολο ήταν να μιλούσαν για επιτυχίες. Να κωτσαραν κι εδω μεσα 2-3 αποδείξεις με δήθεν κέρδη απο ΚΙΝΟ κάποιοι "στημένοι ".
Επίσης να σας πω οτι με βάση την εμπειρία που έχω δουλεύοντας σε πρακτορείο ΟΠΑΠ τόσα χρόνια παίζουν ροκο στο ΚΙΝΟ οι επαναλήψεις αριθμών και οι εμφανίσεις του και έχω αρκετούς πελάτες που σημειώνουν χειρόγραφα τέτοιου είδους στατιστικά τα οποία τους βοηθούν να έχουν επιτυχίες.

#161   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2014 - 12:59

το θερμογραφημα αυτο δείχνει

Το θερμογράφημα, όπως έχουμε επανειλημμένα αναφέρει στο Forum καθώς και στην περιγραφή της εφαρμογής στο AppStore, είναι ένας τρόπος παρουσίασης στατιστικών με χρωματικούς κώδικες που έχει σκοπό να βοηθήσει τον παίκτη να κάνει τις δικές του επιλογές αριθμών.

- Η ομάδα του Bet For Win.

Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 13/12/2014 - 13:00

#162   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2014 - 13:02

Το θερμογράφημα, όπως έχουμε επανειλημμένα αναφέρει στο Forum καθώς και στην περιγραφή της εφαρμογής στο AppStore, είναι ένας τρόπος παρουσίασης στατιστικών με χρωματικούς κώδικες που έχει σκοπό να βοηθήσει τον παίκτη να κάνει τις δικές του επιλογές αριθμών.

- Η ομάδα του Bet For Win.

δεν μου απαντάτε όμως στο άλλο που έγραψα

#163   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2014 - 13:11

δεν μου απαντάτε όμως στο άλλο που έγραψα

Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε εάν το σκεπτικό σας είναι λάθος ή σωστό. Ο κάθε ένας από εμάς έχει την δική του προσωπικότητα και τις δικές του αντιλήψεις.

Εάν εσείς είστε σε θέση να γνωρίζετε με αντικειμενικά στοιχεία και αποδείξεις το πως λειτουργεί το σύστημα των κληρώσεων του Κίνο, τότε, δεν θέλουμε να μας αναλύσετε πως λειτουργεί, αλλά πραγματικά χαιρόμαστε για εσάς, διότι προφανώς έχετε λύσει τα οικονομικά σας προβλήματα.

Εμείς, πάλι, προσφέρουμε μία εφαρμογή που έχει κάποιες δυνατότητες σύμφωνα με τις δικές μας έρευνες και εικασίες, έχοντας επανειλλημένα αναφέρει πως δεν εγγυάται σίγουρα κέρδη.

Ως εκ τούτου, έχετε την επιλογή να την κατεβάσετε αν συμφωνεί με το σκεπτικό σας ή όχι, αν δεν συμφωνεί.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με την χρήση της εφαρμογής, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε.

Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 13/12/2014 - 13:14

#164   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 13/12/2014 - 13:14

Όποιος νομίζει ότι θα γίνει πλούσιος με την εφαρμογή αυτή κάνει λάθος. Σε όποιον δεν αρέσει μπορεί να πάρει το κουβαδάκι του και να πάει άλλου να παίξει. Τα παιδιά δεν τα ξέρω αλλά μου φαίνονται πολύ εντάξει. Απαντούν στον καθένα και σε ότι γράψει. Είναι ευγενέστατα, το κάνουν επειδή το γουστάρουν και αν περάσουν και αυτά που τους ζήτησα στην εφαρμογή θα πάρουν τα 5 αστέρια και από εμένα. Παρεπιπτόντως σήμερα πήγαμε ταμείο σε 10 συνεχόμενες κλειδώσεις με 7 νούμερα πήραμε επιστροφή 27€. Καλά είναι, χωριά που πλέον δεν με απασχολεί τι νούμερα θα παίξω αφού μου τα βγάζει το πρόγραμμα.

#165   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα

Δημοσίευση 13/12/2014 - 13:17

Δυστυχώς δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε εάν το σκεπτικό σας είναι λάθος ή σωστό. Ο κάθε ένας από εμάς έχει την δική του προσωπικότητα και τις δικές του αντιλήψεις.

Εάν εσείς είστε σε θέση να γνωρίζετε με αντικειμενικά στοιχεία και αποδείξεις το πως λειτουργεί το σύστημα των κληρώσεων του Κίνο, τότε, δεν θέλουμε να μας αναλύσετε επακριβώς πως λειτουργεί, αλλά πραγματικά χαιρόμαστε για εσάς, διότι προφανώς έχετε λύσει τα οικονομικά σας προβλήματα.

Εμείς, πάλι, προσφέρουμε μία εφαρμογή που έχει κάποιες δυνατότητες σύμφωνα με τις δικές μας έρευνες και εικασίες, έχοντας επανειλλημένα αναφέρει πως δεν εγγυάται σίγουρα κέρδη.

Ως εκ τούτου, έχετε την επιλογή να την κατεβάσετε αν συμφωνεί με το σκεπτικό σας ή όχι, αν δεν συμφωνεί.

Για οποιαδήποτε άλλη απορία σχετικά με την χρήση της εφαρμογής, είμαστε εδώ να σας βοηθήσουμε.

καταρχας ήμουν απο τους πρώτους που την αγόρασα...δεν είπα ότι εχω βρει τροπο να κερδίζω στο κινο απλώς παρέθεσα τον τροπο που θεωρώ ότι το μηχάνημα επεξεργάζεται τα δεδομένα και εξάγει αποτελέσματα...κέρδος θα είχα αν γνώριζα τους αριθμούς που παίζονται περισσότερο σε κάθε κληρωση ώστε να ποντάρω στους υπόλοιπους.οσο για το οικονομικό πρόβλημα του καθενός το μονο σίγουρο ειναι ότι δεν λύνεται με το κινο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες