Πάντως εγώ διαβάζοντας τόσα θετικά σχόλια, -αγόραςα την εφαρμογή-απογοητεύτηκα τελείως πηγαίνοντας στο πρακτορείο παίζοντας πέντε φορές, τις δύο φορές πέτυχε έναν αριθμό και τις άλλες Μ Η Δ Ε Ν.Πιστεύω πως δεν κάνω κάτι λάθος γιατί είναι πολύ απλά τα πράγματα.Δεν ξέρω ίσως να φταίει η αναβάθμιση
Έχετε κάποια απόδειξη ότι το ΚΙΝΟ πάει με γεννήτρια τυχαίων αριθμών;;(αν ορίζεται τέλεια γεννήτρια τυχαίων αριθμών-που δεν ορίζεται)
Επίσης αν πάει με γεννήτρια τυχαίων αριθμών και επομένως η κάθε κλήρωση είναι μοναδικό γεγονός(βάσει πιθανοτήτων προφανώς) πως μπορείτε εσείς να αυξήσετε την πιθανότητα μεταξύ κληρώσεων όπως διατείνεστε;;
Επίσης έχω την αμφιβολία μου για τον παραπάνω τύπο που υπολογίζει προφανώς την ολική πιθανότητα ενός τυχαίου αριθμού ψηφίων y γιατί το θεώρημα της δεσμευμένης πιθανότητας τα λέει κάπως αλλιώς. Για το τελευταίο δεν είμαι σίγουρος αλλά είμαι σίγουρος ότι το P(y|x) δεν υπολογίζεται έτσι.
Καλησπέρα σας, είμαστε χαρούμενοι που λαμβάνει μέρος ένα μέλος της ομάδας των διαχειριστών, με μαθηματικές γνώσεις μάλιστα.
Ελπίζουμε να έχετε ανατρέξει στις προηγούμενες δημοσιεύσεις του παρόντος θέματος συζήτησης, στις οποίες έχουμε αναφέρει επαναλαμβανόμενα πως δεν εγγυόμαστε σίγουρα κέρδη. Επίσης αναφέρουμε πως από τις δικές μας δοκιμές (συνεχόμενης διάρκειας τουλάχιστον 6 μηνών), παρατηρήσαμε έως 37% ποσοστά επιτυχίας στους παραγόμενους αριθμούς. Αυτό, δεν είναι σε καμία περίπτωση δεσμευτικό ούτε απόλυτο για τον απλό καθημερινό χρήστη.
Δεν μπορούμε σε καμία περίπτωση να ισχυριστούμε ότι τα αποτελέσματα του Κίνο κληρώνονται βάσει απόλυτα τυχαίας μεθόδου, διότι όπως και εσείς είπατε δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Μπορείτε όμως στο website της διοργανώτριας εταιρίας να βρείτε πληροφορίες για το πως παράγονται οι αριθμοί.
Τέλος, θεωρούμε πως το topic αυτό δημιουργήθηκε για την ενημέρωση του κοινού για την εφαρμογή παρά για ανάλυση μαθηματικών εξισώσεων. Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε στο μέλος που παρέθεσε το ερώτημά του "ποιες κατηγορίες έχουν μεγαλύτερη πιθανότητα" με τον απλούστερο τρόπο που γινόταν. Υπάρχουν στη διάθεση σας αρκετές ιστοσελίδες που εξηγούν τον τύπο, αρκεί μια αναζήτηση με το Google.
Θα χαρούμε να απαντήσουμε σε οποιαδήποτε απορία σας σχετικά με την χρήση της εφαρμογής.
- Η ομάδα του Bet For Win
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 13/12/2014 - 00:15.