Τελευταία επεξεργασία από: manwlis77, 13/12/2014 - 15:17.
Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία
Δημοσίευση 13/12/2014 - 15:16
Ad
Δημοσίευση 13/12/2014 - 15:32
Ποσο για κλωτσιες ειμαστε οι Ελληναραδες που πιστευουμε οτι θα αφησουμε τον θειο και θα πιασουμε το Bet for win?
Αν ειχε καθε φορα κερδη πρωτον ο Μελισανιδης θα ειχε γινει σερβιτορος και δευτερον θα τους ειχαν παει μεσα τους developers.....
Οσοι κραζουν ισως θα επερεπε να καταλαβουν οτι δεν γινετε 105/100 φορες που παιζουν να κερδισουν....Ειμαι σιγουρος οτι οσοι κραζουν και λενε για android και μαλακιες αν τους κατσει ενα 5αρι,6αρι θα ξεκινησουν τα γλυκολογα και τα μελια!!!!!!!!!!!
Δημοσίευση 13/12/2014 - 15:35
Στην αρχή έβαλα 6 νούμερα τα ίδια σε 4 στήλες.
Δεν έπιασα κάτι.
Μετα είπα να δοκιμάσω 6 νούμερα διαφορετικά όμως για κάθε στήλη στην ίδια πάντα κλήρωση.
Δεν έπιασα τιποτα.
Μετα έπαιξα 6 νούμερα για 4 κληρώσεις κ πάλι τιποτα.
Δεν ρωτάω γιατί δεν έβγαλα εκατομμύρια απλά θέλω να δω ποιο απο τα σκεπτικα μου ήταν λάθος η πιο είναι το βέλτιστο.
Μια φορά Εύζων, για πάντα Εύζων!
Δημοσίευση 13/12/2014 - 15:38
Δημοσίευση 13/12/2014 - 17:13
Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε για την άποψη σας, η οποία όπως όλες ειναι σεβαστή.Εγώ παρατήρησα ότι εάν πατήσω πολλές φορές για υπόδειξη αριθμών για να παίξω πάντα μου βγάζει άλλους . Όποτε αυτό που κάνει είναι απλά μια τυχαία επιλογή . Βέβαια δεν ρίχνω κατηγορώ στους δημιουργούς της εφαρμογής γιατί απλά αν ήξεραν τον τροπο για να κερδίζουν θα έπεζαν κινο και δεν θα έβγαζαν app. Αντίστοιχες εφαρμογές σε android είναι free
Οι αριθμοί που παράγει ο δυναμικός αλγόριθμος έχουν μεταξύ τους ίδιο σκορ πιθανοτήτων. Κάθε φορά που πατάτε το πλήκτρο υπολογισμού ξεκινάει νέα συλλογή και επεξεργασία δεδομένων εξού και το φαινόμενο που λέτε ότι οι αριθμοί δεν είναι οι ίδιοι όλες τις φορές.
Όπως ανακοινώσαμε σε προηγούμενη μας ανάρτηση στο παρόν θέμα συζήτησης, η έκδοση V1.5 θα έχει αυτό που λέτε, δηλαδή δυνατότητα επιλογής υπολογισμού αριθμών με τον δυναμικό αλγόριθμο ή με τυχαία γεννήτρια.
Σας υπενθυμίζουμε πάλι ότι η ομάδα μας δουλεύει σκληρά για να φτιάξει μια πλήρης εφαρμογή για τους παίκτες των αγαπημένων μας παιχνιδιών. Η αγορά, βεβαίως, είναι ελεύθερη και σας δίνεται μέσω της περιγραφής της εφαρμογής καθώς και των screenshot η δυνατότητα να αποφασίσετε αν θα την επιλέξετε αντί κάποιας δωρεάν εφαρμογής σε Android.
Έπαιξα σήμερα κ εγώ ξανά.
Στην αρχή έβαλα 6 νούμερα τα ίδια σε 4 στήλες.
Δεν έπιασα κάτι.
Μετα είπα να δοκιμάσω 6 νούμερα διαφορετικά όμως για κάθε στήλη στην ίδια πάντα κλήρωση.
Δεν έπιασα τιποτα.
Μετα έπαιξα 6 νούμερα για 4 κληρώσεις κ πάλι τιποτα.
Δεν ρωτάω γιατί δεν έβγαλα εκατομμύρια απλά θέλω να δω ποιο απο τα σκεπτικα μου ήταν λάθος η πιο είναι το βέλτιστο.
Όπως θα είδατε στις πληροφορίες της αναβάθμισης στο Appstore καθώς και στην επίσημη ανακοίνωση αλλά και σε προηγούμενα μηνύματα μας στο παρόν θέμα συζήτησης, η λειτουργία εντοπισμού μοτίβου εχει αυτοματοποιηθεί πλήρως στην έκδοση V1.1Να σας πω,μα την αναβάθμιση που έκανα μου έβγαλε την επιλογή για να διαλέξω αν θέλω οριζόντια κάθετα διαγώνια,γιατί;έτσι είναι;
Τέλος, θα επαναλάβουμε για ακόμα μια φορά πως δεν εγγυώμαστε σίγουρα κέρδη. Είναι άξιο αναφοράς δε κάτι που είπε κάποιο μέλος του forum, πως δεν έχουμε βρει το "μαγικό φίλτρο". Όπως καταλαβαίνετε και εσείς, αν είχαμε κάτι τέτοιο στα χέρια μας, μάλλον επικίνδυνο θα ήταν.
Σας παρακαλούμε θερμά οι ερωτήσεις και οι κριτικές σας να παραμένουν σχετικές με τη λειτουργία της εφαρμογής ώστε να μπορέσουμε μέσα από τις απόψεις σας να φέρνουμε τις καλύτερες δυνατές αναβαθμίσεις.
-Η ομάδα του Bet For Win
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 13/12/2014 - 17:16.
Δημοσίευση 13/12/2014 - 17:56
Νομίζω καλό θα ήταν στην εφαρμογή αν γίνεται να πει ο έλεγχος του δελτίου μέσω qr code
Δημοσίευση 13/12/2014 - 18:07
δεν νομίζω ότι μπορεί οποιαδήποτε εφαρμογή να διαβάσει το qr code των δελτίων του ΟΠΑΠ
Δημοσίευση 13/12/2014 - 18:09
Νομίζω καλό θα ήταν στην εφαρμογή αν γίνεται να πει ο έλεγχος του δελτίου μέσω qr code[/quote
Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε πολύ για την αγορά της εφαρμογής και για το ενδοαφερον σας να γίνει ακόμα καλύτερη.
Αυτήν τη στιγμή δουλεύουμε σκληρά στην έκδοση V2.0 της εφαρμογής, η οποία θα περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και έλεγχο δελτίου και υπολογισμό κερδών.
Συγκεκριμένα αυτήν την στιγμή που σας απαντάμε "χτίζουμε" τον πυρήνα των ανωτέρω λειτουργιών. Λαμβάνουμε υπόψιν τις ιδέες σας και σας εγγυώμαστε πως θα τις εφαρμόσουμε στο Bet For Win με τον καλύτερο και πιο εύχρηστο τρόπο.
Σας ευχόμαστε να έχετε πολλές επιτυχίες, με ή χωρίς την βοήθεια του Bet For Win. Συνεχίστε να παίζετε, πάντα με αυτοέλεγχο και σεβασμό στα οικονομικά σας.
- Η ομάδα του Bet For Win
Δημοσίευση 13/12/2014 - 18:11
δεν νομίζω ότι μπορεί οποιαδήποτε εφαρμογή να διαβάσει το qr code των δελτίων του ΟΠΑΠ
Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε για τις πληροφορίες που παρέχετε στα υπόλοιπα μέλη.
Δυστυχώς, το QR Code των δελτίων μπορεί να "αναγνωριστεί" μόνο από τα επίσημα μηχανήματα που βρίσκονται στα πρακτορεία.
Με σεβασμό,
-Η ομάδα του Bet For Win
Δημοσίευση 13/12/2014 - 20:35
Δημοσίευση 14/12/2014 - 17:44
Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι που σας ενημερώνουμε πως η ΜΕΓΑΛΗ αναβάθμιση V1.5 του Bet For Win, με όλα τα αγαπημένα μας παιχνίδια μόλις μπήκε προς έλεγχο από την Apple.
Καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα έχετε το update στις συσκευές σας πολύ σύντομα.
Έως τότε, σας παραθέτουμε sneak peak της εφαρμογής:
--- Bet For Win V1.5 ---
Τι νέο υπάρχει:
- Διαθέσιμα όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια: Κίνο - Τζόκερ - Λόττο - Πρότο - Super 3 - Extra 5.
Screenshots:
- Έλεγχο δελτίων.
- Υπολογισμό κερδών.
- Αποθήκευση δελτίων.
Με σεβασμό στα μέλη του iPhoneHellas,
(Πάντα παίζουμε με εγκράτεια και σεβασμό στα οικονομικά μας όρια)
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 14/12/2014 - 17:45.
Δημοσίευση 14/12/2014 - 19:39
Δημοσίευση 14/12/2014 - 19:44
Ένα πρώτο πρόβλημα αν δεν κάνω λάθος της εφαρμογής είναι ότι όταν πατάμε ρυθμίσεις δεν έχει κουμπί για επαναφορά σε κάποιο παιχνίδι.
Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σας.
Όπως θα είδατε και μέσα από τον σύντομο οδηγό, σέρνοντας το δάκτυλο σας προς τα δεξιά, ανοίγει το μενού επιλογής παιχνιδιού.
Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε,
Δημοσίευση 14/12/2014 - 19:46
Σωστός δεν το πρόσεξαΚαλησπέρα σας και ευχαριστούμε πολύ για το σχόλιό σας.
Όπως θα είδατε και μέσα από τον σύντομο οδηγό, σέρνοντας το δάκτυλο σας προς τα δεξιά, ανοίγει το μενού επιλογής παιχνιδιού.
Ελπίζουμε να σας βοηθήσαμε,
Δημοσίευση 15/12/2014 - 09:11
Καλή ημέρα και καλή εβδομάδα σε όλα τα μέλη του Forum.
Όπως θα καταλάβατε, η μεγάλη αναβάθμιση του Bet For Win V1.5 είναι διαθέσιμη στο AppStore.
Αναμένουμε τις απόψεις σας και τις προτάσεις σας πάντα με γνώμονα την χρήση και τις δυνατότητες της εφαρμογής, ώστε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε το καλύτερο app για τα τυχερά παιχνίδια της χώρας μας.
Είμαστε στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε απορία προκύψει μέσα από την χρήση της εφαρμογής.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες