Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
778 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   theoapo

theoapo

iPH Addict

• 657 μηνύματα
  • Twitter:@theoapo
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 15/12/2014 - 11:40

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τρεις παρατηρήσεις από iPhone 4 (iOS 7.1.2).

1. Στα κουτάκια που εμφανίζονται οι αριθμοί, η γραμματοσειρά είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από ότι πρέπει.

2. Το drawer που βγαίνει από τα αριστερά και επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις είναι διαφανές και δεν είναι ευανάγνωστο (πχ οι λέξες ρυθμίσεις και οδηγίες)

3. Ίσως θα ήταν χρήσιμο η εφαρμογή όταν ανοίγει να σε πηγαίνει απευθείας στο παιχνίδι που έπαιξες τελευταίο και όχι ξανά από το ΚΙΝΟ.

Ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια για την εφαρμογή σας!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/12/2014 - 12:14

Καλημέρα και καλή εβδομάδα!

Τρεις παρατηρήσεις από iPhone 4 (iOS 7.1.2).

1. Στα κουτάκια που εμφανίζονται οι αριθμοί, η γραμματοσειρά είναι ελαφρώς μεγαλύτερη από ότι πρέπει.

2. Το drawer που βγαίνει από τα αριστερά και επιλέγεις το παιχνίδι που θέλεις είναι διαφανές και δεν είναι ευανάγνωστο (πχ οι λέξες ρυθμίσεις και οδηγίες)

3. Ίσως θα ήταν χρήσιμο η εφαρμογή όταν ανοίγει να σε πηγαίνει απευθείας στο παιχνίδι που έπαιξες τελευταίο και όχι ξανά από το ΚΙΝΟ.

Ευχαριστώ και πάλι συγχαρητήρια για την εφαρμογή σας!

Καλημέρα και καλή εβδομάδα να έχετε.

Οι παρατηρήσεις σας είναι αρκετά εύστοχες και σας ευχαριστούμε πολύ.

1. Το έχουμε ήδη διορθώσει στην έκδοση V2.0 που ετοιμάζουμε.

2. Το θέμα που αναφέρετε το δουλεύουμε ήδη, ισχύει για iOS 7.1.2 μιας και η Apple έχει κάνει διαθέσιμο το Blur effect μόνο σε iOS 8 (εκεί διακρίνονται πολύ καλά τα κάτω κουμπιά). Επειδή σεβόμαστε όλους τους χρήστες του Bet For Win ανεξαρτήτως έκδοσης iOS σχεδιάζουμε εκ νέου το μενού επιλογής των παιχνιδιών και θα λυθεί στην επόμενη αναβάθμιση.

3. Το έχουμε ήδη υπόψιν και στο πλαίσιο επανασχεδιασμού του μενού θα προσθέσουμε και την λειτουργία που μας ζητάτε.

Και πάλι, ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους μας για την αγορά της εφαρμογής και το χρόνο που διαθέσατε για το feedback.

- Η ομάδα του Bet For Win

#183   wh0ami

wh0ami

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:aloeveras

Δημοσίευση 15/12/2014 - 13:04

Η γεννήτρια αριθμών πόσες κληρώσεις λαμβάνει υπόψη για την εξαγωγή των αριθμών? Ευχαριστω.

#184   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/12/2014 - 13:19

Την Κυριακή που πήγα και έπαιξα είτε 4 αριθμούς είτε 5 είτε 6 είτε 7 σε τουλάχιστον 15 κληρώσεις δεν πήρα τίποτα πίσω. 

Τελικά έπαιξα μόνος μου μετά και πήρα 15 ευρώ πίσω he he. Είναι να σε θέλει και λίγο η τύχη. 

Once You Go Mac You Never Go Back

#185   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 15/12/2014 - 13:20

αυτή την φορα έπαιξα διαφορετικά με το θερμογράφημα και πιάσαμε 7 στα 7 τελικά τόσο πολύ τύχη ρε παιδί μου?

ήρθε η ώρα για bend test στο 6 plus ^^ :D

#186   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 13:22

Την Κυριακή που πήγα και έπαιξα είτε 4 αριθμούς είτε 5 είτε 6 είτε 7 σε τουλάχιστον 15 κληρώσεις δεν πήρα τίποτα πίσω. 

Τελικά έπαιξα μόνος μου μετά και πήρα 15 ευρώ πίσω he he. Είναι να σε θέλει και λίγο η τύχη. 

jimmako: δεν ξέρω αν σε θέλει η τύχη.. αυτό που έχω να σου πω είναι να παίξεις με το θερμογράφημα...! έχω παίξει τόσα δελτία μονο σε 2 έχασα... όλα τα αλλα πληρώνανε :D

#187   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10.211 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/12/2014 - 13:23

jimmako: δεν ξέρω αν σε θέλει η τύχη.. αυτό που έχω να σου πω είναι να παίξεις με το θερμογράφημα...! έχω παίξει τόσα δελτία μονο σε 2 έχασα... όλα τα αλλα πληρώνανε :D

Από το θερμογράφημα ποιους αριθμούς επέλεγες?

Once You Go Mac You Never Go Back

#188   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 13:37

Η γεννήτρια αριθμών πόσες κληρώσεις λαμβάνει υπόψη για την εξαγωγή των αριθμών? Ευχαριστω.

Καλημέρα σας και ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για το Bet For Win.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας αναλύσουμε τον τρόπο λειτουργίας του δυναμικού αλγορίθμου τον οποίο χρησιμοποιεί η γεννήτρια αριθμών, μιας και πέρα από τις κληρώσεις που λαμβάνει η εφαρμογή, κρατάει, αποθηκεύει και επεξεργάζεται πολλά ακόμα δεδομένα.

Μπορούμε όμως να σας πούμε πως τα στατιστικά (όχι οι χρωματικοί κώδικες) που εμφανίζει το θερμογράφημα είναι κατόπιν αποτελεσμάτων:

Κίνο της ημέρας

Τζόκερ περίπου ενός έτους
Λόττο περίπου ενός έτους
Πρότο περίπου ενός έτους
Super 3 περίπου ενός μήνα
Extra 5 περίπου τριών μηνών 

Στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτημα γεννηθεί μέσα από την χρήστη της εφαρμογής

Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 15/12/2014 - 13:38

#189   wh0ami

wh0ami

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 13:39

Καλημέρα σας και ευχαριστούμε πολύ για το ενδιαφέρον σας για το Bet For Win.

Δυστυχώς, δεν μπορούμε να σας αναλύσουμε τον τρόπο λειτουργίας του δυναμικού αλγορίθμου τον οποίο χρησιμοποιεί η γεννήτρια αριθμών, μιας και πέρα από τις κληρώσεις που λαμβάνει η εφαρμογή, κρατάει, αποθηκεύει και επεξεργάζεται πολλά ακόμα δεδομένα.

Μπορούμε όμως να σας πούμε πως τα στατιστικά (όχι οι χρωματικοί κώδικες) που εμφανίζει το θερμογράφημα είναι κατόπιν αποτελεσμάτων:

Κίνο της ημέρας

Τζόκερ ενός έτους
Λόττο ενός έτους
Πρότο ενός έτους
Super 3 ενός μήνα
Extra 5 τριών μηνών 

Στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε ερώτημα γεννηθεί μέσα από την χρήστη της εφαρμογής

Καλα δεν σας ζητησα να μου αναπτυξετε τον αλγοριθμο. Απλα ενα νουμερο ζήτησα, έστω ενα range π.χ. 100-200 τελευταίες κληρώσεις.

Με εκτίμηση,

Ενας πελάτης σας.

Διόρθωση: Εννοώ το θερμογράφημα.

Τελευταία επεξεργασία από: wh0ami, 15/12/2014 - 13:41

#190   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 13:40

αυτή την φορα έπαιξα διαφορετικά με το θερμογράφημα και πιάσαμε 7 στα 7 τελικά τόσο πολύ τύχη ρε παιδί μου?

ήρθε η ώρα για bend test στο 6 plus ^^ :D

Καλή σας ημέρα, χαιρόμαστε για τις επιτυχίες σας.

Αλλά προς Θεού, όχι bend test σε τόσο ακριβή συσκευή, γνωρίζουμε ήδη τα αποτελέσματα!

#191   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 13:51

Καλα δεν σας ζητησα να μου αναπτυξετε τον αλγοριθμο. Απλα ενα νουμερο ζήτησα, έστω ενα range π.χ. 100-200 τελευταίες κληρώσεις.

Με εκτίμηση,

Ενας πελάτης σας.

Σας ευχαριστούμε για την αγορά της εφαρμογής και για την εκτίμηση που μας δείχνετε.

Έχουμε πάντα την διάθεση να απαντάμε σε ερωτήματα που αφορούν την χρήση του app. Αν και το ερώτημά σας δεν συγκαταλέγεται σε αυτά, μπορούμε να σας πούμε ότι το πλήθος των κληρώσεων είναι διαφορετικό ανά υπολογισμό, διότι ο αλγόριθμος λαμβάνει υπόψιν τις κληρώσεις που "απαιτεί" ανάλογα με τις τιμές των μεταβλητών που έχει εκείνη την στιγμή. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να σας πούμε έναν αριθμό.

Ελπίζουμε να σας λύσαμε την απορία έστω στον βαθμό που μας επιτρέπεται.

#192   wh0ami

wh0ami

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 14:00

Σας ευχαριστούμε για την αγορά της εφαρμογής και για την εκτίμηση που μας δείχνετε.

Έχουμε πάντα την διάθεση να απαντάμε σε ερωτήματα που αφορούν την χρήση του app. Αν και το ερώτημά σας δεν συγκαταλέγεται σε αυτά, μπορούμε να σας πούμε ότι το πλήθος των κληρώσεων είναι διαφορετικό ανά υπολογισμό, διότι ο αλγόριθμος λαμβάνει υπόψιν τις κληρώσεις που "απαιτεί" ανάλογα με τις τιμές των μεταβλητών που έχει εκείνη την στιγμή. Ως εκ τούτου, δεν μπορούμε να σας πούμε έναν αριθμό.

Ελπίζουμε να σας λύσαμε την απορία έστω στον βαθμό που μας επιτρέπεται.

Αυτό ισχύει και για το θερμογραφημα? Επειδή μετά διόρθωσα την απορία μου αλλά μαλλον δεν το είδατε. Το μονο που θα ηθελα να γνωριζω αν τα αποτελεσματα του θερμογραφηματος προκυπτουν απο κληρωσεις της μέρας. Και πάλι ευχαριστω.

#193   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 14:03

Αυτό ισχύει και για το θερμογραφημα? Επειδή μετά διόρθωσα την απορία μου αλλά μαλλον δεν το είδατε. Το μονο που θα ηθελα να γνωριζω αν τα αποτελεσματα του θερμογραφηματος προκυπτουν απο κληρωσεις της μέρας. Και πάλι ευχαριστω.

Χαρά μας να απαντάμε στις ερωτήσεις των χρηστών του Bet For Win.

Όπως σας αναφέραμε σε παραπάνω μήνυμά μας (            #188            τα στατιστικά που εμφανίζει το θερμογράφημα είναι κατόπιν αποτελεσμάτων:

• Κίνο της ημέρας
  • Τζόκερ περίπου ενός έτους
  • Λόττο περίπου ενός έτους
  • Πρότο περίπου ενός έτους
  • Super 3 περίπου ενός μήνα
  • Extra 5 περίπου τριών μηνών 

Στη διάθεσή σας για οποιοδήποτε άλλο ερώτημα γεννηθεί μέσα από την χρήστη της εφαρμογής

Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 15/12/2014 - 14:04

#194   wh0ami

wh0ami

iPH Member

• 333 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 14:04

Ναι το είδα, εννοώ τα χρώματα και όχι τα στατιστικά αυτά καθ'αυτά. Όπως και να έχει, σας ευχαριστω.

Τελευταία επεξεργασία από: wh0ami, 15/12/2014 - 14:05

#195   omorfonios

omorfonios

iPH Contributor

• 1.647 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 14:06

Από το θερμογράφημα ποιους αριθμούς επέλεγες?

τους πορτοκαλι και κόκκινους..! άμα πατήσεις πάνω σε ένα αριθμό επίσης σου λέει και ποσες εμφανίσεις εχει κλπ..  πάντως όπως και να έχει δεν κερδίζεις συνεχεια..! υπάρχουνε φορες που χάνεις.. άλλες φορες που θα πετύχεις ξαφνικά πόλους αριθμούς..! όπως και να έχει είναι ένα παιχνίδι τύχης..!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 22

0 μέλη, 22 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες