Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία

• Please log in to reply
778 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#226   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1,823 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/12/2014 - 20:53

Το ΚΙΝΟ και το κάθε παιχνίδι τύπου ΚΙΝΟ κοιτάει να δώσει τα λιγότερα δυνατά χρήματα σύμφωνα με αυτά που έχουν παιχτεί...
Το ποιός συνδιασμός δίνει αυτό το αποτέλεσμα το γνωρίζει μόνο ο μηχανισμός συλλογής-διαλλογής δεδομένων μόλις κλείσει η προθεσμία κατάθεσης δελτίων.
Οποιαδήποτε εφαρμογή του τύπου το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που συλλέγει τα στατιστικά στοιχεία των αριθμών που έχουν παιχτεί στο παρελθόν από το πλήθος (παίκτες ΚΙΝΟ στην προκειμένη περίπτωση) και να τα εμφανίσει. Από εκεί και πέρα, αν και κατά ενα βαθμό αν είναι αποδοτικός ο αλγόριθμος αυτός, καθώς μπορεί να αναδείξει τους αριθμούς που προτιμάει ή αποφεύγει το πλήθος, δεν μπορεί ποτέ να είναι απόλυτος από τη στιγμή που δεν συνδέεται με τα στοιχεία που έχουν συλλογεί από τον μηχανισμό του ΚΙΝΟ για την επόμενη κλήρωση.

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 15/12/2014 - 20:54.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#227   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 15/12/2014 - 21:04

Δυστυχώς οι σχεδιαστές δεν έχουν πει κάτι τέτοιο. Αποφεύγουν να δώσουν κατεύθυνση τι χρώμα να προτιμηθεί.

Καλησπέρα σας

Όπως θα έχετε καταλάβει οι χρωματισμοί, εκτός άλλων αντιπροσωπεύουν και τη συχνότητα εμφάνισης των αριθμών. Δεν μας δίνεται η δυνατότητα να σας πούμε να παίξετε συγκεκριμένο χρώμα, παρόλα αυτά σας προσφέρουμε στατιστικά στοιχεία για όλους τους αριθμούς μέσω των οποίων μπορείτε να επιλέξετε εσείς.

Καλό σας βράδυ,
Η ομάδα του Bet For Win

#228   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Twitter:@tasosbin
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 15/12/2014 - 21:10

Το ΚΙΝΟ και το κάθε παιχνίδι τύπου ΚΙΝΟ κοιτάει να δώσει τα λιγότερα δυνατά χρήματα σύμφωνα με αυτά που έχουν παιχτεί...
Το ποιός συνδιασμός δίνει αυτό το αποτέλεσμα το γνωρίζει μόνο ο μηχανισμός συλλογής-διαλλογής δεδομένων μόλις κλείσει η προθεσμία κατάθεσης δελτίων.
Οποιαδήποτε εφαρμογή του τύπου το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να χρησιμοποιεί έναν αλγόριθμο που συλλέγει τα στατιστικά στοιχεία των αριθμών που έχουν παιχτεί στο παρελθόν από το πλήθος (παίκτες ΚΙΝΟ στην προκειμένη περίπτωση) και να τα εμφανίσει. Από εκεί και πέρα, αν και κατά ενα βαθμό αν είναι αποδοτικός ο αλγόριθμος αυτός, καθώς μπορεί να αναδείξει τους αριθμούς που προτιμάει ή αποφεύγει το πλήθος, δεν μπορεί ποτέ να είναι απόλυτος από τη στιγμή που δεν συνδέεται με τα στοιχεία που έχουν συλλογεί από τον μηχανισμό του ΚΙΝΟ για την επόμενη κλήρωση.

δεν ισχύει το σκεπτικό σου φιλε μου , μεγάλο λάθος αυτό που έχω υπογραμμίσει. Θα παρακαλούσα ξανά να μην γράφετε ότι θεωρείτε ως σωστό ενώ δεν έχει γνώσεις επί του θέματος . Είναι παραπλανητικό στους συνφορουμιτες και unfair προς τους developers. 

#229   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 15/12/2014 - 21:19

δεν ισχύει το σκεπτικό σου φιλε μου , μεγάλο λάθος αυτό που έχω υπογραμμίσει. Θα παρακαλούσα ξανά να μην γράφετε ότι θεωρείτε ως σωστό ενώ δεν έχει γνώσεις επί του θέματος . Είναι παραπλανητικό στους συνφορουμιτες και unfair προς τους developers.

δηλαδη εσυ αμφισβητείς ότι το κινο εξάγει αποτελέσματα αφού πρωτα επεξεργαστεί τους αριθμούς και τα πονταρίσματα που παίχτηκαν;

#230   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1,823 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 21:21

Εσυ εισαι σιγουρος οτι δεν ισχυει ας πουμε, ή κουβεντα να γινεται?

Υ.Γ. δεν είχα σκοπό να θείξω κανένα developer αν και νομίζω οτι δεν φαίνεται κάτι τέτοιο από τα λεγόμενα μου...

Τελευταία επεξεργασία από: agnostos13, 15/12/2014 - 21:26.

#231   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 21:48

Δεν αμφισβητο οτι το ΚΙΝΟ επεξεργάζεται τα πονταρίσματα. Αυτο ισχύει όπως έχω αναφέρει νωρίτερα. Όμως δεν ισχύει οτι βγάζει τα νούμερα που δίνουν τα λιγότερα δυνατά κέρδη.
Ειμαι σίγουρος για αυτο, δεν το λέω έτσι ούτε ειναι απλώς μια προσωπική μου θέση ;)

#232   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 21:49

Επίσης φίλε μου δεν ειπα οτι το έκανες με σκοπό να θίξεις τον developer, απλά έκανα μια επισήμανση ;)
Δεν σε κατηγόρησα για πρόθεση και συγνώμη αν φάνηκε κατι τέτοιο :)

#233   agnostos13

agnostos13

iPH Contributor

• 1,823 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 21:58

Δεν αμφισβητο οτι το ΚΙΝΟ επεξεργάζεται τα πονταρίσματα. Αυτο ισχύει όπως έχω αναφέρει νωρίτερα. Όμως δεν ισχύει οτι βγάζει τα νούμερα που δίνουν τα λιγότερα δυνατά κέρδη.
Ειμαι σίγουρος για αυτο, δεν το λέω έτσι ούτε ειναι απλώς μια προσωπική μου θέση ;)

Ενταξει, αν εσυ βαζεις το χερι σου στη φωτια παω πασο... Να γλυτωσω αν ειναι το δικο μου!

#234   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3,766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 15/12/2014 - 22:04

αρα αφού επεξεργάζεται δεδομένα τις στιγμής τοτε αυτή εδώ η εφαρμογή μονο στατιστικά συμπεράσματα μπορεί να δώσει αυτό λέω απο την πρώτη στιγμή είναι απλά τα πράγματα.

#235   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 22:18

Οχι βέβαια. Αφού και η εφαρμογή κάνει κατι ανάλογο, πλην όμως τον πονταρισμάτων. Για αυτο άλλωστε κανεις δεν μίλησε για σίγουρα κέρδη ;)

#236   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2,189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 15/12/2014 - 23:05

Καλησπέρα σε ολους,

Δεν γράφω ποτε σε εφαρμογές, αλλα αυτην την φορά θα γράψω :P

Κέρδισα λοιπόν ενα promo, απο τον διαγωνισμό που κανατε μεσω email, σημερα βρέθηκα σε ενα μαγαζί του ΟΠΑΠ επειδή θα επαιζε ενας φίλος στοίχημα και είπα να το δοκιμασω, διαλεξα 4 αριθμούς και πατησα να μου βγάλει 4 φορές απο 4 αριθμούς, επαιξα 4 δελτία με τις 4 τετράδες που μου εβγαλε η εφαρμογή και συνολικά πλήρωσα 2€, το αποτέλεσμα ηταν 50€ στο πορτοφόλι μου. 

Μπράβο για την εφαμοργή και οσα ατομα ασχολούνται με ΚΙΝΟ κλπ ειναι ενα πολυ καλο εργαλείο για εσας ! 

EDIT: 

Οχι βέβαια. Αφού και η εφαρμογή κάνει κατι ανάλογο, πλην όμως τον πονταρισμάτων. Για αυτο άλλωστε κανεις δεν μίλησε για σίγουρα κέρδη  ;)

Και εγω ειμαι αυτης τη άποψης, σαν προγραμματιστής, δεν μππορώ να εμπιστευτώ ενα "τυχερό παιχνίδι" το οποιο πριν ξεκινήσει να εμφανίζει τους τυχερούς αριθμούς ξερει ο αλγόριθμος του, ποια ειναι τα νουμερα που εχουν πονταριστεί σε ολοκληρη την Ελλάδα.

Τελευταία επεξεργασία από: slay3rg1, 15/12/2014 - 23:10.

#237   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2,132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 15/12/2014 - 23:32

Καλησπέρα σε ολους,

Δεν γράφω ποτε σε εφαρμογές, αλλα αυτην την φορά θα γράψω :P

Κέρδισα λοιπόν ενα promo, απο τον διαγωνισμό που κανατε μεσω email, σημερα βρέθηκα σε ενα μαγαζί του ΟΠΑΠ επειδή θα επαιζε ενας φίλος στοίχημα και είπα να το δοκιμασω, διαλεξα 4 αριθμούς και πατησα να μου βγάλει 4 φορές απο 4 αριθμούς, επαιξα 4 δελτία με τις 4 τετράδες που μου εβγαλε η εφαρμογή και συνολικά πλήρωσα 2€, το αποτέλεσμα ηταν 50€ στο πορτοφόλι μου. 

Μπράβο για την εφαμοργή και οσα ατομα ασχολούνται με ΚΙΝΟ κλπ ειναι ενα πολυ καλο εργαλείο για εσας ! 

EDIT: 

Και εγω ειμαι αυτης τη άποψης, σαν προγραμματιστής, δεν μππορώ να εμπιστευτώ ενα "τυχερό παιχνίδι" το οποιο πριν ξεκινήσει να εμφανίζει τους τυχερούς αριθμούς ξερει ο αλγόριθμος του, ποια ειναι τα νουμερα που εχουν πονταριστεί σε ολοκληρη την Ελλάδα.

8 ευρω θες να πεις οτι πληρωσες?το ενα δελτιο με 4 στηλες εχει 2 ευρω.

#238   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα

Δημοσίευση 15/12/2014 - 23:44

4 τετράδες έριξε το παιδί. Οχι 4 δελτία με 4 τετράδες το κάθε ένα ;)
2€ λοιπόν ;)

#239   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2,132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 15/12/2014 - 23:52

4 τετράδες έριξε το παιδί. Οχι 4 δελτία με 4 τετράδες το κάθε ένα ;)
2€ λοιπόν ;)

διαβασα για 4 δελτια και μπερδευτηκα.

#240   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2,189 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS

Δημοσίευση 15/12/2014 - 23:55

διαβασα για 4 δελτια και μπερδευτηκα.

Ναι μετα εμαθα οτι μπορουσα να τα είχα ρίξει ολα σε ενα :P 

Ad