Να πω και γω μια ιδέα για τους developers.
Αν είναι δυνατό να μπει με κάποιο τρόπο και ένα "σημειωματάριο" ώστε να μπορούμε να έχουμε έναν έλεγχο τι παίξαμε και τι πήραμε πίσω.
Δοκιμάζω κι εγώ από χτες την εφαρμογή και θα επανέλθω.
Δημοσίευση 22/12/2014 - 13:34
Αν είναι δυνατό να μπει με κάποιο τρόπο και ένα "σημειωματάριο" ώστε να μπορούμε να έχουμε έναν έλεγχο τι παίξαμε και τι πήραμε πίσω.
Δημοσίευση 22/12/2014 - 13:37
ναι θέλω κι εγώ, να μην κουβαλάω τίποτα μαζί μου..
βάλτε το και κερνάω και στα βλάχικα γιορτινό ρε..
Δημοσίευση 22/12/2014 - 13:39
Δημοσίευση 22/12/2014 - 13:57
Καλησπέρα σας και σας ευχαριστούμε για τις προτάσεις σας.
Όπως θα δείτε σε προηγούμενα μηνύματά μας, ήδη δουλεύουμε πυρετωδώς για την επόμενη αναβάθμιση (V2.0) όπου θα περιέχει:
Επίσης, στην επόμενη αναβάθμιση το Bet For Win θα περιέχει και τα Widgets ως ενιαία εφαρμογή.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πρόταση ή ιδέα έχετε,
-Η ομάδα του Bet For Win
Δημοσίευση 22/12/2014 - 14:01
Καλησπέρα σας και σας ευχαριστούμε για τις προτάσεις σας.
Όπως θα δείτε σε προηγούμενα μηνύματά μας, ήδη δουλεύουμε πυρετωδώς για την επόμενη αναβάθμιση (V2.0) όπου θα περιέχει:
- Αποθήκευση δελτίων
- Έλεγχο επιτυχιών
- Υπολογισμό κερδών
Επίσης, στην επόμενη αναβάθμιση το Bet For Win θα περιέχει και τα Widgets ως ενιαία εφαρμογή.
Στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε άλλη πρόταση ή ιδέα έχετε,
-Η ομάδα του Bet For Win
για τα widgetz δεν θα είναι ξεχωριστά δλδ έτσι, γιατί τα σήκωσα όλα πρέπει να παω να βάλω χρήματα στη euro, άφησα 0.50€ μέσα αχχαχαχααχ
Υ.Γ. παιδιά τα χάλασα όλα, δεν άφησα μια..
Δημοσίευση 22/12/2014 - 14:16
για τα widgetz δεν θα είναι ξεχωριστά δλδ έτσι, γιατί τα σήκωσα όλα πρέπει να παω να βάλω χρήματα στη euro, άφησα 0.50€ μέσα αχχαχαχααχ
Υ.Γ. παιδιά τα χάλασα όλα, δεν άφησα μια..
Ελπίζουμε σύντομα να έχετε και άλλες επιτυχίες, και ακόμα μεγαλύτερες!
Τo "Bet For Win Widgets" θα διατεθεί ΔΩΡΕΑΝ σε όλους (προσφορά εκτίμησης από εμάς - δεν υπάρχει άλλη δωρεάν εφαρμογή στο App Store έως τώρα), και φυσικά θα προσαρμοστεί και στην πλήρη έκδοση του Bet For Win, φυσικά χωρίς απολύτως καμία επιπλέον χρέωση.
Με εκτίμηση,
- Η ομάδα του Bet For Win
Δημοσίευση 22/12/2014 - 14:18
έλα ο τζαμπατζής μέσα μου μόλις ικανοποιήθηκε..
μπράβο παιδιά..
λοιπόν.. εγώ κατά τις 3 πάω πρακτορείο, ότι βρέξει ας κατεβάσει σήμερα, έχω ένα πενηντάρικο χαλάλι
Δημοσίευση 22/12/2014 - 14:32
4/4 με το bet4win για έναν πελάτη μου. Το μόνο κακό στην όλη ιστορία ειναι οτι όσοι δεν έχουν iPhone ζητάνε το δικό μου για να παίξουν πλέον
Κάντε κατι ρε παιδιά
Δηλαδή εβαλε 4 αριθμούς απο το θερμογράφημα ανεξαρτήτου χρώματος? Επειδή όπως βλέπω τα 4 νούμερα που διάλεξε είναι απο όλα τα χρώματα (εκτός κόκκινο).
Δημοσίευση 22/12/2014 - 14:40
Δηλαδή εβαλε 4 αριθμούς απο το θερμογράφημα ανεξαρτήτου χρώματος? Επειδή όπως βλέπω τα 4 νούμερα που διάλεξε είναι απο όλα τα χρώματα (εκτός κόκκινο).
Δημοσίευση 22/12/2014 - 14:44
το θερμογραφημα ειναι ασχετο αφου το δελτιο πεχτηκε στις 10:10 και "τωρα" ειναι 10:52!!!
Έπεξε πολλές κληρώσεις και στην απόδειξη η ώρα είναι ίδια με του κινητού
Τελευταία επεξεργασία από: wh0ami, 22/12/2014 - 14:45
Δημοσίευση 22/12/2014 - 14:48
Δημοσίευση 22/12/2014 - 14:49
γραφεις οτι διαλεξε 4 νουμερα απο διαφορα χρωματα... και σου απανταω οτι το θερμογραφημα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο αφου ειναι πολυ μετα... αποδειξη πληρωμης ειναι οταν πηγε στο ταμειο για να παρει τα λεφτα.
έλα μωρέ το πρόγραμμα δείχνει, σιγά τη λεπτομέρεια ...
Δημοσίευση 22/12/2014 - 14:51
γραφεις οτι διαλεξε 4 νουμερα απο διαφορα χρωματα... και σου απανταω οτι το θερμογραφημα δεν ειναι αντιπροσωπευτικο αφου ειναι πολυ μετα... αποδειξη πληρωμης ειναι οταν πηγε στο ταμειο για να παρει τα λεφτα.
Ναι κατάλαβα τι εννοείς. Δεν είναι 100% σιγουρο αυτό που λες γιατί εάν ανοίξω το θερμογραφημα τωρα και ΔΕΝ το πειράξω, σε 30 λεπτά η ώρα στο κινητό θα αλλάξει αλλα το θερμογραφημα θα είναι το ίδιο.
Τελευταία επεξεργασία από: wh0ami, 22/12/2014 - 14:51
Δημοσίευση 22/12/2014 - 18:29
Ακριβώς όπως τα λέτε είναι απλα η εφαρμογή απ οτι κατάλαβα κάνει αυτόματα οτι θα έπρεπε να κάνουμε εμείς μια χρονοβόρα διαδικασία δηλαδή πια νούμερα έχουν καιρό να εμφανιστούν σε συνδυασμό αυτά που βγαίνουν και με ένα μέσω όρο να δούμε πια είναι πιθανά να βγουν στις επόμενες κληρώσεις....όλο αυτό γίνεται αυτόματα....γιατι αν η εφαρμογή έστω και με μικρό ποσοστό ήταν ακριβείς αν και δεν πρόκειται για δικά σας λεφτά σε περίπτωση σίγουρου κέρδους δεν θα την βγάζατε στο κοινό θα την είχατε για προσωπική χρήση....
Καλημέρα σας και ευχαριστούμε και εσάς για την απόκτηση της εφαρμογής.
Όπως αναφέρουμε και σε προηγούμενο μας μήνυμα, το Bet For Win είναι ένα πλήρες εργαλείο για τους παίκτες των αγαπημένων μας παιχνιδιών. Μακάρι να είμασταν στη θέση να εγγυηθούμε συνεχή αποτελέσματα. Αν το κάναμε αυτό, είτε τα παιχνίδια θα σταματούσαν να λέγονται "τυχερά", είτε απλά θα ήταν παραπλάνηση, κάτι το οποίο δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία μας. Γι' αυτό, όπως θα δείτε και από όλη μας την κίνηση στο topic της εφαρμογής είμαστε συνεχόμενα δίπλα σε εσάς που την επιλέξατε.
Εκτός από την γεννήτρια αριθμών που κάνει χρήση του δυναμικού αλγορίθμου, το Bet For Win προσφέρει και άλλες δυνατότητες, όπως την γρήγορη πρόσβαση στο αρχείο κληρώσεων (σύντομα με αναζήτηση και το θερμογράφημα, ίσως μια από τις πιο σημαντικές δυνατότητες της εφαρμογής, με τη χρήση του οποίου μπορείτε να επιλέξετε και εσείς αριθμούς, δοκιμάζοντας επιπλέον την τύχη και το προαίσθημα σας.
- Η ομάδα του Bet For Win
Υ.Γ.: Η αξιολόγηση μιας εφαρμογής, κατά τη δική μας άποψη πάντα, γίνεται για την εμφάνιση, την λειτουργικότητα και τη χρησιμότητα της με γνώμονα το τι εγγυάται ότι προσφέρει. Όπως σας είπαμε παραπάνω, δεν εγγυόμαστε συνεχή κέρδη. Οι κριτικές σας είναι πάντα καλοδεχούμενες δεδομένου ότι είναι καλοπροαίρετες και σχετίζονται με την πρόοδο της εφαρμογής. Θα ήταν άδικο για τους Developers της οποιαδήποτε εφαρμογής να γίνονταν αξιολογήσεις με βάση δυνατότητες που ξεκαθαρίζεται πως δεν είναι εγγυημένες. Για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν πρόβλημα που συναντήσετε κατά τη χρήση της, μπορείτε να μας ρωτήσετε εδώ ή με προσωπικό μήνυμα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 22/12/2014 - 18:38
Σήμερα έπαιξα 10€ και πήρα πίσω 13,50€. Απλά με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσε να είναι πολύ παραπάνω το κέρδος.
Αν σας ενδιαφέρει μια εφαρμογή, που να σας προσφέρει συγκεντρωμένα, κάποια πιθανά βάσει στατιστικών νούμερα με το πάτημα ενός κουμπιού, είναι η καλύτερη επιλογή.
Τελευταία επεξεργασία από: EchiDNA, 22/12/2014 - 18:39
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες