Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία

Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
778 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#436   tsitadim

tsitadim

iPH Elite Poster

• 2.263 μηνύματα
  • Twitter:@tsitadim
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 01/01/2015 - 12:04

Απλά η εφαρμογή είναι για πέταμα. .........

Γιατί είσαι τόσο κακός; Μια χαρά δούλευε μέχρι τώρα και με πολύ καλή υποστηρίξη και επικοινωνία από τους δημιουργούς της.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#437   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 01/01/2015 - 12:11

Τώρα που το σκέφτομαι μήπως ο ΟΠΑΠ κάνει καμία συντήρηση και η εφαρμογή δεν μπορεί να τραβήξει δεδομένα και γι' αυτό κρασάρει;

Καλή σας ημέρα και καλή χρονιά σε όλους.

Διερευνούμε το θέμα αν και πιστεύουμε πως είναι λόγω κάποιου λάθος response του server της διοργανώτριας εταιρίας όπως λέτε και εσείς.

Τις τελευταίες ημέρες, ίσως λόγω των εορτών, έχουμε παρατηρήσει πως ο ανωτέρω server έχει αρκετά προβλήματα.

Θα σας ενημερώσουμε με νεότερες πληροφορίες. Έως τότε, αφού ούτε το κινο δεν έχει κληρώσεις ας πάρετε ένα διάλειμμα με τις οικογένειες και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Εμείς, βάζουμε τα κεφάλια κάτω και κοιτάμε να βρούμε μια λύση / εξήγηση στο θέμα.

- Η ομάδα του Bet For Win

#438   EchiDNA

EchiDNA

iPH Enthousiast

• 359 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2015 - 12:31

Χρόνια πολλα και καλη χρονια!
Η εφαρμογη ανοίγει κανονικα αν δεν έχεις ανοιχτά δεδομένα η wifi. Κάτι με την επικοινωνία με τον σέρβερ ειναι λοιπόν.

#439   gismo301278

gismo301278

iPH Hero

• 5.413 μηνύματα
  • Twitter:@Fstavrou
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:gismo301278

Δημοσίευση 01/01/2015 - 14:42

το δοκιμασα κι εγω οντος ισχυει αυτο που λεει ο φιλος π EchiDNA
Rafael Nadal

#440   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2015 - 15:08

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Προς όσους έχετε κατεβάσει το Bet For Win: Αν παρατηρήσετε πως η εφαρμογή κλείνει απ' ευθείας, αυτό γίνεται επειδή σήμερα προκαλείται κάποιο πρόβλημα επικοινωνίας με τον server της διοργανώτριας εταιρίας.

Αυτό συμβαίνει επειδή η "υπηρεσία" που παρέχει ο ΟΠΑΠ στους προγραμματιστές για την ενημέρωση των κληρώσεων για κάποιον λόγο δεν ενημερώνεται σήμερα.

Περιμένουμε να "συνέλθει" ο server. Αν έως τότε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το Bet For Win για τα υπόλοιπα παιχνίδια, τότε σας παρακαλούμε να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:

1. Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και τα δεδομένα παρόχου στην συσκευή σας.
2. Ανοίξτε το Bet For Win, σύρετε το δάκτυλό σας προς τα δεξιά για να εμφανιστεί το μενού και επιλέξτε "ρυθμίσεις".
3. Απενεργοποιήστε την αυτόματη ενημέρωση κληρώσεων.
4. Ενεργοποιήστε πάλι τα δεδομένα και το Wi-Fi.

Λυπούμαστε για την ταλαιπωρία, είναι κάτι το οποίο δεν εξαρτάται από εμάς και ελπίζουμε να το δείτε ως ένα "διάλειμμα" από τα παιχνίδια και διάθεση περισσότερου χρόνου στα αγαπημένα σας πρόσωπα αυτές τις γιορτινές ημέρες. 

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά, με υγεία και επιτυχίες.
- Η ομάδα του Bet For Win -

Υ.Γ. Έχουμε ήδη εφαρμόσει patch στην επόμενη έκδοση του Bet For Win V2.0 όπου η εφαρμογή δεν θα κλείνει σε παρόμοιες περιπτώσεις.

Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 01/01/2015 - 15:17

#441   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2015 - 15:38

*** ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ:

Τα υπόλοιπα παιχνίδια θα είναι ενημερωμένα έως και 31-12-2014 και μπορείτε να έχετε απροβλημάτιστη πρόσβαση μιας και ο τρόπος ενημέρωσής τους είναι διαφορετικός.

#442   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/01/2015 - 16:57

Κανένα promo παιδιά ; Και νομίζω πως τα 2,69€ είναι πολλά χρήματα

#443   tasosbin

tasosbin

iPH Member

• 208 μηνύματα
  • Twitter:@tasosbin
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 01/01/2015 - 17:12

Αν νομίζεις ότι είναι πολλά μην τα δίνεις αλλά μην ζητάς και promo. Δηλαδή όταν πηγαίνεις κάπου για καφέ, αν τον έχουν 3 ευρώ τους ζητάς να στον κεράσουν ; 

Ελεύθερη αγορά έχουμε, ο καθένας πουλάει όσο νομίζει. Το αν αξίζει να πληρώσεις 2,69  νομίζω μπορείς να το κρίνεις αν κανεις μια αναδρομή σε προηγούμενα ποστ.

#444   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 01/01/2015 - 17:48

παιδιά βοηθήστε τους Έλληνες developer.. εγώ έβγαλα 4 χιλιάρικα (δείτε πιο πίσω) όχι μόνο εφαρμογή θα του αγοράσω αλλά και στα βλάχικα για μάσα θέλω να την βγάλω χεχ

#445   manwlis77

manwlis77

iPH Elite Poster

• 2.729 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2015 - 18:02

παιδιά βοηθήστε τους Έλληνες developer.. εγώ έβγαλα 4 χιλιάρικα (δείτε πιο πίσω) όχι μόνο εφαρμογή θα του αγοράσω αλλά και στα βλάχικα για μάσα θέλω να την βγάλω χεχ

Σαφώς και δεν τα έβγαλες από την εφαρμογή αλλά από την καλή σου τύχη , μακάρι να ξαναβγάλεις και πιο πολλά .
Αλλά λέγοντας ουι από την εφαρμογή τα έβγαλες βάζεις κάποιους στον πειρασμό του τζόγου κατα την γνώμη μου.
Τα λέω αυτά ενώ την εφαρμογή την έχω αγοράσει .

#446   Somnius

Somnius

iPH Addict

• 630 μηνύματα
  • Twitter:@SomniusX
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 2 +3G
  • GameCenter:SomniusX

Δημοσίευση 01/01/2015 - 19:08

δεν με ενδιαφέρει τι πιστεύεις.. εγώ έπαιξα με γεννήτρια αριθμών.. δες μερικές σελίδες πιο πίσω :P

#447   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2015 - 19:41

Καλησπέρα σας,

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως καταθέσαμε στην Apple update V1.6.

- Εφαρμόσαμε το Fix ώστε να μην κλείνει η εφαρμογή όταν η διοργανώτρια εταιρία δεν ενημερώνει τον Server με τα αποτελέσματα των κληρώσεων
- Οι επιλογές "Ρυθμίσεις" και "Οδηγίες" είναι πλέον ευδιάκριτες σε iOS 7.1.2.

Αποφασίσαμε να περάσουμε το "έκτακτο" 1.6 update και να μην περιμένουμε μέχρι την V2.0 για να απελευθερωθείτε από το crash το ταχύτερο δυνατόν. Παράλληλα, δουλεύουμε σκληρά στην έκδοση V2.0 με όλες τις νέες δυνατότητες που σας έχουμε υποσχεθεί. Μερικές είναι:

- αποθήκευση δελτίων
- διαλογή και υπολογισμός κερδών
- Widgets με τα αποτελέσματα για όλα τα αγαπημένα μας παιχνίδια

Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση, το σημερινό θέμα έχει προκληθεί από συνθήκες εκτός του δικού μας ελέγχου και όπως πάντα θέλουμε να γνωρίζετε πως κάνουμε το αδύνατο δυνατό με σκοπό να έχετε στα iPhone σας το καλύτερο app για τα τυχερά παιχνίδια της χώρας μας.

Με εκτίμηση,
-Η ομάδα του Bet For Win

#448   BetForWin

BetForWin

iPH Member

• 222 μηνύματα

Δημοσίευση 01/01/2015 - 22:37

Συνημμένο αρχείο  navbar-logo@2x.png   8,88KB   49 λήψεις

Καλησπέρα σας και πάλι και καλή χρονιά να έχετε.

Θα θέλαμε να σας παραθέσουμε δύο λόγια από όλα τα μέλη της ομάδας μας. Έχουμε ήδη στείλει την άποψή μας και σε μερικά μέλη του φόρουμ που προβληματίστηκαν έντονα (με το δίκαιο τους) από το συμβάν.

Λυπούμαστε ιδιαίτερα για το σημερινό φαινόμενο του κρασαρίσματος. Είναι κάτι το οποίο δεν περνάει από το χέρι μας μιας και η επίσημη "πλατφόρμα" της διοργανώτριας εταιρίας από την οποία επιτρέπεται οι προγραμματιστές να αντλούν στοιχεία κληρώσεων δεν δίνει σήμερα δεδομένα.

Το ίδιο πρόβλημα το έχει και άλλη εφαρμογή στο App Store που παρέχει μόνο αποτελέσματα και κάποια στατιστικά κληρώσεων. Δεν θα μπούμε στην διαδικασία να ονοματίσουμε διότι θεωρούμε πως δεν θα ήταν σωστό (εξ' άλλου δεν φέρουν ευθύνη ούτε οι προγραμματιστές εκείνης της εφαρμογής), απλά σας το αναφέρουμε ώστε να σας δείξουμε πως είναι κάτι για το οποίο δυστυχώς δεν ευθυνόμαστε, και λέμε δυστυχώς διότι αν ευθυνόμασταν θα είχαμε την δυνατότητα να το διορθώσουμε άμεσα (ξεκινήσαμε έρευνα από το πρωί στις 8 παρά της ιδιαίτερης ημέρας της Πρωτοχρονιάς και ήδη ανεβάσαμε το V1.6 update που περιμένει τον έλεγχο της Apple και απλά αποτρέπει την εφαρμογή να διακόπτει την λειτουργία της όταν η διοργανώτρια εταιρία δεν ανεβάζει αποτελέσματα μέσω της "πλατφόρμας").

Ελπίζουμε να σας δώσαμε να κατανοήσετε την πηγή του προβλήματος και να αναθεωρήσετε πριν αφήσετε κάποια αρνητική κριτική στο App Store, μιας και είναι κάτι που το θεωρούμε πολύ σημαντικό στο δύσκολο έργο που κάνουμε και μας δίνει δύναμη η συμπαράσταση και η βοήθεια των ανθρώπων που χρησιμοποιούν την εφαρμογή.

Με εκτίμηση,
- Η ομάδα του Bet For Win.

#449   parex

parex

iPH Elite Poster

• 3.175 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 02/01/2015 - 00:28

Αν νομίζεις ότι είναι πολλά μην τα δίνεις αλλά μην ζητάς και promo. Δηλαδή όταν πηγαίνεις κάπου για καφέ, αν τον έχουν 3 ευρώ τους ζητάς να στον κεράσουν ;
Ελεύθερη αγορά έχουμε, ο καθένας πουλάει όσο νομίζει. Το αν αξίζει να πληρώσεις 2,69 νομίζω μπορείς να το κρίνεις αν κανεις μια αναδρομή σε προηγούμενα ποστ.

εισαι λίγο αυστηρώς τώρα αν είχε 1,79 που πιστεύω εγώ ότι κάνει θα την αγόραζα, γνώμη είπα . Και για promo έχω μιλήσει με κάποιο άτομο και μου είπε από Φλεβάρη μάλλον.
Τα παιδιά το ξέρω πως έχουν κάνει καλή δουλειά

Τελευταία επεξεργασία από: parex, 02/01/2015 - 00:30

#450   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα

Δημοσίευση 02/01/2015 - 09:41

Δλδ σε χαλάνε τα 90 λεπτά παραπανω;

Ad

Ad

Team