Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία
Δημοσίευση 03/01/2015 - 11:08
Ad
Δημοσίευση 03/01/2015 - 11:26
Αφού είπαν ότι θα λειτουργεί η εφαρμογή μετά την έγκριση της τελευταίας αναβάθμισης. Απλά δεν θα ενημερώνει με τις τελευταίες κληρώσεις φαντάζομαι.
Καλή σας ημέρα
Όπως λέτε και εσείς, η V1.6 δεν θα διακόπτει την λειτουργία της, αλλά θα εμφανίζει ένα μήνυμα "Πρόβλημα Επικοινωνίας". Μόλις η διοργανώτρια εταιρία ενημερώσει τους servers της αυτομάτως θα λαμβάνει και τις κληρώσεις.
Παράλληλα, δουλεύουμε συνεχόμενα από εχθές το απόγευμα σε έναν εναλλακτικό τρόπο ανάκτησης των αποτελεσμάτων που θα ενεργοποιείται αυτόματα σε περίπτωση που εμφανιστεί πάλι το ίδιο πρόβλημα.
Τα αποτελέσματα κληρώσεων, λογικό είναι πως πηγάζουν από την διοργανώτρια εταιρία αφού αλλιώς θα έπρεπε να βρίσκεται κάποιος καθημερινά από τις εννέα το πρωί έως τις 10 το βράδυ και ανά πέντε λεπτά να περνάει αριθμούς χειροκίνητα σε δικό μας server, με ότι εξυπακούεται από αυτό (καθυστέρηση, τυχόν λάθη που μπορεί να γίνουν κλπ).
Μέχρι να αποκατασταθεί η σωστή λειτουργία της πηγής των κληρώσεων, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή για τυχαία επιλογή αριθμών καθώς και για να ανατρέξετε σε προηγούμενες κληρώσεις των υπόλοιπων παιχνιδιών (Λόττο - Πρότο - Τζόκερ - Super 3 - Extra 5) με τον εξής τρόπο:
1. Απενεργοποιήστε το Wi-Fi και τα δεδομένα παρόχου στην συσκευή σας.
2. Ανοίξτε το Bet For Win, σύρετε το δάκτυλό σας προς τα δεξιά για να εμφανιστεί το μενού και επιλέξτε "ρυθμίσεις".
3. Απενεργοποιήστε την αυτόματη ενημέρωση κληρώσεων.
4. Απενεργοποιήστε τον δυναμικό αλγόριθμο.
5. Ενεργοποιήστε πάλι τα δεδομένα και το Wi-Fi.
Και πάλι λυπούμαστε για την ταλαιπωρία που προκλήθηκε και σας διαβεβαιώνουμε ότι ενώ περιμένουμε την έγκριση της V1.6 έχουμε δώσει προτεραιότητα (το προγραμματιστικό μας τμήμα έχει να κοιμηθεί 2 ημέρες) στην V1.7 η οποία θα αντλεί δεδομένα και από εναλλακτική πηγή ώστε να αποκλείσουμε το ενδεχόμενο παρόμοιων προβλημάτων στο μέλλον.
- Η ομάδα του Bet For Win
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 03/01/2015 - 11:26
Δημοσίευση 03/01/2015 - 11:27
παιδιά αν σας κόψουν το νερό μπορείτε να πάρετε μπουκάλια από το περίπτερο, στην περίπτωση εδώ ούτε τα περίπτερα έχουν νερό
έχεις και την Apple τα ζώα μου αργά στο θέμα updates..
μήπως το τραβάμε λίγο με τις θεωρίες.. δλδ εάν έλεγε η εφαρμογή αδύνατη λήψη πληροφοριών από τον οπαπ, θα ήταν σαφώς καλύτερα ναι, ε που να ξέρουν τα παιδιά ότι θα κάνει μια μέρα μπουμ και θα τα γράψει στα παλιά του ο οπαπ..
τέσπα, υπομονή να δούμε λίγο φως, κι εγώ θέλω όπως όλοι να παίξουμε.. τώρα για κόστος ενός καφέ στα φλόκα μην σκούζετε κύριοι.. 1-2 μέρες είναι θα περάσει ντε.. ριλάξ
Δημοσίευση 03/01/2015 - 11:56
Πρώτα απ΄ όλα εγώ δεν τα βλέπω ως παιδιά που έφτιαξαν την εφαρμογή, αλλά ως επαγγελματίες που διέθεσαν στην αγορά ένα προϊόν και μάλιστα σε σχετικά υψηλή τιμή για τα δεδομένα του Appstore. Αγοράζοντας την εφαρμογή δεν είδα σε κανένα σημείο την προειδοποίηση ότι μπορεί να μείνει ανενεργής για μέρες! λόγω της αδυναμίας του server του ΟΠΑΠ. Άρα δεν ήμουν προετοιμασμένος γι΄ αυτό το ενδεχόμενο. Αν το ήξερα πολύ πιθανόν να μην αγόραζα την εφαρμογή. Επίσης το ότι ευθύνεται ο ΟΠΑΠ, είναι κάτι που δεν με αφορά ως αγοραστή. Αφορά τους δημιουργούς της εφαρμογής. Προσωπικά δεν αποδίδω την ευθύνη στον ΟΠΑΠ, αφού δεν αγόρασα καμία εφαρμογή από αυτόν. Τα χρήματά μου κατέληξαν (εν μέρει βέβαια με την Apple), στους δημιουργούς του Bet For Win. Το τι σχέση έχει ο ΟΠΑΠ με τον πωλητή της εφαρμογής είναι κάτι που με αφήνει αδιάφορο. Τί θα πρεπε να συμβεί; 1) Ενημέρωση των καταναλωτών στην περιγραφή της εφαρμογής για αυτό το ενδεχόμενο, 2)Διάθεση της εφαρμογής αφού είχε προηγηθεί μεγάλου διαστήματος beta testing και ίσως αρχικά σε φιλική τιμή.
Όταν αγοράζεις ένα προϊόν, περιμένεις να λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του. Διαφορετικά ζητάς αποζημίωση ή επιστροφή του. Το ίδιο έκανα και εδώ. Δεν έχει σημασία αν τα 2ευρώ είναι λίγα ή πολλά. Ζήτησα refund από την Apple. Αν διορθωθούν τα προβλήματα, θα αναμένω να δω τη λειτουργία και την αξιοπιστία της εφαρμογής σε κάποιο χρονικό διάστημα και ίσως την ξαναγοράσω.
Δηλαδή εσυ όταν π.χ. το πρωτάθλημα της superleague αναβάλλεται για κάποιο λόγο, ζητάς απο την nova ευθύνες που δεν δείχνει τους αγώνες ;
Δημοσίευση 03/01/2015 - 12:02
Αν η αγόραζα τη Nova kai δεν μπορούσα να συνδεθώ καν στα κανάλια, θα ζήταγα επιστροφή των χρημάτων μου...
Και για να μην μπερδεύεσαι, αυτό που περίμενα είναι η πρόβλεψη για σύνδεση σε εναλλακτικό server και offline διατήρηση στοιχείων να υπήρχε ΗΔΗ στην έκδοση που αγόρασα και να μην περίμενα από την Apple πότε θα εγκρίνει την αναβάθμιση. Όταν εμπορεύεσαι ένα προϊόν φροντίζεις να μην έχει τόσο σημαντικά bugs. Προσωπικά μου ζήτησε συγγνώμη η Apple και μου έκανε refund.
Δημοσίευση 03/01/2015 - 12:37
Αν η αγόραζα τη Nova kai δεν μπορούσα να συνδεθώ καν στα κανάλια, θα ζήταγα επιστροφή των χρημάτων μου...
Και για να μην μπερδεύεσαι, αυτό που περίμενα είναι η πρόβλεψη για σύνδεση σε εναλλακτικό server και offline διατήρηση στοιχείων να υπήρχε ΗΔΗ στην έκδοση που αγόρασα και να μην περίμενα από την Apple πότε θα εγκρίνει την αναβάθμιση. Όταν εμπορεύεσαι ένα προϊόν φροντίζεις να μην έχει τόσο σημαντικά bugs. Προσωπικά μου ζήτησε συγγνώμη η Apple και μου έκανε refund.
Καλή σας ημέρα και λυπούμαστε για την ταλαιπωρία.
Η διάρκεια του beta testing ήταν πάνω από 8 μήνες, και δυστυχώς δεν προέκυψε κάποιο θέμα με τους server του ΟΠΑΠ. Πρόσβαση σε άλλον server, χωρίς να υπάρχει κάποιο πρόβλημα παραβίασης των πνευματικών δικαιωμάτων που κατέχει ο ΟΠΑΠ στα δεδομένα κληρώσεων, δεν υπάρχει, εκτός από έναν αρκετά αντισυμβατικό τρόπο που ανακαλύψαμε και δουλεύουμε αυτή την στιγμή για να τον εφαρμόσουμε στην V1.7.
Τέλος, δεν αναφέρουμε πουθενά ότι διατηρούνται τα αποτελέσματα των κληρώσεων offline, ή για να είμαστε πιο ακριβείς δεν διατηρούνται offline δεδομένα τα οποία προσφέρονται άμεσα για προβολή στον τελικό χρήστη. Μάλιστα, αν δείτε στο App Store την κατώτατη ηλικία για την χρήση της εφαρμογής αναγράφει 17+ και αυτό επειδή δηλώσαμε στην Apple πως "Χρειάζεται συνεχή σύνδεση στο Internet", κάτι το οποίο επίσης αναγράφεται και μπορείτε να δείτε πριν αποκτήσετε την εφαρμογή.
Παρ' όλα αυτά, χαιρόμαστε που πήρατε το refund από την Apple και ελπίζουμε στο μέλλον να σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε πάλι την εφαρμογή, μέσω εκ νέου αγοράς ή μέσω κάποιου διαγωνισμού που θα διοργανώσουμε.
Με εκτίμηση
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 03/01/2015 - 12:43
Δημοσίευση 03/01/2015 - 12:40
ειναι σα να λες οτι στη περιπτωση που πεσει το τουιτερ εγω πρεπει να τα βαλω με την εταιρια που εβγαλε το tweetbot...εισαι 100% λαθος φιλε...
Δημοσίευση 03/01/2015 - 12:47
Ας απαντήσει όποιος ξέρει, γιατί μου γράφει ότι δεν υπάρχει η εφαρμογή στο ελληνικό store παρά μόνο στο αμερικάνικο;
Δημοσίευση 03/01/2015 - 12:52
Ας απαντήσει όποιος ξέρει, γιατί μου γράφει ότι δεν υπάρχει η εφαρμογή στο ελληνικό store παρά μόνο στο αμερικάνικο;
Καλησπέρα σας,
Για να αποφευχθεί σύγχυση σε χρήστες που ίσως αγόραζαν το app χωρίς να γνωρίζουν για το πρόβλημα, έχουμε παύσει προσωρινά την διάθεση της εφαρμογής, μέχρι να εγκριθεί η V1.6 που έχουμε ήδη ανεβάσει και δεν διακόπτει την λειτουργία της όταν δεν λαμβάνει δεδομένα από τον ΟΠΑΠ.
Αν έχετε αποκτήσει ήδη την εφαρμογή, θα κατεβεί αυτόματα το update μόλις την διαθέσουμε και πάλι στο Ελληνικό App Store.
Με εκτίμηση,
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 03/01/2015 - 12:52
Δημοσίευση 03/01/2015 - 13:00
ειναι σα να λες οτι στη περιπτωση που πεσει το τουιτερ εγω πρεπει να τα βαλω με την εταιρια που εβγαλε το tweetbot...εισαι 100% λαθος φιλε...
Οι συγκρίσεις είναι άτοπες. Κατανοώ ότι ο server του ΟΠΑΠ έχει πρόβλημα. Όπως είχε στο παρελθόν και πιθανότατα θα 'χει και στο μέλλον. Όπως κατανοώ ότι το update που αναμένεται να εγκριθεί θα λύσει το πρόβλημα για την offline παρακολούθηση στοιχείων. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί έπρεπε να πέσει ο server του ΟΠΑΠ, για να δουλέψει το προγραμματιστικό team 2μέρες συνεχόμενα για να υποβάλει το update. Είναι κάτι που έπρεπε να είχε προβλεφθεί. Σκέψου πως κάποιος αγόρασε την εφαρμογή πριν 4 ημέρες. Δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ (ούτε δείχνοντας offline στοιχεία όπως όφειλε). Και αν τη σβήσει ή θέλει να την κατεβάσει από άλλη συσκευή (π.χ iPad) δεν μπορεί πια γιατί έχει αποσυρθεί. Δεν ξέρω αν είμαι 100% λάθος. Η Apple πάντως μου απάντησε σχετικά γρήγορα, με άμεσο refund και απολογία. Άσε μου 1% να 'χω δίκιο...
Δημοσίευση 03/01/2015 - 13:09
Οι συγκρίσεις είναι άτοπες. Κατανοώ ότι ο server του ΟΠΑΠ έχει πρόβλημα. Όπως είχε στο παρελθόν και πιθανότατα θα 'χει και στο μέλλον. Όπως κατανοώ ότι το update που αναμένεται να εγκριθεί θα λύσει το πρόβλημα για την offline παρακολούθηση στοιχείων. Δεν καταλαβαίνω όμως γιατί έπρεπε να πέσει ο server του ΟΠΑΠ, για να δουλέψει το προγραμματιστικό team 2μέρες συνεχόμενα για να υποβάλει το update. Είναι κάτι που έπρεπε να είχε προβλεφθεί. Σκέψου πως κάποιος αγόρασε την εφαρμογή πριν 4 ημέρες. Δεν λειτούργησε ΠΟΤΕ (ούτε δείχνοντας offline στοιχεία όπως όφειλε). Και αν τη σβήσει ή θέλει να την κατεβάσει από άλλη συσκευή (π.χ iPad) δεν μπορεί πια γιατί έχει αποσυρθεί. Δεν ξέρω αν είμαι 100% λάθος. Η Apple πάντως μου απάντησε σχετικά γρήγορα, με άμεσο refund και απολογία. Άσε μου 1% να 'χω δίκιο...
καθολου ατοπες δεν ειναι....και το bet for win και το tweetbot που ανεφερα παιρνουν δεδομενα απο καπου αλλου και οταν αυτο το αλλου εχει προβλημα δε φταιει σε καμια περιπτωση η εφαρμογη...
Επισης σωστο και το παραδειγμα πριν με τη NOVA...πριν λιγο καιρο αναβληθηκε μια αγωνιστικη στη σουπερ λιγκ,σε αυτη τη περιπτωση μπορουσες να τα βαλεις με τη NOVA που δε προσεφερε αυτο για το οποιο πληρωνεις?οχι φυσικα γιατι ηταν αποφαση της ΕΠΟ και η νοβα δε φταιει σε κατι.
Δημοσίευση 03/01/2015 - 13:19
εγώ πιστεύω θα το είχαν υπολογίσει εάν ο οπαπ του είχε δώσε guidelines... όπως και άλλες παροχές στο Ελλαδιστάν... δεν κοιτάμε τη μεγάλη εικόνα όχι τις λεπτομέρειες.. είναι βλέπεις που τον έτρωγε η τσέπη για το refund.. ενώ σίγουρα θα πήρε φραπουτσινο που κόστισε +0.10€
α ρε Έλλην ατέλειωτε δεν παιζεσαι...
τώρα θα μου πεις τι μιλάς εσύ ρε έχεις κερδίσει το πάτο σου.. ε οκ έτυχε.. και γιαυτό το βλέπω από άλλο πρίσμα.. το ζοριζετε πολύ το θέμα κύριοι..
κάντε υπομονή.. όπως κι εγώ και οι άλλοι.. εκτός κι ας είστε και Μαζόχες να τρωγεστε εδώ και να μας δίνετε τροφή..
/me brings pop-corn
Δημοσίευση 03/01/2015 - 13:20
Δεν θυμάμαι να έδειχνε η Nova μαύρο, την ώρα του αγώνα... Ούτε στη συνέχεια να έβγαζε off τα κανάλια της μέχρι να συνεχίσει η Superleague. Η εφαρμογή δεν με ικανοποίησε. Αποσύρθηκε τις επόμενες μέρες από την αγορά της και ξενύχτια των προγραμματιστών της για να αντιμετωπίσουν κάτι που 'χε προβλεφθεί μου ακούγονται ερασιτεχνισμοί. Μακάρι μελλοντικά να γίνει αξιόπιστη. Ίσως κάποτε την ξαναγοράσω. Ξέρω τα δικαιώματά μου ως καταναλωτής (η εφαρμογή δεν είναι δωρεάν) και τα διεκδικώ όποτε θεωρήσω ότι μου τα καταπατούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ικανοποιήθηκα από τη στάση της Apple. Ο καθένας κάνει τις επιλογές του.
Δημοσίευση 03/01/2015 - 13:23
είναι βλέπεις που τον έτρωγε η τσέπη για το refund.. ενώ σίγουρα θα πήρε φραπουτσινο που κόστισε +0.10€
α ρε Έλλην ατέλειωτε δεν παιζεσαι...
Θύμα αιώνιο συνέχισε έτσι... Μείνε κολλημένος στο 2ευρω και στην αξία του φραπουτσίνου σου...
Δημοσίευση 03/01/2015 - 13:23
δικαιώματα καταναλωτές.. πω παιδιά νταξ.. είτε βοηθούμε το ελληνικό στερέωμα για να "έχουμε" εφαρμογές είτε αφήστε το να το κάνουν ξένοι
(δεν παιζεσαι ρε φιλαράκι δεν υπάρχεις )
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες