αγάπη ρε αγάπη.. φτίστε τη χολή.. πω πω πω τι σας έχει πιάσει..Θα σου έλεγα κάτι να σου κοπούνε τα γέλια αλλα θα με μπανάρουν...Άντε στο καλό και τα λέμε
Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία
Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:42
Ad
Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:50
καλά haters gonna hate.. μη σου πω χειρότερα θα έκανες αν ήσουν στη θέση μου με ένα κρεβάτι χρήμα...
Οk, κατάλαβα. Άστο... Δεν μπορείς να το καταλάβεις προφανώς αλλά με τη στάση σου κάνεις ζημιά στους υπεύθυνους της εφαρμογής. Να ξέρεις ότι έχεις κάνει αρκετούς να ζητήσουν refund και να κάνουν και report και αν το συνεχίσεις βλέπω να φτάνουνε και στην προστασία του καταναλωτή. Νομίζεις ότι μόνο εσύ είσαι χαλαρός εδώ μέσα, αλλά η αλήθεια είναι ότι είσαι φοβερά ερειστικός. Απόλαυσε τους freddoτσίνους και τα λεφτά σου αλλά πάνω από όλα χαλάρωσε...
Δημοσίευση 03/01/2015 - 18:54
λοιπόν παιδιά επειδή πραγματικά δεν αξίζει να χαλιέμαι με haters. κάντε ότι θέλετε ποσώς με ενδιαφέρει..
σας εύχομαι ότι καλύτερο για το νέο έτος και να είστε σωστοί παίκτες. και κέρδη κέρδη πολλά..
επίσης αγάπη.. την καλησπέρα μου και καλό σαββατοκύριακο
Δημοσίευση 03/01/2015 - 19:24
ω καλά μαν.. επειδή είμαι ευθύς και με αίσθηση χιούμορ
Χαχα. Τώρα πραγματικά κατάλαβα ότι έχεις αίσθηση του χιούμορ. Καλό Σαββατοκύριακο και από μένα και πολλά κέρδη σε όλους
Τελευταία επεξεργασία από: TEMBELATOR, 03/01/2015 - 19:25
Δημοσίευση 03/01/2015 - 21:48
Δημοσίευση 03/01/2015 - 21:51
θα τις φάνε όταν την ξανα ανεβάσουν μην ανησυχείςΒλέπω παντος την έβγαλαν από το AppStore για να γλιτώσουν τις αρνητικές αξιολογήσεις
Δημοσίευση 03/01/2015 - 21:54
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:38
Αυτό παντός είναι πονηριά νομίζω
¨οχι φίλε, εδώ μη τους αδικούμε....σωστά την κατέβασαν για να μη τη πατήσει κόσμος άδικα, αφού δε δουλεύει πλέον
Δημοσίευση 03/01/2015 - 22:56
Δημοσίευση 03/01/2015 - 23:08
θα τις φάνε όταν την ξανα ανεβάσουν μην ανησυχείς
Μπράβο. Πολυ έξυπνο και εύστοχο σχόλιο.
Θα προτιμούσες να αφήσουν κατι που να μην λειτουργεί απλά για να μην πηγαίνει το μυαλό σου εσενα στην πονηρή αντιμετώπιση του προβλήματος.
Δηλαδή τι θα ήθελες να κανουν ; Εσυ τι θα έκανες στο θέση τους;
Δημοσίευση 03/01/2015 - 23:11
Την αποσύρουν για να μην την πατήσουν κι αλλοι και παραλληλα να μην κανουν review επηρεασμένοι απο μια ανωμαλία που μαλλον δεν ευθύνονται γκρινιάζετε
Παιρνετε refund γκρινιάζετε
Αλλοι devs δε δινουν απαντήσεις καν γκρινιάζετε , τωρα ο τυπος ειναι καρφωμένος εδω παλι γκρινιάζετε
Αποφασίστε τι θελετε και να ειστε ΔΙΚΑΙΟΙ.
Οσο για την τιμη , ακριβη μπορει να ηταν αλλα την αγορασατε και δεν σας ανάγκασε κανεις .
Δημοσίευση 04/01/2015 - 00:10
Μόλις τελειοποιήσαμε backup μέθοδο για την λήψη των αποτελεσμάτων του Κίνο. Ο τρόπος αυτός δεν είναι ο επίσημος που υποδεικνύει η διοργανώτρια εταιρία αλλά είναι μια λύση που αν και με μια μικρή καθυστέρηση (τα δεδομένα που λαμβάνονται είναι ελαφρώς μεγαλύτερου όγκου) αυτή τη στιγμή λειτουργεί.
Μόλις η διοργανώτρια εταιρία αποφασίσει να συνεχίσει την ενημέρωση των κληρώσεων μέσω της υπηρεσίας για τους προγραμματιστές, η εφαρμογή θα κάνει αυτομάτως ενημέρωση μέσω αυτής.
Κάνουμε τελικές δοκιμές αύριο και την ανεβάζουμε χωρίς να περιμένουμε να περάσει η προηγούμενη V1.6 σε έλεγχο ώστε να έχετε και πάλι μια πλήρως λειτουργική εφαρμογή το συντομότερο δυνατό.
Μόλις καταθέσουμε το εν λόγω update στην apple και μέχρι να εγκριθεί θα έχουμε ολοκληρώσει την backup μέθοδο ενημέρωσης και για τα υπόλοιπα αγαπημένα μας παιχνίδια, κάτι που θα λειτουργήσει απευθείας μιας και το app τα συλλέγει μέσω ενδιάμεσου δικού μας server.
Και πάλι σας ευχαριστούμε, κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εφαρμογή για τα τυχερά παιχνίδια της χώρας μας και θα σας ενημερώνουμε με οποιοδήποτε νέο έχουμε.
Καλό σας βράδυ,
- Η ομάδα του Bet For Win
Δημοσίευση 04/01/2015 - 00:39
δεν αναφέρθηκα καταρχάς στο τι θα έπρεπε να κάνουν...απλώς διατύπωσα την γνώμη μου λέγοντας ότι θα βάλω αρνητική κριτική όταν η εφαρμογή ανεβεί ξανα έχοντας ιδία άποψη αφού την αγόρασα απο τους πρώτους...και εξηγούμαι:πλήρωσα κάποια χρήματα για να αγοράσω μια εφαρμογή που εδω και τρεις μέρες τουλάχιστον ΔΕΝ ΛΕΟΤΟΥΡΓΕΙ....θεωρείς ότι με ενδιαφέρει ποιος φταίει;;;;τα λεφτά τα τράβηξαν απο την κάρτα μου;;;ΝΑΙ....εγω μπορω να χρησιμοποιήσω την εφαρμογή;;;;ΟΧΙ.....που είναι το παράλογο στο να γράψω αρνητική κριτική;;;;;Μπράβο. Πολυ έξυπνο και εύστοχο σχόλιο.
Θα προτιμούσες να αφήσουν κατι που να μην λειτουργεί απλά για να μην πηγαίνει το μυαλό σου εσενα στην πονηρή αντιμετώπιση του προβλήματος.
Δηλαδή τι θα ήθελες να κανουν ; Εσυ τι θα έκανες στο θέση τους;
Δημοσίευση 04/01/2015 - 04:06
Εδω αντιμετωπίζουμε προβλήματα οι πράκτορες μετα την αναβάθμιση του ΟΠΑΠ, δεν θα έχουν τα οποία app βασίζονται στον ΟΠΑΠ ;
Το πρόβλημα ειναι του ΟΠΑΠ και οχι της εφαρμογής. Αν δεν το καταλάβεις αυτο δεν εχει νόημα καμία συζήτηση.
Αν θες να βάλεις αρνητική κριτική καν το, λίγο με νοιάζει. Απλά εξηγώ κάποια πράγματα ως γνωστης της κατάστασης με τον ΟΠΑΠ.
Δημοσίευση 04/01/2015 - 10:58
Σιγα ρε παιδεια τα 2,69€ σας ελειψαν αγορασατε συσκευη 740€ και τρωγεστε για ψιχουλα που στην τελικη θα δουλεψει σε μερικες μερες
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες