Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία
Δημοσίευση 07/01/2015 - 17:30
Ad
Δημοσίευση 07/01/2015 - 17:46
RF forever
Δημοσίευση 07/01/2015 - 17:49
Δημοσίευση 07/01/2015 - 17:51
παιδια να ρωτηςω κατι για το κινο .επαιξα έξι αριθμούς για 20 συνεχόμενες κληρώσεις .10 ευρώ .πηγα μετα να δω αν κέρδισα το έβαλε αυτός στο μηχάνημα του και η οθόνη έδειξε 5 ευρώ .μιυ τα έδωσε και έφυγα .μετα σκέφτηκα ,βρε μπας και με έκλεψε;δε μου έδωσε απόδειξη .ουτε το δικο μου χαρτί;δεν υπαρχει περίπτωση να περνάει αυτός άλλο χαρτί κερδισμένο δικο του και να μην χτύπησε το δικο μου;
Καλησπέρα σας.
Δεν πιστεύουμε να σας εξαπάτησαν. Ωστόσο καλό είναι να τονίσουμε πως ο εκάστοτε πράκτορας είναι υποχρεωμένος μαζί με το χρηματικό ποσό που κερδίσατε να σας παραδίδει και την απόδειξη πληρωμής, η οποία θα αναγράφει το ακριβές ποσό καθώς και τον Κωδικό Ελέγχου ο οποίος πρέπει να ταιριάζει σε αυτόν του δελτίου σας.
Επίσης καλό είναι να ελέγχετε μόνος σας το δελτίο στους ειδικούς μηχανισμούς που διαβάζουν το "barcode" του δελτίου πριν το παραδώσετε στον πράκτορα, ώστε να είστε και εσείς σίγουρος για το ποσό που έχετε κερδίσει.
Τέλος, σας παραθέτουμε εικόνα από δικό μας κερδισμένο δελτίο το οποίο έχουμε αναρτήσει και προηγουμένως στο forum, με κυκλωμένο τον κωδικό ελέγχου ώστε να κατανοήσετε πλήρως που βρίσκεται στο δελτίο καθώς και στην απόδειξη πληρωμής.
post-77591-0-99288300-1419852164.jpg 160,93KB 38 λήψεις
Με εκτίμηση,
- Η ομάδα του Bet For Win
Δημοσίευση 07/01/2015 - 17:53
Συνημμένα αρχεία
Τελευταία επεξεργασία από: Somnius, 07/01/2015 - 17:54
Δημοσίευση 07/01/2015 - 18:01
παιδεια τελικα σας ενημερωσε ο ΟΠΑΠ για το ποτε θα ειναι online ο server τους?
Δημοσίευση 07/01/2015 - 18:25
έχει τύχει να φτιάξεις εφαρμογή ως iOS developer και να την περάσεις από το iTunes connect? εγώ το iHellas πριν 3-4 χρόνια μου πήρε 2 μήνες να βγει και 1 μήνα το 2ο update.. με πέθαναν.. βάλε και τις γιορτές κλπ
Εσύ ρε φίλε, τυχαία είσαι προγραμματιστής ιος εφαρμογών, τυχαία κάνεις θετικές κριτικές στο appstore, και τυχαία κέρδισες 4000 ευρώ, και όλως τυχαίως υπερασπίζεσαι τη εφαρμογή λές και είναι δική σου, πολύ τυχαία συμβαίνουν όλα με σένα...πίνεις και πολλά φραπόγαλα...
Δημοσίευση 07/01/2015 - 18:38
παιδεια τελικα σας ενημερωσε ο ΟΠΑΠ για το ποτε θα ειναι online ο server τους?
Καλησπέρα σας.
Δυστυχώς όπως αναφέρουμε σε προηγούμενο μήνυμα μας, παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες μας να επικοινωνήσουμε μέσω τηλεφώνου και email για το πρόβλημα με τον ΟΠΑΠ δεν μας έχει δοθεί κάποια νέα πληροφορία. Η μόνη απάντηση που πήραμε ήταν στις 2 Ιανουαρίου όπου και μας είπαν πως θα μεταφέρουν την αναφορά μας στο τμήμα πληροφορικής και θα το διερευνήσουν.
Θα σας ενημερώσουμε για κάθε νέα εξέλιξη.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή,
Δημοσίευση 07/01/2015 - 19:04
μη ζορίζεσαι αδερφέ.. υπάρχουν και τέτοια ναι μη πας να βγάλεις από τη μύγα ξύδι... άντε πια καχύποπτοι όλοι γίνεστε ντεντεκτιβ...Εσύ ρε φίλε, τυχαία είσαι προγραμματιστής ιος εφαρμογών, τυχαία κάνεις θετικές κριτικές στο appstore, και τυχαία κέρδισες 4000 ευρώ, και όλως τυχαίως υπερασπίζεσαι τη εφαρμογή λές και είναι δική σου, πολύ τυχαία συμβαίνουν όλα με σένα...πίνεις και πολλά φραπόγαλα...
c00lio και τύχη ρέη
edit : ήμουν προγραμματιστής (παναγία μου λέξη χεχ) γιατί με έσκισαν και σταμάτησα... iHellas, iTromaktiko, Kantines, WiFi Spots GR.. για 0,79€ τότε όλοι γύφτοι έγιναν.. άσε ρε μαν.. πέρασε η μπογιά μου εδώ και σχεδόν 3 χρόνια
edit 2 : κοιτά μη μου βάζεις λόγια στο στόμα μου.. δεν θα βρεις κριτική μου στο AppStore Mister..
Τελευταία επεξεργασία από: Somnius, 07/01/2015 - 19:09
Δημοσίευση 07/01/2015 - 19:10
Δημοσίευση 07/01/2015 - 19:18
άστα είχα τρελαθεί μόλις γεννήθηκε η μικρή.. ε πόσο να κρατήσω back to basics έδωσα σημασία στη δουλειά και στο παιδί.. τώρα με τα τρελοκομεία θα καθόμουν να ασχολούμαι χεχ.Σε θυμάμαι που έγραφες κώδικα και έκανες και baby sitting παράλληλα.
εποχές όμως.. τι θυμήθηκα.. τουλάχιστον της πήρα μια τεφάλ παιδική κουζίνα και πολλά άλλα με τα κέρδη.. αυτή παίζει να το χάρηκε αυτές τις γιορτές πιο πολύ από όλους μας
Δημοσίευση 07/01/2015 - 19:51
Καλησπέρα σας.
Δυστυχώς όπως αναφέρουμε σε προηγούμενο μήνυμα μας, παρά τις συνεχόμενες προσπάθειες μας να επικοινωνήσουμε μέσω τηλεφώνου και email για το πρόβλημα με τον ΟΠΑΠ δεν μας έχει δοθεί κάποια νέα πληροφορία. Η μόνη απάντηση που πήραμε ήταν στις 2 Ιανουαρίου όπου και μας είπαν πως θα μεταφέρουν την αναφορά μας στο τμήμα πληροφορικής και θα το διερευνήσουν.
Θα σας ενημερώσουμε για κάθε νέα εξέλιξη.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και την υπομονή,
Ρε παιδεια γιατι δεν πεταγετε καποιος μεχρι τον ΟΠΑΠ στον κηφισο να μαθετε πληροφοριες να μας ενημερωσετε και εμας(πιστευω θα μενει καποιος αθηνα απο την ομαδα σας)
Δημοσίευση 07/01/2015 - 20:07
Ρε παιδεια γιατι δεν πεταγετε καποιος μεχρι τον ΟΠΑΠ στον κηφισο να μαθετε πληροφοριες να μας ενημερωσετε και εμας(πιστευω θα μενει καποιος αθηνα απο την ομαδα σας)
Καλησπέρα σας.
Δυστυχώς είμαστε όλοι εκτός Αθηνών (3 Πελοπόννησο, 2 Θεσσαλονίκη, ένας Νάξο και ένας Κρήτη). Πέραν τούτου πιστεύουμε πως ούτε έτσι θα βγάζαμε άκρη αφού από επικοινωνία που είχαμε με αρκετούς πράκτορες για πρόσβαση στα ενδότερα γραφεία χρειάζεται ειδική κάρτα εισόδου την οποία δίνουν μόνο σε άμεσους συνεργάτες της εταιρίας.
Δημοσίευση 07/01/2015 - 21:46
Ανοίξτε άφοβα το Bet For Win, θα προσέξετε πως οι κληρώσεις του Κίνο ενημερώνονται σταδιακά από τον ΟΠΑΠ (αυτή τη στιγμή η τελευταία κλήρωση που δείχνει ειναι σήμερα 15:40 αλλα ενημερώνονται συνεχώς).
Περιττό να σας πούμε πως είμαστε πολύ χαρούμενοι, και πως ενεργοποιούμε πάλι την V1.5 ώστε όσοι την είχαν σβήσει προσπαθώντας να λύσουν το πρόβλημα να μπορέσουν να την κατεβάσουν πάλι.
Κρατάμε μια μικρή επιφύλαξη για τυχούσες δυσλειτουργίες μέχρι να αποκατασταθεί ολοκληρωτικά η βάση αποτελεσμάτων του server της διοργανώτριας εταιρίας! Αυτή η επιφύλαξη θα παύσει με την κυκλοφορία της έκδοσης V1.6 που περιμένει τον έλεγχο της Apple!
Σας ευχαριστούμε για την υπομονή που δείξατε και ελπίζουμε οι εξελίξεις να σας χαροποίησαν όσο και εμάς!
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 07/01/2015 - 21:52
Δημοσίευση 07/01/2015 - 22:40
παιδια εγω θελω να την κατεβασω αλλα εχω λογαριασμο μονο στο αμερικανικο....γιατι δεν το βγαζετε και για εκει?
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 297
0 μέλη, 297 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες