πω του κλαμπ κι εσύ μεγάλε πέθανα στα γέλια ωραίοςευχομαι ολοψυχα στα δυο μελη που δεν ενημερωσαν και γενικα σε οσους δεν ενημερωνουν οταν χρησιμοποιουν promo να τους πεσει το κινητο στη χεστρα
Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία
Δημοσίευση 09/01/2015 - 17:39
Ad
Δημοσίευση 09/01/2015 - 20:58
Ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνετε και δίνετε από τον χρόνο σας για να αξιολογήσετε το Bet For Win. Μια μόνο μικρή σημείωση, στον user που μας έκανε την τιμή με τα 5 αστέρια, προφανώς (αν λάβουμε υπόψιν την υπόλοιπη αξιολόγησή του) λόγω λάθους του auto-correct ο τίτλος του γράφει "Κακή Εφαρμογή". Ενημερώνουμε στο παρόν θέμα ώστε αν πρόκειται για κάποιο μέλος του iPhonehellas να το δει και να αφιερώσει 2 λεπτά να το διορθώσει.
Screen Shot 2015-01-09 at 20.47.52.png 72,53KB 51 λήψεις
Όπως και στα περισσότερά μας μηνύματα στο Forum επαναλαμβάνουμε πως δεν εγγυόμαστε σίγουρα κέρδη, έτσι το λέμε και τώρα. Ο αλγόριθμός μας έχει αρκετές επιτυχίες και μάλιστα πολλαπλάσιες από αυτές που έχουν αναρτήσει μέλη του φόρουμ στo παρόν θέμα συζήτησης αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα θέλαμε κάποιος να αποκτήσει το Bet For Win μόνο και μόνο επειδή πιστεύει πως βρήκε (όπως είπε και κάποιο άλλο μέλος) το μαγικό φίλτρο.
Το Bet For Win είναι είναι πλήρες εργαλείο με στατιστικά, ιστορικό κληρώσεων και σύντομα αποθήκευση και διαλογή δελτίων και θέλουμε οι παίκτες να επωφελούνται όλων των δυνατοτήτων του.
Με μεγάλη χαρά και τιμή,
- Η ομάδα του Bet For Win
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 09/01/2015 - 21:02
Δημοσίευση 11/01/2015 - 22:58
Άσχετα μηνύματα έγιναν delete. Stay on topic PLEASE.
Δημοσίευση 13/01/2015 - 08:59
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως η έκδοση V1.6 του Bet For Win εγκρίθηκε από την Apple και είναι διαθέσιμη στο App Store.
- Διορθώσαμε ένα θέμα που η εφαρμογή έκλεινε (Crash) όταν δεν ενημερώνονται οι κληρώσεις στον server του ΟΠΑΠ
- Υλοποιήσαμε Backup Μέθοδο λήψης κληρώσεων που θα ενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν λειτουργεί η επίσημη μέθοδος που υποδεικνύει η διοργανώτρια εταιρία. Έτσι, όχι μόνο δεν θα κλείνει η εφαρμογή αλλά γίνεται και λήψη δεδομένων.
- Οι επιλογές ρυθμίσεων και οδηγιών στο μενού είναι τώρα ευδιάκριτες σε iOS 7.1.2
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 13/01/2015 - 09:03
Δημοσίευση 13/01/2015 - 15:17
Σας ευχαριστούμε πολύ για τη δύναμη που μας δίνετε να κάνουμε το Bet For Win το καλύτερο app για τα αγαπημένα μας τυχερά παιχνίδια!
Δημοσίευση 15/01/2015 - 19:39
Τελικά μετά από 39 σελίδες που διάβασα δεν έχω καταλάβει .... αξίζει η εφαρμογή τα 3 ευρώ; Κάποιοι λένε ότι πάει καλά και άλλοι ότι είναι μάπα και οτι έπαιξαν αμέτρητες φορές και δεν έπιασαν τίποτα...
Δημοσίευση 15/01/2015 - 22:07
Αν δεις και στην περιγραφή μεςα στο store το λέει δεν εγγυάται σίγουρα κέρδη αν ήταν ετσι θα είχε κλείσει ο ΟΠΑΠ....στατιστικά κρατάει και προτείνει νούμερα τίποτα παραπάνω....Αυτήν την στιγμή λειτουργεί η ανανέωση των αποτελεσμάτων μεσω ΟΠΑΠ ;
Τελικά μετά από 39 σελίδες που διάβασα δεν έχω καταλάβει .... αξίζει η εφαρμογή τα 3 ευρώ; Κάποιοι λένε ότι πάει καλά και άλλοι ότι είναι μάπα και οτι έπαιξαν αμέτρητες φορές και δεν έπιασαν τίποτα...
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 16/01/2015 - 16:41
Σίγουρα η εφαρμογή δεν υπόσχεται κέρδη αλλά αν δεν πιάνει και τίποτα σε 15κληρωσεις τότε μάλλον τυχαία τα Βγαζει και δεν υπάρχει κανένας οδικός αλγόριθμος για μένα.
Τελευταία επεξεργασία από: ababapanos, 16/01/2015 - 16:42
Δημοσίευση 16/01/2015 - 17:04
Δημοσίευση 17/01/2015 - 08:27
αν είναι να παίζει 4 φορές από 5 κληρώσεις τη μέρα χαίρω πολύ θα πιάσει κάτι....άποψη μου η εφαρμογή είναι πολύ καλή σε όλα τα υπόλοιπα εκτός του υπολογισμού αποτελεσμάτων. Αλλά το κακό είναι ότι πλασαρίστηκε με δυναμικούς αλγόριθμους και τρίχες κατσαρές. Και σε λίγο θα βγει ο άλλος με τα 4000€Με ποια λογική έπαιξες 15 κληρώσεις; Η πρόβλεψη δεν ειναι για τόσες πολλές κληρώσεις. 4-5 το πολυ. Επίσης με ένα δελτίο δεν μπορείς να κρίνεις. Κάνε μια έρευνα αν θες σε βάθος χρόνου, πχ 4 κληρώσεις τη μέρα επι 20 μέρες παίζοντας με την εφαρμογή και το ίδιο παίζοντας δικά σου νούμερα και κάνε τη σύγκριση μετα.
Δημοσίευση 17/01/2015 - 08:38
αν είναι να παίζει 4 φορές από 5 κληρώσεις τη μέρα χαίρω πολύ θα πιάσει κάτι....άποψη μου η εφαρμογή είναι πολύ καλή σε όλα τα υπόλοιπα εκτός του υπολογισμού αποτελεσμάτων. Αλλά το κακό είναι ότι πλασαρίστηκε με δυναμικούς αλγόριθμους και τρίχες κατσαρές. Και σε λίγο θα βγει ο άλλος με τα 4000€
Σαν εφαρμογή για στατιστικά είναι μια χαρά. Μέχρι εκεί και κατά την γνώμη μου. Σαν πιθανότητες κι εγώ που έχω παίξει αρκετές Κυριακές όποτε πηγαίνω από τις 11 το πρωί έως τη μία δεν έχω πιάσει με την εφαρμογή σχεδόν τίποτα.
Από εκεί και πέρα είναι θετικό που οι developers ασχολούνται μαζί της και την ανανεώνουν με νέα χαρακτηριστικά και την υποστηρίζουν γενικά.
Δημοσίευση 17/01/2015 - 09:11
Αν περιμενει κανεις να κερδισει 5 φραγκα απο το ΚΙΝΟ και οποιοδηποτε ηλεκτρονικο παιγνιδι φοβαμαι οτι θα περιμενει πολυ η καλυτερα θα απογοητευτει συντομα.Ο ηλεκτρονικος τζογος ειναι 100% ελεγχομενος και φυσικα εν Ελλαδι πολυ "σφιχτος" και αντιθετος με τις συμβασεις που εχουν αρχικα υπογραφει περι αποδοσεων κερδων στους παιχτες κλπ.Εν ολιγοις και εδω αν εμπαινε εισαγγελεας καποιοι θα επρεπε να μπουν φυλακη εδω και χρονια.Αλλα εδω ειναι Ελλαντα και δεν συγκινειται κανεις
Οσο για την εφαρμογη προσπαθει χρησιμοποιωντας στατιστικα στοιχεια και πιθανοτητες να παει κοντρα στο....ανθρωπινο χερι.Υπο νορμαλ προυποθεσεις θα ειχε μια πιο εμφανη επιτυχια,σε λογικα πλαισια παντα.
Δημοσίευση 17/01/2015 - 09:19
αν είναι να παίζει 4 φορές από 5 κληρώσεις τη μέρα χαίρω πολύ θα πιάσει κάτι....άποψη μου η εφαρμογή είναι πολύ καλή σε όλα τα υπόλοιπα εκτός του υπολογισμού αποτελεσμάτων. Αλλά το κακό είναι ότι πλασαρίστηκε με δυναμικούς αλγόριθμους και τρίχες κατσαρές. Και σε λίγο θα βγει ο άλλος με τα 4000€
Σαν εφαρμογή για στατιστικά είναι μια χαρά. Μέχρι εκεί και κατά την γνώμη μου. Σαν πιθανότητες κι εγώ που έχω παίξει αρκετές Κυριακές όποτε πηγαίνω από τις 11 το πρωί έως τη μία δεν έχω πιάσει με την εφαρμογή σχεδόν τίποτα.
Από εκεί και πέρα είναι θετικό που οι developers ασχολούνται μαζί της και την ανανεώνουν με νέα χαρακτηριστικά και την υποστηρίζουν γενικά.
Αν περιμενει κανεις να κερδισει 5 φραγκα απο το ΚΙΝΟ και οποιοδηποτε ηλεκτρονικο παιγνιδι φοβαμαι οτι θα περιμενει πολυ η καλυτερα θα απογοητευτει συντομα.Ο ηλεκτρονικος τζογος ειναι 100% ελεγχομενος και φυσικα εν Ελλαδι πολυ "σφιχτος" και αντιθετος με τις συμβασεις που εχουν αρχικα υπογραφει περι αποδοσεων κερδων στους παιχτες κλπ.Εν ολιγοις και εδω αν εμπαινε εισαγγελεας καποιοι θα επρεπε να μπουν φυλακη εδω και χρονια.Αλλα εδω ειναι Ελλαντα και δεν συγκινειται κανεις
Οσο για την εφαρμογη προσπαθει χρησιμοποιωντας στατιστικα στοιχεια και πιθανοτητες να παει κοντρα στο....ανθρωπινο χερι.Υπο νορμαλ προυποθεσεις θα ειχε μια πιο εμφανη επιτυχια,σε λογικα πλαισια παντα.
Καλή σας ημέρα και ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια καθώς και τον χρόνο που διαθέτετε για να γράψετε τις απόψεις σας.
Το Bet For Win σχεδιάστηκε με σκοπό να γίνει το κατά δύναμη πληρέστερο εργαλείο για τους παίκτες των αγαπημένων μας παιχνιδιών. Ο δυναμικός αλγόριθμος είναι αποτέλεσμα αρκετά μεγάλης σε διάρκεια έρευνας, και σε διάρκεια τουλάχιστον 8 μηνών της τελικής μορφής του έχουμε παρατηρήσει 37% πιθανότητες επιτυχίας. Αυτό, όπως έχουμε εξηγήσει και σε προηγούμενά μας μηνύματα δεν σημαίνει "παίζω 3 κερδίζω 1", και παρόμοια ποσοστά τα έχουν παρατηρήσει αρκετοί "δεινοί" παίκτες ή και πράκτορες που μας έχουν στείλει email ή έχουν επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook, χαρούμενοι για τις επιτυχίες τους.
Παρ' όλα αυτά, όπως κατ' εξακολούθηση έχουμε δηλώσει δεν εγγυόμαστε σίγουρα κέρδη και όπως πάντα σας προτρέπουμε να παίζετε με εγκράτεια και σεβασμό στις οικονομικές σας προτεραιότητες.
Παράλληλα, δουλεύουμε σκληρά να κάνουμε πραγματικότητα την V2.0, η οποία πλέον θα ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, με αποθήκευση δελτίων καθώς και διαλογή, για όλα τα αγαπημένα μας παιχνίδια!
Με εκτίμηση,
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 17/01/2015 - 09:19
Δημοσίευση 17/01/2015 - 09:24
φίλε φιλικά στο λέω 37% δε πιάνει η εφαρμογή ...τώρα προσωπικά η άποψη μου είναι ποιο πάνω. Αν θέλεις μια συμβουλή καλό είναι να παραγκωνιστεί η πρόβλεψη αποτελεσμάτων διότι δημιουργεί ποιο πολύ δυσαρέσκεια από χαρά. Αν θέλεις να βελτιώσεις την εφαρμογή σου, κάτι που λύνει τα χέρια μου είναι το σκανάρισμα που κάνουν τα μηχανάκια του ΟΠΑΠ για αποτελέσματα να το κάνει η εφαρμογή. Αυτό μάλιστα, για προβλέψεις έχω και εγώ αλγόριθμο, 2 φορές ταμείο πήγα με το δικό μου...Καλή σας ημέρα και ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια καθώς και τον χρόνο που διαθέτετε για να γράψετε τις απόψεις σας.
Το Bet For Win σχεδιάστηκε με σκοπό να γίνει το κατά δύναμη πληρέστερο εργαλείο για τους παίκτες των αγαπημένων μας παιχνιδιών. Ο δυναμικός αλγόριθμος είναι αποτέλεσμα αρκετά μεγάλης σε διάρκεια έρευνας, και σε διάρκεια τουλάχιστον 8 μηνών της τελικής μορφής του έχουμε παρατηρήσει 37% πιθανότητες επιτυχίας. Αυτό, όπως έχουμε εξηγήσει και σε προηγούμενά μας μηνύματα δεν σημαίνει "παίζω 3 κερδίζω 1", και παρόμοια ποσοστά τα έχουν παρατηρήσει αρκετοί "δεινοί" παίκτες ή και πράκτορες που μας έχουν στείλει email ή έχουν επικοινωνήσει μαζί μας μέσω facebook, χαρούμενοι για τις επιτυχίες τους.
Παρ' όλα αυτά, όπως κατ' εξακολούθηση έχουμε δηλώσει δεν εγγυόμαστε σίγουρα κέρδη και όπως πάντα σας προτρέπουμε να παίζετε με εγκράτεια και σεβασμό στις οικονομικές σας προτεραιότητες.
Παράλληλα, δουλεύουμε σκληρά να κάνουμε πραγματικότητα την V2.0, η οποία πλέον θα ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά, με αποθήκευση δελτίων καθώς και διαλογή, για όλα τα αγαπημένα μας παιχνίδια!
Με εκτίμηση,
Δημοσίευση 17/01/2015 - 09:33
φίλε φιλικά στο λέω 37% δε πιάνει η εφαρμογή ...τώρα προσωπικά η άποψη μου είναι ποιο πάνω. Αν θέλεις μια συμβουλή καλό είναι να παραγκωνιστεί η πρόβλεψη αποτελεσμάτων διότι δημιουργεί ποιο πολύ δυσαρέσκεια από χαρά. Αν θέλεις να βελτιώσεις την εφαρμογή σου, κάτι που λύνει τα χέρια μου είναι το σκανάρισμα που κάνουν τα μηχανάκια του ΟΠΑΠ για αποτελέσματα να το κάνει η εφαρμογή. Αυτό μάλιστα, για προβλέψεις έχω και εγώ αλγόριθμο, 2 φορές ταμείο πήγα με το δικό μου...
Καλή σας ημέρα και ευχαριστούμε για τα καλοπροαίρετα σχόλιά σας,
Η λειτουργία του σκαναρίσματος δυστυχώς δεν μπορεί να υλοποιηθεί, επειδή δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης στα στοιχεία του δελτίου μέσω του Serial Number που αναγράφεται σε αυτό, παρά μόνο από τα ειδικά μηχανήματα που βρίσκονται στα πρακτορεία. Παρ' όλα αυτά, ετοιμάζουμε κάτι το οποίο πλησιάζει την πρακτικότητα αυτού που λέτε.
Σχετικά με τα ποσοστά επιτυχίας, λογικό είναι να μην μπορείτε να συγκρίνετε την δική σας έρευνα στον αλγόριθμό μας με αυτήν που έχουμε κάνει εμείς επί 8 μήνες, θα έπρεπε να είχατε ξοδέψει αρκετά χρήματα σε δελτία καθώς και πολύ χρόνο, οπότε κατανοούμε το σκεπτικό σας και σας ευχαριστούμε για την συμβουλή που μας δίνετε.
Με εκτίμηση,
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 17/01/2015 - 09:33
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες