φίλε ο δικός μου αλγόριθμος είναι απλός...κλείνω τα μάτια και αφήνω τη βαρύτητα να κάνει τη δουλειά...Καλή σας ημέρα και ευχαριστούμε για τα καλοπροαίρετα σχόλιά σας,
Η λειτουργία του σκαναρίσματος δυστυχώς δεν μπορεί να υλοποιηθεί, επειδή δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης στα στοιχεία του δελτίου μέσω του Serial Number που αναγράφεται σε αυτό, παρά μόνο από τα ειδικά μηχανήματα που βρίσκονται στα πρακτορεία. Παρ' όλα αυτά, ετοιμάζουμε κάτι το οποίο πλησιάζει την πρακτικότητα αυτού που λέτε.
Σχετικά με τα ποσοστά επιτυχίας, λογικό είναι να μην μπορείτε να συγκρίνετε την δική σας έρευνα στον αλγόριθμό μας με αυτήν που έχουμε κάνει εμείς επί 8 μήνες, θα έπρεπε να είχατε ξοδέψει αρκετά χρήματα σε δελτία καθώς και πολύ χρόνο, οπότε κατανοούμε το σκεπτικό σας και σας ευχαριστούμε για την συμβουλή που μας δίνετε.
Με εκτίμηση,
- Η ομάδα του Bet For Win
Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία
Δημοσίευση 17/01/2015 - 09:35
Ad
Δημοσίευση 17/01/2015 - 09:52
φίλε ο δικός μου αλγόριθμος είναι απλός...κλείνω τα μάτια και αφήνω τη βαρύτητα να κάνει τη δουλειά...
Το δοκιμάσαμε αλλά λαμβάναμε παράπονα από τους πράκτορες γιατί οι στήλες μας έβγαιναν κάπως έτσι :
IMG_1078.JPG 198,73KB 40 λήψεις
Καλή σας ημέρα και καλές επιτυχίες να έχετε!
Δημοσίευση 19/01/2015 - 13:32
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως είμαστε σε στάδιο 80% της υλοποίησης της αποθήκευσης και ελέγχου δελτίων.
Για του λόγου το αληθές, σας παραθέτουμε ένα sneak peak (η τελική έκδοση ενδέχεται θα διαφέρει) :
iOS Simulator Screen Shot 19 Ιαν 2015 - 1.25.07 μ.μ..png 81,3KB 28 λήψεις
iOS Simulator Screen Shot 19 Ιαν 2015 - 1.25.20 μ.μ..png 71,04KB 27 λήψεις
iOS Simulator Screen Shot 19 Ιαν 2015 - 1.27.10 μ.μ..png 82,1KB 27 λήψεις
Όπως προσέξατε, έχουμε προσαρμόσει και ειδικό "πληκτρολόγιο" για την εισαγωγή του κωδικού ελέγχου του δελτίου. Με αυτόν τον τρόπο, η εισαγωγή των δελτίων θα είναι απλή και γρήγορη!
Σας ευχαριστούμε πολύ για την υποστήριξη που μας δίνετε! Δουλεύουμε σκληρά για να φέρουμε το επόμενο update κοντά σας το ταχύτερο δυνατό.
Με εκτίμηση,
Δημοσίευση 19/01/2015 - 15:29
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 19/01/2015 - 16:15
Θα πω μια ιδέα που ίσως δεν γίνεται αλλά είναι αξία αναφοράς....υπάρχει πιθανότητα αφού έχει api ο οπαπ η εφαρμογή να κάνει χρήση της κάμερας και να τσεκάρει το δελτίο όπως τα μηχανάκια που πας και τσεκάρεις μόνος σου στο πρακτορείο;
Καλή σας ημέρα και ευχαριστούμε για τα καλοπροαίρετα σχόλιά σας,
Η λειτουργία του σκαναρίσματος δυστυχώς δεν μπορεί να υλοποιηθεί, επειδή δεν υπάρχει τρόπος πρόσβασης στα στοιχεία του δελτίου μέσω του Serial Number που αναγράφεται σε αυτό, παρά μόνο από τα ειδικά μηχανήματα που βρίσκονται στα πρακτορεία. Παρ' όλα αυτά, ετοιμάζουμε κάτι το οποίο πλησιάζει την πρακτικότητα αυτού που λέτε.
Σχετικά με τα ποσοστά επιτυχίας, λογικό είναι να μην μπορείτε να συγκρίνετε την δική σας έρευνα στον αλγόριθμό μας με αυτήν που έχουμε κάνει εμείς επί 8 μήνες, θα έπρεπε να είχατε ξοδέψει αρκετά χρήματα σε δελτία καθώς και πολύ χρόνο, οπότε κατανοούμε το σκεπτικό σας και σας ευχαριστούμε για την συμβουλή που μας δίνετε.
Με εκτίμηση,
Δημοσίευση 19/01/2015 - 16:58
Θα πω μια ιδέα που ίσως δεν γίνεται αλλά είναι αξία αναφοράς....υπάρχει πιθανότητα αφού έχει api ο οπαπ η εφαρμογή να κάνει χρήση της κάμερας και να τσεκάρει το δελτίο όπως τα μηχανάκια που πας και τσεκάρεις μόνος σου στο πρακτορείο;
Σας ευχαριστούμε για την πρότασή σας και την διάθεσή σας να κάνουμε το Bet For Win όλο και καλύτερο.
Όπως σωστά παρέθεσε το μέλος "parafron4" στο παραπάνω μήνυμα, δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να υλοποιηθεί. Το API της διοργανώτριας περιορίζεται στα αποτελέσματα των κληρώσεων.
Θα μπορούσαμε πολύ εύκολα να είχαμε ήδη διαθέσει κάποιο τύπο υπολογισμού κερδών απλώς δίνοντας στον παίκτη τη δυνατότητα να καταχωρεί μία - μία τις στήλες του εκάστοτε δελτίου, όπως κάποια άλλη εφαρμογή στο App Store ήδη κάνει.
Όμως, η φιλοσοφία μας, όχι μόνο ως ομάδα υλοποίησης του Bet For Win αλλά και ως παίκτες, είναι να προσφέρουμε μια "διευκόλυνση" στον τελικό χρήστη, παρά προβληματισμό και χρονοτριβή. Έτσι, βάλαμε τα κεφάλια κάτω και συζητήσαμε όλες τις πιθανές μεθόδους που θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε για να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα, με το μυαλό μας πάντα στον άνθρωπο που παίζει και χρησιμοποιεί την εφαρμογή μας.
Η μέθοδος για καταχώρηση και έλεγχο δελτίων στην οποία καταλήξαμε θεωρούμε ότι είναι η πιο "γρήγορη" (δεν χρειάζεται να πληκτρολογείτε π.χ. αριθμούς για 4 στήλες ενός δελτίου Κίνο - 4 στήλες των 10 αριθμών συν 2 πεδία ανά στήλη για επόμενες και συνεχόμενες κληρώσεις ισούνται με 48 πεδία), η πιο "απλή" αφού τα μόνα πεδία που χρειάζονται συνήθως εισαγωγή από τους παίκτες είναι 3 (αρ. δελτίου, ΚΛ/ΚΑΤ και κωδικός ελέγχου - η επιλογή του παιχνιδιού θα γίνεται με παράθυρο πολλαπλής επιλογής), και το σημαντικότερο, ο υπολογισμός των κερδών γίνεται βάσει της διαλογής της διοργανώτριας εταιρίας, με τα σωστά ποσά ανά κλήρωση, για όλα τα παιχνίδια.
Όπως έχουμε δηλώσει πολλές φορές, σκοπός μας είναι όποιος έχει το Bet For Win στο iPhone του, να ξέρει συνειδητά ότι έχει αποκτήσει ένα πολυεργαλείο για τα αγαπημένα μας τυχερά παιχνίδια, και για αυτό τον λόγο δουλεύουμε σκληρά να κάνουμε την εφαρμογή μας το No 1 app της κατηγορίας του.
Με εκτίμηση,
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 19/01/2015 - 17:00
Δημοσίευση 20/01/2015 - 20:32
Καλησπέρα σας.
Με την έκδοση Bet For Win V1.7 σε φάση Beta Testing, είμαστε πολύ χαρούμενοι και μοιραζόμαστε μαζί σας ένα ακόμα sneak peak της λειτουργίας αποθήκευσης και ελέγχου δελτίων:
ticketList.png 214,99KB 27 λήψεις
Η έκδοση είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο και σε λίγες ημέρες θα ακολουθήσει η καταχώρηση στην Apple ώστε να περάσει από έλεγχο.
Όπως πάντα, θα σας κρατάμε ενήμερους για κάθε νεότερο,
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 20/01/2015 - 20:36
Δημοσίευση 22/01/2015 - 12:57
5/5 απο παίκτη στο πρακτορείο μου με τη βοήθεια του θερμογραφηματος.
Τελευταία επεξεργασία από: tasosbin, 22/01/2015 - 12:58
Δημοσίευση 22/01/2015 - 13:01
http://imgur.com/FyNZtAb
5/5 απο παίκτη στο πρακτορείο μου με τη βοήθεια του θερμογραφηματος.
στα ποσα παιχνιδια φιλε μου καλο θα ηταν να αναφερετε κι αυτο να μην ειναι στα 200 παιχνιδια
Τελευταία επεξεργασία από: gismo301278, 22/01/2015 - 13:01
Δημοσίευση 22/01/2015 - 20:13
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως το Bet For Win V1.7 με αποθήκευση & έλεγχο δελτίων μόλις ανέβηκε και περιμένει τον έλεγχο της Apple.
draw-check-screen-iphone5.png 515,16KB 26 λήψεις
Δεν σας κρύβουμε πως χαιρόμαστε ιδιαίτερα αφού το νέο feature είναι κάτι που ζητήθηκε σχεδόν από όλους σας!
Περιμένουμε λοιπόν τον έλεγχο της Apple και σας ενημερώνουμε για ότι νεότερο προκύψει!
Για να αποκτήσετε το Bet For Win, κάνετε click / tap στο:
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 22/01/2015 - 20:14
Δημοσίευση 22/01/2015 - 21:59
στα ποσα παιχνιδια φιλε μου καλο θα ηταν να αναφερετε κι αυτο να μην ειναι στα 200 παιχνιδια
μια κληρωση ειναι μπορεις να το δεις και στην φωτογραφια
Δημοσίευση 22/01/2015 - 22:22
Δημοσίευση 22/01/2015 - 22:35
δεν εννοουσα αυτο αλλα οκ!!!εννοουσα μονο μια φορα επαιξες;;; ενα δελτιο η επαιζες συνεχεια απο ενα δελτιο μεχρι που σου εκατσε
δεν ειναι δικο μου το δελτιο..
Δημοσίευση 22/01/2015 - 22:38
δεν ειναι δικο μου το δελτιο..
αυτο ρωταω βλεπω συγκρινω τα ποσοστα ενταξει σε αλλον καθετε σε αλλον οχι απλα κοιταω συγκρινω κατα ποσο μπορεις να κερδισεις εγω δεν την εχω δοκιμασει καν απλα την εχω να βλεπω δελτια σε καθε παιχνιδι φιλων οσων εχουν παιξει
Δημοσίευση 23/01/2015 - 08:27
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες