θα ηθελα να ρωτησω αν αγορασουμε την εφαρμογη τωρα θα παρουμε δωρεαν την μεγαλη αναβαθμιση για ολα τα παιχνιδια?
με συγχωρειτε αν εχει απαντηθει.
Δημοσίευση 07/12/2014 - 21:14
θα ηθελα να ρωτησω αν αγορασουμε την εφαρμογη τωρα θα παρουμε δωρεαν την μεγαλη αναβαθμιση για ολα τα παιχνιδια?
Δημοσίευση 07/12/2014 - 21:59
Καλησπέρα σας και ευχαριστούμε που εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για την εφαρμογή.
Όλες οι μελλοντικές αναβαθμίσεις του Bet For Win θα είναι δωρεάν. Που σημαίνει πως αν αγοράσετε τώρα την εφαρμογή, η αναβάθμιση με τα υπόλοιπα παιχνίδια καθώς και οι επόμενες με τις νέες λειτουργίες που θα προσφέρουμε θα είναι δωρεάν.
Μη διστάσετε να μας ρωτήσετε για οποιαδήποτε άλλη απορία γεννηθεί.
- Η ομάδα του Bet For Win.
Δημοσίευση 07/12/2014 - 22:19
Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 07/12/2014 - 22:20
Δημοσίευση 07/12/2014 - 23:53
Καλησπέρα κι απο εμένα αγόρασα κι εγω την εφαρμογή παιδιά αλλα ακόμη δε την χρησιμοποίησα στην πράξη απλώς έπαιξα λίγο μαζί της.Θελω να ρωτήσω δυο πράγματα.1.)αν η επιλογή των αριθμών που σου δίνει αφορά μονο την επόμενη κλήρωση και άρα να μην βάζουμε συνεχόμενες κληρώσεις και 2.) αν πατήσω πολλές φορες υπολογισμό πριν την κλήρωση μου δίνει διαφορετικούς συνδυασμούς αριθμών...αυτοί βγαίνουν τυχαία ή ο πρώτος συνδυασμός ειναι στατιστικά πιο πιθανός να επιτύχει απο ότι ο επόμενος και ο μεθεπόμενος ;;
Εύχομαι να πάνε καλά οι πωλήσεις σας και να δώσετε στον κόσμο κέρδη!!!!
Καλησπέρα σας και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα του Bet For Win για την αγορά της εφαρμογής!
Οι αριθμοί που υπολογίζονται κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη γεννήτρια ως προς το μεταξύ τους σύνολο έχουν με μικρές διαφορές τις ίδιες πιθανότητες εμφάνισης. Όσον αφορά το για πόσες επόμενες κληρώσεις ισχύουν, αυτό εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες που έχουν να κάνουν με τον δυναμικό αλγόριθμο και δυστυχώς δεν μπορούμε να σας εξηγήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, αυτό που μπορούμε όμως να σας πούμε είναι ότι κατά τις δοκιμές μας βλέπουμε ότι από τις επιτυχούσες επιλογές αριθμών της γεννήτριας οι πιθανότητες είναι ικανοποιητικές έως και την τρίτη συνεχόμενη κλήρωση, κατά κανόνα με πτωτική τάση, χωρίς αυτό όμως να είναι απόλυτο.
Επιπλέον είναι άξιο αναφοράς ότι μπορείτε να επιλέγετε και εσείς δικούς σας αριθμούς με τη χρήση του θερμογραφήματος.
Είμαστε εδώ, να σας βοηθήσουμε με μεγάλη χαρά για οποιαδήποτε άλλο ερώτημα γεννηθεί σχετικά με την χρήση της εφαρμογής.
- Η ομάδα του Bet For Win
Δημοσίευση 08/12/2014 - 00:00
Το κόκκινο χρώμα στο θερμογραφημα δείχνει τους πιθανότερος αριθμούς ή το κίτρινο;;το ρωτάω επειδή δεν βλεπω κάπου κάποιο οδηγό.Επισης όταν λέτε δοκιμές σας πως το εννοείτε;;;Παίζετε δελτίο το οποίο επικυρώνεται από το τερματικό του ΟΠΑΠ ή απλώς συμπληρώνετε εικονικό δελτίο;;Καλησπέρα σας και ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλη την ομάδα του Bet For Win για την αγορά της εφαρμογής!
Οι αριθμοί που υπολογίζονται κάθε φορά που χρησιμοποιείτε τη γεννήτρια ως προς το μεταξύ τους σύνολο έχουν με μικρές διαφορές τις ίδιες πιθανότητες εμφάνισης. Όσον αφορά το για πόσες επόμενες κληρώσεις ισχύουν, αυτό εξαρτάται από πάρα πολλούς παράγοντες που έχουν να κάνουν με τον δυναμικό αλγόριθμο και δυστυχώς δεν μπορούμε να σας εξηγήσουμε με περισσότερες λεπτομέρειες. Ωστόσο, αυτό που μπορούμε όμως να σας πούμε είναι ότι κατά τις δοκιμές μας βλέπουμε ότι από τις επιτυχούσες επιλογές αριθμών της γεννήτριας οι πιθανότητες είναι ικανοποιητικές έως και την τρίτη συνεχόμενη κλήρωση, κατά κανόνα με πτωτική τάση, χωρίς αυτό όμως να είναι απόλυτο.
Επιπλέον είναι άξιο αναφοράς ότι μπορείτε να επιλέγετε και εσείς δικούς σας αριθμούς με τη χρήση του θερμογραφήματος.
Είμαστε εδώ, να σας βοηθήσουμε με μεγάλη χαρά για οποιαδήποτε άλλο ερώτημα γεννηθεί σχετικά με την χρήση της εφαρμογής.
Δημοσίευση 08/12/2014 - 00:17
Το κόκκινο χρώμα στο θερμογραφημα δείχνει τους πιθανότερος αριθμούς ή το κίτρινο;;το ρωτάω επειδή δεν βλεπω κάπου κάποιο οδηγό.Επισης όταν λέτε δοκιμές σας πως το εννοείτε;;;Παίζετε δελτίο το οποίο επικυρώνεται από το τερματικό του ΟΠΑΠ ή απλώς συμπληρώνετε εικονικό δελτίο;;
Αυτό είναι θέμα το οποίο θέλω να απαντηθεί γιατι από ο,τι γνωρίζω η λογική του κινο είναι να επεξεργαστεί όλους τους συνδυασμούς που έχουν παιχτεί στη συγκεκριμένη κλήρωση και να δώσει τους αριθμούς που θα αποφέρουν την μικρότερη χασούρα στον ΟΠΑΠ.Γιαυτο αλλωστε και κάθε κλήρωση ξεκινάει με χρόνοκαθυστέρηση 12 έως 15 δευτερολέπτων.
Με μεγάλη ευχαρίστηση θα σας εξηγήσουμε:
Το κόκκινο χρώμα είναι αριθμοί που "καίνε" λαμβάνοντας υπόψιν τα ποσοστά εμφάνισης καθώς και άλλα στατιστικά που παράγει ο δυναμικός αλγόριθμος του Bet For Win έως και την τελευταία κλήρωση. Όσο ανοίγει ο χρωματισμός προς το κίτρινο τόσο πιο "ασφαλής" θεωρείται ο αριθμός για να τον επιλέξετε, χωρίς βεβαίως αυτό να σας απαγορεύει να επιλέξετε και κάποιον αριθμό με κόκκινο χρωματισμό.
Εκτός δηλαδή από οπτικό πίνακα στατιστικών στοιχείων, το θερμογράφημα μπορεί να θεωρηθεί και ως έναν ακόμα τρόπος να επιλέξετε αριθμούς, παίρνοντας περισσότερο τις πιθανότητες στα δικά σας χέρια.
Δημοσίευση 08/12/2014 - 18:49
RF forever
Δημοσίευση 08/12/2014 - 19:16
Το κόκκινο χρώμα στο θερμογραφημα δείχνει τους πιθανότερος αριθμούς ή το κίτρινο;;το ρωτάω επειδή δεν βλεπω κάπου κάποιο οδηγό.Επισης όταν λέτε δοκιμές σας πως το εννοείτε;;;Παίζετε δελτίο το οποίο επικυρώνεται από το τερματικό του ΟΠΑΠ ή απλώς συμπληρώνετε εικονικό δελτίο;;
Αυτό είναι θέμα το οποίο θέλω να απαντηθεί γιατι από ο,τι γνωρίζω η λογική του κινο είναι να επεξεργαστεί όλους τους συνδυασμούς που έχουν παιχτεί στη συγκεκριμένη κλήρωση και να δώσει τους αριθμούς που θα αποφέρουν την μικρότερη χασούρα στον ΟΠΑΠ.Γιαυτο αλλωστε και κάθε κλήρωση ξεκινάει με χρόνοκαθυστέρηση 12 έως 15 δευτερολέπτων.
Δημοσίευση 08/12/2014 - 21:54
παντα όμως αφού περάσει μέσα του όλους τους αριθμούς που παίζονται.Οποτε αν τα παιδιά που δημιούργησαν την εφαρμογή την δοκίμασαν χωρίς να επικυρώνουν το δελτίο της δοκιμής σε τερματικό του ΟΠΑΠ τότε τα συμπεράσματα δεν ειναι ασφαλή.Αρα μιλάμε για μια εφαρμογή που κρατάει στατιστικά και ειναι προγραμματισμένη να σου δίνει τους πιθανούς αριθμούς βάσει στατιστικών.Δεν δίνει τους αριθμούς που αποφέρουν μικρότερη χασούρα. Ειναι προγραμματισμένο να εχει ένα σταθερό ποσοστό επιστροφής απο τα χρήματα που πονταρονται
Δημοσίευση 08/12/2014 - 22:15
Μολις έπαιξα 9 δελτία απλα με 5 αριθμούς.σε ολα τα δελτία δεν έπιασα ούτε έναν.τα τρία πρώτα τα έπαιξα κάθετα τα αλλά τρία χωρίς μοτίβο τα αλλά τρία με το θερμογραφημα.τζιφος...Χαχαχααχα
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 08/12/2014 - 22:18
Δημοσίευση 08/12/2014 - 22:19
Καλησπέρα στην παρέα!
Παρακολουθώ το φόρουμ καιρό αλλά αποφάσισα να κάνω λογαριασμό για να πω στους δημιουργούς της εφαρμογής ένα μεγάλο μπράβο!
Μένω μόνιμα Αγγλία και έστειλα αριθμούς από την εφαρμογή το μεσημέρι στον πατέρα μου, ο οποίος πάει να πάρει iPhone 6 με τα κερδισμένα!!! 6 στα 6!!!
Δεν ξέρω πως το καταφέρατε αλλά ελπίζω να συνεχιστεί αυτό!
Δημοσίευση 08/12/2014 - 22:25
πολύ καλή δουλειά..! καταπληκτική εφαρμογή..!!! νομίζω πως τα σχόλια είναι περιττά..!!!!
θα την αγοράσω σύντομα..
Δημοσίευση 08/12/2014 - 22:26
Χωρίς μοτίβο ;με θερμογραφημα ;τι έστειλες ;Καλησπέρα στην παρέα!
Παρακολουθώ το φόρουμ καιρό αλλά αποφάσισα να κάνω λογαριασμό για να πω στους δημιουργούς της εφαρμογής ένα μεγάλο μπράβο!
Μένω μόνιμα Αγγλία και έστειλα αριθμούς από την εφαρμογή το μεσημέρι στον πατέρα μου, ο οποίος πάει να πάρει iPhone 6 με τα κερδισμένα!!! 6 στα 6!!!
RF forever
Δημοσίευση 08/12/2014 - 22:30
Καλησπέρα στην παρέα!
6 στα 6 και iphone 6?
Δημοσίευση 08/12/2014 - 22:43
Καλησπέρα στην παρέα!
0 μέλη, 17 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες