Ενα κλώνο iPhone ήθελα να πω !!!
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την προσφορά σας!
Οπότε το ποτό στην υγειά μας που σας προτείναμε είναι η δελεαστικότερη επιλογή και για εσάς, και εμάς!
- Η ομάδα του Bet For Win
Δημοσίευση 11/12/2014 - 18:39
Ενα κλώνο iPhone ήθελα να πω !!!
Σας ευχαριστούμε και πάλι για την προσφορά σας!
Οπότε το ποτό στην υγειά μας που σας προτείναμε είναι η δελεαστικότερη επιλογή και για εσάς, και εμάς!
Δημοσίευση 11/12/2014 - 18:51
την αγορασα κ εγω την εφαρμογη...απο τη γεννητρια μου εβγαλε το 8,18,22,32,64,74 κ βγαζει 18,23,33,63,73..... ε το σπας τωρα η δε το σπας?
μπραβο παιδια πολυ καλη δουλεια...το θερμογραφημα δεν εχω πιασει ακομα αλλα θα το μαθω.
Δημοσίευση 11/12/2014 - 19:13
ευχαριστώ παρα πολύ την ομάδα bet for win για τον διαγωνισμό..! είμαι από τους 10 τυχερούς που κέρδισα ένα promo αμέσως έβαλα την εφαρμογη και πήγα για kino... έπιασα 6 στα 6 απλα δεν το περίμενα...! καταπληκτική εφαρμογή την συνιστώ ανεπιφύλακτα...!!!
εύχομαι σε όλους καλά κέρδη...!! και με λίγη τύχη περισσότερα
πως το επαιξες?με μοτιβο η χωρις?
Δημοσίευση 11/12/2014 - 19:36
πως το επαιξες?με μοτιβο η χωρις?
Δημοσίευση 11/12/2014 - 20:09
Δημοσίευση 11/12/2014 - 20:45
Δημοσίευση 11/12/2014 - 22:44
Ρε παίδες κέρδισα στο διαγωνισμό ένα code αλλά δεν έχω λάβει κάποιο email
Δημοσίευση 11/12/2014 - 23:40
Ρε παίδες κέρδισα στο διαγωνισμό ένα code αλλά δεν έχω λάβει κάποιο email
Καλησπέρα σας και συγχαρητήρια για την θέση σας στους 10 νικητές του διαγωνισμού!
Στείλαμε email σε όλους τους νικητές το πρωί. Θα μας βοηθούσε αν στέλνατε με ένα προσωπικό μήνυμα το email σας ώστε να σας στείλουμε πάλι τον κωδικό που σας αντιστοιχεί.
Σας ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας για την εφαρμογή.
Δημοσίευση 11/12/2014 - 23:42
μου ηρθε η αναβαθμιση.οταν πατησω τον υπολογισμο δεν μου βγαζει αν θελω οριζοντιο καθετο διαγωνθιο η χωρις μοτιβο μου πεταει κατευθειαν 4 αριθμους αν επιλεξω υπολογισμο 4 αριθμων,
Δημοσίευση 12/12/2014 - 00:20
Με μεγάλη μας χαρά σας ανακοινώνουμε πως η έκδοση Bet For Win V1.1 βρίσκεται online!
Αλλαγές - Προσθήκες στην τρέχουσα έκδοση:
- Αποσφαλμάτωση: Διορθώθηκε το bug που δημιουργούσε προβλήματα σε συσκευές με iOS 7.1.2
- Κληρώσεις ημέρας: Προστέθηκε δυνατότητα αναζήτησης κληρώσεων με ώρα.
- Δυναμικός αλγόριθμος: Η λειτουργία του εντοπισμού μοτίβων για ζευγάρια & τριπλέτες έχει αυτοματοποιηθεί πλήρως για ταχύτερη εμφάνιση αποτελεσμάτων της γεννήτριας αριθμών.
Η νέα έκδοση θα περάσει αυτόματα στη συσκευή σας αν έχετε ρυθμίσει την αυτόματη λήψη ενημερώσεων του AppStore.
Σε διαφορετική περίπτωση, μπορείτε να αποκτήσετε την εφαρμογή πατώντας στον παρακάτω σύνδεσμο:
Με σεβασμό,
Η ομάδα του Bet For Win
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 12/12/2014 - 00:21.
Δημοσίευση 12/12/2014 - 01:50
Δημοσίευση 12/12/2014 - 02:06
Δημοσίευση 12/12/2014 - 03:05
Μόνο εγω δεν κερδίζω μου φαίνεται......
ουτε και εγω...................................
Δημοσίευση 12/12/2014 - 03:14
ουτε και εγω...................................
Δημοσίευση 12/12/2014 - 09:04
Ούτε κι εγώ ρε παιδιά μην αγχώνεστε. Δεν είστε μόνοι
Αλλά πίστεψέ με, εάν η εφαρμογή είχε 100% επιτυχίες, θα αλλάζανε πολλά πράγματα στον ΟΠΑΠ...
Χαιρόμαστε που τουλάχιστον κάποιοι καταλαβαίνουν τη φιλοσοφία μας.
Όπως αναφέρουμε και σε προηγούμενο μας μήνυμα, το Bet For Win είναι ένα πλήρες εργαλείο για τους παίκτες των αγαπημένων μας παιχνιδιών. Μακάρι να είμασταν στη θέση να εγγυηθούμε συνεχή αποτελέσματα. Αν το κάναμε αυτό, είτε τα παιχνίδια θα σταματούσαν να λέγονται "τυχερά", είτε απλά θα ήταν παραπλάνηση, κάτι το οποίο δεν ταιριάζει με την φιλοσοφία μας. Γι' αυτό, όπως θα δείτε και από όλη μας την κίνηση στο topic της εφαρμογής είμαστε συνεχόμενα δίπλα σε εσάς που την επιλέξατε.
Εκτός από την γεννήτρια αριθμών που κάνει χρήση του δυναμικού αλγορίθμου, το Bet For Win προσφέρει και άλλες δυνατότητες, όπως την γρήγορη πρόσβαση στο αρχείο κληρώσεων (σύντομα με αναζήτηση - η έκδοση V1.1 περιμένει τον έλεγχο της Apple) και το θερμογράφημα, ίσως μια από τις πιο σημαντικές δυνατότητες της εφαρμογής, με τη χρήση του οποίου μπορείτε να επιλέξετε και εσείς αριθμούς, δοκιμάζοντας επιπλέον την τύχη και το προαίσθημα σας.
Τέλος, να σας υπενθυμίσουμε ότι όλες αυτές τις δυνατότητες θα τις έχετε εντελώς δωρεάν για όλα τα αγαπημένα σας παιχνίδια στην επόμενη μεγάλη αναβάθμιση V1.5
Υ.Γ.: Η αξιολόγηση μιας εφαρμογής, κατά τη δική μας άποψη πάντα, γίνεται για την εμφάνιση, την λειτουργικότητα και τη χρησιμότητα της με γνώμονα το τι εγγυάται ότι προσφέρει. Όπως σας είπαμε παραπάνω, δεν εγγυόμαστε συνεχή κέρδη. Οι κριτικές σας είναι πάντα καλοδεχούμενες δεδομένου ότι είναι καλοπροαίρετες και σχετίζονται με την πρόοδο της εφαρμογής. Για οποιαδήποτε απορία ή τυχόν πρόβλημα που συναντήσετε κατά τη χρήση της, μπορείτε να μας ρωτήσετε εδώ ή με προσωπικό μήνυμα. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε.
0 μέλη, 11 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες