και το παραθέτω ξανά για όσους δεν κατάλαβαν...αυτή που ειναι η λογική του ΚΙΝΟ...εξάγει αποτελέσματα παντα αφού καταπιεί τα πονταρίσματα του προηγούμενου 5λεπτου και οχι μεγαλύτερου διαστήματος...το μονο συμπέρασμα που μπορείς να βγάλεις μελετώντας τις προηγούμενες κληρώσεις ειναι ποιοι αριθμοί δεν πολυ παίχτηκαν απο τους παιχτεςΕγω επιμένω ότι δεν μπορείς να βρεις πετυχημένη φόρμα να πιάσεις το κινο αφού το μηχάνημα κληρώνει αφού τραβήξει μέσα του ολα τα δεδομένα που παίχτηκαν...δηλαδή αν σε τρεις συνεχόμενες κληρώσεις παιχτούν απο τους παίχτες ανα την Ελλάδα τα ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ νούμερα με τα ίδια πονταρισματα σε κάθε κλήρωση ,τότε το μηχάνημα θα κληρωσει την ίδια 20αδα αριθμών και είμαι πεπεισμένος γιαυτο...
Bet for Win: Θα αλλάξει τον τρόπο που παίζετε στα πρακτορεία
Δημοσίευση 15/12/2014 - 18:20
Ad
Δημοσίευση 15/12/2014 - 18:21
απαντησα και σε αυτο φίλε μου μολιςαποδεδειγμένα οι πελάτες που στο μαγαζί μου παίζουν με βάση στατιστικά είναι κερδισμένοι σε σχέση με όσους παίζουν εντελώς τυχαία.
Δημοσίευση 15/12/2014 - 18:27
ακριβως!!!το οξύμωρο ειναι ότι ενώ το θερμογραφημα σου λέει ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΙΣ τους κόκκινους αριθμούς (τζιζ καίνε) , η γεννήτρια αριθμών πάντα δίνει ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ δυο απο τους κόκκινους αριθμούς που μολις κληρώθηκαν.
Καλησπέρα σας,
Επειδή απαντάμε σχεδόν όλα τα μέλη της ομάδας στα ερωτήματα που μας παραθέτετε, θα μας βοηθούσε αν μας λέγατε συγκεκριμένα σε ποια ανάρτηση μας ισχυριστήκαμε το ποια χρώματα πρέπει να επιλέγετε και ποια όχι.
Το θερμογράφημα είναι ένα εργαλείο που δίνει στον παίκτη την ελευθερία να επιλέξει μόνος του αριθμούς και σε καμία περίπτωση δεν προτείνουμε ποιους χρωματικούς συνδυασμούς πρέπει να επιλέγετε.
Με σεβασμό,
-Η ομάδα του Bet For Win
Δημοσίευση 15/12/2014 - 18:28
ναι αλλα αυτό που λες είναι 100% λάθος!
και θα στο αποδείξω απλά!
Οταν σε μια κλήρωση το ΚΙΝΟ δίνει ένα 10 στα 10 πχ, πιστεύεις ότι σε αυτή την κλήρωση έχουν πονταριστεί πανελλαδικώς τόσα λεφτά ώστε να έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει σε ένα μονο παίχτη 100χιλιάρικα;
Σου απαντώ με βεβαιότητα πως όχι.
Το ΚΙΝΟ δεν βασίζεται μονο στα χρήματα που πονταρίστηκαν στη συγκεκριμένη κλήρωση , σε διαβεβαιώ για αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από: tasosbin, 15/12/2014 - 18:30
Δημοσίευση 15/12/2014 - 18:37
το μηχάνημα συλλέγει όλους τους συνδυασμούς αριθμών που παίχτηκαν και κληρώνει αυτούς που που συνδυαστικα θα δώσουν το περιθώριο επιστροφής χρημάτων που εχει ο οπαπ...μπορεί σε μια κλήρωση να ειναι ένα 12/12 μπορεί σε μια άλλη να δώσει 4/4 σε 10.000 τυχερούςναι αλλα αυτό που λες είναι 100% λάθος!
και θα στο αποδείξω απλά!
Οταν σε μια κλήρωση το ΚΙΝΟ δίνει ένα 10 στα 10 πχ, πιστεύεις ότι σε αυτή την κλήρωση έχουν πονταριστεί πανελλαδικώς τόσα λεφτά ώστε να έχει τη δυνατότητα να επιστρέψει σε ένα μονο παίχτη 100χιλιάρικα;
Σου απαντώ με βεβαιότητα πως όχι.
Το ΚΙΝΟ δεν βασίζεται μονο στα χρήματα που πονταρίστηκαν στη συγκεκριμένη κλήρωση , σε διαβεβαιώ για αυτό.
Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 15/12/2014 - 18:41
Δημοσίευση 15/12/2014 - 18:42
το μηχάνημα συλλέγει όλους τους συνδυασμούς αριθμών που παίχτηκαν και κληρώνει αυτούς που που συνδυάστηκα θα δώσουν το περιθώριο επιστροφής χρημάτων που εχει ο οπαπ...μπορεί σε μια κλήρωση να ειναι ένα 12/12 μπορεί σε μια άλλη να δώσει 4/4 σε 10.000 τυχερούς
αν κανεις τον κόπο να ρίξεις μια ματια στις διαλογές των κληρώσεων θα καταλάβαινες ότι κανεις λάθος. Όταν δώσει 12/12 πιστεύεις ότι στην ίδια κληρώσει δεν θα υπάρχει έστω 1 7/7 ή κάποια 6/6 , 5/5 ?
Θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να επιμένεις σε κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις 100%. Σε παρακαλώ άσε με να γνωρίζω την δουλειά μου καλύτερα και μην είσαι τόσο απόλυτος
Δημοσίευση 15/12/2014 - 18:43
αν κανεις τον κόπο να ρίξεις μια ματια στις διαλογές των κληρώσεων θα καταλάβαινες ότι κανεις λάθος. Όταν δώσει 12/12 πιστεύεις ότι στην ίδια κληρώσει δεν θα υπάρχει έστω 1 7/7 ή κάποια 6/6 , 5/5 ?
Θεωρώ ότι δεν έχει νόημα να επιμένεις σε κάτι το οποίο δεν γνωρίζεις 100%. Σε παρακαλώ άσε με να γνωρίζω την δουλειά μου καλύτερα και μην είσαι τόσο
έχεις δει διαλογή που πονταρονται λιγότερα χρήματα απο αυτά που παίζονται ;
Τελευταία επεξεργασία από: tselpemts, 15/12/2014 - 18:44
Δημοσίευση 15/12/2014 - 18:45
Δημοσίευση 15/12/2014 - 18:49
Σορυ εννοώ διαλογή που διανέμονται περισσότερα κέρδη απο αυτά που πονταρονται
Σαφώς και υπάρχει τέτοια διαλογή! Ένα παράδειγμα είναι οι περιπτώσεις που το ΚΙΝΟ έχει βγάλει 10 νούμερα οριζοντίως στη σειρά ή 8 καθέτως και τα άτομα που το έχουν πιάσει σε απόλυτα (10/10 , 9/9, 8/8, 7/7 κτλ ) είναι πααααρα πολλά ώστε είναι εύκολο να αντιληφθείς ότι δεν είναι εφικτό να πονταρίστηκαν τόσα χρήματα σε μια κλήρωση και μόνο.
Επίσης σκέψου τις περιπτώσεις που το κίνο έδωσε 12/12 σε κάποια κλήρωση όπου είναι αδύνατον σε μια κλήρωση να παιχτηκαν 500χιλιαρικα.
Δημοσίευση 15/12/2014 - 18:52
δεν θα επιμείνω γιατί δεν το γνωρίζω αφού εσυ εισαι μέσα στα πράγματα..άρα εσυ πως θεωρείς ότι εξάγει αποτελέσματα;;με ποιο "σκεπτικό" ;;Σαφώς και υπάρχει τέτοια διαλογή! Ένα παράδειγμα είναι οι περιπτώσεις που το ΚΙΝΟ έχει βγάλει 10 νούμερα οριζοντίως στη σειρά ή 8 καθέτως και τα άτομα που το έχουν πιάσει σε απόλυτα (10/10 , 9/9, 8/8, 7/7 κτλ ) είναι πααααρα πολλά ώστε είναι εύκολο να αντιληφθείς ότι δεν είναι εφικτό να πονταρίστηκαν τόσα χρήματα σε μια κλήρωση και μόνο.
Επίσης σκέψου τις περιπτώσεις που το κίνο έδωσε 12/12 σε κάποια κλήρωση όπου είναι αδύνατον σε μια κλήρωση να παιχτηκαν 500χιλιαρικα.
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:18
Δεν το γνωρίζω αυτό 100% και δεν θέλω να κάνω υποθέσεις. Ξέρω ότι υπάρχει ένας αλγόριθμος και ότι σε αυτόν ένας παράγοντας είναι το ποσό που ποντάρεται πανελλαδικώς και άλλος ένας επίσης το ποσοστό επιστροφής που δίνει ο ΟΠΑΠ ως κέρδη. Επίσης ξέρω ότι υπάρχει αλληλουχία ανάμεσα στα νούμερα της μιας και της επόμενης κλήρωσης ωστόσο αυτοί δεν είναι οι μοναδικοί παράγοντες και δεν θέλω να επεκταθώ κάνοντας υποθέσεις.
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:26
Τελικά είναι καλύτερα να παίζει κάποιος κίτρινα ή πορτοκαλί; Για να ξαναγυρίσουμε στην εφαρμογή μας
Δημοσίευση 15/12/2014 - 20:20
κιτρινα βάσει των σχεδιαστών τηςΤελικά είναι καλύτερα να παίζει κάποιος κίτρινα ή πορτοκαλί; Για να ξαναγυρίσουμε στην εφαρμογή μας
Δημοσίευση 15/12/2014 - 20:46
Δημοσίευση 15/12/2014 - 20:51
κιτρινα βάσει των σχεδιαστών της
Καλησπέρα σας.
Θα θέλαμε να σας ρωτήσουμε για άλλη μια φορά να μας παραθέσετε δημοσίευση μας στην οποία υποδεικνύουμε ποιους χρωματικούς κώδικες να χρησιμοποιείτε.
Επίσης σας ζητάμε ευγενικά να εκφράζετε τις απόψεις σας ως άτομο και όχι εκ μέρους της ομάδας μας.
Τέλος, όπως έχουμε αναφέρει πολλαπλά σε προηγούμενες αναρτήσεις μας, το θερμογράφημα είναι ένα οπτικό μέσον προβολής στατιστικών δεδομένων όπου δίνει την δυνατότητα στον παίκτη να κάνει την δική του επιλογή αριθμών.
Με εκτίμηση,
Η ομάδα του Bet For Win
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7
0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες