εχω δοκιμασει την εφαρμογη πολακις και δεν εχω παρει ουτε μισο ευρω
φυσικα και δεν φταιει η εφαρμογη
ολα ειναι θεμα τυχης ή κ@λ@φαρδιας
κατα τα αλλα για στατιστικα μια χαρα εφαρμογη
Δημοσίευση 22/12/2014 - 18:42
Δημοσίευση 22/12/2014 - 18:46
Καλησπέρα σας,
Ακριβώς όπως τα λέτε είναι απλα η εφαρμογή απ οτι κατάλαβα κάνει αυτόματα οτι θα έπρεπε να κάνουμε εμείς μια χρονοβόρα διαδικασία δηλαδή πια νούμερα έχουν καιρό να εμφανιστούν σε συνδυασμό αυτά που βγαίνουν και με ένα μέσω όρο να δούμε πια είναι πιθανά να βγουν στις επόμενες κληρώσεις....όλο αυτό γίνεται αυτόματα....γιατι αν η εφαρμογή έστω και με μικρό ποσοστό ήταν ακριβείς αν και δεν πρόκειται για δικά σας λεφτά σε περίπτωση σίγουρου κέρδους δεν θα την βγάζατε στο κοινό θα την είχατε για προσωπική χρήση....
Αν είχαμε βρει το "μαγικό φίλτρο" μάλλον επικίνδυνο θα ήταν για εμάς.
Σήμερα έπαιξα 10€ και πήρα πίσω 13,50€. Απλά με λίγη τύχη παραπάνω θα μπορούσε να είναι πολύ παραπάνω το κέρδος.
Αν σας ενδιαφέρει μια εφαρμογή, που να σας προσφέρει συγκεντρωμένα, κάποια πιθανά βάσει στατιστικών νούμερα με το πάτημα ενός κουμπιού, είναι η καλύτερη επιλογή.
Χαιρόμαστε πολύ για τις επιτυχίες σας, Όπως λέμε "φασούλι το φασούλι..." και σας ευχόμαστε καλή συνέχεια και πάντα με εγκράτεια και σεβασμό στα οικονομικά σας!
- Η ομάδα του Bet For Win
Δημοσίευση 22/12/2014 - 18:53
Σας ευχόμαστε "να γυρίσει ο τροχός"! Σε απαντήσεις εδώ στο topic θα δείτε τους τρόπους που παίζουν αρκετοί users οι οποίοι έχουν γράψει για επιτυχίες. Λαμβάνουμε καθημερινά μηνύματα από άτομα που έχουν κερδίσει και δεν μπορείτε να φανταστείτε την ικανοποίηση που νιώθουμε.
Μερικές συμβουλές από παρατηρήσεις που έχουμε μέσα από τις δικές μας έρευνες καθώς και από τις αναφορές των κερδισμένων:
- Επιλέγουν συνεχόμενες κληρώσεις αντί πολλαπλασιαστή
- Παίζουν συνήθως μεταξύ 13:00 και 18:00
- Όπως έχουμε αναλύσει σε προηγούμενο μήνυμά μας στο topic, οι κατηγορίες παιχνιδιών με μεγαλύτερο ποσοστό επιτυχίας (μέσα από στατιστικούς υπολογισμούς των πιθανοτήτων του Κίνο) είναι 4 και 7 (είναι και ο 1 αλλά δεν αποφέρει αξιοσημείωτα κέρδη)
Πάνω απ' όλα κρατήστε το ηθικό ψηλά, και πάντα να παίζετε με αυτοέλεγχο.
-Η ομάδα του Bet For Win
Δημοσίευση 22/12/2014 - 18:59
Παντα παιζω 7 αριθμους και παντα συνεχομενες κληρωσεις
αλλα οχι πολλες το πολλυ 3 συνεχομενες
ποτε δεν παιζω πανω απο 1-1.5 ευρω
παιζω μια στις τοσες
απογευματινες ωρες
γιαυτο λεω οτι εινια μονο θεμα τυχης
Δημοσίευση 22/12/2014 - 20:19
τρεις είναι -κατα την γνώμη μου- λίγες και γω μια δυο φορές το μήνα παίζω μόνο αν αυτή την μια κερδίσω ξαναπαίζω για να μην χαθεί η μπαλα απλα αντί για 3 παίξε 10 συνεχόμενες 7 νούμερα όχι πάντα αλλα 5-6 στις 10 παίρνω τουλάχιστον το 5ευρω πίσω και το παίζω πάλι.....θεωρητικά ανάλογα τι παιζεις κάθε μήνα στο σύνολο συμφέρει κοίταξε το.....Παντα παιζω 7 αριθμους και παντα συνεχομενες κληρωσεις
αλλα οχι πολλες το πολλυ 3 συνεχομενες
ποτε δεν παιζω πανω απο 1-1.5 ευρω
παιζω μια στις τοσες
απογευματινες ωρες
γιαυτο λεω οτι εινια μονο θεμα τυχης
Τελευταία επεξεργασία από: daskalakispavlos, 22/12/2014 - 20:20
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 22/12/2014 - 21:03
Το να παίξω όμως 10 συνεχόμενες κληρώσεις ο δυναμικός αλγόριθμος χάνει την ουσία της 7αδας που έβγαλε αφού για κάθε κλήρωση αλλάζουν τα δεδομένα. Άρα στην 6η κλήρωση για παράδειγμα είναι σαν να έχεις βάλει τα νούμερα στην τύχη. Εγώ πάντως παίζω από 3 εώς 5 κληρώσεις. Βέβαια καμία μεγάλη μπάζα δεν έκανα. Ίσα ίσα ότι πήρα το πήρα μάλλον από φάρδος.τρεις είναι -κατα την γνώμη μου- λίγες και γω μια δυο φορές το μήνα παίζω μόνο αν αυτή την μια κερδίσω ξαναπαίζω για να μην χαθεί η μπαλα απλα αντί για 3 παίξε 10 συνεχόμενες 7 νούμερα όχι πάντα αλλα 5-6 στις 10 παίρνω τουλάχιστον το 5ευρω πίσω και το παίζω πάλι.....θεωρητικά ανάλογα τι παιζεις κάθε μήνα στο σύνολο συμφέρει κοίταξε το.....
Δημοσίευση 22/12/2014 - 21:42
Δημοσίευση 22/12/2014 - 22:05
Το να παίξω όμως 10 συνεχόμενες κληρώσεις ο δυναμικός αλγόριθμος χάνει την ουσία της 7αδας που έβγαλε αφού για κάθε κλήρωση αλλάζουν τα δεδομένα. Άρα στην 6η κλήρωση για παράδειγμα είναι σαν να έχεις βάλει τα νούμερα στην τύχη. Εγώ πάντως παίζω από 3 εώς 5 κληρώσεις. Βέβαια καμία μεγάλη μπάζα δεν έκανα. Ίσα ίσα ότι πήρα το πήρα μάλλον από φάρδος.
Αν ανατρέξετε στις προηγούμενες σελίδες του θέματος συζήτησης θα δείτε πως σας έχουμε ήδη εξηγήσει τις πιθανότητες της κάθε κατηγορίας παιχνιδιού (δηλαδή αυτό που απεικονίζει ο πίνακας που αναρτήσατε) καθώς τον τρόπο που υπολογίζεται με όσο πιο απλό τρόπο γίνεται.Και κάτι ακόμα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ο δυναμικός αλγόριθμος αλλάζει (βελτιώνει) τα στατιστικά της παρακάτω εικόνας.ImageUploadedByTapatalk1419277324.871327.jpg
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 22/12/2014 - 22:07
Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:24
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του iPhonehellas.
Σήμερα, έχοντας τελειώσει το πλάνο διακοπών της Apple αποκτήσαμε πάλι πρόσβαση στην πλατφόρμα των προγραμματιστών και πραγματικά χαρήκαμε που μέσα στις γιορτές 96 νέοι παίκτες προτίμησαν το Bet For Win!
Για αυτό τον λόγο σας προσφέρουμε ένα "sneak peak" του demo app που δοκιμάζουμε με τη λειτουργία αποθήκευσης και διαλογής δελτίων. Πρόκειται για alpha version, η τελική του έκδοση θα διαφέρει και φυσικά θα ενσωματωθεί ως δυνατότητα στο Bet For Win V2.0.
IMG_0909.PNG 106,34KB 48 λήψεις
Επίσης, δεν μπορούμε να σας κρύψουμε πως η ομάδα δοκιμών μας έχει καταχαρεί με τα κέρδη.
IMG_0908.JPG 140,68KB 47 λήψεις
Σας ευχαριστούμε για άλλη μια φορά που κάνετε το Bet For Win το Νο 1 app τυχερών παιχνιδιών της χώρας μας, και δεσμευόμαστε για τη συνεχή σκληρή δουλειά μας στην εφαρμογή.
Τελευταία επεξεργασία από: BetForWin, 29/12/2014 - 13:25
Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:42
Θα ειναι δωρεάν το V2 έτσι? Δεν πιστευω να πρεπει να το πληρώσουμε ξανά.
Δημοσίευση 29/12/2014 - 13:44
Θα ειναι δωρεάν το V2 έτσι? Δεν πιστευω να πρεπει να το πληρώσουμε ξανά.
Καλησπέρα σας,
Όπως έχουμε δηλώσει και στο παρελθόν, όλες οι μελλοντικές αναβαθμίσεις του Bet For Win θα είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ
Με εκτίμηση,
Δημοσίευση 29/12/2014 - 14:01
Απολογούμαι αν το είπατε ξανα, αλλα οι 28 σελίδες είναι πολλές για ψαξιμο. Ευχαριστώ ξανα
Δημοσίευση 30/12/2014 - 19:09
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες