Σαν θέμα θα το περάσεις. Φτάξε ένα φάκελο με τον Bundles μέσα και εκεί φάκελο με ονομασία com.apple.TelephonyUI.
Βάλε μέσα τα εικονίδια και εν/ποίηση απο Winterboard.
το έχω κάνει, μου το εμφανίζει στην αρχή και μετά φορτώνει το Default
Δημοσίευση 10/01/2015 - 14:01
Σαν θέμα θα το περάσεις. Φτάξε ένα φάκελο με τον Bundles μέσα και εκεί φάκελο με ονομασία com.apple.TelephonyUI.
Βάλε μέσα τα εικονίδια και εν/ποίηση απο Winterboard.
το έχω κάνει, μου το εμφανίζει στην αρχή και μετά φορτώνει το Default
Δημοσίευση 10/01/2015 - 14:04
οπως σου ειπε ο Νικος μονο που χρειαζεσαι να φτιαξεις γυρω στα 220 εικονιδια με τους αριθμους επανω γιατι τοσες ειναι οι ονομασιες που χρειαζονται
Δημοσίευση 10/01/2015 - 16:01
Όλα αυτά τα themes/icons, υποθέτω είναι για JB συσκευή, έτσι;
Δημοσίευση 10/01/2015 - 16:08
Όλα αυτά τα themes/icons, υποθέτω είναι για JB συσκευή, έτσι;
Ναι είναι για "σπασμένες" συσκευές
Δημοσίευση 10/01/2015 - 16:30
Συγνώμη που θα επιχειρήσω να σε διορθώσω αλλά οι Jb συσκευές δεν είναι "σπασμένες". Είναι απλά απελευθερωμένες από τους συστημικούς περιορισμούς που θέτει το λειτουργικό τους χωρίς να παραβιάζονται τα πνευματικά δικαιώματα του δημιουργού. Γι αυτό και δεν είναι παράνομο. Ο όρος "σπάσιμο" παραπέμπει σε crack και δεν είναι σύννομο. Νομίζω, ότι αντιςτρόφως το Jb στο iPad τουλάχιστον στις ΗΠΑ είναι παράνομο. Όλα αυτά φιλικά.Ναι είναι για "σπασμένες" συσκευές
Τελευταία επεξεργασία από: vrachamis, 10/01/2015 - 16:31
Δημοσίευση 10/01/2015 - 16:45
Συγνώμη που θα επιχειρήσω να σε διορθώσω αλλά οι Jb συσκευές δεν είναι "σπασμένες". Είναι απλά απελευθερωμένες από τους συστημικούς περιορισμούς που θέτει το λειτουργικό τους χωρίς να παραβιάζονται τα πνευματικά δικαιώματα του δημιουργού. Γι αυτό και δεν είναι παράνομο. Ο όρος "σπάσιμο" παραπέμπει σε crack και δεν είναι σύννομο. Νομίζω, ότι αντιςτρόφως το Jb στο iPad τουλάχιστον στις ΗΠΑ είναι παράνομο. Όλα αυτά φιλικά.
Φιλε μου δεν χρειάζεται να με διορθώσεις , ευχαριστώ. Γνωρίζω τι είναι JB συσκευές. Υπάρχει λόγος που χρησιμοποίησα τη συγκεκριμένη λέξη σε εισαγωγικά. Είναι σαν inside joke του forum.
Δημοσίευση 10/01/2015 - 16:53
δεν γνωριζε πανο ο φιλος δεν πειραζει με τον καιρο θα καταλαβει!
Δημοσίευση 10/01/2015 - 17:03
δεν γνωριζε πανο ο φιλος δεν πειραζει με τον καιρο θα καταλαβει!
Nαι ρε! δικος μας θα γίνει κ αυτος στο τέλος!
Δημοσίευση 11/01/2015 - 01:27
Το Elite8 γνωριζουμε τι διαφορές έχει η καθε έκδοση ?
Δημοσίευση 11/01/2015 - 02:24
Το Elite8 γνωριζουμε τι διαφορές έχει η καθε έκδοση ?
Το Elite 8 ειναι προσαρμοσμενο για το iOS 8 ...συν φανταζομαι και υποστηριξη για το plus. Tι θες ακριβως?
Δημοσίευση 11/01/2015 - 16:05
Το Elite 8 ειναι προσαρμοσμενο για το iOS 8 ...συν φανταζομαι και υποστηριξη για το plus. Tι θες ακριβως?
Βλέπω υπάρχει Standard,Gold,Premium,Platinum έκδοση....
Δημοσίευση 11/01/2015 - 16:53
Δεν υπάρχει καμιά διαφορά. Όσο και να δώσεις το ίδιο θα πάρεις. Το αναφέρει κιόλας.
Νίκο είναι Beta έκδοση ή έχει ολοκληρωθεί ?
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες