Καλησπέρα,
Συγνώμη εάν είμαι λίγο offtopic, αλλά θα ήθελα να ρωτήσω κάτι και εάν μπορεί κάποιος ας μου απαντήσεις...
Έχω iPhone από την πρώτη στιγμή που κυκλοφόρησε στην Ελλάδα και κάθε χρόνο ανανεώνω την συσκευή μου στην τελευταία έκδοση που βγαίνει. Ήμουν fan του JB (έχω paid εφαρμογές και στο Cydia) έως και το iOS7, όπου θεωρώ ότι ήταν και η έκδοση που είχε τις σημαντικότερες βελτιώσεις/αλλαγές. Το ερώτημα μου είναι το εξής για να μην μακρηγορώ και κουράζω: εάν κάποιος ο οποίος δεν είναι developer και έχει paid(AppStore) τις εφαρμογές που χρειάζεται, υπάρχει λόγος να κάνει JB? Δηλαδή είναι τόσο σημαντικά αυτά τα 3-5-10 tweaks που πρέπει ντε και καλά να κάνεις JB και να είσαι περισσότερο ευάλωτος για τα προσωπικά σου δεδομένα? Ρωτάω, διότι με έχει κάνει εντύπωση η μανία μερικών να κάνουν JB. Επίσης, στο παρελθόν μου έτυχε 3-4 φορές στα τόσα χρόνια, ενώ είχα κάνει κανονικά την αναβάθμιση, να μου χτυπήσει το JB και άντε απο την αρχή...αξίζει το ρίσκο και η ταλαιπωρία ?
Ευάλωτος πάντα θα είσαι. Δεν είναι αποκλειστικότητα του JB αυτό, απο την άλλη δε σημαίνει Cracked εφαρμογές.
Μιλάμε για πλήρη απελευθέρωση της συσκευής. Και αυτά τα 5, 10, 15 Tweak κάνουν τη διαφορά.
Ο καθένας φυσικά έχει διαφορετικές ανάγκες. Απο τη στιγμή λοιπόν που δε το χρειάζεσαι, απλά δε το κάνεις.