Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Περι τιμης μεταχειρισμενων iphone 5s την γνωμη σας

• Please log in to reply
163 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#16   tlgs

tlgs

iPH Enthousiast

• 365 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/11/2014 - 15:08

Καλησπέρα ανοίγοντας ένα καινούργιο topic, καθώς εδώ και ένα μήνα ψάχνω κατάλληλη ευκαιρία να αγοράσω  ένα  μεταχειρισμένο iphone  5s αλλά ψάχνοντας διάφορα sites με μεταχειρισμένα  iphone διαπίστωσα οτι οι τιμές κατα τη γνώμη μου δεν ανταποκρίνονται σε σχεση τιμής καινούργιου -μεταχειρισμένου. π.χ  το αποτελεσμα της αναζητησης ηταν iphone 5s 16 gb στη πιο καλή  τιμή  400 ευρω μεταχειρισμενο μεχρι και 500 βρηκα   όταν  καινουργιο ξεκινάει  478 ευρώ.Τις γνώμες σας παρακαλω.

Θεωρώ δεδομένο πως το θες σε άριστη κατάσταση.

Θες να είναι από skroutz αμερικάνικο ή ευρωπαικό, ή αγορασμένο από το επίσημο δίκτυο;

Πόσο καιρό θες να το κρατήσεις;

Όταν θελήσεις να το πουλήσεις και να πάρεις κάποιο άλλο πόσα χρήματα θα ζητήσεις σε σχέση με το τι ζητάνε για αντίστοιχα παλιές συσκευές μέλη του site;

Μόλις απαντήσεις στα παραπάνω, στον εαυτό σου και σε μας θα μπορώ να σου δώσω περισσότερη βοήθεια!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#17   aristidis7

aristidis7

iPH Addict

• 758 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:aris_volos@yahoo.com

Δημοσίευση 25/11/2014 - 15:11

εγω το 4s,5 τα πειρα μεταχειρισμενα απο αλλη πόλη εκτος βολου, αφου ειδα οτι ο πωλητης ειχε αρκετα ποστ κ δεχτηκε ελεγχο συσκευης στον κουριερ.....

καλη τιμη αναλογα με την κατασταση για 5s τωρα για μενα ειναι στα 350- με 390....

παντως ο φιλος που ψαχνει για 5s πουλαω το δικο μου αν θελει ας μου στειλει πμ για περεταιρω πληροφοριες... 

Τελευταία επεξεργασία από: aristidis7, 25/11/2014 - 15:17.

#18   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6,766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 25/11/2014 - 15:23

Βασικα εχουν κανει μεγαλη ζημια τα σκρουτζομαγαζα σε αυτους που αγοραζουν απο τα "μεγαλα καταστηματα".

Εσυ ποσο το πηρες το κινητο (5S)?

Στο σκρουτζ καινουργιο κανει 636.

Και εσυ το δινεις 640 με θηκες δωρο. Οποιος ασχολειται και ψαχνει για αγορα απο σκρουτζομαγαζα ειναι δυνατον να δωσει παραπανω λεφτα για μεταχειρισμενο απο οτι για καινουργιο?

Μη παρεξηγηθεις, ξερεις πως το λεω.

Εννοειται πως δεν παρεξηγουμαι !!

Η αναφορα μου δεν ηταν για το δικο μου τηλ

Ας εξηγησω ομως, το αγορασα 830€ (ουτε επιδοτηση ειχα ουτε τιποτα, μια συσκευη πηρα)

στη Vodafone και στην Cosmote ειχε περιπου 900 (γλυτωσα 70€ περιπου, δεν το χρεωνω σημερα στην τιμη που το ζηταω)

Τα αξεσουαρ που εχει, δεν εχουν ανοιχτει καν (ειναι μες στις ζελατινες) και ειναι original

Δηλ η συνολικη αξια τους ειναι περιπου 50-60€,

δηλ, ζητω για το τηλ 580

ειναι μειον 300€ για χρηση 5 μηνες, ποσο δηλ θα επρεπε να το παω ; ???

Οι θηκες που δινω ειναι για εξυπηρετηση αυτου/αυτης που θα θελησει να το παρει, ισως και να μην κανουν (δεν μπορω να το ξερω οταν βαζω την αγγελια - προσφορα ειναι)

Εχω και αλλες θηκες που δεν τις εγραψα καν, γιατι ειναι ροζ και ξερω πως πολλους δεν θα τους ενδιαφερει

Το πιθανοτερο ειναι να τις χαρισω αν δεν ενδιαφερουν τον αγοραστη

Αλλα η συσκευη που ειναι το πιο βασικο, ειναι πραγματικα τελεια

Καμια διαφορα δεν εχει απο καινουρια

Δεν εχουν πειραχτει τα κουμπια της, δεν ειχε θεμα ποτε και πουθενα, ουτε σημαδακι (μικρο που δεν φαινεται), ουτε καν δαχτυλια :rolleyes:

Γιατι να την παω κατω απο τα 580 ;

Και εστω οτι μπορει να υπαρξει ενα παζαρι, να παει 550

Ε παρακατω ;; Συγνωμη, για 64gb μιλαμε

#19   tlgs

tlgs

iPH Enthousiast

• 365 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 25/11/2014 - 15:25

Με την ευκαιρία και για όσους παρακολουθούν το θέμα.

Μια ερώτηση που εν μέρει θα απαντάει και στον τίτλο του θέματος.

Πόσο χρόνο ''ζωής'' - κατοχής θεωρείτε ''δίκαιο'' για ένα iPhone.

Δεν ρωτάω εκείνους που θέλουν κάθε χρόνο το καινούργιο, ούτε κάποιους που θα ήθελαν να το κρατήσουν ''αιώνια''

Μιλάω βέβαια για ανθρώπους που έχουν και μια ''αγάπη΄΄ για την τεχνολογία και τα προιόντα της Apple.

Ας είμαι ο πρώτος που θα απαντήσει.

Θεωρώ τα 2 με 3 χρόνια δίκαιο κύκλο ζωής για την συσκευή.

Τελευταία επεξεργασία από: tlgs, 25/11/2014 - 15:27.

#20   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 25/11/2014 - 15:29

Εννοειται πως δεν παρεξηγουμαι !!

Η αναφορα μου δεν ηταν για το δικο μου τηλ

Ας εξηγησω ομως, το αγορασα 830€ (ουτε επιδοτηση ειχα ουτε τιποτα, μια συσκευη πηρα)

στη Vodafone και στην Cosmote ειχε περιπου 900 (γλυτωσα 70€ περιπου, δεν το χρεωνω σημερα στην τιμη που το ζηταω)

Τα αξεσουαρ που εχει, δεν εχουν ανοιχτει καν (ειναι μες στις ζελατινες) και ειναι original

Δηλ η συνολικη αξια τους ειναι περιπου 50-60€,

δηλ, ζητω για το τηλ 580

ειναι μειον 300€ για χρηση 5 μηνες, ποσο δηλ θα επρεπε να το παω ; :huh:

Οι θηκες που δινω ειναι για εξυπηρετηση αυτου/αυτης που θα θελησει να το παρει, ισως και να μην κανουν (δεν μπορω να το ξερω οταν βαζω την αγγελια - προσφορα ειναι)

Εχω και αλλες θηκες που δεν τις εγραψα καν, γιατι ειναι ροζ και ξερω πως πολλους δεν θα τους ενδιαφερει

Το πιθανοτερο ειναι να τις χαρισω αν δεν ενδιαφερουν τον αγοραστη

Αλλα η συσκευη που ειναι το πιο βασικο, ειναι πραγματικα τελεια

Καμια διαφορα δεν εχει απο καινουρια

Δεν εχουν πειραχτει τα κουμπια της, δεν ειχε θεμα ποτε και πουθενα, ουτε σημαδακι (μικρο που δεν φαινεται), ουτε καν δαχτυλια :rolleyes:

Γιατι να την παω κατω απο τα 580 ;

Και εστω οτι μπορει να υπαρξει ενα παζαρι, να παει 550

Ε παρακατω ;; Συγνωμη, για 64gb μιλαμε

Κοιτα για τις θηκες επειδη εδωσα και εγω προσφατα το 5 οι θηκες κανανε πανω απο 100 ολες μαζι. Δεν τις υπολογισα καν στη τιμη. Απλα τις εδωσα δωρο. Δε λεω οτι ολοι πρεπει ν κανουνε το ιδιο.

Τα 550 που λες χωρις τις θηκες ειναι αλλη τιμη. Εκει μπορουμε να συζητησουμε και στη κατασταση που ειναι.

Απλα τα 640 που λες νομιζω οτι οποιος ειναι να παει σε αυτα τα λεφτα θα παει αν το παρει καινουργιο.

Απαξ και ανοιχτει η συσκευη ειμαστε χαμενοι μη το ψαχνεις.

Γνωμη μου.

#21   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2014 - 15:29

Με την ευκαιρία και για όσους παρακολουθούν το θέμα.

Μια ερώτηση που εν μέρει θα απαντάει και στον τίτλο του θέματος.

Πόσο χρόνο ''ζωής'' - κατοχής θεωρείτε ''δίκαιο'' για ένα iPhone.

Δεν ρωτάω εκείνους που θέλουν κάθε χρόνο το καινούργιο, ούτε κάποιους που θα ήθελαν να το κρατήσουν ''αιώνια''

Μιλάω βέβαια για ανθρώπους που έχουν και μια ''αγάπη΄΄ για την τεχνολογία και τα προιόντα της Apple.

Ας είμαι ο πρώτος που θα απαντήσει.

Θεωρώ τα 2 με 3 χρόνια δίκαιο κύκλο ζωής για την συσκευή.

2 χρονια τα κραταω εγω.

#22   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3,429 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 25/11/2014 - 15:38

Και επειδη οι περισσοτεροι απο μας εδω μεσα τα κραταμε το πολυ 2 με 3 χρονια (εγω εχω αλλαξει και στο 6μηνο) δεν αξίζει για μενα να παει καποιος να αγοράζει 128αρια iphone διοτι ενας απλος, καθημερινος ανθρωπος θα κοιταξει το 16αρι ποσο μαλλον οταν ειναι μεταχειρισμενο.

Αυτο βεβαια εχει να κανει και με τις αναγκες του καθενος δεν το κατακρινω. Και επι του θεματος τωρα θεωρω πως μεταχειρισμενο με μεταχειρισμενο διαφερει.

Αλλο ενα μεταχειρισμενο απο αντικατασταση που εχει ακομη πανω τις ζελατινες, αλλο ενα μετριας (εως κακης) χρησης με σημαδια σε οθονη και αλουμινιο και αλλο ενα αριστης καταστασης κοκ...

Βεβαια παιζουν ρόλο και αλλοι παραγοντες που ψαχνει ο αγοραστης οπως υπολοιπο εγγυησης, φθορα μπαταριας κτλ.

#23   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6,766 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2014 - 15:45

Κοιτα για τις θηκες επειδη εδωσα και εγω προσφατα το 5 οι θηκες κανανε πανω απο 100 ολες μαζι. Δεν τις υπολογισα καν στη τιμη. Απλα τις εδωσα δωρο. Δε λεω οτι ολοι πρεπει ν κανουνε το ιδιο.

Τα 550 που λες χωρις τις θηκες ειναι αλλη τιμη. Εκει μπορουμε να συζητησουμε και στη κατασταση που ειναι.

Απλα τα 640 που λες νομιζω οτι οποιος ειναι να παει σε αυτα τα λεφτα θα παει αν το παρει καινουργιο.

Απαξ και ανοιχτει η συσκευη ειμαστε χαμενοι μη το ψαχνεις.

Γνωμη μου.

Συμφωνω, ουτε και εγω τις χρεωνω, χαλαλι

580 ειπα χωρις earpods και φορτιστη, δεν με χαλαει καθολου να τα κρατησω

Συμφωνω οτι χανει, το θεμα ειναι πόσο

Χανει πχ 200€ ;

#24   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2014 - 15:47

Αμεση συγκριση μπορεις να κανεις με καινουργιο στο σκρουτζ.
Τωρα ποσο χανει ο καθενας εχει αλλη γνωμη.
Εχεις και το 64αρι. Δυσκολα φευγει.
Καλες πωλησεις. :)

#25   petros29

petros29

iPH Hero

• 4,323 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 25/11/2014 - 15:53

Παιδιά όποιος θέλει ας βάλει εδώ το τηλέφωνο που έχει για να υπολογίσει πάνω κάτω την αξία του

#26   lefteristz

lefteristz

iPH Elite Poster

• 2,132 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS

Δημοσίευση 25/11/2014 - 16:18

Παιδιά όποιος θέλει ας βάλει εδώ το τηλέφωνο που έχει για να υπολογίσει πάνω κάτω την αξία του

δεν ειναι ακριβης το site.

iphone 5s 16gb μου το βγαζει 470€

#27   petros29

petros29

iPH Hero

• 4,323 μηνύματα
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 25/11/2014 - 16:21

δεν ειναι ακριβης το site.

iphone 5s 16gb μου το βγαζει 470€

Είναι μια χονδρική προσέγγιση φίλε...αν δεν υπήρχαν νομίζεις τα σκρουτζομάγαζα πόσο θα το έδινες?

#28   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9,378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 25/11/2014 - 16:21

Οι αγγελίες μεταχειρισμένων δεν διαφέρουν σε τίποτα από την οποιαδήποτε αγορά που κάνετε στην καθημερινότητα.

Αν πρόκειται να δώσετε για ένα οποιοδήποτε προϊόν 350-500 ευρώ και δεν κάνετε την παραμικρή έρευνα αγοράς αλλά μπαίνετε στο πρώτο μαγαζί και δίνετε όσα σας ζητήσουν, δε φταίει ο μαγαζάτορας.

Ο καθένας πουλάει όσο θέλει αλλά δεν μπορεί να υποχρεώσει ΚΑΝΕΝΑΝ να αγοράσει.

Ψάξτε, κρίνετε, σκεφτείτε ΛΟΓΙΚΑ και μετά προχωρήστε σε αγορές.

#29   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6,766 μηνύματα

Δημοσίευση 25/11/2014 - 16:27

Αμεση συγκριση μπορεις να κανεις με καινουργιο στο σκρουτζ.
Τωρα ποσο χανει ο καθενας εχει αλλη γνωμη.
Εχεις και το 64αρι. Δυσκολα φευγει.
Καλες πωλησεις. :)

Ε ναι..
Δυσκολα ; αναλογα την επιθυμια και του ενδιαφερομενου
Για εμενα 16 δεν φτανουν ουτε για ζητω, τα 32 οριακα
Προτιμω να ειμαι ανετη

(οχι οτι απαιτειται να το φορτωνω, αλλα δεν θελω να χρειαστει να βγαλω εφαρμογη για κανω update πχ - εχω φιλη χρειαστηκε να το κανει)
Και ναι, οσο μεγαλυτερη η συσκευη, τοσο περισσοτερο χανει αναλογικα, παρολο που ειναι το αδικο, αφου η χωρητικοτητα δεν επιρρεαζεται με τη χρηση
Και πραγματικα, για 100-120€ παραπανω, αξιζει καποιος να παιρνει μεγαλυτερο και να εχει ανεση
Δεν μπορουμε να συγκρινουμε μονο τις τιμες των μοντελων αδιαφορωντας για τη χωρητικοτητα
δηλ, δεν μπορει να υπαρξει συγκριση τιμης 350-450 (το 16αρι) με 600 και η τετραπλη χωρητικοτητα να θεωρειται δωρο
Ακομη και ετσι να το υπολογισεις αν βαλεις τα 200 (περιπου) που εχουν διαφορα στην αρχικη αγορα, ιδιο βγαινει

Εν τοιαυτη περιπτωσει ο αγοραστης οφειλει να ξερει ποιες ειναι οι αναγκες του και οι επιθυμιες του και να θεσει τις προτεραιοτητες του

....

iPhone 5S 64 GB
Η Mac2Sell Υπολογιζόμενη Αξία του υπολογιστή σας είναι :
600 €

#30   MarkKnopfler

MarkKnopfler

iPH Intergalactic Leader

• 16,726 μηνύματα
  • Twitter:@Fmiggas
  • GameCenter:markknopfler

Δημοσίευση 25/11/2014 - 16:31

Τον αγοραστή δεν τον νοιάζει (όπως και ο καθένας στη θέση του) πόσο έδωσες εσύ και πόσα χάνεις..Τα κινητά δεν είναι επένδυση, χάνουν αξία καθημερινά.

Εγώ λοιπόν έχω για δόσιμο ένα 32άρι με πραγματικά πολλά έξτρα..Αν μπορέσω να πάρω 450 θα είμαι ευχαριστημένος.

Πρέπει να κοιτάς την προσφορά και ζήτηση και να είσαι λογικός..

Ο καθένας όσο θέλει πουλάει, το θέμα είναι αν θα πουλήσει..;)

Αναρτημένη εικόνα

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6