Και ποιός σου λέει azaleea μου ότι και πέρυσι ας πούμε η Vodafone ή η Cosmote δέχονταν τη διετή εγγύηση και τα skroutzομάγαζα όχι?
Ακόμα και τώρα αυτοί δεν την δέχονται κατευθείαν ενώ στο skroutz τη δέχονται μια χαρά.
Γιατί σε ενδιαφέρει να ξέρεις από ποιά χώρα εισάγεται? Το αυτοκίνητό σου ξέρεις από που εισάγεται? Το πλυντήριό σου? Το ψυγείο σου? Ο κεντρικός προμηθευτής τους τα παίρνει από την χώρα Χ και τα στέλνει στο skroutz. Το skroutz λοιπόν ξέρει ότι παίρνει τηλέφωνο ξεκλείδωτο από τον τάδε. Δεν το ενδιαφέρει το από που ποια χώρα το παίρνει ο τάδε (και δε βλέπω το λόγο που θα έπρεπε δηλαδή).
Το "κοστολογεί όσο θέλει" σε μία αγγελία μεταπώλησης θα μου επιτρέψεις δεν είναι καθόλου σχετικό. Κοστολογεί κυριολεκτικά ΟΣΟ θέλει ο καθένας. Θα τον κατηγορήσει κανείς για αισχροκέρδεια?
Σχεδον κανενας τους δεν την δεχοταν περσι
Και η νομοθεσια ισχυει απο παλιοτερα, ας ειναι καλα ο Nellos που τα ειπε ξεκαθαρα
Συγγνωμη Νικο μου, αλλα δεν την δεχονται μια χαρα, πρεπει να παμε ετοιμοι για ξυλο για να δεχτουν, το πλειστον αυτων τουλαχιστον
Καμια σχεση με συμπεριφορα Apple Store εξωτερικου (που οριζει επισημες τιμες) που θα πουν "εχετε προβλημα με τη συσκευη σας, παρτε αλλη"
Φυσικα και με ενδιαφερει να ξερω απο που εισαγεται
Ναι ξερω απο που ηρθε το αυτοκινητο μου και τα λοιπα
Και εν πασει περιπτωσει, ας μην εχουν διαφορα, περαν των αγγλικων που εχουν διαφορετικη πριζα
Αφου δεν εχουν διαφορα, γιατι δεν λενε ; "το τηλεφωνο σας θα ειναι απο σουηδια ή θα ειναι απο το τιμπουκτου"
Στο "οσο θελει"... οφειλει να υπαρχει μια λογικη
Διαφορετικα, μπορει να παει και ακλαφτο