Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Περι τιμης μεταχειρισμενων iphone 5s την γνωμη σας

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
163 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#106   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:16

Βρε παιδια θα μου απαντήσει κάποιος σε ενα ερωτημα που έχω;

επειδη με τις γραμμες και τις επιδοτησεις πριν κανα 1 μήνα ειχα παρει 2 iPhone 6 τα οποια τα πούλησα εδω σε αγγελια και τωρα η γυναίκα θελει ξανά μηλοτηλέφωνο , είναι την παρασκευή να παρω ενα 5s 64gb απο γερμανό και θελω να το βαλω αγγελια για ανταλαγή ποσα λεφτά να βάλω διαφορά για να ζητήσω ανταλαγή με iPhone 6 64gb;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#107   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:18

Το θέμα περι κάλυψης σε τυχόν προβλήματα δεν έχει να κάνει με το αν το ένα είναι καλύτερο η χειρότερο... Αλλά ούτε και αυτό που έγραψε πρόσφατα συμφορουμίτης πως άλλο ΙΜΕΙ είχε το κουτί που ήταν κοινό με την απόδειξη και άλλο το κινητό... Δεν νομίζω ή έστω δεν θέλω να πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα υπάρχει πιθανότητα να πάθεις κάτι τέτοιο.

Φαίνεται δεν είσαι αρκετά παλιός να διαβάσεις για ΑΠΕΙΡΑ τρεχάματα μελών με τους επίσημους...

Νομίζεις έτσι απλά ξεπετάχτηκαν τα skroutzομάγαζα? Τρύπα στην αγορά βρήκαν και ξανοίχτηκαν. Την τρύπα που άνοιξαν οι "επίσημοι" που νόμιζαν ότι είχαν πιάσει τον πάπα από τα @@.

Ενδεικτικά: Φίλος από το φόρουμ είχε πάρει 4S από τη Vodafone και έβγαζε θολές φωτογραφίες. Το έστειλε στο service και η διάγνωση? Το τηλέφωνο είχε αλλαγμένο πίσω καπάκι. Από το κουτί του. Έτσι του το πούλησαν. Ας μη σου πω πόσο καιρό έκανε να βρει το δίκιο του και να αποδείξει ότι δεν είναι ελέφαντας με την "επίσημη" Vodafone Και το "επίσημο" Service της Arvato...

#108   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:18

Το θέμα περι κάλυψης σε τυχόν προβλήματα δεν έχει να κάνει με το αν το ένα είναι καλύτερο η χειρότερο... Αλλά ούτε και αυτό που έγραψε πρόσφατα συμφορουμίτης πως άλλο ΙΜΕΙ είχε το κουτί που ήταν κοινό με την απόδειξη και άλλο το κινητό... Δεν νομίζω ή έστω δεν θέλω να πιστεύω πως υπάρχει περίπτωση σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα υπάρχει πιθανότητα να πάθεις κάτι τέτοιο.

Εννοείς εξουσιοδοτημενα, Γερμανός κλπ που έδιναν demo συσκευές σε full retail price ???? :S

#109   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:20

Εννοείς εξουσιοδοτημενα, Γερμανός κλπ που έδιναν demo συσκευές σε full retail price :huh:? :S

Καλά άμα αρχίσουμε να θυμόμαστε ΟΣΑ έχουν κάνει οι "επίσημοι" θα μας πάρει το πρωί...

#110   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:20

Απλα επιμένει πολύ και ειναι η παραπληροφόρηση η ίδια ..

#111   tlgs

tlgs

iPH Enthousiast

• 365 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:21

Φιλε nsxbass, ξέρεις σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις σε ποιο στάδιο της κατασκευής και εμπορίας χάνει τα κομμάτια η apple
με αποτέλεσμα, ελλείψεις στα Apple Store σε Αμερική και Ευρώπη με χρόνους αναμονής 2-3 εβδομάδες;
Ποιος αφαιρεί κομμάτια της apple από την διαθεσιμότητα του επίσημου δικτύου
σε χώρες σαν την δική μας που δεν έχουν Apple Store
και ποιος ειναι αυτός που ταυτόχρονα εχει τροφοδοτήσει το κάθε τρυπομάγαζο και τους 4lover , αλημπαμπα κλπ :)
με καραβιές όλων των χρωμάτων και τύπων από τις πρώτες μέρες;

Και όταν λέμε ανεπίσημο δίκτυο και σκρουτζομάγαζα, δεν μιλάμε και για κανένα Amazon!

Να μην υπάρχουν απορίες;

#112   eliasplatsis

eliasplatsis

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:22

Και για να αναφέρω παράδειγμα φίλου που αγόρασε το 5S 1 μήνα μετά απο μένα περίπου 150 ευρώ φθηνότερα... Επειδή δεν είμαστε όλοι απο Αθήνα όπως εγώ που ζώ στην Χαλκίδα και δεν έχουμε την ευκολία να είμαστε στο κατάστημα αυτοπροσώπως, έτσι το παρήγγειλε όπως και πολλοί άλλοι και του ήρθε με το πριζάκι το 3πλό... Βάζουμε το ΙΜΕΙ και βλέπουμε χώρα εισαγωγής Αγγλία... Κανένα πρόβλημα ως εδώ... Αλλά το παλικάρι έπρεπε να τρέξει να αγοράσει και να δώσει έστω 2-3 ευρώ για να πάρει αντάπτορα... Γιατί να γίνει αυτό και να μην έχει έστω ενημερωθεί κατα την αγορά του? Και γιατί να δώσει αυτά τα 2 ευρώ? Θα μου πείς έδωσε 600 για να το αγοράσει και τον πείραξε αυτό? Κι όμως αυτό ήταν ελλειπής ενημέρωση κατα την γνώμη.

#113   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:22

Φιλε nsxbass, ξέρεις σε παρακαλώ να μου εξηγήσεις σε ποιο στάδιο της κατασκευής και εμπορίας χάνει τα κομμάτια η apple
με αποτέλεσμα, ελλείψεις στα Apple Store σε Αμερική και Ευρώπη με χρόνους αναμονής 2-3 εβδομάδες;
και ποιος ειναι αυτός που ταυτόχρονα εχει τροφοδοτήσει το κάθε τρυπομάγαζο και τους 4lover , αλημπαμπα κλπ :)

Και όταν λέμε ανεπίσημο δίκτυο και σκρουτζομάγαζα, δεν μιλάμε και για κανένα Amazon!

Να μην υπάρχουν απορίες;

Δεν με λένε nsxbass αλλα ξέρεις ΕΣΥ;

#114   eliasplatsis

eliasplatsis

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:26

Απλα επιμένει πολύ και ειναι η παραπληροφόρηση η ίδια ..

Οκ αφού εσύ είσαι η υπερπληροφόρηση και εγώ η παραπληροφόρηση καλύτερα να μην ξαναμιλήσω και να επηρεάσω τυχόν υποψήφιους αγοραστές... :)

#115   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:27

Να μην υπάρχουν απορίες;

Κανένα κομμάτι δε χάνει η Apple.

Το θέμα είναι απλούστατο.

Τις πρώτες μέρες που οι τιμές και στο skroutz είναι στα ύψη απλά πηγαίνουν και τα παίρνουν fullprice.

Μετά απλά τα παίρνουν χονδρική από κεντρικές αποθήκες που δεν θέλουν να τα κρατούν όλα ή έχουν περισσότερα ποσοστά κέρδους έτσι.

Να σου δώσω ένα παράδειγμα. Η Apple δε δίνει μόνο στα AppleStore. Δίνει και στα MediaMarkt για παράδειγμα. Η Media λοιπόν σπρώχνει υποθέτω κομμάτια στη χονδρική.

Πάντως ούτε ένα κομμάτι "χάνεται" ή πηγάινει κάπου παράνομα. Αν ήταν έτσι λες να το άφηνε έτσι η Apple? Θα τα μπλόκαρε και θα τελείωνε η δουλειά.

Όσο για αυτό που είπες τις πρώτες μέρες, δες τις καραβιές που λες:

#116   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:27

Και ποιός σου λέει azaleea μου ότι και πέρυσι ας πούμε η Vodafone ή η Cosmote δέχονταν τη διετή εγγύηση και τα skroutzομάγαζα όχι?

Ακόμα και τώρα αυτοί δεν την δέχονται κατευθείαν ενώ στο skroutz τη δέχονται μια χαρά.

Γιατί σε ενδιαφέρει να ξέρεις από ποιά χώρα εισάγεται? Το αυτοκίνητό σου ξέρεις από που εισάγεται? Το πλυντήριό σου? Το ψυγείο σου? Ο κεντρικός προμηθευτής τους τα παίρνει από την χώρα Χ και τα στέλνει στο skroutz. Το skroutz λοιπόν ξέρει ότι παίρνει τηλέφωνο ξεκλείδωτο από τον τάδε. Δεν το ενδιαφέρει το από που ποια χώρα το παίρνει ο τάδε (και δε βλέπω το λόγο που θα έπρεπε δηλαδή).

Το "κοστολογεί όσο θέλει" σε μία αγγελία μεταπώλησης θα μου επιτρέψεις δεν είναι καθόλου σχετικό. Κοστολογεί κυριολεκτικά ΟΣΟ θέλει ο καθένας. Θα τον κατηγορήσει κανείς για αισχροκέρδεια?

Σχεδον κανενας τους δεν την δεχοταν περσι

Και η νομοθεσια ισχυει απο παλιοτερα, ας ειναι καλα ο Nellos που τα ειπε ξεκαθαρα

Συγγνωμη Νικο μου, αλλα δεν την δεχονται μια χαρα, πρεπει να παμε ετοιμοι για ξυλο για να δεχτουν, το πλειστον αυτων τουλαχιστον

Καμια σχεση με συμπεριφορα Apple Store εξωτερικου (που οριζει επισημες τιμες)  που θα πουν "εχετε προβλημα με τη συσκευη σας, παρτε αλλη"

Φυσικα και με ενδιαφερει να ξερω απο που εισαγεται

Ναι ξερω απο που ηρθε το αυτοκινητο μου και τα λοιπα

Και εν πασει περιπτωσει, ας μην εχουν διαφορα, περαν των αγγλικων που εχουν διαφορετικη πριζα

Αφου δεν εχουν διαφορα, γιατι δεν λενε ; "το τηλεφωνο σας θα ειναι απο σουηδια ή θα ειναι απο το τιμπουκτου"

Στο "οσο θελει"... οφειλει να υπαρχει μια λογικη

Διαφορετικα, μπορει να παει και ακλαφτο

#117   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:28

Οκ αφού εσύ είσαι η υπερπληροφόρηση και εγώ η παραπληροφόρηση καλύτερα να μην ξαναμιλήσω και να επηρεάσω τυχόν υποψήφιους αγοραστές... :)

Αφού τόση ωρα λες λες και σου λέμε πως έχεις άδικο . Αν θες εσυ παρτο απο όπου θες αλλα μην μπαίνεις και λες πως ειναι "καλύτερα" με τον οποιοδήποτε τροπο.

#118   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:28

Και για να αναφέρω παράδειγμα φίλου που αγόρασε το 5S 1 μήνα μετά απο μένα περίπου 150 ευρώ φθηνότερα... Επειδή δεν είμαστε όλοι απο Αθήνα όπως εγώ που ζώ στην Χαλκίδα και δεν έχουμε την ευκολία να είμαστε στο κατάστημα αυτοπροσώπως, έτσι το παρήγγειλε όπως και πολλοί άλλοι και του ήρθε με το πριζάκι το 3πλό... Βάζουμε το ΙΜΕΙ και βλέπουμε χώρα εισαγωγής Αγγλία... Κανένα πρόβλημα ως εδώ... Αλλά το παλικάρι έπρεπε να τρέξει να αγοράσει και να δώσει έστω 2-3 ευρώ για να πάρει αντάπτορα... Γιατί να γίνει αυτό και να μην έχει έστω ενημερωθεί κατα την αγορά του? Και γιατί να δώσει αυτά τα 2 ευρώ? Θα μου πείς έδωσε 600 για να το αγοράσει και τον πείραξε αυτό? Κι όμως αυτό ήταν ελλειπής ενημέρωση κατα την γνώμη.

Από όσα μαγαζιά έχω ψωνίσει Αγγλικό τηλέφωνο μου έδωσαν δώρο τον αντάπτορα χωρίς να τον ζητήσω. Το ίδιο θα δεις και σε πολλά μέλη εδώ μέσα με μία αναζήτηση.

#119   azaleea

azaleea

iPH Master

• 6.766 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:31

Βρε παιδια θα μου απαντήσει κάποιος σε ενα ερωτημα που έχω;

επειδη με τις γραμμες και τις επιδοτησεις πριν κανα 1 μήνα ειχα παρει 2 iPhone 6 τα οποια τα πούλησα εδω σε αγγελια και τωρα η γυναίκα θελει ξανά μηλοτηλέφωνο , είναι την παρασκευή να παρω ενα 5s 64gb απο γερμανό και θελω να το βαλω αγγελια για ανταλαγή ποσα λεφτά να βάλω διαφορά για να ζητήσω ανταλαγή με iPhone 6 64gb;

Συμφωνα με τα λεγομενα των παραπανω, να δεις την πιο φθηνη τιμη στα σκρουτζομαγαζα (ασχετα με το ποσο σε χρεωνει ο γερμανος)

#120   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 20:33

Σχεδον κανενας τους δεν την δεχοταν περσι

Και η νομοθεσια ισχυει απο παλιοτερα, ας ειναι καλα ο Nellos που τα ειπε ξεκαθαρα

Συγγνωμη Νικο μου, αλλα δεν την δεχονται μια χαρα, πρεπει να παμε ετοιμοι για ξυλο για να δεχτουν, το πλειστον αυτων τουλαχιστον

Καμια σχεση με συμπεριφορα Apple Store εξωτερικου (που οριζει επισημες τιμες)  που θα πουν "εχετε προβλημα με τη συσκευη σας, παρτε αλλη"

Φυσικα και με ενδιαφερει να ξερω απο που εισαγεται

Ναι ξερω απο που ηρθε το αυτοκινητο μου και τα λοιπα

Και εν πασει περιπτωσει, ας μην εχουν διαφορα, περαν των αγγλικων που εχουν διαφορετικη πριζα

Αφου δεν εχουν διαφορα, γιατι δεν λενε ; "το τηλεφωνο σας θα ειναι απο σουηδια ή θα ειναι απο το τιμπουκτου"

Στο "οσο θελει"... οφειλει να υπαρχει μια λογικη

Διαφορετικα, μπορει να παει και ακλαφτο

Από αναφορές εδώ μέσα μια χαρά τη δέχονται πλέον. Άσε που ελέω Infoquest, δε χρειάζεται καν να ασχοληθείς με τον πωλητή. Και η Infoquest τη δέχεται χωρίς κιχ.

Δε μου απαντάς το γιατί να ξέρεις από που εισάγεται. Το που παράγεται να το καταλάβω. Το αν εισάγεται νόμιμα επίσης. Το από που γιατί?

Για το αυτοκίνητό σου που είπες, ξέρεις που κατακευάστηκε και ποιός το εισήγαγε. Ξέρεις από ποιά χώρα της Ευρώπης το εισήγαγε? Γιατί τα περισσότερα δεν έχουν χώρα εισόδου την Ελλάδα. Πάνε πρώτα αλλού.

Δεν λένε από που θα είναι γιατί δεν ξέρουν. Απλό. Εμένα μου έχουν στείλει αντάπτορα γιατί νόμιζαν ότι ήταν αγγλικό και τελικά είχε κανονική πρίζα ήταν από Γερμανία.

Το αν πάει άκλαφτο είναι θέμα του πωλητή. Αν θέλει να ικανοποιήσει την κ@βλα του και να το βάλει ψηλά δεν μπορεί να του πει κανείς τίποτα. Αν δε βρει μπορεί είτε να το κρατήσει, είτε να το ρίξει.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 5

0 μέλη, 5 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες