Εννοειται πως δεν παρεξηγουμαι !!
Η αναφορα μου δεν ηταν για το δικο μου τηλ
Ας εξηγησω ομως, το αγορασα 830€ (ουτε επιδοτηση ειχα ουτε τιποτα, μια συσκευη πηρα)
στη Vodafone και στην Cosmote ειχε περιπου 900 (γλυτωσα 70€ περιπου, δεν το χρεωνω σημερα στην τιμη που το ζηταω)
Τα αξεσουαρ που εχει, δεν εχουν ανοιχτει καν (ειναι μες στις ζελατινες) και ειναι original
Δηλ η συνολικη αξια τους ειναι περιπου 50-60€,
δηλ, ζητω για το τηλ 580
ειναι μειον 300€ για χρηση 5 μηνες, ποσο δηλ θα επρεπε να το παω ;
Οι θηκες που δινω ειναι για εξυπηρετηση αυτου/αυτης που θα θελησει να το παρει, ισως και να μην κανουν (δεν μπορω να το ξερω οταν βαζω την αγγελια - προσφορα ειναι)
Εχω και αλλες θηκες που δεν τις εγραψα καν, γιατι ειναι ροζ και ξερω πως πολλους δεν θα τους ενδιαφερει
Το πιθανοτερο ειναι να τις χαρισω αν δεν ενδιαφερουν τον αγοραστη
Αλλα η συσκευη που ειναι το πιο βασικο, ειναι πραγματικα τελεια
Καμια διαφορα δεν εχει απο καινουρια
Δεν εχουν πειραχτει τα κουμπια της, δεν ειχε θεμα ποτε και πουθενα, ουτε σημαδακι (μικρο που δεν φαινεται), ουτε καν δαχτυλια
Γιατι να την παω κατω απο τα 580 ;
Και εστω οτι μπορει να υπαρξει ενα παζαρι, να παει 550
Ε παρακατω ;; Συγνωμη, για 64gb μιλαμε
καπως ετσι εκτιμησαν και τις αξιας ακινητων οι αμερικανικες τραπεζες πριν το subprime mortage crisis του 2008... δυστυχως η ευτυχως στην τιμη του οποιουδηποτε αντικειμενου πρεπει να υπολογισουμε πολλους παραγοντες - εσωτερικες (οπως κατασταση) και εξωτερικες (τιμες ανταγωνισμου, οικονομικες δυνατοτητες αγοραστικου κοινου...κτλ)
επισης μην ξεχναμε οτι καποιος πουλησε το original iphone σφραγισμενο με 10,000 usd.. οπως και αυτους που πουλανε τα καινουργια μοντελα λιγες μερες μετα την κυκλοφορια με 1000+ ευρω