Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
- - - - -

Περι τιμης μεταχειρισμενων iphone 5s την γνωμη σας

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
163 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#76   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα
  • Twitter:@n1ckstrat
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:nsxbass

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:24

Συμφωνούμε σε αυτό Azaleea αλλά τι με ενδιαφέρει το ποιά είναι η επίσημη τιμή?

Εφόσον και με την "ανεπίσημη" έχω τις ίδιες παροχές, γιατί να δώσω τα περισσότερα?

Όσο το από που τα φέρνουν, μια χαρά ξέρουν. Αλλά ούτε εγώ θα σου έλεγα. Γιατί πολύ απλά αυτοί είναι οι μεσάζοντες και δεν θέλουν να χαθεί το κέρδος τους.

Αλλά το τιμολόγιό τους το κόβουν κανονικότατα όταν τα φέρνουν και την αποδειξούλα τους όταν τα πουλάνε οπότε δεν βλέπω που είναι το μεμπτό στην όλη ιστορία, ειδικά προς τους καταναλωτές.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#77   eliasplatsis

eliasplatsis

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:26

Πρίν απο 1 εβδομάδα περίπου έδωσα το 5S 16άρι αψεγάδιαστο 11 μηνών στα 430 ευρώ... Το κινητό ήταν αγορασμένο απο τα Public με Ελληνικό ΙΜΕΙ. Το ίδιο ισχύει και για το 6άρι που πήρα το οποίο είναι αγορασμένο απο Vodafone...

Προσωπικά έδωσα 739 ευρώ και νομίζω είναι δικαίωμά μου να το πουλήσω όσο θέλω... Όποιος θέλει να αγοράσει παραεισαγωγής κινητό είναι επίσης δικαίωμά του αλλά δεν πρέπει να συγκρίνουμε τιμές καινούριου Ελληνικής εισαγωγής με ''αλλοδαπής''.

Γι'αυτό τον λόγο η τιμή μεταπώλησης διαμορφώνεται βάση της αρχικής του αξίας...

#78   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:29

Πρίν απο 1 εβδομάδα περίπου έδωσα το 5S 16άρι αψεγάδιαστο 11 μηνών στα 430 ευρώ... Το κινητό ήταν αγορασμένο απο τα Public με Ελληνικό ΙΜΕΙ. Το ίδιο ισχύει και για το 6άρι που πήρα το οποίο είναι αγορασμένο απο Vodafone...

Προσωπικά έδωσα 739 ευρώ και νομίζω είναι δικαίωμά μου να το πουλήσω όσο θέλω... Όποιος θέλει να αγοράσει παραεισαγωγής κινητό είναι επίσης δικαίωμά του αλλά δεν πρέπει να συγκρίνουμε τιμές καινούριου Ελληνικής εισαγωγής με ''αλλοδαπής''.

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αν μου πεις τι διαφορά έχει ένα κινητό αγορασμένο από Vodafone και ένα αγορασμένο από skroutz.

#79   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:30

Τι διάφορα έχουν τα "της αλλοδαπής" ;

#80   eliasplatsis

eliasplatsis

iPH newbie

• 32 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:33

Θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου αν μου πεις τι διαφορά έχει ένα κινητό αγορασμένο από Vodafone και ένα αγορασμένο από skroutz.

Προσωπικά το κεφάλι μου ήσυχο σε τυχόν τεχνικό πρόβλημα όσο βρίσκεται στην κατοχή μου καθώς και του μετέπειτα αγοραστή ενώ βρίσκεται σε εγγύηση... Αποψή μου πάντα η οποία ίσως κάποιοι να την θεωρούν λάθος...

#81   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:34

Κάποιοι υπερασπίζεστε τα Σκρουτζομάγαζα σαν να είσαστε τα ανήψια του Ντόναλντ Ντακ!
Θα εκτιμούσα πολύ να ζητήσετε από τους ´´θειους´´ σας λοιπόν αν ειναι εύκολο να μας-σας δείξουν
ένα τιμολόγιο αγοράς τους, για να μάθουμε επιτέλους από που αυτοί τα παίρνουν!
Φαντάζομαι ειναι πανευρωπαϊκά ηλίθιοι όσοι αγοράζουν από επίσημο δίκτυο και δεν περιορίζονται οι χαρακτηρισμοί σας
μόνο στους Έλληνες συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, γνωστούς, μέλη του φόρουμ....

Μεγάλα έξυπνοπούλια τα παπιά!

Ναι έχουμε μετοχές στα σκρουτζομάγαζα...πλάκα μας κάνεις ρε φίλε?

#82   efib

efib

iPH Elite Poster

• 2.944 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:36

Προσωπικά το κεφάλι μου ήσυχο σε τυχόν τεχνικό πρόβλημα όσο βρίσκεται στην κατοχή μου καθώς και του μετέπειτα αγοραστή ενώ βρίσκεται σε εγγύηση... Αποψή μου πάντα η οποία ίσως κάποιοι να την θεωρούν λάθος...

Δεν την θεωρούμε λάθος, ειναι λάθος. Καλα αφού το έδωσες τι ασχολείσαι; Του χρονου ξανά για το 6 (;;) !

#83   petros29

petros29

iPH Hero

• 4.323 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:36

Φίλε δεκτή η ΄'αποψη σου, αλλα όταν πάς να πουλήσεις το τηλ και ζητάς 450 για μεταχειρισμένον 11 μηνών ενώ καινούργιο το δίνουν 480 είσαι φάουλ ότι και να λές...Εγώ απορώ με αυτούς που τα δίνουν...για να πάρουν λέει ελληνικό!!!Όλα στην κίνα φτιάχνονται για όσους δεν το ξέρουν.

#84   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:37

Tι να κάνουμε μερικοί είστε θύματα που πληρώσατε καπελάκι 200 ευρώ, απλώς μην προσπαθείτε άλλο να δικαιολογηθείτε ..

Καλα ρε εσυ δεν ελεγες πριν λιγο καιρο οτι δεν αγοραζεις απο σκρουτζομαγαζα αλλα μονο απο "γνωστα καταστηματα";

#85   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:38

Φίλε δεκτή η ΄'αποψη σου, αλλα όταν πάς να πουλήσεις το τηλ και ζητάς 450 για μεταχειρισμένον 11 μηνών ενώ καινούργιο το δίνουν 480 είσαι φάουλ ότι και να λές...Εγώ απορώ με αυτούς που τα δίνουν...για να πάρουν λέει ελληνικό!!!Όλα στην κίνα φτιάχνονται για όσους δεν το ξέρουν.

Σωστός , όλα στην Κίνα φτιάχνονται, όλα έχουν Ελληνικό μενού και όλα υποστηρίζουν τα Ελληνικά Δίκτυα Κινητής Τηλεφωνίας.

#86   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:40

Καλα ρε εσυ δεν ελεγες πριν λιγο καιρο οτι δεν αγοραζεις απο σκρουτζομαγαζα αλλα μονο απο "γνωστα καταστηματα";

Ναι έτσι έλεγα μέχρι που τα παιδια εδώ στο φόρουμ μου άνοιξαν τα μάτια, ιδίως ο Νίκος. Τι να κάνουμε για όλα υπάρχει η πρώτη  φορά φίλε γκουσόπουλε

#87   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:40

Έλα λοιπόν να σε πάρω από το χέρι και να σου δείξω το δελτίο τύπου του επίσημου service στην Ελλάδα, της Infoquest που λέει ότι αναλαμβάνει ΟΛΑ τα τηλέφωνα ανεξαρτήτως προέλευσης: http://www.iphonehel...ικής-υποστήριξ/

Σε τυχόν τεχνικό πρόβλημα όπως αναφέρεις, αν πας στη Vodafone τη συσκευή θα τη στείλουν στην Arvato. Καλή σου τύχη. Εγώ σε 4-5 μέρες από Infoquest θα έχω ανακατασκευασμένο χωρίς φασαρία για την κάλυψη της διετίας.

#88   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:41

Ναι έτσι έλεγα μέχρι που τα παιδια εδώ στο φόρουμ μου άνοιξαν τα μάτια, ιδίως ο Νίκος. Τι να κάνουμε για όλα υπάρχει η πρώτη φορά φίλε γκουσόπουλε

Γουσοπουλος.

Αργησες αλλα τελικα εφυγες και εσυ απο τα θυματα.

#89   nsxbass

nsxbass

iPH Guru

• 9.378 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:43

Και για να συμπληρώσω και κάτι, αν η λογική σου ήταν σωστή, θα έπρεπε να το δώσεις κάτω από 350, μιας και τις ίδιες μέρες ο Γερμανός μοίραζε τα 5S 64άρια στα 489... Ελληνικό από τα αγαπημένα σου μαγαζιά. Τότε δεν παίζει ρόλο η "επίσημη αξία"???

#90   nickolaou

nickolaou

iPH Contributor

• 1.100 μηνύματα

Δημοσίευση 26/11/2014 - 19:45

Γουσοπουλος.

Αργησες αλλα τελικα εφυγες και εσυ απο τα θυματα.

άργησα και εφυγα αλλά ελπίζω να μην παραμένεις εσυ..

Σε πρόσβαλα με το Γκουσόπουλος ? λεπτομέρειες..

Τελευταία επεξεργασία από: nickolaou, 26/11/2014 - 19:46

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2