Να θυμήσω σε όλους εδώ μέσα πως το Jailbreak ξεκίνησε από τον θεϊκό George Hotz (γνωστός και ως GeoHot) στα 17 χρόνια του, με μοναδικό σκοπό το ξεκλείδωμα (unlock) του iPhone 1st gen από το μονοπώλιο της AT&T, και την χρήση του και με την T-Mobile και αλλες εταιρίες. Το 2008 (μάρτιος αν θυμάμαι) πριν την άφιξη του iPhone 3G (Ιούνιος 2008), αποτελούσε πριν το AppStore το πρώτο κατάστημα στο iPhone, το Cydia Store ήταν γεγονός, με την λογική της παρεμετροποίησης της συσκευής και απ' το ευρύ κοινό μέσω tweaks, bundles, utilities κτλ.. Η λογική κάνω jailbreak για cracked-apps (εε τα σπασμένα (Ελλάδα)) είναι μόνο λογική του μέσου ΕΛΛΗΝΑΡΑ που αγοράζει το 5ς,6,6+... μόνο και μόνο για να το δείχνει, το λέει κτλ.. Να μην θυμηθώ όταν έκλεισε το installous, posts εδώ μέσα του τύπου: έκλεισε το Installous πάει το jailbreak ξόφλησε.. από iOS 2.0 - iOS 6.1.3 το must have tweak ήταν το SbSettings.., και το έβαλε και η apple.! Να μην θυμηθώ αυτό το έκτρωμα που πραγματικά δεν το περίμενα από την μαμά Apple... http://www.iphonehel...otifier-beta-4/ δεν προλάβαιναν επειδή έπρεπε να παρουσιάσουν την iOS 5, και τι θα κάνουμε, ααα θα πάρουμε τον developer, που έκανε ένα θαυμάσιο tweak και να μας το δώσει για το iOS... Θέλω να καταλήξω πως πλέον το iOS 8, έχει πολλά έως υπεραρκετά που με τέτοιες προδιαγραφές 6,6+ πλέον δεν νομίζω να χρειάζεται τόσο πολύ κανείς jailbreak και να μ λέει, χωρίς jailbreak δεν θα έπαιρνα μήλο, άρα δεν σ αρέσει το μήλο φίλε μου... Επίσης μην πεις κανείς μόνο για cracked-apps.., ας πάει στα apks αν είναι..!
Υ.Γ. ααα και όσον αφορά το jailbreak ανοίγει την συσκευή που είδα εδώ μέσα, αρα τι κάνουμε, μένουμε με περιορισμένη, ακου εκέι περιορισμένη, anyway, ή την κάνουμε ευάλωτη, στο Θεός σας, η συσκευή έχει μόνο exploits με Universal Serial Bus, (known as USB) πως γαμώ γίνεται ευάλωτη?? εκτός αδερφέ αν είσαι στην iOS 4.0.1 με το jailbreak.me και έχεις το PDF exploit patch through Safari... αλλά δεν νομίζωω..