Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

iOS 8.0 - 8.1.2 Jailbreak (TaiG)

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
981 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#166   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21.642 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 01/12/2014 - 14:20

Τολη απο οπου και να το πιάσεις βρομάει ...

Το οτι προχωραμε ειναι αλλο θεμα , διοτι μας αρεσει η ολη φαση (jailbreak)

Aπο κει και περα εγω προσωπικα ολα αυτα τα λαμογια δεν τα πιστεύω πλεον , διοτι παιζουν πολλα $$$$ στη μέση ...

:)

Εναι γλυκο το jb. :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#167   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 01/12/2014 - 14:23

Εναι γλυκο το jb. :)

πραγματικα ειναι τοσο γλυκο , που εγω προσωπικα δεν θα ειχα iphone εαν δεν υπηρχε η δυνατοτητα του jailbreak (αληθεια λεω)

Με ξενερωνει αφανταστα το stock οs και εας εχει φτασει σε ενα καλο επιπεδο πλεον ...:)

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#168   stifler

stifler

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@stiflerakos
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:MrJail

Δημοσίευση 01/12/2014 - 14:33

Παιδια ολα καλα...Συμφωνω κι εγω.Δεν μπορουμε χωρις αυτο απλα δεν μας νοιαζει ιδιαιτερα μιας και δεν φυλαμε και κατι σπουδαιο μεσα στην συσκευη...Γι αυτο αλλωστε κανουμε jb εις γνωσην μας πως παιζει να ανοιγουμε Back doors.

To θεμα ειναι αν καποιος θελει οντως ασφαλεια τι κανει?Δεν κανει jb καθολου και εχει ενα κλειστο με περιορισμενες δυνατοτητες λειτουργικο ή κοιταζει προς αλλου?

Και αν οντως κοιταξει αλλου προς τα που θα πρεπε να γυρισει κατα την γνωμη σας?

Εγω προσωπικα στο 6αρι μου εχω jb και δεν θα το αφηνα ποτε για κανενα λογο.

#169   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 01/12/2014 - 14:55

To θεμα ειναι αν καποιος θελει οντως ασφαλεια τι κανει?

Άλαλα τα χείλη των ασεβών...,

Συνημμένα αρχεία

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#170   Kostas_GR

Kostas_GR

iPH User

• 197 μηνύματα

Δημοσίευση 01/12/2014 - 17:18

Το εκανα και εγω σε 5S παιδια ολα καλα προχωρηστε αφοβα (οχι οτι η 8.1.1 εχει καμια σοβαρη διαφορα απο την 7.1.2 που ειχα, απλα ετσι για να λεμε οτι βαλαμε κατι καινουριο)

#171   Stathis193

Stathis193

iPH User

• 118 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 01/12/2014 - 17:47

Στο 5αρι μου, έκατσε καλύτερα από την 8.1

άψογο μέχρι στιγμής!!

Από το πρωί που προχώρησα στην αναβάθμιση   B)  

#172   giwrgakis89

giwrgakis89

iPH Contributor

• 1.553 μηνύματα
  • Twitter:@georgetsop
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad 3
  • GameCenter:tsoparos

Δημοσίευση 01/12/2014 - 18:17

http://www.idownload...-1-1-jailbreak/

Οκ? :)

#173   coolvaggos

coolvaggos

iPH User

• 121 μηνύματα

Δημοσίευση 02/12/2014 - 02:50

Να θυμήσω σε όλους εδώ μέσα πως το Jailbreak ξεκίνησε από τον θεϊκό George Hotz (γνωστός και ως GeoHot) στα 17 χρόνια του, με μοναδικό σκοπό το ξεκλείδωμα (unlock) του iPhone 1st gen από το μονοπώλιο της AT&T, και την χρήση του και με την T-Mobile και αλλες εταιρίες. Το 2008 (μάρτιος αν θυμάμαι) πριν την άφιξη του iPhone 3G (Ιούνιος 2008), αποτελούσε πριν το AppStore το πρώτο κατάστημα στο iPhone, το Cydia Store ήταν γεγονός, με την λογική της παρεμετροποίησης της συσκευής και απ' το ευρύ κοινό μέσω tweaks, bundles, utilities κτλ.. Η λογική κάνω jailbreak για cracked-apps (εε τα σπασμένα (Ελλάδα)) είναι μόνο λογική του μέσου ΕΛΛΗΝΑΡΑ που αγοράζει το 5ς,6,6+... μόνο και μόνο για να το δείχνει, το λέει κτλ.. Να μην θυμηθώ όταν έκλεισε το installous, posts εδώ μέσα του τύπου: έκλεισε το Installous πάει το jailbreak ξόφλησε.. από iOS 2.0 - iOS 6.1.3 το must have tweak ήταν το SbSettings.., και το έβαλε και η apple.! Να μην θυμηθώ αυτό το έκτρωμα που πραγματικά δεν το περίμενα από την μαμά Apple... http://www.iphonehel...otifier-beta-4/ δεν προλάβαιναν επειδή έπρεπε να παρουσιάσουν την iOS 5, και τι θα κάνουμε, ααα θα πάρουμε τον developer, που έκανε ένα θαυμάσιο tweak και να μας το δώσει για το iOS... Θέλω να καταλήξω πως πλέον το iOS 8, έχει πολλά έως υπεραρκετά που με τέτοιες προδιαγραφές 6,6+ πλέον δεν νομίζω να χρειάζεται τόσο πολύ κανείς jailbreak και να μ λέει, χωρίς jailbreak δεν θα έπαιρνα μήλο, άρα δεν σ αρέσει το μήλο φίλε μου... Επίσης μην πεις κανείς μόνο για cracked-apps.., ας πάει στα apks αν είναι..!

Υ.Γ. ααα και όσον αφορά το jailbreak ανοίγει την συσκευή που είδα εδώ μέσα, αρα τι κάνουμε, μένουμε με περιορισμένη, ακου εκέι περιορισμένη, anyway, ή την κάνουμε ευάλωτη, στο Θεός σας, η συσκευή έχει μόνο exploits με Universal Serial Bus, (known as USB) πως γαμώ γίνεται ευάλωτη????? εκτός αδερφέ αν είσαι στην iOS 4.0.1 με το jailbreak.me και έχεις το PDF exploit patch through Safari... αλλά δεν νομίζωω.. ;)

#174   kostakissss

kostakissss

iPH Member

• 206 μηνύματα
  • Twitter:@kostakiss1
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 02/12/2014 - 03:57

Καλησπέρα.....Μήπως γνωρίζει κάποιος αν η 8.1 υπογράφεται ακόμα;

#175   kostakissss

kostakissss

iPH Member

• 206 μηνύματα
  • Twitter:@kostakiss1
  • Tablet:iPad Pro 1st gen + 4G

Δημοσίευση 02/12/2014 - 04:03

Μπα τελικά έχει σταματήσει να υπογράφεται...

#176   giotatz

giotatz

iPH Enthousiast

• 525 μηνύματα
  • Twitter:@Panaiotatz
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/12/2014 - 10:07

Εχω ξαναρωτήσει.. Εχω θεμα με το wifi μου πτοταθηκε να βαλω το wifried αλλα δεν εκανε και τπτ.. Σκεφτομαι ν κανω τ αναβάθμιση μηπως λυνει το θεμα αλλα δ ξερω.. Τι λετε;

#177   germanos54

germanos54

iPH Contributor

• 1.611 μηνύματα
  • Twitter:@Mitsos
  • Κινητό: iPhone 5S
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 02/12/2014 - 10:08

Εχω ξαναρωτήσει.. Εχω θεμα με το wifi μου πτοταθηκε να βαλω το wifried αλλα δεν εκανε και τπτ.. Σκεφτομαι ν κανω τ αναβάθμιση μηπως λυνει το θεμα αλλα δ ξερω.. Τι λετε;

ακομα περιμένεις ;;

#178   sirgeorge

sirgeorge

iPH Elite Poster

• 2.067 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 02/12/2014 - 10:08

Φίλε να την κανεις.εγω σε 2 τηλ έλυσα το πρόβλημα μου εντελώς!!προχωρα άφοβα!

Τελευταία επεξεργασία από: sirgeorge, 02/12/2014 - 10:09

#179   giotatz

giotatz

iPH Enthousiast

• 525 μηνύματα
  • Twitter:@Panaiotatz
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:Άλλο

Δημοσίευση 02/12/2014 - 11:02

Φίλε να την κανεις.εγω σε 2 τηλ έλυσα το πρόβλημα μου εντελώς!!προχωρα άφοβα!

ωραία! Πάω γ αναβάθμιση! Το jb αξίζει εκει; Με ποιο εργαλείο το κάνουμε και με πως γιατί σε έναν οδηγο που δα τα μπέρδεψα..

#180   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 02/12/2014 - 11:03

Να θυμήσω σε όλους εδώ μέσα πως το Jailbreak ξεκίνησε από τον θεϊκό George Hotz (γνωστός και ως GeoHot) στα 17 χρόνια του, με μοναδικό σκοπό το ξεκλείδωμα (unlock) του iPhone 1st gen από το μονοπώλιο της AT&T, και την χρήση του και με την T-Mobile και αλλες εταιρίες. Το 2008 (μάρτιος αν θυμάμαι) πριν την άφιξη του iPhone 3G (Ιούνιος 2008), αποτελούσε πριν το AppStore το πρώτο κατάστημα στο iPhone, το Cydia Store ήταν γεγονός, με την λογική της παρεμετροποίησης της συσκευής και απ' το ευρύ κοινό μέσω tweaks, bundles, utilities κτλ.. Η λογική κάνω jailbreak για cracked-apps (εε τα σπασμένα (Ελλάδα)) είναι μόνο λογική του μέσου ΕΛΛΗΝΑΡΑ που αγοράζει το 5ς,6,6+... μόνο και μόνο για να το δείχνει, το λέει κτλ.. Να μην θυμηθώ όταν έκλεισε το installous, posts εδώ μέσα του τύπου: έκλεισε το Installous πάει το jailbreak ξόφλησε.. από iOS 2.0 - iOS 6.1.3 το must have tweak ήταν το SbSettings.., και το έβαλε και η apple.! Να μην θυμηθώ αυτό το έκτρωμα που πραγματικά δεν το περίμενα από την μαμά Apple... http://www.iphonehel...otifier-beta-4/ δεν προλάβαιναν επειδή έπρεπε να παρουσιάσουν την iOS 5, και τι θα κάνουμε, ααα θα πάρουμε τον developer, που έκανε ένα θαυμάσιο tweak και να μας το δώσει για το iOS... Θέλω να καταλήξω πως πλέον το iOS 8, έχει πολλά έως υπεραρκετά που με τέτοιες προδιαγραφές 6,6+ πλέον δεν νομίζω να χρειάζεται τόσο πολύ κανείς jailbreak και να μ λέει, χωρίς jailbreak δεν θα έπαιρνα μήλο, άρα δεν σ αρέσει το μήλο φίλε μου... Επίσης μην πεις κανείς μόνο για cracked-apps.., ας πάει στα apks αν είναι..!

Υ.Γ. ααα και όσον αφορά το jailbreak ανοίγει την συσκευή που είδα εδώ μέσα, αρα τι κάνουμε, μένουμε με περιορισμένη, ακου εκέι περιορισμένη, anyway, ή την κάνουμε ευάλωτη, στο Θεός σας, η συσκευή έχει μόνο exploits με Universal Serial Bus, (known as USB) πως γαμώ γίνεται ευάλωτη????? εκτός αδερφέ αν είσαι στην iOS 4.0.1 με το jailbreak.me και έχεις το PDF exploit patch through Safari... αλλά δεν νομίζωω.. ;)

Τα είπες όλα.....

Knowledge Is Power

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;