ωραία! Πάω γ αναβάθμιση! Το jb αξίζει εκει; Με ποιο εργαλείο το κάνουμε και με πως γιατί σε έναν οδηγο που δα τα μπέρδεψα..δες
δες http://www.idownload...ailbreak-8-1-1/
Δημοσίευση 02/12/2014 - 11:04
ωραία! Πάω γ αναβάθμιση! Το jb αξίζει εκει; Με ποιο εργαλείο το κάνουμε και με πως γιατί σε έναν οδηγο που δα τα μπέρδεψα..δες
δες http://www.idownload...ailbreak-8-1-1/
Δημοσίευση 02/12/2014 - 11:11
ωραία! Πάω γ αναβάθμιση! Το jb αξίζει εκει; Με ποιο εργαλείο το κάνουμε και με πως γιατί σε έναν οδηγο που δα τα μπέρδεψα..
τι εννοεις αν αξιζει ?
Το jailbreak αξιζει εαν ξερεις να το χρησιμοποιησεις , εαν δεν ξερεις καθεσε με stock ioς και απολαμβανεις ετσι την συσκευη σου
Και τα 2 εργαλεια taig -pangu κινεζοι τα εδωσαν ....
Αν ρωτας εαν εχει προβληματα ,...σε αλλους δουλευει σωστα σε αλλους οχι τοσο ...τιο ιδιο ισχυει και για τα 2 εργαλεια ,αν και δινω ενα προβαδισμα σταθεροτητας στο pangu διοτι ψιλο περασε τις παιδικες αρρωστιες ...το taig θα στρωσει και αυτο σε 2-3 αναβαθμισεις
Ξεκινα με clean restore και μην περασεις τιποτα στην συσκευη μεσα και μετα κανε jailbreak με τελείως clean συσκευη
Παρε πρωτα απο ολα ενα backup για παν ενδεχομενο
το taig εδω http://www.iphonehel...-811-jailbreak-από-τους-taig/?p=1652382
το pangu εδω iOS 8 - iOS 8.1 Jailbreak (Pangu)
Δημοσίευση 02/12/2014 - 11:21
ναι αν έχει θέματα ήθελα να πω! Κάνει και το pangu σε 8.1.1; Αν ναι καλύτερα! Α! Πάντα είχα θέμα με τα χειροκίνητα backup...τι εννοεις αν αξιζει ?
Το jailbreak αξιζει εαν ξερεις να το χρησιμοποιησεις , εαν δεν ξερεις καθεσε με stock ioς και απολαμβανεις ετσι την συσκευη σου
Και τα 2 εργαλεια taig -pangu κινεζοι τα εδωσαν ....
Αν ρωτας εαν εχει προβληματα ,...σε αλλους δουλευει σωστα σε αλλους οχι τοσο ...τιο ιδιο ισχυει και για τα 2 εργαλεια ,αν και δινω ενα προβαδισμα σταθεροτητας στο pangu διοτι ψιλο περασε τις παιδικες αρρωστιες ...το taig θα στρωσει και αυτο σε 2-3 αναβαθμισεις
Ξεκινα με clean restore και μην περασεις τιποτα στην συσκευη μεσα και μετα κανε jailbreak με τελείως clean συσκευη
Παρε πρωτα απο ολα ενα backup για παν ενδεχομενο
το taig εδω http://www.iphonehel...-811-jailbreak-από-τους-taig/?p=1652382
το pangu εδω iOS 8 - iOS 8.1 Jailbreak (Pangu)
Δημοσίευση 02/12/2014 - 11:28
ναι αν έχει θέματα ήθελα να πω! Κάνει και το pangu σε 8.1.1; Αν ναι καλύτερα! Α! Πάντα είχα θέμα με τα χειροκίνητα backup...
το pangu οχι μονο στην 8.1
Δυστυχως για να δουλεψει σωστα το jailbreak -τοτε clean restore ,clean συσκευη , κανεις jailbreak και μετα χειροκινητα ολα τα υπολοιπα .....
Mπορεις ομως και μεσω icloud να παρεις επαφες , σημειωσεις, φωτογραφιες κ.τ.λ κανοντας backup και μετα απο το jailbreak να ξανα περαστουν αυτοματα και τελος να περασεις ξανα τα apps σου .
Δημοσίευση 02/12/2014 - 11:33
Η μπαταρία στο 6αρι βελτιώνεται με 8.1.1;
Δημοσίευση 02/12/2014 - 11:34
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 02/12/2014 - 11:38
Δεν θα το έκανα με τίποτα !!! να έχω 8.1 με τρελλό κόπο επάνω του και να τα χαλάσω όλα για το 8.1.1 ?? Ούτε για το 9 !!! Το 4s μου φοράει 5.1.1 με επίσης τρελλό κόπο jb και δεν το πειράζω με τίποτα !!! Είπαμε μας αρέσει να σκαλίζουμε πράγματα αλλά ....
Παρόλα αυτά έβαλα απά στο δεύτερο 6άρι μου την 8.1.1 non jb και δεν έχει καμία διαφορα....
Τελευταία επεξεργασία από: gas, 02/12/2014 - 11:40
Δημοσίευση 02/12/2014 - 11:39
Πάντως γνώμη μου πάντα νομίζω ότι το taig είναι καλύτερο από το pangu μπήκα στον πειρασμό και πήγα στην 8.1.1 και έκανα jailbreak με το taig τα βλέπω καλύτερα τα πράγματα συν ότι για κάποιο λόγο στην 8.1 με pangu το backup στο iCloud όλο έβγαζε μήνυμα αποτυχίας με αποτέλεσμα να μην έχω τελευταίο backup που είναι σημαντικό για μένα τώρα όλα τέλεια.Να πω την αλήθεια έφταιγε το iOS έφταιγε το pangu;Δεν ξέρω τώρα όλα μια χαρά....
συγγνωμη που διαφωνω αλλα κανεις δεν μπορει να σου πει πιο εργαλειο ειναι καλυτερο.....μονο αυτοι ξερουν...
Επισης να πω πως το παραπανω προβλημα που αναφερεις εγω δεν το εχω και το pangu σε μενα δουλευει αψογα χωρις κανενα απολυτος προβλημα
Στο καθενα και σε διαφορετικα εργαλεια μπορει να εμφανιστουν διαφορετικα προβληματα... Παιζουν πολλα ρολο
Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 02/12/2014 - 11:40
Δημοσίευση 02/12/2014 - 11:42
για τα μνμ ηταν αλλα οκ, κανω φωτογραφικο backup εκει.το pangu οχι μονο στην 8.1
Δυστυχως για να δουλεψει σωστα το jailbreak -τοτε clean restore ,clean συσκευη , κανεις jailbreak και μετα χειροκινητα ολα τα υπολοιπα .....
Mπορεις ομως και μεσω icloud να παρεις επαφες , σημειωσεις, φωτογραφιες κ.τ.λ κανοντας backup και μετα απο το jailbreak να ξανα περαστουν αυτοματα και τελος να περασεις ξανα τα apps σου .
Δημοσίευση 02/12/2014 - 12:03
Δημοσίευση 02/12/2014 - 12:06
Σύμφωνο ότι σε δυο ίδιες συσκευές μπορεί για το ίδιο πρόβλημα να φταίνε δυο διαφορετικά πράγματα ή δυο εργαλεία το ένα να είναι καλύτερο σε μια συσκευή και στην άλλη όχι έτσι είναι συνήθως ότι μπαίνει πρίζα ακόμα και δυο ίδια έχουν διαφορετικά θέματα απλά όσο αφορά εμένα είπα ότι δοκίμασα και τα δυο εργαλεία με τα ίδια πράγματα μέσα και το ένα μου έκανε αυτό ενώ το άλλο όχι...συγγνωμη που διαφωνω αλλα κανεις δεν μπορει να σου πει πιο εργαλειο ειναι καλυτερο.....μονο αυτοι ξερουν...
Επισης να πω πως το παραπανω προβλημα που αναφερεις εγω δεν το εχω και το pangu σε μενα δουλευει αψογα χωρις κανενα απολυτος προβλημα
Στο καθενα και σε διαφορετικα εργαλεια μπορει να εμφανιστουν διαφορετικα προβληματα... Παιζουν πολλα ρολο
Knowledge Is Power
Δημοσίευση 02/12/2014 - 12:15
Να ρωτήσω; Ποια έκδοση του taig κατεβάζω;
τελευταία 1.0.2
Δημοσίευση 02/12/2014 - 14:59
Νικολα τι εννοείς ακριβός ..σε με το wifi δίνει φτερά στην 8.1.1.Η 8.1.1 δε διορθώνει το πρόβλημα του WiFi.
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες