Καλησπέρα παιδιά, μόλις έκανα jailbreak το iphone 5s μου που είχε την 8.1.2 με το taig. Ανοίγω το cydia και κάνω αναζήτηση κάποιο tweak αλλά δεν βρίσκει κάτι σε όλα, γιατί συμβαίνει αυτό;
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 15/12/2014 - 17:07
Καλησπέρα παιδιά, μόλις έκανα jailbreak το iphone 5s μου που είχε την 8.1.2 με το taig. Ανοίγω το cydia και κάνω αναζήτηση κάποιο tweak αλλά δεν βρίσκει κάτι σε όλα, γιατί συμβαίνει αυτό;
Ευχαριστώ!
Δημοσίευση 15/12/2014 - 17:22
Ευχαριστώ πολύ φίλε, να 'σαι καλά! Καλή συνέχεια
Δημοσίευση 15/12/2014 - 18:55
Τελικά μόλις έκανα JB,δεν κρατήθηκα.
Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το ποια repos να περάσω από cydia.Μη βάλω κάτι και μου δημιουργήσει προβλήματα!
Ενδιαφέρομαι πολύ για
airblue sharing
gridlock
cc control
άντε και το barrel.
Για τα δύο πρώτα ξέρω ότι ακόμα δεν είναι διαθέσιμα αλλά θα περιμένω υπομονετικά.
Τα άλλα δύο από που προτείνεται να τα κατεβάσω?
Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σας.
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:09
Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με το ποια repos να περάσω από cydia.Μη βάλω κάτι και μου δημιουργήσει προβλήματα!
Ενδιαφέρομαι πολύ για
airblue sharing
gridlock
cc control
άντε και το barrel.
Για τα δύο πρώτα ξέρω ότι ακόμα δεν είναι διαθέσιμα αλλά θα περιμένω υπομονετικά.
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:09
Εδώ ότι θες http://www.iphonehel...patible-tweaks/Τελικά μόλις έκανα JB,δεν κρατήθηκα.
Ενδιαφέρομαι πολύ για
airblue sharing
gridlock
cc control
άντε και το barrel.
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:11
Καλημέρα
Είμαι στο 8.1 με jb και λίγα tweaks σε iPhone 5.
Σκέφτομαι να αναβαθμίσω στο 8.1.2 μόνο και μόνο μήπως στρώσει η μπαταρία.
Γενικά στο 8.1 από θέμα μπαταρίας τα βρίσκω 30% χειρότερα από iOS 7.1.2.
Υπάρχει κάποια βελτίωση στο 8.1.1 η 8.1.2?
Αξίζει να μπω στη διαδικασία; Η αλήθεια είναι ότι η μπαταρία στο 8.1 με έχει εκνευρίσει πολύ.
Ευχαριστώ
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:21
Τελικά το cc control δεν είναι συμβατό??
Πήγα να το βάλω και διαβάζω ότι είναι μόνο για την 7
Δημοσίευση 15/12/2014 - 19:30
Τελικά το cc control δεν είναι συμβατό??
Πήγα να το βάλω και διαβάζω ότι είναι μόνο για την 7
Δημοσίευση 15/12/2014 - 20:08
Ενδιαφέρομαι πολύ για
airblue sharing
gridlock
cc control
άντε και το barrel.
Δημοσίευση 16/12/2014 - 09:12
Παιδια κατεβασε ο αδερφος μου καταλαθος το Cracktool,ενω το κανω uninstall παραμενει το τηλεφωνο σε safe mode.
Tι να κανω?
Το καταβασε καταλαθος.
(iphone 6 plus)
Δημοσίευση 16/12/2014 - 09:15
Παιδια κατεβασε ο αδερφος μου καταλαθος το Cracktool,ενω το κανω uninstall παραμενει το τηλεφωνο σε safe mode.
Tι να κανω?
Το καταβασε καταλαθος.
(iphone 6 plus)
Για πηγαινε με iFile η Filza στη διαδρομη var/mobile/library/preferences και αν δεις καποιο .plist απο αυτο το tweak σβηστο κανε respring και δες.
Δημοσίευση 16/12/2014 - 09:27
Το tweak που αλλαζουμε τα κουμπακια απο το control center για να βαλουμε εκει αν θελουμε data, 3G κτλ πως λεγοταν;
Δημοσίευση 16/12/2014 - 09:27
Το tweak που αλλαζουμε τα κουμπακια απο το control center για να βαλουμε εκει αν θελουμε data, 3G κτλ πως λεγοταν;
CCControls απο το repo
danyl.net/repo
Δημοσίευση 16/12/2014 - 09:34
Για πηγαινε με iFile η Filza στη διαδρομη var/mobile/library/preferences και αν δεις καποιο .plist απο αυτο το tweak σβηστο κανε respring και δες.
Τιποτα ακομη τα ιδια δυστηχως... φτου ρε γμτ :/
0 μέλη, 16 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες